Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Auckland

Med vingårde, vulkaner og smukke øer bare et stenkast væk er denne Kiwi-by en god blanding af natur og byliv.

Vores mest anbefalede ting at gøre i Auckland

Waiheke Island: Færge og hop-on hop-off-busbillet

1. Waiheke Island: Færge og hop-on hop-off-busbillet

Oplev magien på Waiheke med en kombineret færge- og hop-on hop-off-bustur. Rejs fra havnen i Auckland med en færge, og gå ombord på en dobbeltdækkerbus til attraktioner som Oneroa Village, Oneroa Beach og flere lokale vingårde. Det er den mest fleksible og omkostningseffektive turmulighed på øen, som introducerer dig til øens bedste steder. Hop af og på, så meget du vil, ved et af de 16 praktiske stop, som omfatter vingårde, strande og restauranter. Hvis du foretrækker det, kan du blive om bord og nyde en naturskøn tur rundt på øen. Busserne stopper ved nogle af øens ikoniske steder, bl.a. Oneroa Village, Onetangi Beach, Batch Winery, det nye Tantalus vingård/bryggeri, Mudbrick Vineyard, Cable Bay Vineyard og meget mere. De kyndige chauffører og tilføjelsen af en vært om bord sikrer, at du får de mest informative kommentarer, mens du rejser rundt, og du kan få alle de lokale tips og tricks til, hvordan du bedst kan nyde Waiheke. Explorer Hop-on Hop-off afgår fra hvert sted ca. hvert 60. minut i løbet af dagen og hvert 30. minut i myldretiden.

Auckland: Billet til hurtigfærge til Waiheke Island

2. Auckland: Billet til hurtigfærge til Waiheke Island

Gør dit besøg til Waiheke Island så let og bekymringsfrit som muligt med denne hurtige, pålidelige og økonomisk overkommelige færgeforbindelse. Med alle de bekvemmeligheder og fornødenheder, man kan ønske sig, rejser du fra byen til øen og retur igen, mens du kan nyde panoramaudsigten over det fantastiske omgivende landskab. Med regelmæssige afgange i løbet af dagen er det intet problem at få færgeturen til at passe ind i din rejseplan, hvilket betyder, at du kan udforske øen som du vil. Med sin placering i Hauraki Golfen er Waiheke Island et populært turistmål, der ligger blot en 40-minutters færgetur fra Downtown Auckland. Under sejlturen kan du beundre udsigten, mens færgen sejler langs Aucklands fantastiske kystlinje. Når du ankommer til øen, kan du tilbringe dagen med at udforske og vandre gennem de unikke landskaber af olivenlunde og sandstrande før din hjemrejse til byen.

Auckland: Halvdags Eco Cruise med hval- og delfinsafari

3. Auckland: Halvdags Eco Cruise med hval- og delfinsafari

Stig ombord på en 65 fods luksuskatamaran, der ligger til kaj i hjertet af Auckland. Sæt sejl på "Dolphin Explorer" for at opleve byens seværdigheder og lyde fra vandsiden. Nyd en hurtig tur forbi imponerende vartegn som North Head/Devonport og Rangitoto Island. Hold godt øje med spækhuggere og flaskedelfiner, som regelmæssigt besøger farvandet tæt på byen. Gå derefter på opdagelse i Hauraki Gulf Marine Park. Kom helt tæt på hvaler, delfiner og havfugle. "Dolphin Explorer" er i stand til at komme meget tættere på end hvalsafarier andre steder. Lær om faunaen via ekspertkommentarer fra skibets skipper. Når du rejser med os, oplever du ikke kun Hauraki Gulf Marine Park, du hjælper også med at regenerere og beskytte den for de kommende generationer, idet en dollar fra hver købt billet går til Hauraki Gulf Guardians Fund.

Auckland: Hobbiton Film Set Dagstur med festlig frokost

4. Auckland: Hobbiton Film Set Dagstur med festlig frokost

Fordyb dig i den magiske verden fra Ringenes Herre med et guidet besøg i Hobbiton. Nyd en transfer tur-retur fra Auckland, og oplev hvert et hjørne af dette ikoniske filmset med en guide. Spis frokost som en hobbit på en fascinerende temalokation. Mød din chaufførguide i Auckland, og kør af sted i en moderne bus med aircondition og WiFi ombord. Oplev de bølgende bjergskråninger, gangbroer og hobbithuller fra filmene, og bliv kyndigt guidet, mens du slentrer rundt på settet. Stå i døråbningen og træd ind i et hobbithul og se, hvor hobbitten Bilbo Sækker selv boede. Lad din guide fortælle dig interessante fakta om, hvordan filmene blev lavet. Afslut dit eventyr i Middle Earth med en øl, ale, cider eller ginger beer på Green Dragon Inn. Til sidst kan du nyde en komplet frokostbuffet som en hobbit i Party Marquee. Efter rundvisningen og frokosten går du ombord på bussen igen og kører tilbage til Auckland.

