Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Avignon

Vores mest anbefalede ting at gøre i Avignon

Nice: Tur til Verdon-kløfterne og lavendelmarker

1. Nice: Tur til Verdon-kløfterne og lavendelmarker

Opdag Frankrigs mest naturskønne landskaber på en heldagstur til Castellane, Moustiers-Sainte-Marie og Verdon Gorge fra Nice. Se de ikoniske lavendelmarker, og lær om disse maleriske steder fra din guide. Blev hentet fra dit hotel eller hjemmeadresse i Nice. Kør med din chauffør til bakkerne på din destination på landet. Kryds "ulvens kløft", komplet med sit 40 meter høje vandfald, før du stopper ved Castellane. Mens du rejser langs Verdon (opkaldt efter sin forbløffende turkisgrønne farve), kan du nyde den spektakulære udsigt over den 700 meter dybe kløft. Derefter går du videre til landsbyen Moustiers-Sainte-Marie, der ligger under en klippeskrænt og er omgivet af bjerge fra alle sider. Kendt for sin rige historie inden for keramisk håndværk, har du fritid her til at udforske Moustiers i din fritid. Opdag lertøjet i butikkerne, og køb souvenirs før frokost på en af terrassecaféerne. Fotografer de verdensberømte lavendeltallerkener, eller nyd søen St. Croix, en kunstig skat af klart vand, der er en af de smukkeste søer i Provence. Føl dig derefter forundret over de endeløse lavendelmarker ved foden af Alperne og stop for at tage unikke og mindeværdige billeder med denne imponerende kulisse. Stop for at lugte den lette og fortryllende lavendelaroma, der omgiver dig, mens du gør det. Når du har nydt din tur, skal du vende tilbage til dit køretøj, hvor du vil blive kørt tilbage til dit udgangspunkt i Nice. Nb: Lavendelsæsonen løber fra cirka midten af juni til midten af august.

Aix-en-Provence: Besøg i lavendelmarkerne

2. Aix-en-Provence: Besøg i lavendelmarkerne

Kom og få et møde med Provence! Vi byder dig velkommen, som om du var vores gæst, og i den forstand ønsker vi virkelig, at din Terre Ugo-oplevelse skal være en parentes af opdagelse og hvile i hjertet af vores 3 hektar store lavendelmark. Vores familieejendom åbner dørene hver dag fra 1. juni til 31. august. Så snart du ankommer, vil du blive lullet ind i lyden af cikader og den søde duft af lavendel. Vi vil fortælle dig om godsets familiehistorie og forklare dig, hvad der er så særligt ved denne blomst, der er så symbolsk for Sydfrankrig. Derefter er du fri til at besøge lavendelmarken. Chiliennes står til din rådighed, så du kan slappe af under den provencalske sol. Vi har også meget behagelige skyggefulde områder. En lille restaurant er tilgængelig hver dag fra 12:00 til 14:30 med regionale, friske og sæsonbestemte produkter. - 12 år gammel - Gratis - Gratis besøg

Fra Avignon: Vintur i Châteauneuf du Pape om eftermiddagen

3. Fra Avignon: Vintur i Châteauneuf du Pape om eftermiddagen

Mellem Alperne og Rhônefloden er Provence en rig gobelin af naturlige og menneskeskabte vidundere. På denne tur, der afgår fra Avignon, vil du nyde en tur til de berømte vinmarker i Châteauneuf-du-Pape. Stop ved ruinerne af slottet, som var pavens sommerresidens i det 14. århundrede. Kør derefter til vinmarkerne i Châteauneuf-du-Pape, en af verdens mest populære vine. Oplev de forskellige druesorter, som Grenache, Syrah og Mourvedre, der giver tydeligt frugtagtige og krydrede vine. De 13 druesorter kombineret med de forskellige jordbundstyper skaber en stor palet af komplekse rødvine og elegante hvidvine. Nyd to vinsmagninger i to af de mange kældre i landsbyen, inden turen går tilbage til Avignon.

