Tilføj datoer
Oplevelser i

Auckland

Med vingårde, vulkaner og smukke øer bare et stenkast væk er denne Kiwi-by en god blanding af natur og byliv.

Andre seværdigheder i Auckland

Vil du se alle oplevelser i Auckland? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Auckland

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 3.600 anmeldelser

Dette er en lang dag fra Auckland. Husk det - da flere stop kræver tidsbestemte reservationer, vil du være begrænset til Rotorua. Når det er sagt, er det en temmelig sjov dag at gå ud og se alle steder og slå dem alle på en dag. Vores tour guide var meget venlig og chatte om New Zealand, det er historie og gav os også detaljer om, hvor vi skulle hen. Varevognen selv havde AC, komfortable sæder, hvilestolen og var ren. De dukkede op, da de sagde, de ville få os, og droppede os væk, da de sagde, vi ville være færdige. Jeg vil meget anbefale denne tour til nogen - men bare husk på at ramme alle tre om dagen betyder, at du er nødt til at holde sig til en stram tidsplan.

Butikken stod lige foran dig, da jeg gik ud af tolden. Meget let og meget nyttigt. Mine omkostninger ved at købe fremad 40% mindre! Fantastiske. Jeg var i NZ i mindre end en time og havde fuld telefontjeneste. Jeg vil bestemt gøre dette igen.

Chris var en fantasisk tour guide og så morsom. Han hjalp med til at gøre rejsen mellem steder så sjov. Har så meget viden om de forskellige områder.

Meget venligt personale, hurtig behandling. Få alt sammen det samme. Fungerer godt!

Nem, praktisk måde at komme online på. Meget hjælpsomme personale.