Vores mest anbefalede ting at gøre i Baden-Württemberg

Rust: Entrébillet til Europa-Park

1. Rust: Entrébillet til Europa-Park

Med mere end seks millioner besøgende i 2022 er Europa-Park langt den største forlystelsespark i Tyskland og den mest besøgte sæsonbestemte forlystelsespark i verden. Tag på en opdagelsesrejse gennem 16 europæiske temaområder, og glæd dig til over 100 attraktioner. I Europa-Park kan du opleve uforglemmelige adrenalinkick eller slappe af i komfort. Tag en tur i katapultrutsjebanen 'blue fire Megacoaster' gennem Islands barske klippeformationer, og lad den friske vind blæse dig i ansigtet på 'Liechtenstein balloon ride'. I umiddelbar nærhed af Europa-Park finder du virtual reality-oplevelsen YULLBE, hvor du kan fordybe dig i endnu flere spændende eventyr og tage imod nervepirrende udfordringer. Book din YULLBE-billet direkte på vores hjemmeside.

Köln: 24 timers Hop-On Hop-Off Sightseeing-busbillet

2. Köln: 24 timers Hop-On Hop-Off Sightseeing-busbillet

Kom med på denne 90-minutters tur gennem Köln, og lær mere om byens begivenhedsrige historie, foreninger og personligheder. Stig ombord på en dobbeltdækkerbus til en rundtur til alle Kølns vigtige steder. Brug denne 24-timers hop-on hop-off-billet til at stige af bussen ved et af de 14 stoppesteder for at se seværdigheder som domkirken, zoologisk have, den gamle bydel og Chlodwigplatz. Stig på bussen, og gør dig klar til at udforske byen. Gå op på øverste dæk, eller bliv nede, mens bussen kører gennem Kölns gader. Lyt til informative kommentarer, mens bussen kører rundt i den naturskønne by. Kom og gå fra bussen, som du vil, med et udvalg af 14 stoppesteder, hvor du kan stige ind eller ud. Udforsk byen i ro og mag uden at skulle planlægge efter en tidsplan, så du kan være spontan og beslutte, hvad du vil se. Oplev byen, mens du glider forbi seværdigheder som Kölns chokolademuseum, kongrescentret Gürzenich og Eigelstein-porten. Oplev den høje Köln Triangel-bygning samt Odysseum og Lanxess Arena. Stoppestederne for busturene er: - Domkirken (første bus afgår kl. 10, sidste bus kl. 17) - Den gamle bydel - Rothgerberbach - Chlodeigplatz - Chokolademuseet - Trekanttårnet - Lanxess Arena - Odysseum/Köln Arcaden - Zoo/Flora - Eigelstein - Mediapark - Friesenplatz - Neumarkt - Domkirken (den første bus kører tilbage kl. 11.30, og den sidste bus kører kl. 18.30) Hvert 30. minut ankommer en ny bus til hvert stoppested.

Heidelberg: Sightseeing-krydstogt på Neckar-floden

3. Heidelberg: Sightseeing-krydstogt på Neckar-floden

Fordyb dig i Heidelbergs charme fra et nyt perspektiv ved at sejle langs Neckarflodens rolige vand. Læn dig tilbage, slap af, og nyd udsigten til den gamle bro, mens du glider under den og nyder synet af det berømte Heidelberg Slot i baggrunden. Vi serverer en varmende kop gløgg, som er inkluderet i din booking. Begiv dig ud på din rejse ned ad Neckar-floden og nyd udsigten til nogle af Heidelbergs mest berømte seværdigheder. Glem ikke at slukke tørsten eller sulten ved at købe en forfriskende drink eller en velsmagende snack om bord, mens du beundrer seværdighederne. Se det historiske Heidelberg Slot, der ligger på toppen af en bakke med udsigt over den gamle by, når båden nærmer sig den gamle bro. Dernæst kan du beundre den maleriske udsigt over de store villaer langs Neuenheimer-flodens bred, og gå ikke glip af den berømte Philosophenweg. Når båden vender om ved Wielblinger Wehrsteg, kan du se det historiske rådhus på din returrejse, inden du går i land ved molen. Denne tur indkapsler de mest betydningsfulde højdepunkter i Heidelberg, samtidig med at du kan slappe af ombord på skibet.

