Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Athen

Et must på enhver rejseliste. Kombiner et besøg til Akropolis med en gåtur gennem hovedstadens livlige undergrundsmiljø.

Vores mest anbefalede ting at gøre i Athen

Athen: Kombibillet til Akropolis og 6 arkæologiske steder

1. Athen: Kombibillet til Akropolis og 6 arkæologiske steder

Spar tid og penge under dit ophold i Athen med en forudbestilt kombinationsbillet, der giver dig adgang til 7 af Athens bedste arkæologiske steder. Nyd besparelser på op til 50% og undgå de lange køer af turister på Akropolis, Ancient Agora, Roman Agora, Temple of Zeus, Aristotle's School, Hadrian's Library og Kerameikos Ancient Cemetery. Forbedr din oplevelse med en selvguidet lydtur, mens du vandrer rundt i dit eget tempo. Marvel på Parthenon, et UNESCOs verdensarvsliste, der står på Akropolis Hill, og fordyb dig i denne imponerende strukturs 2500 års rige historie. Mens du er der, kan du besøge den antikke Agora, der ligger på Akropolis' nordvestlige skråninger. Lær mere om dette tidligere kunstneriske, spirituelle og kommercielle centrum. Lige nord for Akropolis kan du udforske den romerske Agora, som engang var centrum for det offentlige liv i Athen. Du kan også få adgang til Hadrians berømte bibliotek og Zeus-templet i Olympion-området samt Kerameikos, den antikke kirkegård, der strækker sig til bredden af Eridanos-floden og det nærliggende Lyceum.

Athen: Billet til Akropolis med valgfri audioguide

2. Athen: Billet til Akropolis med valgfri audioguide

Besøg Akropolis, Grækenlands måske vigtigste vartegn og et af verdens mest besøgte steder. Book denne billet for at undgå kø ved billetkontoret. Få mest muligt ud af oplevelsen med en valgfri audioguide på din telefon, og opdag byens historie. Modtag din e-billet via e-mail, og tjek din voucher for instruktioner om, hvordan du downloader din audioguide. Gå derefter direkte til den sydlige indgang, tæt på metrostationen Akropolis, med din telefon og hovedtelefoner i hånden, og scan din billet ved billetvalideringsmaskinerne. Tag dig den tid, du har brug for. Gå ind i Dionysos-teatret, og se derefter Parthenon-templet, der er på UNESCO's liste, og som er dedikeret til Athena, visdommens og krigens gudinde. Besøg Propylaea, templet for Athena Nike, Erechtheion, og se Herodes Atticus' Odeon. Gå rundt på alle sider af bakken og få en fantastisk udsigt over Grækenlands hovedstad. Se de omkringliggende bjerge og det blå ægæiske hav, som omgiver Athen.

Athen: Akropolis og Parthenon guidet vandretur

3. Athen: Akropolis og Parthenon guidet vandretur

Se Athens antikke vidundere. Gå gennem træbelagte gader til foden af UNESCO's verdensarvsliste over Akropolis, et af verdens mest afslørende arkæologiske steder. Slå folkemængderne og gå til den sydlige skråning af Akropolis for at hente dine skip-the-line-billetter og komme ind for at se de gamle skatte, der venter. Stop ved Dionysos-helligdommen, dedikeret til den græske gud for vin og frugtbarhed. Når du er inde i Akropolis, skal du komme tæt på vigtige seværdigheder som Propylaea gateway, Erechtheion, Temple of Athena Nike og Parthenon. Lær historien om disse fascinerende ruiner fra din guide. Når du er på toppen af den hellige bakke, kan du nyde de vidtrækkende panoramaer over Athen. Lær om udgravningerne, og få et indblik i citadellets ruiner. Hør om de omkringliggende monumenter, herunder Mars Hill og Herodes Atticus' Odeon. Turen afsluttes på toppen af Akropolis, så du kan fortsætte med at udforske stedet i dit eget tempo. Vælg mellem en guidet tur tidligt om morgenen, om formiddagen eller om eftermiddagen. Spring billetkøen over-adgang Vi er glade for at kunne tilbyde alle vores gæster en bekvem "spring-billetkøen-over"-service. Vi sørger for at købe indgangsbilletterne på forhånd til alle de arkæologiske steder og museer, vi besøger på turen, så du slipper for at købe dem online eller stå i kø ved billetlugerne. Vær dog opmærksom på, at selv med vores skip-the-ticket-line-service kan der være ventetid i forbindelse med sikkerhedstjek. Det skyldes, at antallet af besøgende kan svinge uforudsigeligt på stederne i løbet af dagen. Den typiske ventetid ligger mellem 0 og 10 eller 30 minutter, men i sjældne tilfælde kan den være længere.

