Tilføj datoer

Ting at gøre Avignon

Topseværdigheder i Avignon

Tilgængelige aktiviteter

Vi fandt 48 aktiviteter
Sorter efter:
Side 1 af 3

Ofte stillede spørgsmål om Avignon

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Avignon?

De topattraktionerne der skal opleves i Avignon er:

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Avignon?

De bedste dagsture og -udflugter fra Avignon er:

Arles

Andre seværdigheder i Avignon

Vil du se alle oplevelser i Avignon? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Avignon

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 1.048 anmeldelser

Vi var de eneste to personer på turen, så vi rejste i bil med vores guide, Gus. Gus var meget venlig og vidende, og han fulgte os på hele turen, bortset fra at komme ind på arenaen i Nimes, som vi selv skulle gøre. Pont du Gard var meget interessant, og vi besøgte også museet. Uzes var en dejlig lille by - vi kunne sagtens have brugt mere tid der. I Nimes gik vi ind i Arenaen og vandrede rundt, men vi havde ikke anden tid til at se andre steder i Nimes. Vi kunne også have brugt mere tid der. Alt i alt var det en god tur dog med en god guide.

En femstjernet guidet tur (Emanuel)

Vi var meget glade for, at vi tilmeldte os denne tur på vores første opholdsdag i Avignon. Min mand og jeg nød vores 5 timers tur enormt med guiden, Emanuel. Ikke kun at han var vidende om historien og karakteren af de steder, vi besøgte, vi har haft en fantastisk tid med bare at snakke og snakke om næsten alt med Emanuel under køreturen til vores forskellige destinationer! Han var vittig, talte meget godt engelsk og tilbød os fantastisk information om de steder, vi besøgte. Elsker det. Absolut en stærkt anbefalelsesværdig guidet tur!

Selvom det regnede i løbet af vores tur, havde vi en helt igennem fornøjelig tur. Vores tour guide var meget omgængelig og informativ. Jeg vil gerne foreslå, at der skal stilles en eller anden form for trin til rådighed, så de mindre i stand til at klatre op i din minibus. Efter at have bestilt billetter, så vi kunne springe over køen, var der ingen kø. Jeg føler, at dette var et unødvendigt ekstra gebyr, og som sådan skulle forskellen betales tilbage til os sammen med kompensation for forkert information.