Atlantis, Dubai

Atlantis, Dubai

Atlantis, Dubai: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Dubai: Luksus yacht-tur med mulighed for at tilføje en BBQ-frokost

1. Dubai: Luksus yacht-tur med mulighed for at tilføje en BBQ-frokost

Oplev Dubais overdådighed, når du sejler en tur langs kysten ombord på en luksusyacht. Udforsk byens marina, øer og den palmeformede øgruppe Jumeira. Rejs i komplet komfort og stil med frisklavet mad og drikke service og en avanceret virtuel guide. Turen starter fra Dubai Harbour og tager dig tæt på nogle af Dubais ikoniske vartegn. Kør forbi Bluewater's Island, hjemsted for verdens højeste observationshjul, og den kompliceret designede Palm Jumeirah. Beundre den slående Burj Al Arab og Royal Palaces, der står ud mod skyline.

Dubai Marina: Sejltur med morgenmad eller BBQ

2. Dubai Marina: Sejltur med morgenmad eller BBQ

Tag på et krydstogt rundt i Dubai for at se byens højdepunkter fra vandet med et yachtcharterfirma, der har eksisteret i 15 år og betjener over 1 million gæster om året. Sejl gennem Dubai Marina til Bluewaters Island. Sejl over til Dubai Eye, se den berømte Jumeirah Beach og The Palm, og sejl forbi Burj Al Arab. Du får en velkomst med rød løber, når du går om bord på din yacht. Nyd morgenmad eller grillmad om bord, afhængigt af den valgte løsning. Du kan bruge kvalitetstid på at netværke ombord på det 65 fod lange fartøj og derover. Nyd godt af bekvemmeligheder og faciliteter, herunder et spiseområde med naturligt lys. Tag plads i loungeområdet med masser af sol og skygge. Bemærk, at turen tager en time og går rundt om Dubai Marina, Ain Wheel, JBR og Dubai Harbour, og at den inkluderer vand og tropiske drikkevarer om bord.

Dubai: Adgangsbillet til vandlandet Atlantis Aquaventure

3. Dubai: Adgangsbillet til vandlandet Atlantis Aquaventure

Nyd spændingen i Dubais Aquaventure Waterpark, det største vandland i Mellemøsten. Prøv snesevis af forlystelser og vandrutsjebaner, og tag derefter en pause på parkens private strand. Brug din dagsbillet til at udforske alle de forlystelser og vandrutsjebaner, som parken har at byde på. Kæmp med havets konge i Poseidons tårn. Kør gennem den mørke og snoede Aquaconda-vandtunnel, eller snup en slange og tag en tur på tidevandsflodens strømfald. Test dine nerver på den spændende Ziggurat. Kast dig mere end 27 meter ned ad Leap of Faith, en vandrutsjebane med næsten lodret frit fald. Når du har brug for en pause fra spændingen, kan du slappe af på en privat strand og nyde lette snacks og forfriskninger fra stedets restauranter. Tag de små med til Splashers, en vandlegeplads specielt til børn.

Dubai speedbådstur: Marina, Atlantis, Palm & Burj Al Arab

4. Dubai speedbådstur: Marina, Atlantis, Palm & Burj Al Arab

Se Dubai fra vandsiden på en adrenalinfyldt speedbådstur. Se Dubais vigtigste vartegn på en unik og sjov måde, mens du skærer gennem vandet fra marinaen til stranden. Denne spændende tur/retur-tur afgår fra den berømte Dubai Marina. Værten har et kontor på marinaen, hvor en rød løber venter på at hilse på dig. Når du har tjekket ind, vil din guide gennemgå en sikkerhedsbriefing, så kom venligst til tiden. Tag med på en komplet rundtur til seværdighederne, som vil sejle gennem marinaen op til Jumeirah Beach. Herfra er denne uforglemmelige tur fuld af fantastiske udsigter og sjove fakta om alle kystlinjens hoteller, strande og selvfølgelig Dubais største vartegn, herunder: - Dubai Marina - Dubai Eye-hjulet - Jumeriah-stranden - Havneprojektet - Den enorme palme og dens hoteller - Atlantis - Dubais herskeres private ø - Burj Al Arab

Dubai: Superyacht-oplevelse med livemusik og drinks

5. Dubai: Superyacht-oplevelse med livemusik og drinks

Bær ombord på en 144 fods luksus superyacht med 3 dæk, og oplev Dubai med et yachtcharterfirma, der har været i drift i 15 år og betjener over 1 million gæster om året. Få mest muligt ud af faciliteterne, mens du sejler forbi Jumeirah Beach Residence, Palm Jumeriah, Bluewater Island og meget mere. Begynd denne VIP-oplevelse med en velkomst på den røde løber, inden du går om bord på yachten. Nyd en drink om bord, og lad besætningen hjælpe dig med alle dine andre behov. Sæt dig til rette og slap af på den veludstyrede båd, der omfatter og spiseområde og 6 smukke kahytter. Gå til det øverste dæk, hvor DJ'en holder gang i feststemningen. Dans, mens du sejler forbi Ain-hjulet, JBR og Bluewater Island. Nyd udsigten samt morgenmad, frokost eller middag med en drinkstation, der har førsteklasses drikkevarer. Besøg skyloungen for at slappe af, eller gå ned på det nederste dæk, hvor du kan nyde lidt fred og ro. Solsengen og siddeområdet er ideelt til solbadning, udsigt over solnedgangen og fotostunder.

