Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Auckland

Med vingårde, vulkaner og smukke øer bare et stenkast væk er denne Kiwi-by en god blanding af natur og byliv.

Vores mest anbefalede ting at gøre i Auckland

Waiheke Island: Færge og hop-on hop-off-busbillet

1. Waiheke Island: Færge og hop-on hop-off-busbillet

Oplev Waihekes magi med en kombineret færge- og hop-on-hop-off-bustur. Rejs med færge fra Auckland havn, og kør derefter med dobbeltdækkerbus til attraktioner som Oneroa Village, Oneroa Beach og forskellige lokale vingårde. Det er den billigste og mest fleksible turmulighed på øen, der tager dig med til øens topseværdigheder. Stå af og på, som det passer dig, ved de 16 belejlige stoppesteder, som inkluderer vinmarker, strande og restauranter. Du kan også vælge at blive ombord på bussen og nyde en naturskøn tur rundt på øen. Busserne stopper ved nogle af øens ikoniske steder såsom Oneroa Village, Onetangi Beach, Batch Winery, den nye Tantalus vingård/bryggeri, Mudbrick Vineyard, Cable Bay Vineyard, m.m. De kyndige chauffører og værten ombord sikrer, at du får en masse information om de forskellige seværdigheder, mens I kører rundt, og du kan få alle de lokale tips og tricks til, hvordan man bedst nyder Waiheke. Om sommeren afgår The Explorer hop-on hop-off-busserne fra hvert stop ca. hver halve time, og om vinteren afgår den en gang i timen .

Auckland: Billet til hurtigfærge til Waiheke Island

2. Auckland: Billet til hurtigfærge til Waiheke Island

Gør dit besøg til Waiheke Island så let og bekymringsfrit som muligt med denne hurtige, pålidelige og økonomisk overkommelige færgeforbindelse. Med alle de bekvemmeligheder og fornødenheder, man kan ønske sig, rejser du fra byen til øen og retur igen, mens du kan nyde panoramaudsigten over det fantastiske omgivende landskab. Med regelmæssige afgange i løbet af dagen er det intet problem at få færgeturen til at passe ind i din rejseplan, hvilket betyder, at du kan udforske øen som du vil. Med sin placering i Hauraki Golfen er Waiheke Island et populært turistmål, der ligger blot en 40-minutters færgetur fra Downtown Auckland. Under sejlturen kan du beundre udsigten, mens færgen sejler langs Aucklands fantastiske kystlinje. Når du ankommer til øen, kan du tilbringe dagen med at udforske og vandre gennem de unikke landskaber af olivenlunde og sandstrande før din hjemrejse til byen.

Auckland: Halvdags Eco Cruise med hval- og delfinsafari

3. Auckland: Halvdags Eco Cruise med hval- og delfinsafari

Stig ombord på en 65 fods luksuskatamaran, der ligger til kaj i hjertet af Auckland. Sæt sejl på "Dolphin Explorer" for at opleve byens seværdigheder og lyde fra vandsiden. Nyd en hurtig tur forbi imponerende vartegn som North Head/Devonport og Rangitoto Island. Hold godt øje med spækhuggere og flaskedelfiner, som regelmæssigt besøger farvandet tæt på byen. Gå derefter på opdagelse i Hauraki Gulf Marine Park. Kom helt tæt på hvaler, delfiner og havfugle. "Dolphin Explorer" er i stand til at komme meget tættere på end hvalsafarier andre steder. Lær om faunaen via ekspertkommentarer fra skibets skipper. Når du rejser med os, oplever du ikke kun Hauraki Gulf Marine Park, du hjælper også med at regenerere og beskytte den for de kommende generationer, idet en dollar fra hver købt billet går til Hauraki Gulf Guardians Fund.

Fra Auckland: Waiheke Island Wineries' Tour

4. Fra Auckland: Waiheke Island Wineries' Tour

Start med at hoppe på en morgenbåd til Waiheke Island fra Aucklands færgeterminal i centrum af Auckland og nyd en 35-minutters sejltur med udsigt over det historiske Devonport og Rangitoto Island undervejs. Mød din guide, når du når frem til øen, og tag på vej til 4 af øens fineste vingårde. Nyd smagsprøver på hver af de 4 vingårde med en forlænget frokostpause til din egen fritid på et af dem. Som en bonus kan du se, hvorfor øen er berømt for sine strande, og se de bølgende bakker med vinmarker, mens din guide kommenterer det hele. Ved turens afslutning kan du enten vælge at tage en transfer tilbage til havnen for at tage en eftermiddagsfærge tilbage til Auckland, eller du kan vælge at blive i landsbyen og slentre tilbage til færgen på en 15 minutters gåtur.