Fra Avignon: Halvdags Great Vineyards Tour

4. Fra Avignon: Halvdags Great Vineyards Tour

Oplev vinlandet 3 Grand Crus på denne 5-timers guidede tur i Côtes du Rhône. Højdepunkterne i denne berømte vinregion omfatter Gigondas, Seguret og Châteauneuf-du-Pape, hvis vine bærer certificeringen af Appellation d'Origine Contrôlée (AOC). Under din tur vil du have en chance for at beundre skønheden i vinmarker og de små regionale landsbyer domineret af klokketårne. Du vil være ved foden af Dentelles de Montmirail, og i dette dejlige landskab lærer du om vinproduktion og druesorter. Derudover har du mulighed for at smage nogle fine vine med en vinspecialist. Specialistens ekspertviden vil hjælpe med at gøre din smagssession til en unik og mindeværdig oplevelse.

Fra Avignon: Heldagstur til det bedste af Provence

5. Fra Avignon: Heldagstur til det bedste af Provence

Oplev den betagende skønhed i Provence under denne guidede heldagstur fra Avignon. Nyd byen Fontaine de Vaucluse og stop i lavendelmarkerne for at få billeder. Gå en tur i St-Rémy-de-Provence og nyd udsigten fra Pont du Gard. Bliv hentet fra et mødested i Avignon og gå ombord i en komfortabel og airconditioneret varevogn til den naturskønne køretur til Fontaine de Vaucluse. Nyd den afslappende atmosfære i denne by, der ligger ved siden af en kilde ved foden af Vaucluse-bjergene. Beundre de provencalske landskaber i Luberon og få en chance for at tage et fotostop i lavendelmarker om sommeren (fra 15. juni til 31. juli). Gå over til Gordes, som er opført som "en af de smukkeste landsbyer i Frankrig." Gå i Roussillons røde gader og beundre panoramaudsigten over Alpilles i Baux-de-Provence. Gå en tur gennem den smukke by St-Rémy-de-Provence. Stop ved den gamle romerske akvædukt Pont du Gard, før du vender tilbage til dit mødested.

Fra Nice: Heldagstur til Verdon-kløften

6. Fra Nice: Heldagstur til Verdon-kløften

Start din helgedags delte gruppe- eller private tur med en afhentning fra din bolig i Nice og beundre den berømte Promenade des Anglais, når du forlader byen. Rejs med din guide først til Castellane, en karakteristisk fransk kulturel landsby ved porten til den berømte Verdon Gorge og klassificeret som en "karakterby". Besøg dens gamle vold og tre fredede monumenter, herunder St. Victor's Church, Clock Tower og Pentagonal Tower. Fortsæt til den charmerende landsby Moustiers-Sainte-Marie, der er opført som en af de smukkeste landsbyer i Frankrig og en del af den fænomenale Verdon Natural Regional Park. Herfra skal du sørge for at tage billeder af den idylliske Provence-indstilling komplet med lavendelmarker, panoramaudsigt over de omkringliggende klippebjerge og det blå vand i søen Sainte-Croix, den tredje største sø i Frankrig. Endelig vend tilbage til din bolig i Nice efter en hel dag med mindeværdig sightseeing.

Fra Aix-en-Provence: Lavendel-dagstur til Valensole

7. Fra Aix-en-Provence: Lavendel-dagstur til Valensole

Kør gennem Durance-flodens dal og oplev Valensole-plateauet, der er specialiseret i dyrkning af lavandin, hvor små veje snor sig gennem blomstermarkerne. Mange stop vil være inkluderet ved de blomstrende marker. Stop hos en landmand/producent med æteriske lavendel- og lavandinolier, olivenolie og lavendelhonning. Stop i den højtliggende landsby Moustiers-Sainte-Marie, der er så berømt for sine lertøjsværksteder (fri tid til besøg og frokost er ikke inkluderet). Om eftermiddagen fortsætter du til den betagende åbning af Canyon of the River Verdon. Stop i lavendelmarkerne for at tage et billede. Få fri tid i den maleriske landsby Sainte Croix du Verdon ved Sainte Croix-søen, og tag eventuelt en svømmetur eller solbadning, inden du kører tilbage til Aix-en-Provence.