Dubai: City Sightseeing Hop-On Hop-Off-bustur

6. Dubai: City Sightseeing Hop-On Hop-Off-bustur

Oplev alle Dubais fantastiske seværdigheder på en ubegrænset hop-on hop-off-bustur. Med et 24-timers, 48-timers eller 72-timers pas kan du udforske denne fantastiske destination i ro og mag. Du får adgang til to sightseeingruter, som viser alle de vigtigste seværdigheder i denne fantastiske by. Kør forbi Burj Khalifa, Burj Al Arab, Dubai Marina, Palm Jumeirah, Dubai Mall, Dubai Frame og The Walk at JBR the Beach. Nyd den uovertrufne 360-graders udsigt fra det åbne dæk, og lær om Dubais arv og kultur gennem de flersprogede kommentarer til turen. Stop på den historiske rute (rød rute): 1. Dubai Mall 2. Fremtidens museum 3. Al Seef moderne område 4. Al Seef Heritage Area (Dhow-krydstogt) 5. Al Fahidi historiske distrikt 6. Dubai Museum 7. Den gamle souk 8. Al Shindagha Museum 9. Guld- og krydderisouk 10. Riviera Hotel 11. Dubai Creek 12. Sheraton Dubai Creek Hotel & Towers 13. The Dubai Frame Marina Route (Blue Route) stopper: 1. Dubai indkøbscenter 2. Souk Madinat Jumeirah 3. Atlantis Palmen 4. Fairmont The Palm 5. Dubai Marina Mall 6. JBR The Beach 7. Marina Promenade 8. Grosvenor House Dubai 9. Infinity Tower 10. Mina Seyahi 11. Mall of the Emirates Sunset and Night Tour (ikke en hop-on hop-off-tur): 1. Indkøbscentret i Dubai 2. Mina Seyahi 3. Atlantis The Palm 4. Madinat Jumeirah 5. Mall of the Emirates

Dubai: Sightseeing-helikoptertur fra The Palm

7. Dubai: Sightseeing-helikoptertur fra The Palm

Nyd udsigten i fugleperspektiv over den ekspansive by Dubai om bord på en luksushelikopter. Beundr Dubais ikoniske bygninger og storslåede skyline fra et unikt perspektiv. Hver helikopter har 6 sæder, herunder 3 vinduessæder for maksimal udsigt. Flyv først i 12 minutter fra Atlantis The Palm og se Burj Khalifa fra himlen, flyv over Burj Al Arab og Dubais kystlinje. Alternativt kan du vælge den 15 minutter lange flyvning, der inkluderer Verdensøerne set fra Sydpolen, Port Rashid og Palm Jumeirah. Vælg derefter mellem en 17- eller 25-minutters flyvning for at se alle de vigtigste vartegn i Dubai: Atlantis, Palm Jumeirah Island, Burj Al Arab Hotel, Dubais kyst, Burj Khalifa og det kommende Lagoon Project. På den 25-minutters mulighed ser du også Ski Dubai, Jebel Ali-hestebanen, Media and Internet City, Dubai Marina, Jumeirah Lakes Towers, Emirates Livings. Vend tilbage til Atlantis The Palm for at lande og fortsæt dine eventyr i Dubai på egen hånd herfra med dit nye perspektiv på byen.

Dubai: Luksus solnedgangssejltur med snacks og drinks

8. Dubai: Luksus solnedgangssejltur med snacks og drinks

Sæt sejl på denne luksusyacht, som kan tage fantastiske billeder af en af de største menneskeskabte marinaer. Nyd godt af lette snacks, sodavand og alkoholiske drikke på denne 2-timers tur. Den 2 timer lange tur tager dig til Dubai Harbour, Dubai Marina, Ain Dubai og Atlantis ELLER Burj Al Arab (afhængigt af havets tilstand) med uafbrudt udsigt fra den arabiske bugt. Turen leveres med en autoriseret kaptajn og professionelle besætningsmedlemmer, der hjælper med at tage eksklusive fotos og fortæller interessante fakta om turens vigtigste seværdigheder. Slap af og nyd musikken under hele turen. Denne tur kommer med forbedrede sikkerhedsforanstaltninger, der er tilgængelige om bord.

