Ting at foretage sig
Baden-Württemberg

Vores mest anbefalede ting at lave i Baden-Württemberg

Rust: Entrébillet til Europa-Park

Rust: Entrébillet til Europa-Park

Med mere end seks millioner besøgende er Europa-Park langt den største forlystelsespark i Tyskland og den mest besøgte sæsonbestemte forlystelsespark i verden. Tag på opdagelsesrejse gennem forskellige europæiske temaområder, og glæd dig til over 100 attraktioner. I Europa-Park kan du opleve uforglemmelige adrenalinkick eller slappe af i komfort. I det østrigske temaområde vil de besøgende endelig kunne opleve de populære familieattraktioner Alpine Coaster 'Enzian' og 'Tiroler Wildwasserbahn' igen i 2024. Du kan se frem til en tur i rutsjebanen 'Voltron Nevera powered by Rimac' i det nye temaområde i Kroatien. I umiddelbar nærhed af Europa-Park finder du virtual reality-oplevelsen YULLBE, hvor du kan fordybe dig i yderligere spændende eventyr og tage imod nervepirrende udfordringer. Book din billet til YULLBE direkte på vores hjemmeside.

Heidelberg: Neckar River Sightseeing Cruise med en drink

Heidelberg: Neckar River Sightseeing Cruise med en drink

Fordyb dig i Heidelbergs charme fra et nyt perspektiv ved at sejle langs Neckarflodens rolige vand. Læn dig tilbage, slap af, og nyd udsigten til Den Gamle Bro, mens du glider under den og ser det berømte Heidelberg Slot i baggrunden. Du kan få en drink (sodavand, vand, øl) efter eget valg, som er inkluderet i din booking. Begiv dig ud på din rejse ned ad Neckar-floden, og nyd udsigten til nogle af Heidelbergs mest berømte seværdigheder. Se det historiske Heidelberg Slot, der ligger på toppen af en bakke med udsigt over den gamle by, når båden nærmer sig den gamle bro. Dernæst kan du beundre den maleriske udsigt over de store villaer langs Neuenheimer-flodens bred, og gå ikke glip af den berømte Philosophenweg. Når båden vender om ved Wielblinger Wehrsteg, kan du se det historiske rådhus på din returrejse, inden du går i land ved molen. Denne tur indkapsler de mest betydningsfulde højdepunkter i Heidelberg, samtidig med at du kan slappe af ombord på skibet.

Stuttgart 24-timers Hop-On Hop-Off Sightseeing-bustur

Stuttgart 24-timers Hop-On Hop-Off Sightseeing-bustur

Hop ombord på en hop-on-hop-off-bus med denne dagsbillet, og udforsk Stuttgart i dit eget tempo. Din 24-timers hop-on-hop-off-billet giver dig tid nok til at udforske byen, som du ønsker. Du kan vælge mellem den blå og den grønne tur. Du kan stige af og på, så ofte du vil, ved 8 stoppesteder på den blå tur og 8 stoppesteder på den grønne tur i Stuttgart-området. Alternativt kan du blive i bussen og nyde byens flair fra dit sæde. Den blå tur tager ca. 100 minutter, den grønne ca. 60 minutter. Oplev Stuttgarts mange facetter, og gør dig klar til en by fuld af overraskelser. Lær alle mulige interessante og underholdende fakta om Baden-Württembergs pulserende delstatshovedstad med audioguiden, som fås på 10 sprog (ekstra schwabisk kanal og børnekanal) i førsteklasses lydkvalitet. Med en kombinationsbillet kan du udforske den blå og den grønne tur. Bemærk venligst, at den grønne tur kun kører i sommersæsonen fra april til oktober. Blue Tour-stop: 1) Turistinformation 2) Schlossplatz 3) Svinemuseet 4) Mercedes Benz Museum 5) Weingenuss / Römer 6) Weinwanderung 7) Killesberg / Weissenhofmuseum 8) Linden Museum Grønne Tour-stop: 1) Turistinformation 2) Schlossplatz 3) TV-tårnet 4) 'Zacke' tandhjulsbane 5) Kabelbane 6) Marienplatz 7) Karlshöhe 8) Linden Museum

