Vores mest anbefalede ting at gøre i Avignon

Fra Avignon: Morgenvinudflugt til Châteauneuf du Pape

1. Fra Avignon: Morgenvinudflugt til Châteauneuf du Pape

Denne tur tager dig til vinmarkerne i Rhone-dalen, den næststørste vinregion i Frankrig. Her er der blevet dyrket vin siden romernes tid, og den århundredgamle tradition er moden til at blive udforsket. Området ligger mellem Alperne i øst og Rhonefloden i vest og er rigt på naturlige og menneskeskabte vidundere. Med afgang fra Avignon kører du gennem det frodige landskab på vej til landsbyen Châteauneuf-du-Pape. Navnet er kendt over hele verden for sine udsøgte vine, men du får også tid til at udforske landsbyen og se ruinerne af slottet, hvor tidligere paver byggede deres sommerresidens, efter at de flyttede pavedømmet til Avignon i det 14. århundrede. På turen besøges 2 vingårde, der beskæftiger sig med produktion af rød-, hvid- og rosévin. Gå ind i kældrene og lær alt, hvad du kan finde på at spørge om "terroir", druesorter, vinfremstilling og lagringsprocessen. Du får også en lektion i at smage vin ved hjælp af øjnene, næsen og til sidst smagen. Som franskmændene siger: "A votre sante!" Skål!

Fra Avignon: Eftermiddagsvinudflugt til Châteauneuf du Pape

2. Fra Avignon: Eftermiddagsvinudflugt til Châteauneuf du Pape

Provence ligger mellem Alperne i øst og Rhonefloden i vest og er et rigt tapet af naturlige og menneskeskabte vidundere. På denne tur med afgang fra Avignon kan du nyde en tur til de berømte vinmarker i Châteauneuf-du-Pape. Stop ved ruinerne af slottet, der blev bygget af de tidligere paver, som flyttede pavedømmet til Avignon i det 14. århundrede og brugte det som sommerresidens. Kør derefter til vinmarkerne i Châteauneuf-du-Pape, en af verdens mest populære vine. Oplev de forskellige druesorter, såsom Grenache, Syrah og Mourvedre, som giver tydeligt frugtagtige og krydrede vine. De 13 druesorter kombineret med de forskellige jorde skaber en stor palet af komplekse rødvine og elegante hvidvine. Nyd to vinsmagninger i to af de mange vinkældre i landsbyen, inden I tager tilbage til Avignon.

Fra Avignon: Halvdags Great Vineyards Tour

3. Fra Avignon: Halvdags Great Vineyards Tour

Oplev vinlandet 3 Grand Crus på denne 5-timers guidede tur i Côtes du Rhône. Højdepunkterne i denne berømte vinregion omfatter Gigondas, Seguret og Châteauneuf-du-Pape, hvis vine bærer certificeringen af Appellation d'Origine Contrôlée (AOC). Under din tur vil du have en chance for at beundre skønheden i vinmarker og de små regionale landsbyer domineret af klokketårne. Du vil være ved foden af Dentelles de Montmirail, og i dette dejlige landskab lærer du om vinproduktion og druesorter. Derudover har du mulighed for at smage nogle fine vine med en vinspecialist. Specialistens ekspertviden vil hjælpe med at gøre din smagssession til en unik og mindeværdig oplevelse.

Fra Avignon: Det bedste af Luberon om eftermiddagen på en dagstur med en varevogn

4. Fra Avignon: Det bedste af Luberon om eftermiddagen på en dagstur med en varevogn

Brug en eftermiddag på at opleve Luberon-områdets mest charmerende landsbyer. Tag af sted fra Avignon i en minibus med aircondition, og udforsk de maleriske landsbyer Lacoste, Ménerbes, Roussillon og Gordes med en guide. Fra mødestedet i Avignon kører du til landsbyen Lacoste, der engang var residens for Marquis de Sade, hvor du kan gøre et fotostop. Derefter fortsætter du til Ménerbes, en landsby, der blev berømt på grund af Peter Mayles bog "Et år i Provence". Nyd fri tid til at udforske landsbyen. Fra den 1. april vil besøget i landsbyen Ménerbes blive erstattet af forskellige fotostop i Luberons landskab, der skal ses under turen. På vej til Roussillon kan du se den romerske bro Pont Julien, en af de mange romerske levn i Provence. Når du ankommer til Roussillon, kan du beundre, hvordan landsbyen er bygget på toppen af en okkerfarvet klippe, og beundre de okkerfarvede facader på dens bygninger. Kør derefter mod Gordes, en anden landsby, der er opført på toppen af en klippe, og oplev dens befæstede slot og kirke. Se landsbyens typiske huse, der er bygget af den klippe, de står på, inden du vender tilbage til Avignon.

Avignon: Byvandring med adgang til pavepaladset

5. Avignon: Byvandring med adgang til pavepaladset

Kravl op på toppen af de befæstede middelalderlige bymure, og oplev Avignon i al sin skønhed. Udforsk Avignons rige fortid, hvor pavedømmet blev etableret i begyndelsen af det 14. århundrede. Følg din guide indenfor i pavens palads, det største gotiske palads i Europa. Fordyb dig i denne labyrint af gallerier, kamre og kapeller. Gå på de brostensbelagte gader til Place de l'Horloge, og find ud af hemmeligheden bag de malede vinduer. Se rådhuset med sit klokketårn og teatret. Din rundvisning afsluttes med et glas Côtes du Rhône-vin.

