Auschwitz-Birkenau Museum
Gastronomi og natteliv

Vælg datoer

Ofte stillede spørgsmål om Auschwitz-Birkenau Museum Gastronomi og natteliv

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Auschwitz end Auschwitz-Birkenau Museum Gastronomi og natteliv?

Disse andre ting at gøre i Auschwitz må du ikke gå glip af:

Hvilke Gastronomi og natteliv i Auschwitz-Birkenau Museum er bedst?

De bedste Auschwitz-Birkenau Museum Gastronomi og natteliv:

Hvilke Auschwitz-Birkenau Museum Gastronomi og natteliv har yderligere Covid-19-foranstaltninger?

Disse Auschwitz-Birkenau Museum Gastronomi og natteliv har yderligere Covid-19-foranstaltninger:

Andre seværdigheder i Auschwitz-Birkenau Museum

Vil du se alle oplevelser i Auschwitz-Birkenau Museum? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Auschwitz-Birkenau Museum

Helt igennem fantastisk dag. En af de rejseoplevelser jeg vil huske for altid. Turene til auschwitz 1 og auschwitz birkenau var mindeværdige og guiden igennem fantastisk. Tiden fløj afsted, tiltrods for stilheden begge steder. Salt minen var SÅ imponerende. Man skal gå rigtig meget alle 3 steder, så husk godt fodtøj. Der kan købes mad og snacks flere steder undervejs. Chaufføren var rigtig god og man var tryg under hele turen, Kan varmt anbefale denne tur, specielt dem med interesse for WW2. Vi ville ikke være dagen foruden, trods den varede 11.5 time.

Meget velorganiseret, meget god chauffør! Besøg for hurtigt ....

At anbefale ! Men du skal vide, at besøget udføres næsten ved en løbetur, som er ganske ærgerligt, og som ikke efterlader den nødvendige tid til at absorbere tragedierne i Auschwitz !! Det vil være nødvendigt at specificere, at dette er tilfældet og foreslå et alternativ til et besøg, der er mindre tidsbegrænset!

Fremragende service fra rejseselskabet, og frokosten var enkel, men virkelig velsmagende. Guiden til Auschwitz -turen var okay, men den til saltminen var fantastisk. Jeg gik næsten ikke til saltminen, men jeg er så glad for, at jeg gjorde det. kan varmt anbefale hele dit!

En dag med indtryk jeg aldrig glemmer

Sød chauffør. Fint at blive hentet v lejlighed. Fantastisk guide i auschwitz/Birkenau som med respekt fortalte og viste en del af historien som var værre end man overhovedet kan forestille sig. Gode sandwich. Smuk saltmine. Alle pengene værd

Super god tur

Vi var alle meget tilfredse med turen. Guiderne var gode og der blev taget hensyn og holdt pauser. Frokosten var også god. Vi kan kun anbefale denne tur.