Athen: Kap Sounion og Poseidon-templet - dagstur ved solnedgang

4. Athen: Kap Sounion og Poseidon-templet - dagstur ved solnedgang

Oplev en rejse tilbage i tiden med en dagstur fra Athen til Kap Sounion. Oplev Poseidon-templet på Kap Sounion, beundr den fantastiske natur i området, og oplev en vidunderlig solnedgang over Det Ægæiske Hav. Afgang fra et mødested i centrum af Athen og rejse med komfortabel bus til Kap Sounion. Lær om områdets mytologi og historie undervejs. Stop ved Thorikos' antikke teater, det ældste bevarede teater i verden. Tag dig tid til at beundre de omkringliggende udsigter i området, inklusive de historiske gamle sølvminer i regionen. Ankomst til Cape Sounion, hvor du har ca. 2 timers fritid til at udforske det betagende Poseidon-tempel. Gå en rolig tur rundt om templet, og nyd den fantastiske udsigt over Det Ægæiske Hav, mens solen går ned og kaster et gyldent skær over det krystalklare vand. Indfang det maleriske område Sounion på dette magiske tidspunkt, og oplev templets skønhed, når det er badet i gyldent lys. Til sidst kan du slappe af på turen tilbage til Athen, hvor du bliver sat af på Syntagma-pladsen.

Athen: Akropolis-billet med valgfri audiotur og seværdigheder

5. Athen: Akropolis-billet med valgfri audiotur og seværdigheder

Athen på slentretur uden stress! Få dine e-billetter til Akropolishøjen og det blændende Akropolismuseum. Opgrader din oplevelse med valgfrie kombinationsbilletter, der giver adgang til de bedste arkæologiske attraktioner og museer som den antikke Agora, Forum Romanum, Kerameikos, Zeus-templet eller det nationale arkæologiske museum. Vælg dit tidsrum (kun) for Akropolis Hill, og modtag e-billetter via e-mail. Download billetter og ture via det medfølgende link, og dyk ned i antikke fortællinger ved hver attraktion. Nyd Athen og dens skønhed med professionel historiefortælling og historisk indsigt. Bemærk venligst, at alle billetter ikke kan refunderes, og selvom der kan vises tidsintervaller her, er det vigtigt at foretage dit bindende valg til Akropolis-højen på Clio Muse Tours "Min bookingside" for at få en problemfri, stressfri oplevelse.

