Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Baden-Württemberg

Vores mest anbefalede ting at gøre i Baden-Württemberg

Rust: Entrébillet til Europa-Park

1. Rust: Entrébillet til Europa-Park

Med mere end seks millioner besøgende er Europa-Park langt den største forlystelsespark i Tyskland og den mest besøgte sæsonbestemte forlystelsespark i verden. Tag på en opdagelsesrejse gennem forskellige europæiske temaområder, og glæd dig til over 100 attraktioner. I Europa-Park kan du opleve uforglemmelige adrenalinkick eller slappe af i komfort. I det østrigske temaområde vil besøgende endelig kunne opleve de populære familieattraktioner Alpine Coaster 'Enzian' og 'Tirol Log Flume' igen i 2024. I løbet af 2024-sæsonen vil du kunne se frem til en tur i rutsjebanen 'Voltron Nevera powered by Rimac' i det nye temaområde i Kroatien. I umiddelbar nærhed af Europa-Park finder du virtual reality-oplevelsen YULLBE, hvor du kan fordybe dig i endnu flere spændende eventyr og tage imod nervepirrende udfordringer. Book din YULLBE-billet direkte på vores hjemmeside.

Heidelberg: Neckar River Sightseeing Cruise med en drink

2. Heidelberg: Neckar River Sightseeing Cruise med en drink

Fordyb dig i Heidelbergs charme fra et nyt perspektiv ved at sejle langs Neckarflodens rolige vand. Læn dig tilbage, slap af, og nyd udsigten til Den Gamle Bro, mens du glider under den og ser det berømte Heidelberg Slot i baggrunden. Du kan få en drink (sodavand, vand, øl) efter eget valg, som er inkluderet i din booking. Begiv dig ud på din rejse ned ad Neckar-floden, og nyd udsigten til nogle af Heidelbergs mest berømte seværdigheder. Se det historiske Heidelberg Slot, der ligger på toppen af en bakke med udsigt over den gamle by, når båden nærmer sig den gamle bro. Dernæst kan du beundre den maleriske udsigt over de store villaer langs Neuenheimer-flodens bred, og gå ikke glip af den berømte Philosophenweg. Når båden vender om ved Wielblinger Wehrsteg, kan du se det historiske rådhus på din returrejse, inden du går i land ved molen. Denne tur indkapsler de mest betydningsfulde højdepunkter i Heidelberg, samtidig med at du kan slappe af ombord på skibet.

Stuttgart 24-timers Hop-On Hop-Off Sightseeing-bustur

3. Stuttgart 24-timers Hop-On Hop-Off Sightseeing-bustur

Hop ombord på en hop-on-hop-off-bus med denne dagsbillet, og udforsk Stuttgart i dit eget tempo. Din 24-timers hop-on-hop-off-billet giver dig tid nok til at udforske byen, som du ønsker. Du kan vælge mellem den blå og den grønne tur. Du kan stige af og på, så ofte du vil, ved 8 stoppesteder på den blå tur og 8 stoppesteder på den grønne tur i Stuttgart-området. Alternativt kan du blive i bussen og nyde byens flair fra dit sæde. Den blå tur tager ca. 100 minutter, den grønne ca. 60 minutter. Oplev Stuttgarts mange facetter, og gør dig klar til en by fuld af overraskelser. Lær alle mulige interessante og underholdende fakta om Baden-Württembergs pulserende delstatshovedstad med audioguiden, som fås på 10 sprog (ekstra schwabisk kanal og børnekanal) i førsteklasses lydkvalitet. Med en kombinationsbillet kan du udforske den blå og den grønne tur. Bemærk venligst, at den grønne tur kun kører i sommersæsonen fra april til oktober. Blue Tour-stop: 1) Turistinformation 2) Schlossplatz 3) Svinemuseet 4) Mercedes Benz Museum 5) Weingenuss / Römer 6) Weinwanderung 7) Killesberg / Weissenhofmuseum 8) Linden Museum Grønne Tour-stop: 1) Turistinformation 2) Schlossplatz 3) TV-tårnet 4) 'Zacke' tandhjulsbane 5) Kabelbane 6) Marienplatz 7) Karlshöhe 8) Linden Museum