Fra Avignon: Heldagstur til det bedste af Provence

6. Fra Avignon: Heldagstur til det bedste af Provence

Oplev den betagende skønhed i Provence under denne guidede heldagstur fra Avignon. Nyd byen Fontaine de Vaucluse og stop i lavendelmarkerne for at få billeder. Gå en tur i St-Rémy-de-Provence og nyd udsigten fra Pont du Gard. Bliv hentet fra et mødested i Avignon og gå ombord i en komfortabel og airconditioneret varevogn til den naturskønne køretur til Fontaine de Vaucluse. Nyd den afslappende atmosfære i denne by, der ligger ved siden af en kilde ved foden af Vaucluse-bjergene. Beundre de provencalske landskaber i Luberon og få en chance for at tage et fotostop i lavendelmarker om sommeren (fra 15. juni til 31. juli). Gå over til Gordes, som er opført som "en af de smukkeste landsbyer i Frankrig." Gå i Roussillons røde gader og beundre panoramaudsigten over Alpilles i Baux-de-Provence. Gå en tur gennem den smukke by St-Rémy-de-Provence. Stop ved den gamle romerske akvædukt Pont du Gard, før du vender tilbage til dit mødested.

Fra Avignon: Hele Provence på én dag

7. Fra Avignon: Hele Provence på én dag

Dyk ned i den maleriske region Provence på en omfattende dagstur med afgang fra Avignon. Se alle de lokale højdepunkter, herunder landsbyer på bakketoppene med farverige huse, historiske monumenter og dramatiske bjerglandskaber. Begynd din rejse med et besøg i landsbyen Roussillon og dens farverige huse. Om torsdagen kan du benytte lejligheden til at udforske det lokale marked. Nyd et fotostop i den charmerende landsby Gordes, og kør derefter til Fontaine de Vaucluse. Gå en tur op til den grotte, hvorfra floden Sorgues udspringer. Stop ved Les Antiques-monumentet i Saint Rémy de Provence for at tage nogle utrolige billeder. Få lidt fritid i Les Baux de Provence til at udforske middelalderfæstningen, der ligger på en klippefremspring i Alpilles-regionen. Fortsæt til Pont du Gard og besøg den bedst bevarede akvædukt fra den romerske periode (fra den 1. april 2023: fotostoppet ved Les Antiques erstattes af et stop i centrum af Saint Rémy). Tilbage til Avignon midt på dagen.

Avignon: halvdagstur til Pont du Gard, Saint Remy og Les Baux

8. Avignon: halvdagstur til Pont du Gard, Saint Remy og Les Baux

På denne 5 timers tur fra Avignon vil du se nogle af de vigtigste stenmonumenter i Provence, der går tilbage til den romerske periode. Først på ruten er Pont du Gard, en af de bedst bevarede akvædukter fra Romerriget. Det blev bygget af romerne i det 1. århundrede for at forsyne byen Nimes med vand. I dit eget tempo kan du besøge Les Baux de Provence, en malerisk middelalderby, der ligger på en klippefremspring i Alpillesbjergene, omgivet af olivenlunde, hvor der produceres en velkendt olivenolie. Beundr det velbevarede romerske monument ved et fotostop ved antikviteterne i St Remy de Provence. Se steder i den nordlige udkant af Alpilles, der inspirerede van Goghs malerier, herunder hans ikoniske Stjerneklar nat.

Avignon: Heldags vinudflugt i Châteauneuf-du-Pape

9. Avignon: Heldags vinudflugt i Châteauneuf-du-Pape

Besøg de verdensberømte vinmarker i Châteauneuf-du-Pape på en heldagsudflugt fra Avignon. I selskab med en vinspecialist og med en guide kan du besøge 4 af de vigtigste appellationer i regionen. Tag til vinmarkerne i Châteauneuf-du-Pape, som er en af verdens mest kendte vine. Oplev druer som grenache, syrah og mourvèdre, som giver vinene deres frugtagtige og krydrede smag. Besøg en vinproducent og udforsk deres kældre, hvor du kan se de fade, der bruges til at lagre vinene i op til 24 måneder. Lær desuden, hvordan du smager vine ved hjælp af dine øjne, din næse og til sidst din gane.

Fra Avignon: Halvdagstur til Pont du Gard, Uzès og Nîmes

10. Fra Avignon: Halvdagstur til Pont du Gard, Uzès og Nîmes

Besøg den charmerende middelalderby Uzès, der er grundlagt i romertiden og hjemsted for en akvædukt, som blev bygget for at forsyne Nîmes. Pont du Gard er den mest velkendte akvæduktstrækning, som stadig eksisterer. På dette 5 timer lange program kommer du til at se sporene fra den romerske civilisation i Uzès og væsentlige monumenter fra middelalderen. Besøg den berømte 2.000 år gamle Pont du Gard, der er et stykke af den romerske akvædukt, som forsynede Nîmes med vand. Den ivrigt fotograferede bro kom på UNESCOs Verdensarvsliste i 1985. Du kommer til at opleve Nîmes' skatte inklusive Arènes de Nîmes, som anses som kun er overgået af Colosseum i Rom. Det er et romersk amfiteater, som stadig er i brug den dag i dag, og som har siddepladser til 10.000 personer.

Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Avignon

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Avignon

Alle aktiviteter

57 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Side 1 af 4

Intense oplevelser

Udforsk omegnen af Avignon

Udforsk alle

Ofte stillede spørgsmål om Avignon

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Avignon?

De bedste dagsture og -udflugter fra Avignon er:

Pont du Gard

Hvad er de bedste billige ture i Avignon?

Andre seværdigheder i Avignon

Vil du se alle oplevelser i Avignon? Klik her for en fuld oversigt