Tilføj datoer
Ting at gøre

Ávila

Topseværdigheder i Ávila

Ofte stillede spørgsmål om Ávila

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Ávila?

De topattraktionerne der skal opleves i Ávila er:

Andre seværdigheder i Ávila

Vil du se alle oplevelser i Ávila? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Ávila

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 2.272 anmeldelser

En meget velorganiseret tur. Jeg kommer en dag til at besøge 2 byer med en fremragende og involverende guide, dog på en let måde - ikke for overdrevet. Du får også lidt fritid til at få morgenmad og frokost, i første omgang så det ud til, at 40-60 minutter ikke er nok, og du ville have mere at sige, shoppe, men til sidst blev det en ideel timing, fordi indkøbsmulighederne er dårlige. meget overalt. Nok tid til at spise og shoppe souvenirs (du behøver ikke andre indkøb, tro mig). Komfortabel bus, kan være lidt kølig med balsam, tag bare en let top med lange arme. Fremragende udført, hver euro værd. Den eneste ulempe er mødested uden for centrum, som tager -15-25 minutters kørsel med taxa eller tilsvarende med offentlig transport (tidlig start var vanskelig, men alligevel forståeligt).

Selve turen/guiden var godt planlagt og organiseret, informationen var detaljeret og delt korrekt (på forhånd, når det var nødvendigt), og tilsyneladende inkluderede den alle byernes højdepunkter. Navnet starter sandsynligvis med R..) var sød og venlig og altid forsøger at holde os underholdte og komfortable på mange måder. Og takket være denne tur var jeg i stand til at besøge 2 forskellige smukke byer fra Madrid, som nok er ret svære at besøge uden bil.

Vidunderlig hvirvelvindstur. Vi så Toledo, før folkemængderne ankom. Der var også en rundvisning på en metalfabrik, hvilket var meget interessant. På trods af den hastighed, vi gik med, gav vores guide en meget underholdende og grundig rundvisning. Segovia var en rigtig godbid, samt vi havde mulighed for at spise der. Min teenagesøn og jeg tog på denne tur. Vi begge nød det virkelig og vil anbefale det.

Meget flot tur. Lidt forhastet ved morgenmaden, men alt andet fantastisk. Vores guider Robert og Juan meget søde og venlige. Robert som er den vi har været mest sammen med, super god, svarer på alle tvivl, forklarer meget godt, meget venlig og tålmodig, samt har en fremragende sans for humor.

Blij dat we this tour have bookt. Seer venlige guides die gode Engelsk talte en meget god fortælling. Af en toe en grapje mellemdoor gør det behageligt. Vores første bus blev angivet og den anden, hvor vi zaten. Du kan ikke betale for denne tur til at bestille.