Tilføj datoer

Auschwitz-Birkenau Museum

Besøg den største koncentrationslejr fra 2. verdenskrig, og få en dybere forståelse af Holocaust.

Vi fandt 114 aktiviteter
Sorter efter:
Side 1 af 8

Andre seværdigheder i Auschwitz-Birkenau Museum

Vil du se alle oplevelser i Auschwitz-Birkenau Museum? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Auschwitz-Birkenau Museum

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 55.162 anmeldelser

Jeg mere end super indikerer denne tur og med dette bureau! De er mega organiserede og punktlige. Vi købte turen på spansk, fantastisk oplevelse bliver fortalt på et sprog tættere på portugisisk. Sérgio var vores hovedguide, der guidede os og gav os alle anbefalinger og regler for Auschwitz-museet. Guide Ada førte gruppen gennem museet og var super klar, venlig og interaktiv. Bureauet holder kontakten fra det øjeblik, betalingen er godkendt. Turister behøver kun at købe pakken gennem få din guide, og så skal de ikke bekymre sig om andet. Overførslen vil være på det sted, der sendes, og vil ankomme minutter før boarding til check-in med dine billetter i hånden. Det er meget vigtigt at følge alle parkens regler, som guiden passerer, mens de stadig er inde i bussen. De er super strenge i kontrollen fra at komme ind i bussen til alle adgangskontroller inde i museet.

God information hele turen igennem. Ca. 80 min. Kørsel fra Krakow og efterfølgende 20 mins ventetid udenfor museet. God information fra guiden, selvom han engelsk ikke var 100%. Efter turen kærte vi til selve Auschwitz hvor samme guide mødte os og fortsatte turen. Alt i alt var vi afsted fra 8.30-16.30. Husk egen madpakke.

Besøg stærkt i følelser, meget velorganiseret. Guide på fransk, interessant information, formuleret i et upåklageligt sprog, gav tid for besøgende til at "føle" stedet. Bus afhentning var let, klare oplysninger via e-mail. Dejlig ren bus, opmærksom guide. Ingen klager !

Fantastisk oplevelse først i Campen (nu museum) og efterfølgende i selve Auschwitz Ca. 80 minutter fra Krakow til museet, så afsæt en hel dag. Vi blev hentet 08:30 og var retur ca. 16:45. Helt klart pengene værd.

Det hele spillede. Alt var klar. Ingen unødvendigt ventetid eller kø. God guide og chauffør.