Freiburg: Gässle, Bächle og mere byrundtur

4. Freiburg: Gässle, Bächle og mere byrundtur

Udforsk den maleriske og grønne by Freiburg under en vidunderlig vandretur gennem den gamle bydel. Se den berømte Freiburger Bächle, de små vandveje langs gaderne og stræderne og de snoede gyder kaldet Gässle, samt mange af de farverige Rheinkiesel-mosaikker, som giver byen dens særprægede atmosfære. Gå til Minster Square med sine smukke samfundscentre og sekulære bygninger og se det traditionelle bondemarked (om morgenen) samt mange caféer og pubber kaldet Beizen. Start din tur på rådhuspladsen, hvor din guide venter på dig. Fra begyndelsen vil du se denne plads prale af adskillige historiske bygninger. Derfra fortsætter du over Kaiser-Joseph-Street, den tidligere store boulevard i middelalderlige Freiburg, og tag mod Freiburg Minster, det kulturelle centrum af den historiske gamle bydel og et enestående eksempel på middelaldergotik. Oplev de bizart formede gargoyler, det sarte tårn og det farverige bondemarked på Minster Square. Udforsk nogle af de historiske seværdigheder omkring den imponerende katedral. Se det historiske stormagasin, Alte Wache, Haus zum schönen Eck og mange flere. Fortsæt ad Konviktstraßen, en af de smukkeste gyder i Freiburg, indtil du kommer til Handwerkerviertel.

Regensburg: Sightseeing-tog byrundtur med audioguide

5. Regensburg: Sightseeing-tog byrundtur med audioguide

Udforsk den historiske by Regensburg om bord på et turisttog. Nyd en tur gennem byens centrum med afgang fra domkirken. Rejs langs Donau og kør forbi slottet St. Emmeram, som var sæde for fyrstefamilien Thurn og Taxis. Nyd panoramaudsigten over seværdighederne fra dit komfortable sæde i toget. Få desuden mere at vide om byens historie, og afdæk dens hemmeligheder og legender fra en informativ audioguide. På denne tur kan du se alle byens højdepunkter på kun 45 minutter, og bagefter kan du udforske resten af byen i dit eget tempo.

Heidelberg: Gåtur i den gamle bydel

6. Heidelberg: Gåtur i den gamle bydel

Kom bag kulisserne i Heidelberg. Hvis du ønsker at opleve de spændende, romantiske, sjove og altid underholdende historier, Heidelberg har at byde på, så deltag i denne guidede tur i den gamle bydel, og lær mere fra de kvalificerede guider. Fortryllende gyder og pladser, små haver der dukker uventet op, museer og gallerier - Heidelbergs gamle bydel har det hele. Denne tur puster liv i byens historie og tilføjer rige detaljer til konturerne af nutidens by. Uanset om det er Heiliggeistkirche, Jesuitenviertel, Tysklands ældste universitet med sit studenterfængsel eller andre seværdigheder - hvert sted af interesse i den gamle bydel har en unik atmosfære og historier, der er værd at fordybe sig i. Turen går også gennem hovedgaden, en af Europas længste gågader. De mange omveje ind i den gamle bydels gyder bekræfter sandheden af det gamle ordsprog ”du kan kun virkelig lære om landet ved at tage bagvejen.”

Regensburg: Guidet byvandring med stenbro

7. Regensburg: Guidet byvandring med stenbro

Dyk ned i Regensburg på denne guidede vandretur, der tager dig til alle de vigtigste seværdigheder. Se byens ikoniske stenbro, Porta Praetoria, katedralen St. Peter og det gamle rådhus, mens du lærer alt om dens historie fra din lokale guide. Mødes i centrum af byen på den berømte Rathausplatz og gør dig klar til at udforske den naturskønne by. Spadser gennem brede pladser og hyggelige smalle gader, når du støder på byens historiske bygninger. Sug 2000 års historie op, når du går til Stone Bridge, byens vigtigste vartegn. Forundres over Porta Praetoria, imponeres af katedralen, og hold pause ved det gamle rådhus. Lær om andre seværdigheder som patricierhuse og dynastitårne, mens du lærer Regensburg at kende.

