Athen Kultur og historie

  • Entrébilletter
  • Guidede ture
  • Private rundvisninger
  • Heldagsture
  • Flerdagesture
Vi fandt 308 aktiviteter
Sorter efter:
Side 1 af 20

Ofte stillede spørgsmål om Athen

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Athen?

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Athen?

De bedste dagsture og -udflugter fra Athen er:

Delfi (by)

Andre seværdigheder i Athen

Vil du se alle oplevelser i Athen? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Athen

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 6.241 anmeldelser

Sådan en utrolig dagstur!! Jeg kan varmt anbefale det, hvis du tilbringer et par dage i Athen. Du afgår fra en metrostation lidt uden for Athens centrum for at spare tid på bussen. Bussen er mere en stor varevogn, fordi rejsegruppen er mindre end andre i Delphi, hvilket var meget rart og føltes mere personligt. Vores rejseguide Demi, som er arkæolog, var fantastisk. Hun gav os masser af info om oldgræsk historie samt interessante fakta om selve arkæologiområdet. Der er et stop på vej til Delphi på en cafe for at få kaffe/morgenmad og bruge toilettet. På de arkæologiske steder lader de dig have fri, så du kan gå i dit eget tempo gennem ruinerne og museet. Stedet er utroligt med smuk udsigt over bjergene. Så er frokosten i Arachova dejlig, og selve byen er så smuk! Alt er timet godt - jeg ville gerne have haft lidt længere tid på siden, men bortset fra det var det perfekt. Jeg kan ikke anbefale denne tur & Demi nok!

Vores guide Antigone (jeg håber, jeg har stavet hendes navn rigtigt) var virkelig sød og meget vidende. Selv med tilrettelæggelsen via Få din guide forløb alt glat igen :-). Den guidede tur og besøget på Akropolis var virkelig interessant og det værd. Vi ville gøre det igen :-).

Dejlig følgesvend med gode forklaringer af historisk baggrund og græsk mytologi, god tidsplanlægning og også gode anbefalinger i slutningen af, hvor du skulle have været i Athen.

En fantastisk tur rundt i Athen. Guiden var rigtig god til at fortælle og bidrog med egne oplevelser.

God tur! Athina var meget hjælpsom og gav os gode råd, inden vi gik ind på hvert websted.