Fra Auckland: Hobbiton & Waitomo Caves dagstur med frokost

5. Fra Auckland: Hobbiton & Waitomo Caves dagstur med frokost

Tag med på denne tur og besøg to af New Zealands mest ikoniske og berømte attraktioner, Hobbiton Movie Set og Waitomo Glowworm Caves, på en dagstur fra Auckland. Efter afhentning på dit hotel i Auckland kører du sydpå over Bombay Hills med panoramaudsigt over Waikato-regionen og de naturskønne Hauraki Plains. Ankom til The Shire's Rest i Matamata, hvor Hobbiton-filmkulisserne ligger. Din guide vil hjælpe dig med at springe menneskemængden over, så du kan udforske filmkulissen på en officiel 2,5 timers tur, der inkluderer det fuldt tematiserede Hobbit Hole på Bagshot Row. Bliv eskorteret gennem det 10 hektar store område, og lær fascinerende detaljer om, hvordan Hobbiton-filmkulissen blev skabt. Se Hobbit Holes, The Green Dragon Inn og The Mill. Nyd en gratis specialbrygget drik på The Green Dragon Inn. Bagefter tager vi til de fascinerende Waitomo Glowworm Caves, hvor vi nyder en let frokost i Kiwi-stil på The Homestead i Waitomo. Undervejs kan du dele historier fra Hobbiton og interagere med dine medrejsende. Glid lydløst rundt i båd i de verdensberømte grotter, og bliv forbløffet over de tusindvis af magiske glødeorme. Din guide er sandsynligvis efterkommer af den maori-høvding, der oprindeligt udforskede grotterne, og han kan fortælle dig om områdets bemærkelsesværdige historie. Gå gennem den majestætiske Cathedral Cave, der er berømt for sin akustik. Hjemturen tager dig gennem nogle af New Zealands smukkeste landskaber, før du følger den majestætiske Waikato-flod nordpå en del af vejen tilbage til Auckland. Du kommer forbi Taupiri med den meget hellige maori-gravplads. Dagen slutter med, at du vender tilbage til dit overnatningssted.

Fra Auckland: Waiheke Island Wineries' Tour

6. Fra Auckland: Waiheke Island Wineries' Tour

Start med at hoppe på en morgenbåd til Waiheke Island fra Aucklands færgeterminal i centrum af Auckland og nyd en 35-minutters sejltur med udsigt over det historiske Devonport og Rangitoto Island undervejs. Mød din guide, når du når frem til øen, og tag på vej til 4 af øens fineste vingårde. Nyd smagsprøver på hver af de 4 vingårde med en forlænget frokostpause til din egen fritid på et af dem. Som en bonus kan du se, hvorfor øen er berømt for sine strande, og se de bølgende bakker med vinmarker, mens din guide kommenterer det hele. Ved turens afslutning kan du enten vælge at tage en transfer tilbage til havnen for at tage en eftermiddagsfærge tilbage til Auckland, eller du kan vælge at blive i landsbyen og slentre tilbage til færgen på en 15 minutters gåtur.

Auckland: Hop-on hop-off Explorer-busbillet

7. Auckland: Hop-on hop-off Explorer-busbillet

Se de utrolige attraktioner, som Auckland har at byde på, såsom den største fritstående struktur på den sydlige halvkugle, New Zealands største kunstsamling og møder med pingviner og hajer på nært hold - bare nogle få af de utrolige oplevelser, der kan besøges. Red Inner Tour med 9 stop (kører året rundt) besøger: Auckland centrum Sky City / Sky Tower Weta Workshop sluppet løs The All Blacks Experience Queen Street Auckland Art Gallery Newmarket Auckland Museum Hold Trinity Cathedral Parnell Bastion Point SEA LIFE Kelly Tarlton's Blue Outer Tour med 6 stop (kører kun fra november til april): Auckland Museum Wintergardens Auckland Domain Mt Eden Kingsland/Eden Park Auckland Zoo MOTAT