Athen: Akropolis, Parthenon og Akropolis Museum - guidet tur

6. Athen: Akropolis, Parthenon og Akropolis Museum - guidet tur

Rejs tilbage i tiden på en informativ og sjov tur til Akropolis i Athen. Under ledelse af en ekspert og autoriseret rejseleder opdager du stedet, der er på UNESCO's verdensarvsliste, gennem en rejse i historie, mytologi og historiefortælling. Fortsæt med et besøg på Akropolismuseet, som er blevet rangeret som et af de bedste museer i verden. Alle de originale overlevende mesterværker fra templerne på Akropolis er udstillet med brug af naturligt lys. Udgravninger er også synlige under glasgulve og gangbroer. Besøg Akropolis-højen. Se Dionysos-teatret, hvor berømte antikke dramaer og tragedier blev opført første gang. Gå rundt om Herodes Atticus' fantastiske Odeon og helligdommen for den helbredende gud Asklepios. På toppen af bakken kan du besøge Nikes Propylea-tempel og Erechtheion-templet. Se Parthenon, som er symbolet på demokrati og vestlig civilisation. Disse monumenter, der dateres tilbage til det 5. århundrede, er vidnesbyrd om det glorværdige gamle Athen og Perikles' guldalder. Træd ind i det moderne vidunder, som er New Acropolis Museum, der ligger kun få minutters gang fra Akropolis. Denne arkitektoniske perle, der er skabt af arkitekterne Fotiadis og Shumin, rummer det antikke Grækenlands skatte i sin glasfavn. Fra stueetagens fordybende indblik i dagliglivet til førstesalens fortryllende originale karyatider (fem befinder sig her, den sjette på British Museum), og kulminerende på øverste etage med den ekstraordinære Parthenon-frise og en genskabelse af Parthenon, ved siden af den betagende udsigt over Akropolis. Hvert skridt er et historisk strejf, der inviterer dig på en tidløs rejse gennem Athens arv i arkitektonisk storhed. Udforsk den klassiske antikvitets tiltrækningskraft på New Acropolis Museum.

Athen, Piræus og rivieraen: Billet til hop-on hop-off-bus

7. Athen, Piræus og rivieraen: Billet til hop-on hop-off-bus

Udforsk Athen, Piræus' havn og kysten ved den athenske riviera i dit eget tempo med en hop-on hop-off-busbillet. Du kan nyde godt af nem transport til vigtige attraktioner, såsom Panathenaic Stadium og Parthenon på Akropolis. Rejs på 4 linjer i 1 dag, herunder Athen (orange linje), Piræus (blå linje), Glyfada (gul linje) og Vouliagmeni (grøn linje). Lær den græske hovedstads smukkeste steder at kende, og berig din krydstogt eller ferieoplevelse. Indspillede kommentarer på 16 sprog giver historiske, kulturelle og sociale oplysninger om en af de ældste hovedstæder i verden. Blue Line - Piræus Ideelt, hvis du lige er ankommet på et krydstogt, kan du hoppe på Blue Line ved en af krydstogtterminalerne i Piræus' havn, kun et stenkast fra dit krydstogtskib. Se attraktioner som f.eks. lystbådehavnen i Pasalimani og den antikke havn Mikrolimano. Gå ikke glip af det imponerende nye Akropolismuseum, og gå op ad bakken for at beundre Parthenon på toppen. Bussen kører passagererne direkte til de mest fremtrædende monumenter i Athen og Grækenland. Orange Line - Athen Orange Line kører forbi de smukkeste seværdigheder længere nede i centrum af byen fra Akropolis og Parthenon. Udforsk det historiske Plaka-kvarter, og oplev det mest traditionelle område i Athen. Besøg den romerske kejser Hadrians port. Se det olympiske Zeus-tempel, og beundr det største tempel i Grækenland fra romertiden. Gå til det græske parlament på Syntagma-pladsen og se på dets imponerende vagter. Slentre gennem Ermou og opleve den travleste shoppinggade i Athen. Besøg Panathenaic Stadium, hvor de første moderne olympiske lege blev afholdt. Gå til Nationalbiblioteket og forundres over en enestående bygning af stor historisk værdi. Kig forbi det nationale arkæologiske museum, eller gå rundt i det maleriske område Monastiraki og dets loppemarked. Gå en tur gennem det maleriske kvarter Thission. Gule linje - Glyfada Nyd en rundtur på den athenske riviera med udgangspunkt i stoppestedet Planetarium på den blå linje. Find ud af, hvordan 1900-tallets forvirrende ørken har udviklet sig til et af de mest kosmopolitiske områder i Grækenland. Fra Niarchos Foundation til Marina Alimou blander den gule linje historie med det moderne. Se solnedgangen fra Marina Flisvou, eller svøm og solbader i Agios Kosmas. Fra Glyfada-terminalen kan du vandre rundt i hovedstadens mest kosmopolitiske forstæder og shoppe i luksusvarehusene. Slap af på en smuk cafe, og gå ikke glip af strandbaren, hvor du kan nyde en cocktail ved havet. Grøn linje - Vouliagmeni Vouliagmeni er måske bedre forbundet med sine strande, men området er også en historieundervisning i sig selv. Fra de allierede styrkers kirkegård til det byzantinske museum er Vouliagmeni bestemt et besøg værd. Slap af på den smukke strand Kavouri Oceanis, som er en af de mest populære strande i Athen. Tag til Vouliagmeni-søen for at opleve et af byens mest populære steder. Gå ikke glip af de termiske bade, og beundr de betagende omgivelser.

