Auschwitz-Birkenau Museum

Besøg den største koncentrationslejr fra 2. verdenskrig, og få en dybere forståelse af Holocaust.

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Auschwitz-Birkenau Museum

Vil du se alle oplevelser i Auschwitz-Birkenau Museum? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Auschwitz-Birkenau Museum

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 50.566 anmeldelser

I højsæsonen var jeg i stand til at bestille en tur til Auschwitz Birkenau -museet organiseret med Cracow Visit -kontoret. Jeg var lidt bekymret for, om jeg ville have tid, fordi jeg havde problemer på hotellet, men varebilen ventede på mig så længe, indtil jeg kom dertil. På stedet hjalp piloten alle med at gennemgå hele indrejseproceduren, der ligner lufthavnen. Arrangøren sørgede også for en overførsel mellem Auschwitz og Birkenau. Endelig spiste jeg stadig en lækker middag i museumsrestauranten. Hvis vejret stadig var godt, ville det være virkelig godt, så længe du kan sige, at dette sted er fantastisk.

Selvom jeg havde reserveret et uafhængigt besøg (fordi der ikke var nogen ledighed) blev jeg kontaktet af guiderne, som tilbød mig guiden på italiensk gratis. Guiden (Anika) var fremragende. Selv chaufføren (Peter) var meget venlig og tog imod os med et smil (hvilket ikke er billigt!!)