Dubai: Billetter til ramme, Creek, Souks & Blue Mosque Guided Tour

9. Dubai: Billetter til ramme, Creek, Souks & Blue Mosque Guided Tour

Tag på en guidet tur til Dubais populære ikoner i en bil med aircondition, hvor komfort møder kultur. Fordyb dig i byens rige gobelin, mens du indfanger fantastiske øjeblikke ved hvert stop, ledsaget af en ekspertguide. Begynd din rejse med et besøg i det fantastiske Atlantis, som danner en malerisk baggrund for mindeværdige fotos. Forbered dig derefter på et fotostop, hvor den tårnhøje Burj Al Arab danner en fantastisk kulisse. Tag et kig ind i fremtiden på Museum of the Future, før du beundrer den arkitektoniske skønhed i Den Blå Moské. Dyk ned i det gamle Dubais charme, udforsk Gold Souk og Spice Souk, før du krydser den historiske Dubai Creek på en Abra-vandtaxi. Tag en snackpause på Al-Khayma Heritage Restaurant, hvor du bliver forkælet med traditionel kaffe, dadler og arabisk Rugag-brød. Afslut turen med et besøg på det ikoniske Dubai Frame, en tårnhøj struktur med panoramaudsigt over byens fortid, nutid og fremtid. Reflekter over De Forenede Arabiske Emiraters rige kulturarv, før du uden problemer bliver transporteret tilbage til dit hotel, beriget med minder om Dubais fængslende tiltrækningskraft.

Dubai: Kombi af Atlantis Aquaventure og Lost Chambers Aquarium

10. Dubai: Kombi af Atlantis Aquaventure og Lost Chambers Aquarium

Oplev forlystelserne og rutsjebanerne i Aquaventure Waterpark, og oplev mere end 65.000 havdyr helt tæt på i Lost Chambers Aquarium på Atlantis the Palm Hotel i Palm Jumeirah, Dubai, med denne kombinationsbillet. Mærk spændingen, når du går ind i Aquaventure Waterpark og derefter kaster dig ud i verdens første dobbelte vandrutsjebane i en vandrutsjebane. Få pulsen op på 30 rutsjebaner og attraktioner, grin dig ned ad Dubais længste Lazy River, og slap af på 500 meter privat strand. Forbered dig på at kæmpe med havets konge i Poseidons tårn, eller kør gennem den mørke og snoede Aquaconda-vandtunnel. Snup en innertube, og kast dig ud i tidevandsflodens strømfald, eller oplev de dramatiske bølgeskvulp i The Torrent. I Lost Chambers Aquarium kan du gå rundt blandt ruinerne af en forsvunden by og få et kig bag kulisserne på, hvordan det er at være havdyrekspert. Mød hajer og rokker på tæt hold, og mærk nogle af verdens mest eksotiske hvirvelløse dyr i berøringstanken.

230 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Atlantis, Dubai

Andre seværdigheder i Atlantis, Dubai

Vil du se alle oplevelser i Atlantis, Dubai? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Atlantis, Dubai

Samlet bedømmelse

4.6
(30.762 anmeldelser)

Vi havde en fantastisk helikopterflyvning over Dubai. Den gyldne helikopter var meget komfortabel og rummelig. Der var i alt syv gæster og en pilot. Udgangspunktet var fra palmetræet nær Hotel Atlantis, hvor vi havde en fantastisk udsigt over byen. Piloten var meget professionel og forklarede alt, hvad vi så. Udsigten var betagende, vi fløj til Burj Khalifa, den højeste bygning i verden, forbi den gamle bydel, Burj al Arab, det berømte hotel i form af et sejl, og Palmen, den kunstige øgruppe. Aftensolen badede alt i et gyldent lys, det var simpelthen smukt. Flyet var meget glat og behageligt, og prisen var rigtig. På flyveturen så og fotograferede vi en masse. Det var en oplevelse uden sammenligning, som vi kun kan anbefale til alle, der ønsker at opleve Dubai fra et andet perspektiv.

Turene er et must for at lære Dubai og alle dets seværdigheder at kende. Bustransfer er næsten til tiden, men stoppestederne er næsten ikke beskrevet overhovedet. Vi reserverede i 48 timer, og de yderligere attraktioner var fuldstændig overfyldte bortset fra flodturen. Ellers var alt fint

I dag havde vi en vidunderlig oplevelse at tage til Abu Dabhi. Vores chauffør Naeem var fantastisk. Han fortalte os en masse ting at vide om den tur, vi havde. Han var meget god i sit job. Han tog sig godt af alle sine quests i dag. Det var en meget speciel dag

flot og imponerende men lidt for dyrt i forhold til at det er hurtigt overstået.

super flot 75 fod yacht, hyggelig sejltur med flinke og serviceminded personale.