Tilføj datoer

Atlantis, Dubai

  • Entrébilletter
  • Guidede ture
  • Vandaktiviteter
  • Eventyr
  • Heldagsture
Vi fandt 62 aktiviteter
Sorter efter:
1 - 16 / 62

Andre seværdigheder i Atlantis, Dubai

Vil du se alle oplevelser i Atlantis, Dubai? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Atlantis, Dubai

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 29.869 anmeldelser

Vi var der en søndag i august. Da vi allerede var der kl. 9.15, kunne vi hurtigt få adgangsarmbåndene. Taskerne blev overfladisk tjekket, så vi kunne tage små snacks med. Vand var alligevel ikke et problem. Parken åbnede klokken 9.35. Vi fik at vide ved indgangen, at det altid er lidt anderledes. Alt efter hvornår alle er færdige. Heldigvis var det en sandstorm, og solen var overskyet. Så vi kunne bruge hele dagen uden UV-skjorter. For at være på den sikre side havde jeg taget nogle med, som jeg ellers havde brug for. Derudover havde vi badesko. Der er også gratis badestrømper. De så dog ikke ud til at være til den store nytte, da mange løb rundt med huller. vi kunne glide permanent indtil 12.30. uden kø. først de to første tårne, så det sidste. Det var der, vi blev længst. Det er der de fleste rutsjebaner er.

Vi reserverede turen på 30 minutter. Tilstrækkeligt for os personligt. Jetskien blev forklaret dig før turen. Det var super hurtigt og nemt. Der blev sørget for sodavand til rejsen. Under køreturen blev Naira ved med at tage billeder og videoer af os med vores egen mobiltelefon. Tak, de blev perfekte. Efter turen kunne man gå i bad der. Til sidst havde vi svært ved at finde en taxa. I en kop kaffe spurgte vi, om nogen kunne skaffe os en taxa. Det virkede, og det var super nemt for os at komme hjem. Alt i alt en fantastisk oplevelse!

God tid. Som nævnt havde vi en yacht for os selv (2 voksne og 2 teenagere). Vi havde taget pladsen kl. 18.00, som gjorde det muligt for os at vende tilbage til marinaen om natten under alle de oplyste tårne. Mødestedet er meget nemt at finde. Vores besætning var super flinke. At gøre for skønheden ved solnedgangen til søs

Very A Car hentede os og bragte os tilbage til vores Voisin hotel - Dejlig udsigt nogle kommentarer fra pilotens private flyvning, da vi kun var 4 af os i helikopteren lidt ventetid før vi gik ombord ellers på toppen undtagen måske prisen en smule overdreven for 15 min flyvning

Fantastisk oplevelse, venligt personale. Piloten viste os de vigtigste dele af Dubai, vil helt sikkert anbefale. Vi tog en taxa til politiskolen, og der ventede en bil på os, som så kørte os til helikopterpladsen. Dette var kun 2 min i bil.