Fra Avignon: Det bedste af Luberon på en eftermiddag

8. Fra Avignon: Det bedste af Luberon på en eftermiddag

Brug en eftermiddag på at opdage Luberon-regionens mest charmerende landsbyer. Kør fra Avignon i en minibus med aircondition, og udforsk de maleriske landsbyer Lacoste, Roussillon og Gordes. Fra mødestedet i Avignon kører vi til landsbyen Lacoste, som engang var Marquis de Sades residens, hvor vi gør et fotostop. Din rejseleder viser dig det landskab i Luberon, som du bare må se. På vejen til Roussillon kan du se den romerske bro Pont Julien, som er et af de mange romerske levn i Provence. Når du ankommer til Roussillon, kan du beundre, hvordan landsbyen er bygget på toppen af en okkerfarvet klippe, og bygningernes okkerfarvede facader. Kør derefter mod Gordes, en anden landsby, der er bygget på toppen af en klippe, og oplev dens befæstede slot og kirke. Se landsbyens typiske huse, der er bygget af den klippe, de står på, før du vender tilbage til Avignon.

Fra Marseille: Hel dag med lavendel i Valensole

9. Fra Marseille: Hel dag med lavendel i Valensole

Kør til det berømte Valensole-plateau og forbi maleriske veje med gylden hvede og blå lavendelmarker. Nyd de mange fotostop og fritiden til at opdage denne traditionelle provencalske landsby. Mens du kører, kan du lytte til din chauffør, der giver indsigtsfuld information og viden om fin lavendel. Blev hentet af din chauffør og oplev lavendelmarkerne i Valensole. Lær alt om brugen af lavendel, hvordan man genkender dens kvalitet, og de mange anvendelser af den æteriske olie, den skaber. Gør et stop hos en lokal producent, og test din viden. Efterfølgende kan du tage lidt fritid til at udforske Moustiers Sainte Marie, berømt for sine keramikværksteder og nyde en lækker frokost på egen regning. Derefter kan du finde dig selv i Verdon Canyon-området for at se flere af markerne. Indånd duften af afslapning, og tag en dag væk fra Marseille. Der er mulighed for at svømme i søen, så glem ikke at medbringe badetøj og håndklæde.

Fra Avignon: Morgentur med vin til Châteauneuf du Pape

10. Fra Avignon: Morgentur med vin til Châteauneuf du Pape

Mellem Alperne og Rhônefloden er Provence en rig gobelin af naturlige og menneskeskabte vidundere. På denne tur, der afgår fra Avignon, vil du nyde en tur til de berømte vinmarker i Châteauneuf-du-Pape. Stop ved ruinerne af slottet, som var pavens sommerresidens i det 14. århundrede. Kør derefter til vinmarkerne i Châteauneuf-du-Pape, en af verdens mest populære vine. Oplev de forskellige druesorter, som Grenache, Syrah og Mourvedre, der giver tydeligt frugtagtige og krydrede vine. De 13 druesorter kombineret med de forskellige jordbundstyper skaber en stor palet af komplekse rødvine og elegante hvidvine. Nyd to vinsmagninger i to af de mange kældre i landsbyen, inden turen går tilbage til Avignon.

Alle aktiviteter

94 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Avignon

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Avignon?

De bedste dagsture og -udflugter fra Avignon er:

Pont du Gard

Andre seværdigheder i Avignon

Vil du se alle oplevelser i Avignon? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Avignon

Samlet bedømmelse

4.6
(1.048 anmeldelser)

Firmaet bekræftet intet dagen før, hverken på telefon eller mail. Vi forsøgte at ringe og maile flere gange og først kl 10 om aftenen fandt vi ud af, at turen blev gennemført og hvornår vi blev hentet. Kæmpe behov for at ændre på den procedure. Meget utilfredsstillende!! Selve turen: Vores guide, Layla, var fantastisk sød. Kom til tiden og sørgede for at tilpasse turen til vores behov, således vi fik tid til at bade i søen. Vi fik set storslået natur og var heldig at se lavendelmarkerne i blomst inden de bliver høstet. Kæmpe anbefaling til vores guide og turen.

Parfait er vores rejseleder, og han er absolut flink. Han er meget flersproget og forsøger at opfylde alles behov med en god tidsplan. Vi legede længe omkring og i søen. Tidsplanen er så anstændig, men sikke en skam lavendel er skåret af i denne tid.

Rigtig god og hyggelig tur - vores guide, Ichak, tog sig godt af os, og håndterede også køresyge på en god måde. Kan anbefales.

Eventyrlig og unik oplevelse i naturen, jeg aldrig vil glemme.

I top ! Gode oplevelser og med god tid til serværdighedene