Tilføj datoer
Ting at gøre

Australien

Andre seværdigheder i Australien

Vil du se alle oplevelser i Australien? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Australien

Hvilken fabelagtig dag, der vil sidde fast i min hukommelse i meget lang tid. Vores guide Jordan var utroligt vidende sjov og i stand til at hjælpe selv de sværeste turister. Eventyrene venter på dig. Tøv slet ikke. Praktisk afhentning og aflevering i en komfortabel lille bus med aircondition. Tillykke til virksomheden, da vi stødte på en anden tur med den dejlige Dave. På trods af et par hikke i løbet af dagen, som var uden for nogens kontrol, klarede de det med bevidsthed. Stor dag ude, så sørg for at tillade en hviledag efter.

Det var en lang, men meget interessant dag. Guiden, John, var punktlig, organiseret og vidende. Det samme var guiden i flodkrydstogtet. Lærte meget om flora og fauna i Daintree regnskoven. Mossman Gorge og Daintree var bare fantastisk smukke. Vi ville ønske, at vi havde mere tid at tilbringe her. Vil varmt anbefale et besøg i dette område.

Utrolig dag, fantastisk personale og mad. Båden er ret stor/ny, og fremragende snorkleudstyr! Vi kunne også godt lide at snorkle (dykning er ikke et must efter vores mening, da det minder meget om at snorkle der)

Den samlede oplevelse var fantastisk, vores guide var meget vidende og fik os til at have en fantastisk dag, vi var heldige nok til at svømme i Mossman Gorge og vil varmt anbefale at tage chancen, hvis du kan!

God tir med en spændende guide der kunne fortælle om både fortid og nutid