Fra Auckland: Hobbiton & Waitomo Caves dagstur med frokost

5. Fra Auckland: Hobbiton & Waitomo Caves dagstur med frokost

Tag med på denne tur og besøg to af New Zealands mest ikoniske og berømte attraktioner, Hobbiton Movie Set og Waitomo Glowworm Caves, på en dagstur fra Auckland. Efter afhentning på dit hotel i Auckland kører du sydpå over Bombay Hills med panoramaudsigt over Waikato-regionen og de naturskønne Hauraki Plains. Ankom til The Shire's Rest i Matamata, hvor Hobbiton-filmkulisserne ligger. Din guide vil hjælpe dig med at springe menneskemængden over, så du kan udforske filmkulissen på en officiel 2,5 timers tur, der inkluderer det fuldt tematiserede Hobbit Hole på Bagshot Row. Bliv eskorteret gennem det 10 hektar store område, og lær fascinerende detaljer om, hvordan Hobbiton-filmkulissen blev skabt. Se Hobbit Holes, The Green Dragon Inn og The Mill. Nyd en gratis specialbrygget drik på The Green Dragon Inn. Bagefter tager vi til de fascinerende Waitomo Glowworm Caves, hvor vi nyder en let frokost i Kiwi-stil på The Homestead i Waitomo. Undervejs kan du dele historier fra Hobbiton og interagere med dine medrejsende. Glid lydløst rundt i båd i de verdensberømte grotter, og bliv forbløffet over de tusindvis af magiske glødeorme. Din guide er sandsynligvis efterkommer af den maori-høvding, der oprindeligt udforskede grotterne, og han kan fortælle dig om områdets bemærkelsesværdige historie. Gå gennem den majestætiske Cathedral Cave, der er berømt for sin akustik. Hjemturen tager dig gennem nogle af New Zealands smukkeste landskaber, før du følger den majestætiske Waikato-flod nordpå en del af vejen tilbage til Auckland. Du kommer forbi Taupiri med den meget hellige maori-gravplads. Dagen slutter med, at du vender tilbage til dit overnatningssted.

Auckland: Hobbiton Film Set Dagstur med festlig frokost

6. Auckland: Hobbiton Film Set Dagstur med festlig frokost

Fordyb dig i den magiske verden fra Ringenes Herre med et guidet besøg i Hobbiton. Nyd en transfer tur-retur fra Auckland, og oplev hvert et hjørne af dette ikoniske filmset med en guide. Spis frokost som en hobbit på en fascinerende temalokation. Mød din chaufførguide i Auckland, og kør af sted i en moderne bus med aircondition og WiFi ombord. Oplev de bølgende bjergskråninger, gangbroer og hobbithuller fra filmene, og bliv kyndigt guidet, mens du slentrer rundt på settet. Stå i døråbningen og træd ind i et hobbithul og se, hvor hobbitten Bilbo Sækker selv boede. Lad din guide fortælle dig interessante fakta om, hvordan filmene blev lavet. Afslut dit eventyr i Middle Earth med en øl, ale, cider eller ginger beer på Green Dragon Inn. Til sidst kan du nyde en komplet frokostbuffet som en hobbit i Party Marquee. Efter rundvisningen og frokosten går du ombord på bussen igen og kører tilbage til Auckland.

Fra Auckland: Waitomo & Hobbiton-bustur med frokost

7. Fra Auckland: Waitomo & Hobbiton-bustur med frokost

Se de magiske Waitomo-grotter og Hobbiton-filmkulissen på en heldags sightseeingtur fra Auckland. Stig om bord på din luksuriøse GreatSights-bus og kør sydpå, mens du ser det typiske newzealandske landskab - frodigt grønt landbrugsland og bølgende bakker. Dit første stop er ved Waitomo Glowworm Caves, et netværk af underjordiske tunneller og huler lavet af utrolige kalkstensformationer. Tag på en 45-minutters guidet tur rundt i grotterne, og slut af med en helt særlig sejltur gennem Glowworm Grotto, hvor glødeormene glimter og skinner over hovedet på dig, mens du sejler gennem en mørk og stille grotte. Derefter går du ombord på din bus igen og kører til Hobbiton Movie Set, som er en af New Zealands must-see-destinationer. En gård i nærheden af den lille by Matamata blev omdannet til et filmset til de verdensberømte Ringenes Herre- og Hobbitten-film, og i dag kan du besøge settet og se, hvor magien blev skabt. Se højdepunkter som de originale hobbithuller, Green Dragon Inn og Party Tree, og nu kan du gå ind i et hobbithul og se, hvordan hobbitterne boede. Din guide vil fortælle historier bag kulisserne og fascinerende fakta om, hvordan filmsettet blev bragt til live. Når du har udforsket disse to topattraktioner i New Zealand, kører din chaufførguide dig tilbage til Auckland, hvor du er tilbage først på aftenen.