Fra Auckland: Waitomo & Hobbiton-bustur med frokost

8. Fra Auckland: Waitomo & Hobbiton-bustur med frokost

Se de magiske Waitomo-grotter og Hobbiton-filmkulissen på en heldags sightseeingtur fra Auckland. Stig om bord på din luksuriøse GreatSights-bus og kør sydpå, mens du ser det typiske newzealandske landskab - frodigt grønt landbrugsland og bølgende bakker. Dit første stop er ved Waitomo Glowworm Caves, et netværk af underjordiske tunneller og huler lavet af utrolige kalkstensformationer. Tag på en 45-minutters guidet tur rundt i grotterne, og slut af med en helt særlig sejltur gennem Glowworm Grotto, hvor glødeormene glimter og skinner over hovedet på dig, mens du sejler gennem en mørk og stille grotte. Derefter går du ombord på din bus igen og kører til Hobbiton Movie Set, som er en af New Zealands must-see-destinationer. En gård i nærheden af den lille by Matamata blev omdannet til et filmset til de verdensberømte Ringenes Herre- og Hobbitten-film, og i dag kan du besøge settet og se, hvor magien blev skabt. Se højdepunkter som de originale hobbithuller, Green Dragon Inn og Party Tree, og nu kan du gå ind i et hobbithul og se, hvordan hobbitterne boede. Din guide vil fortælle historier bag kulisserne og fascinerende fakta om, hvordan filmsettet blev bragt til live. Når du har udforsket disse to topattraktioner i New Zealand, kører din chaufførguide dig tilbage til Auckland, hvor du er tilbage først på aftenen.

Auckland: Sky Tower generel adgangsbillet

9. Auckland: Sky Tower generel adgangsbillet

Besøg det 328 meter høje Sky Tower, et ikon i Aucklands skyline, med denne entrébillet. Beundre udsigten over byen, vandet og Mount Hauturu fra tårnets tre udsigtsplatforme. Vis din billet ved indgangen, og gå til Sky Deck-platformen, der er 220 meter høj, hovedobservationsniveauet på 186 meter og Sky Café-platformen på 182 meter. Hold forbindelsen, mens du er der, med den inkluderede Wi-Fi-adgang. Hav mulighed for at spise med udsigt med 3 spisesteder at vælge imellem. Køb en velsmagende godbid på The Orbit 360˚ roterende restaurant, bestil en drink på det smarte og elegante sted kendt som The Sugar Club, eller tag en kaffe på Sky Café. Når du er færdig med at nyde udsigten, har basen af Sky Tower, underholdningskomplekset SKYCITY Auckland, 2 hoteller i verdensklasse, Aucklands førende spisekvarter med over 20 barer og restauranter, et teater med 700 pladser og et kasino i verdensklasse.

Auckland: Transport mellem lufthavn & centrum

10. Auckland: Transport mellem lufthavn & centrum

Benyt dig af en nem, stressfri rejse mellem Auckland centrum og Auckland Lufthavn, både indenlandske og internationale terminaler. Efter et nemt møde med din chauffør, foran enten din indkvartering eller ankomstterminalen, vil du køre til din destination med ro i sindet og ankomme uden forsinkelse. Din chauffør vil lede vejen til køretøjet, og køre dig til din destination med to til fire stop undervejs. Få en nem køretur i en moderne minibus med aircondition, der bliver kørt af en professionel og venlig chauffør.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Auckland

Alle aktiviteter

159 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Auckland

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Auckland?

De bedste dagsture og -udflugter fra Auckland er:

Hobbiton Movie Set

Hvad er de bedste billige ture i Auckland?

Disse er de bedste aktiviteter, når du besøger Auckland og har et begrænset budget:

Andre seværdigheder i Auckland

Vil du se alle oplevelser i Auckland? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Auckland

Samlet bedømmelse

4.7
(4.822 anmeldelser)

Michael, som ejer bussen, er en fantastisk guide, morsom og MEGET large, hvad angår rundvisning, fotostop/pauser, transport til og fra hoteller osv. Turen varede 5 timer…🤗😂

En rigtig god tur. En super frisk og snakkesalig chauffør og hyggelige deltagere på turen.

fantastisk tur hvor vi så både hvaler og delfiner.lækker båd og alt var perfekt

fantastisk tur gjorde det gerne igen. buffet var lækker så intet at klage over

Fantastisk tur, skal helt sikkert anbefales til dem jeg kender 🤩