Heidelberg: Night Watchman Historic Adventure Tour

8. Heidelberg: Night Watchman Historic Adventure Tour

Lær alt om livet for dem udenfor samfundet med denne interaktive historiske eventyrtur gennem naturskønne Heidelberg. Tag i rådhuset, Korn-markedet og alle de vigtigste seværdigheder, mens du går. Mød din nattevagt ved Hercules-fontænen på markedspladsen for at begynde din rundtur i Heidelberg nedefra. Hør historier fra middelalderhistorien, når du passerer vartegnene som Korn Market Madonna, Palais Prinz Carl og Palais Graimberg. Hold pause ved Karlspladsen og beundre ruinerne af byens gamle slot. Gå en tur gennem gamle små gader og stier med din guide, herunder Eselspfad, Leyergasse, Semmelgasse og Steingasse. Stop ved Holländer Hof fra det 18. århundrede, og lær om skæbnen for dem, der bor uden for bymuren. Beundre den ikoniske gamle bybro, mens du fordyber dig i det gamle Heidelberg i selskab med din nattevagt.

Regensburg: Sightseeing Cruise til Walhalla: Regensburg: Sightseeing Cruise til Walhalla

9. Regensburg: Sightseeing Cruise til Walhalla: Regensburg: Sightseeing Cruise til Walhalla

En uforglemmelig udflugt med Regensburg Crystal Fleet. Du vil blive fortryllet af vandets magi på en rundtur fra Regensburg til Walhalla og tilbage igen. Ombord på Crystal Queen eller Crystal Princess vil du opleve den fascinerende verden af vand og krystal tre gange om dagen! Lad dig inspirere af de unikke attraktioner om bord. Seværdigheder og interessante fakta langs ruten forklares over højttalerne om bord.

Stuttgart: Guidet spøgelsesvandring

10. Stuttgart: Guidet spøgelsesvandring

Opdag Stuttgarts uhyggelige historie på en guidet spøgelsestur i den gamle bydel. Se markedspladsen, Kollegiekirken, det gamle slot og Schlossplatz. Lær om mørke møder med hovedløse ryttere og skyggeagtige skikkelser, som stadig kan ses ved daggry i dag. Hør historier om Stuttgarts historie og find blandt andet ud af, hvor bønnekvarteret fik sit navn fra, hvad byen skylder en skjult bæk og om kirkegårde i gamle dage.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Baden-Württemberg

Alle aktiviteter

547 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Baden-Württemberg

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Baden-Württemberg?

Andre seværdigheder i Baden-Württemberg

Vil du se alle oplevelser i Baden-Württemberg? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Baden-Württemberg

Samlet bedømmelse

4.6
(9.220 anmeldelser)

Guiden var meget motiveret og kunne ikke gøre noget ved det ikke at have haft sit tog til at være på Nbg station kl. 11.15, men kl. 12.30, men som et resultat blev besøgstiden forkortet, begrænset, og det var nødvendigt at handle hurtigt (guiden var nødt til at tage et tog kl. 17.15 for at vende tilbage til Munic) Dette er forståeligt, men ærgerligt. Jeg taler ret godt engelsk, men jeg forstod ikke altid, hvad der blev forklaret. Ingen tid til at spørge, at specificere. Men guiden er meget flot og veldokumenteret i forhold til sporene af nazistisk aktivitet.

Natassa var en fremragende rejseguide, der fik hele aktiviteten til at forløbe glat. Hun var meget velinformeret om bogstaveligt talt alt, der havde med Nurnberg at gøre, uanset om emnerne var med i skemaet eller ej. Dette var en aktivitet, jeg valgte at lave på min første dag i byen, og jeg vil virkelig anbefale dig at gøre det i overensstemmelse hermed. Dette er en fantastisk måde at se og lære om byen på en halv dag.

Achim var meget vidende og kendte byen til meget intime detaljer. Fantastisk humor, som gjorde turen sjovere. Selve turen dækkede alle de vigtigste steder i den gamle bydel og rallyområdet. Samlet set vil du se stort set alt, hvad du kom for at se i den gamle bydel og Rally-området og er i meget gode hænder til at give dig det historiske perspektiv for hvert sted. En fantastisk måde at tilbringe en dag i Nürnberg.

Dette kort kan varmt anbefales! Vi var i stand til at bruge det meget ofte til offentlig transport, som det er passende for de mange seværdigheder! Overdragelsen af kortene på afhentningsstedet var ukompliceret, hurtig og venlig. Bykortet og slotsbilletten var også meget velkomne! Vi ville altid få dette kort igen, hvis vi kom til Heidelberg

Fantastisk. Achim var en yderst kompetent og underholdende guide, der gjorde turen til et rigtigt højdepunkt med mange interessante detaljer. Jeg kan kun anbefale.