Oplevelser i
Auschwitz-Birkenau Museum

Besøg den største koncentrationslejr fra 2. verdenskrig, og få en dybere forståelse af Holocaust.

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Auschwitz-Birkenau Museum

Vil du se alle oplevelser i Auschwitz-Birkenau Museum? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Auschwitz-Birkenau Museum

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 49.644 anmeldelser

Jeg ville ønske, at alle kunne gå til dette for at lære mere om det sidste århundredes vigtige historie, i endnu højere grad i betragtning af, hvordan folk behandler hinanden i disse dage. Turen var velorganiseret, og rejseguiden var meget vidende om alle de ting, der skete i lejrene og var med til at gøre turen meget informativ. Eneste problem var, at det oprindelige tidspunkt blev ændret, og vi fik ikke brugt meget tid i Auschwitz birkenau.. men disse ting sker.

Fantastisk tur rundt i lejren og kunstgalleriet. Vores transport var behageligt med masser af information om auschwitz på ruten. Vores guider for dagen, Konrad og Gregory, var meget hjælpsomme og var glade for at besvare spørgsmål. Ved ankomsten til Auschwitz var vores rejseleder Szymon helt fantastisk. Hans viden om auschwitz gjorde oplevelsen så meget mere interessant og informativ. Jeg vil meget anbefale og er stor værdi for pengene! Mange tak!!

Den første guide var cual og har os alle de madre oplysninger om turen. Den anden Lukasz Tarnowski ekstremt forberedt, fornuftig tilbød ikke kun en beskrivelse af, hvad vi så, men også et introspektivt synspunkt, hvilket gav os en moderne nøgle til at forstå Aushwtiz.

En meget spændende og eftertænksom historisk tur. Der var rigtigt meget at se på. Når man står midt på dette historiske sted og ser billederne og høre fortællingerne - mærker man på forunderlig vis, den frygtelige lidelse og onde gerning der har fundet sted her.

Kyndige guider og en fantastisk tur. Vil helt klart anbefale. Stor værdi for prisen!