Freiburg: Gässle, Bächle og mere byrundtur

Freiburg: Gässle, Bächle og mere byrundtur

Udforsk den maleriske og grønne by Freiburg under en vidunderlig vandretur gennem den gamle bydel. Se den berømte Freiburger Bächle, de små vandveje langs gaderne og stræderne og de snoede gyder kaldet Gässle, samt mange af de farverige Rheinkiesel-mosaikker, som giver byen dens særprægede atmosfære. Gå til Minster Square med sine smukke samfundscentre og sekulære bygninger og se det traditionelle bondemarked (om morgenen) samt mange caféer og pubber kaldet Beizen. Start din tur på rådhuspladsen, hvor din guide venter på dig. Fra begyndelsen vil du se denne plads prale af adskillige historiske bygninger. Derfra fortsætter du over Kaiser-Joseph-Street, den tidligere store boulevard i middelalderlige Freiburg, og tag mod Freiburg Minster, det kulturelle centrum af den historiske gamle bydel og et enestående eksempel på middelaldergotik. Oplev de bizart formede gargoyler, det sarte tårn og det farverige bondemarked på Minster Square. Udforsk nogle af de historiske seværdigheder omkring den imponerende katedral. Se det historiske stormagasin, Alte Wache, Haus zum schönen Eck og mange flere. Fortsæt ad Konviktstraßen, en af de smukkeste gyder i Freiburg, indtil du kommer til Handwerkerviertel.

Regensburg: Byrundvisning med Bimmelbahn-toget

Regensburg: Byrundvisning med Bimmelbahn-toget

Udforsk den historiske by Regensburg om bord på et turisttog. Nyd en tur gennem byens centrum med afgang fra domkirken. Rejs langs Donau og kør forbi slottet St. Emmeram, som var sæde for fyrstefamilien Thurn og Taxis. Nyd panoramaudsigten over seværdighederne fra dit komfortable sæde i toget. Få desuden mere at vide om byens historie, og afdæk dens hemmeligheder og legender fra en informativ audioguide. På denne tur kan du se alle byens højdepunkter på kun 45 minutter, og bagefter kan du udforske resten af byen i dit eget tempo.

Heidelberg: Gåtur i den gamle bydel

Heidelberg: Gåtur i den gamle bydel

Kom bag kulisserne i Heidelberg. Hvis du ønsker at opleve de spændende, romantiske, sjove og altid underholdende historier, Heidelberg har at byde på, så deltag i denne guidede tur i den gamle bydel, og lær mere fra de kvalificerede guider. Fortryllende gyder og pladser, små haver der dukker uventet op, museer og gallerier - Heidelbergs gamle bydel har det hele. Denne tur puster liv i byens historie og tilføjer rige detaljer til konturerne af nutidens by. Uanset om det er Heiliggeistkirche, Jesuitenviertel, Tysklands ældste universitet med sit studenterfængsel eller andre seværdigheder - hvert sted af interesse i den gamle bydel har en unik atmosfære og historier, der er værd at fordybe sig i. Turen går også gennem hovedgaden, en af Europas længste gågader. De mange omveje ind i den gamle bydels gyder bekræfter sandheden af det gamle ordsprog ”du kan kun virkelig lære om landet ved at tage bagvejen.”

Stuttgart: Billetter til TV Tower

Stuttgart: Billetter til TV Tower

Tv-tårnet i Stuttgart er 217 meter højt. Det var verdens første og er derfor ofte efterlignet som prototype for mange andre tv-tårne. Tv-tårnet i Stuttgart bliver betragtet som et æstetisk og arkitektonisk mesterværk, og det er forblevet unikt med sine harmoniske proportioner og tidløse design.  Som en af Stuttgarts vigtigste vartegn har tårnet længe tiltrukket besøgende fra hele verden. Dem, der når toppen, bliver belønnet med en fantastisk udsigt over de omkringliggende områder, over landskabet med vingårdene i Neckar-dalen, Schwaben i retning mod Alperne, Schwarzwald og Odenwald. Du kan også tage en pause på tårnets restaurant for en bid mad eller noget at drikke.

Regensburg: Sightseeing Cruise til Walhalla: Regensburg: Sightseeing Cruise til Walhalla

Regensburg: Sightseeing Cruise til Walhalla: Regensburg: Sightseeing Cruise til Walhalla

På denne to timers eventyrlige tur fra Regensburg til Walhalla og tilbage igen bliver du fortryllet af vandets magi. Om bord på Crystal Queen eller Princes vil du opleve den fascinerende verden af vand og krystal tre gange om dagen! Lad dig inspirere af de unikke attraktioner om bord. Seværdigheder og interessante fakta langs ruten forklares via højttalere om bord.