Fra Athen: Hydra, Poros og Aegina dagskrydstogt med frokost

8. Fra Athen: Hydra, Poros og Aegina dagskrydstogt med frokost

Udforsk de Saroniske Øer Poros, Hydra og Aegina på denne dagstur fra Athen. Sejl over Middelhavets azurblå vand, og hav fri tid på hver ø. Nyd en appetitvækkende frokostbuffet, mens du sejler. Efter en morgentransfer med bus fra Athen til havnen kan du hoppe om bord på et krydstogtskib og blive inviteret til et af dets rummelige åbne dæk. Fra dækket har du et fantastisk udsigtspunkt til at nyde udsigten over den græske kyst. Første stop er øen Poros, som er den mindste af de tre øer, du besøger på turen. Den er adskilt fra Peloponnes af et smalt stræde. Du har god tid til at udforske øen, og når du er om bord igen, får du serveret en lækker frokost, mens skibet sejler mod Hydra. Nyd den fantastiske udsigt, når du sejler ind i havnen i Hydra og ser bugten, der engang fungerede som tilflugtssted for pirater. Fra de åbne dæk kan du beundre øens dramatiske landskaber. Der vil være tid til at udforske øens smalle, stenbelagte gader til fods eller på et æsel med saddel, som er den traditionelle transportform. Hvis du vælger at gå til fods, kan du gå langs den gamle strandpromenade og måske stoppe ved nogle af de små butikker. Når du vender tilbage til skibet, sætter kaptajnen kursen mod Aegina, som er den største af de tre øer på turen. Bortset fra den smukke havn er der mange interessante steder, som du har mulighed for at opdage på egen hånd. Alternativt kan du deltage i en udflugt til Aphaia-templet mod et ekstra gebyr. Vend tilbage til din krydstogtbåd, og nyd en times sejlads tilbage til havnen. Gå i land, og afslut din rejse (hvis du har valgt denne mulighed) i Athen.

Athen: Akropolis og Akropolis Museum med valgfri lyd

9. Athen: Akropolis og Akropolis Museum med valgfri lyd

Besøg det betagende Akropolis med en forudbestilt adgangsbillet på den dato og det tidspunkt, du ønsker. Oplev et af de mest berømte og mest besøgte monumenter i antikkens verden. Spadser op til det UNESCO-listede sted, der fungerede som det antikke citadel, og oplev bygningerne i dit eget tempo. Modtag din billet på din e-mail sammen med instruktioner til at downloade din audiotour og gå direkte til den sydlige indgang, tæt på metrostationen Akropolis. Scan din billet ved billetvalideringsautomaterne, tag dine hovedtelefoner på, og lyt til vores professionelle, autoriserede guider, der præsenterer dig for historiske oplysninger og fortæller originale, håndplukkede historier. Du har lige så meget tid, som du har brug for. Indgangsbilletten inkluderer også adgang til Propylæerne, Athena Nikes tempel, Parthenon og Erechtheion med jomfruernes våbenhus. Når du har udforsket ruinerne, kan du besøge Akropolis Museum, som indeholder nogle af de vigtigste værker inden for moderne arkitektur og uvurderlige fund fra Akropolis-monumenterne. Med din audioguide kan du se hovedattraktionerne såsom votiver, artefakter fra hverdagslivet, statuer fra den arkaiske periode, karyatider og selvfølgelig den majestætiske Parthenon-sal med metoper, frontoner og friser.