Auckland: Transport mellem lufthavn & centrum

8. Auckland: Transport mellem lufthavn & centrum

Benyt dig af en nem, stressfri rejse mellem Auckland centrum og Auckland Lufthavn, både indenlandske og internationale terminaler. Efter et nemt møde med din chauffør, foran enten din indkvartering eller ankomstterminalen, vil du køre til din destination med ro i sindet og ankomme uden forsinkelse. Din chauffør vil lede vejen til køretøjet, og køre dig til din destination med to til fire stop undervejs. Få en nem køretur i en moderne minibus med aircondition, der bliver kørt af en professionel og venlig chauffør.

Auckland lufthavn: 5G/4G/3G rejse-SIM-kort til New Zealand

9. Auckland lufthavn: 5G/4G/3G rejse-SIM-kort til New Zealand

Data er vigtige i dag, uanset om du skal finde et sted, tjekke et kort, besvare en vigtig e-mail fra dine forretningskontakter eller uploade inspirerende billeder til Instagram. Når du er væk hjemmefra, skal du undgå roamingafgifter og bruge et lokalt netværk. Hold forbindelsen med dette prisbillige og praktiske newzealandske SIM-kort. Vælg mellem 4 forskellige pakker, alle med muligheder for mikro-, nano, mini- eller standard-SIM-kort. De inkluderede lande for 2 GB-kortet er Australien, Canada, Kina, Frankrig, Tyskland, Hong Kong, Indien, Indonesien, Irland, Japan, Malaysia, Singapore, Singapore, Sydafrika, Sydkorea, Storbritannien, Tyskland, USA og Canada. Med SIM-kort med 10 GB, 40 GB og 100 GB kan du få adgang til Australien, Canada, Kina, Frankrig, Tyskland, Hongkong, Indien, Indien, Indonesien, Irland, Japan, Malaysia, Singapore, Singapore, Sydafrika, Sydkorea, Storbritannien, USA, Nederlandene, Taiwan, Thailand og Tyskland. Pakkeløsningerne er som følger: - NZ Travel SIM-kort med 200 minutter, 200 sms'er (NZ og internationalt) og 2 GB data. Pakken er gyldig i 30 dage. - NZ Travel SIM-kort med ubegrænsede minutter og sms'er (NZ), 200 minutter og 200 sms'er (internationalt) og 10 GB data. Pakken er gyldig i 60 dage. - NZ Travel SIM-kort med ubegrænsede minutter og sms'er (NZ), 200 minutter og 200 sms'er (internationalt) og 40 GB data. Pakken er gyldig i 60 dage. - NZ Travel SIM-kort med ubegrænset antal minutter og sms'er (NZ), 250 minutter og 250 sms'er (internationalt) og 100 GB data. Pakken er gyldig i 60 dage.

Auckland: Hop-on hop-off Explorer-busbillet

10. Auckland: Hop-on hop-off Explorer-busbillet

Se de utrolige attraktioner, som Auckland har at byde på, såsom den største fritstående struktur på den sydlige halvkugle, New Zealands største kunstsamling og møder med pingviner og hajer på nært hold - bare nogle få af de utrolige oplevelser, der kan besøges. Red Inner Tour med 9 stop (kører året rundt) besøger: Auckland centrum Sky City / Sky Tower Weta Workshop sluppet løs The All Blacks Experience Queen Street Auckland Art Gallery Newmarket Auckland Museum Hold Trinity Cathedral Parnell Bastion Point SEA LIFE Kelly Tarlton's Blue Outer Tour med 6 stop (kører kun fra november til april): Auckland Museum Wintergardens Auckland Domain Mt Eden Kingsland/Eden Park Auckland Zoo MOTAT

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Auckland

Alle aktiviteter

146 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Auckland

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Auckland?

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Auckland?

De bedste dagsture og -udflugter fra Auckland er:

Hobbiton Movie Set

Andre seværdigheder i Auckland

Vil du se alle oplevelser i Auckland? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Auckland

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 4.822 anmeldelser

Michael, som ejer bussen, er en fantastisk guide, morsom og MEGET large, hvad angår rundvisning, fotostop/pauser, transport til og fra hoteller osv. Turen varede 5 timer…🤗😂

En rigtig god tur. En super frisk og snakkesalig chauffør og hyggelige deltagere på turen.

fantastisk tur hvor vi så både hvaler og delfiner.lækker båd og alt var perfekt

fantastisk tur gjorde det gerne igen. buffet var lækker så intet at klage over

Fantastisk tur, skal helt sikkert anbefales til dem jeg kender 🤩