Heidelberg: Night Watchman Historic Adventure Tour

Heidelberg: Night Watchman Historic Adventure Tour

Lær alt om livet for dem udenfor samfundet med denne interaktive historiske eventyrtur gennem naturskønne Heidelberg. Tag i rådhuset, Korn-markedet og alle de vigtigste seværdigheder, mens du går. Mød din nattevagt ved Hercules-fontænen på markedspladsen for at begynde din rundtur i Heidelberg nedefra. Hør historier fra middelalderhistorien, når du passerer vartegnene som Korn Market Madonna, Palais Prinz Carl og Palais Graimberg. Hold pause ved Karlspladsen og beundre ruinerne af byens gamle slot. Gå en tur gennem gamle små gader og stier med din guide, herunder Eselspfad, Leyergasse, Semmelgasse og Steingasse. Stop ved Holländer Hof fra det 18. århundrede, og lær om skæbnen for dem, der bor uden for bymuren. Beundre den ikoniske gamle bybro, mens du fordyber dig i det gamle Heidelberg i selskab med din nattevagt.

Stuttgart: Guidet spøgelsesvandring

Stuttgart: Guidet spøgelsesvandring

Opdag Stuttgarts uhyggelige historie på en guidet spøgelsestur i den gamle bydel. Se markedspladsen, Kollegiekirken, det gamle slot og Schlossplatz. Lær om mørke møder med hovedløse ryttere og skyggeagtige skikkelser, som stadig kan ses ved daggry i dag. Hør historier om Stuttgarts historie og find blandt andet ud af, hvor bønnekvarteret fik sit navn fra, hvad byen skylder en skjult bæk og om kirkegårde i gamle dage.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Baden-Württemberg

Alle aktiviteter

614 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Baden-Württemberg

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Baden-Württemberg?

Topattraktionerne, der skal opleves i Baden-Württemberg:

Se alle seværdigheder i Baden-Württemberg, du ikke må gå glip af

Store seværdigheder i Baden-Württemberg

Ting at lave i Baden-Württemberg

Byer i Baden-Württemberg

Andre seværdigheder i Baden-Württemberg

Vil du se alle oplevelser i Baden-Württemberg? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Baden-Württemberg

Samlet bedømmelse

4.6
(9.220 anmeldelser)

Selve turen var god, og vi (8 personer) nød det virkelig. De valgte vine var meget varierede og velvalgte. Informationen om dette var meget interessant og lærerig. Der var også mere end nok (afkølet) vand til rådighed. Mit forslag til forbedringer: -Guiden var venlig, men efter min mening meget seriøs og til tider næsten lidt pessimistisk. Det kunne have været fordi det var så varmt... men i princippet ville jeg have fundet det hyggeligere at gøre hele turen lidt mere munter. -De eneste snacks, der blev tilbudt, var kringlestave. Der kunne være mere variation her med snacks. Samlet 4 stjerner. Et lille tip: Det er bedst at tage turen, når det er under 30° for virkelig at nyde det.

Var godt. Selvom vi har været i Stuttgart mange gange, lærte vi så meget mere gennem denne tur, og vi fandt oversættelsen til schwabisk virkelig fantastisk og sjov. Vi vil anbefale denne begivenhed til alle. Stor ros til arrangørerne og buschaufføren, der måtte slynge sig igennem de smalle gader med den høje trafikmængde.

En desværre hurtig, men meget fin tur. Vi nød alle virkelig den længere pause på det højeste punkt på ruten. Vores guide var fantastisk, hun førte os gennem turen med stor tilfredshed. Vinen fra Zaißerei var ukendt for os, men alle 5 vine smagte fantastisk!

Var heldig at være der en dag med godt vejr, så der var en virkelig god udsigt. Der var heller ikke så mange mennesker så jeg kunne gå og nyde udsigten i fred og ro.

Fantastisk. Achim var en yderst kompetent og underholdende guide, der gjorde turen til et rigtigt højdepunkt med mange interessante detaljer. Jeg kan kun anbefale.