Athen: City Sightseeing Hop-On Hop-Off-bustur

10. Athen: City Sightseeing Hop-On Hop-Off-bustur

Oplev den græske hovedstad på en hop-on hop-off sightseeingtur ad 3 forskellige ruter. Du kører i en åben dobbeltdækkerbus, mens du ser byens mange vigtige seværdigheder og attraktioner. Med hjælp fra den flersprogede audioguide om bord kan du følge Athens historie og kultur fra oldtiden til i dag. Ud over byens mange monumenter vil du støde på et væld af shoppingmuligheder langs ruten. Du kan besøge verdenskendte museer og forundres over de gamle templer - Akropolis og Parthenon. Stop på Athen-ruten: Stop 1 - Syntagma-pladsen Stop 2 - A Akropolis / Plaka Stop 3 - A Akropolis Museum Stop 4 - A Akropolis & Parthenon (Udskiftning: Piræus-ruten) Stop 5 - Zeus-templet Stop 6 - Parlamentet / Nationalhaven Stop 7 - De fire museer Stop 8 - Nationalgalleriet Stop 9 - A Det gamle olympiske stadion Stop 9 - B Parlamentet / Nationalhaven Stop 10 - Nationalbiblioteket Stop 11 - Det Nationale Arkæologiske Museum Stop 12 - Omonoia-pladsen Stop 13 - Karaiskaki-pladsen Stop 14 - Monastiraki-pladsen Stop 15 -Kotzia-pladsen Piraeus-rutens stoppesteder: Stop 1 - Pantion Universitet Stop 2 - Niarchos Foundation Stop 3 - Det kommunale teater Stop 4 - Krydstogtterminal A & B Stop 5 - Lions Gate Stop 6 - Krydstogtterminal A & B Stop 7 - Arkæologisk Museum i Piræus Stop 8 - Votsalakia Strand Stop 9 - Mikrolimano Havn Stop 10 - Planetarium Stop 11 - Athen Ledra & Intercontinental Stop på strand- og riviera-ruten: Akropolis/Plaka Pantion Universitet Niarchos Foundation Falire/Flisvas Edem Ag.Kesmas Strand Bomo Palace Asteria Beach Divani Apollon Oceanis Strand/ Atrir Palads Vouliagemi Lake Pigadakia Blazer Suites Glyfada by Golf Ag.Kosmas Kalamki Poseidon Hotel Marriot/Planetarium Grand Hyatt/ Intercontinental Zeus' tempel

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Athen

Alle aktiviteter

875 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Athen

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Athen?

De bedste dagsture og -udflugter fra Athen er:

Delfi (by)

Andre seværdigheder i Athen

Vil du se alle oplevelser i Athen? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Athen

Samlet bedømmelse

4.5
(23.420 anmeldelser)

Fantastisk tur, guide og chauffør. Delphi var fantastisk, og selvom vi ikke havde nogen spørgsmål, blev vores guide ved med at tjekke for at være sikker. Jeg havde ikke forventet, at Arachova var så kold, så det er bestemt værd at medbringe en fleece til den del. Booker gerne hos denne operatør igen.

Simon, vores guide, var enestående til at holde vores opmærksomhed med en blanding af interessant information og øjeblikke af letsind, der gjorde timerne brugt på turen virkelig behagelige og aldrig kedelige. Absolut anbefalet

Absolut umagen værd... fantastisk måde at se Athen og alle walkable. Kunne besøge Akropolis tidligt, da det bliver meget travlt efter kl

Meget god tid tilbragt i hjertet af Grækenlands antikke historie. Passioneret guide. jeg anbefaler

Vivian, vores guide, var meget venlig og vidende om Delphi og Arahova.