Stuttgart: 24-timers hop-on/hop-off sightseeingbustur

4. Stuttgart: 24-timers hop-on/hop-off sightseeingbustur

Gå ombord på en hop-on-hop-off bus med denne dagsbillet, og udforsk Stuttgart i dit eget tempo. Din 24-timers hop-on-hop-off billet giver dig tid nok til at udforske byen, som du ønsker. Du har valget mellem den blå, den grønne eller vinturen. Du kan stige af og på så ofte du vil ved 9 stop på Blue Tour og 8 stop på Green Tour i det større Stuttgart-området. På vinturen er det muligt at stige af og på ved 9 busstoppesteder . Alternativt kan du blive på bussen og nyde byens flair fra dit sæde. Den blå tur tager cirka 100 minutter, den grønne tur cirka 60 minutter og vinturen cirka 35 minutter. Oplev det mangefacetterede Stuttgart, og gør dig klar til en by fuld af overraskelser. Lær alle slags interessante og underholdende fakta om Baden-Württembergs pulserende delstatshovedstad med lydguiden, som er tilgængelig på 10 sprog, i førsteklasses lydkvalitet. Med en kombinationsbillet kan du udforske 2 af følgende ture, den blå, den grønne og/eller vinturen. Bemærk venligst, at Green Tour og Wine Tour kører i sommersæsonen fra april til oktober. Blue Tour Stop: 1) Turistinformation 2) Schlossplatz 3) Svinemuseum 4) Mercedes Benz Museum 5) Wilhelma/Neckar-Käpt´n (På grund af byggearbejde er dette stop i øjeblikket aflyst) 6) Weingenuss / Römer 7) Weinwanderung 8) Killesberg / Weissenhofmuseum 9) Linde Museum Green Tour Stop: 1) Turistinformation 2) Schlossplatz 3) TV-tårn 4) 'Zacke' Rack Railway 5) Kabelbane 6) Marienplatz 7) Karlshöhe 8) Linde Museum Alternativt kan du vælge vinturruten ved at vælge den relevante mulighed ved kassen. Denne tur starter ved Mercedes-Benz Museum og tager dig til vingårde, Stuttgart Museum of Viniculture og det romantiske kongelige gravkapel i Württemberg. Nyd en vidunderlig tur gennem Stuttgarts smukke vinmarker.

Freiburg: Gässle, Bächle og mere byrundtur

5. Freiburg: Gässle, Bächle og mere byrundtur

Udforsk den maleriske og grønne by Freiburg under en vidunderlig vandretur gennem den gamle bydel. Se den berømte Freiburger Bächle, de små vandveje langs gaderne og stræderne og de snoede gyder kaldet Gässle, samt mange af de farverige Rheinkiesel-mosaikker, som giver byen dens særprægede atmosfære. Gå til Minster Square med sine smukke samfundscentre og sekulære bygninger og se det traditionelle bondemarked (om morgenen) samt mange caféer og pubber kaldet Beizen. Start din tur på rådhuspladsen, hvor din guide venter på dig. Fra begyndelsen vil du se denne plads prale af adskillige historiske bygninger. Derfra fortsætter du over Kaiser-Joseph-Street, den tidligere store boulevard i middelalderlige Freiburg, og tag mod Freiburg Minster, det kulturelle centrum af den historiske gamle bydel og et enestående eksempel på middelaldergotik. Oplev de bizart formede gargoyler, det sarte tårn og det farverige bondemarked på Minster Square. Udforsk nogle af de historiske seværdigheder omkring den imponerende katedral. Se det historiske stormagasin, Alte Wache, Haus zum schönen Eck og mange flere. Fortsæt ad Konviktstraßen, en af de smukkeste gyder i Freiburg, indtil du kommer til Handwerkerviertel.

Stuttgart: Museum for Illusioner Entrébillet

6. Stuttgart: Museum for Illusioner Entrébillet

Udforsk Illusionsmuseet i Stuttgart, og få en visuel, sensorisk og lærerig oplevelse, mens du prøver en håndfuld nye, uudforskede illusioner. Se Anti-Gravitationsrummet, Klonbordet og mange flere med denne adgangsbillet. Vær modig nok til at hoppe ned i Vortex-tunnelen, en roterende cylinder, der får dig til at miste din balancesans på trods af at den er stabil og flad. Forvræng dit spejlbillede i spejlrummet, og fortab dig i det enorme uendelighedsrum. Nyd samlingen af hologrammer, og se billeder, der konstant forvandler sig, dukker op og forsvinder for øjnene af dig. Besøg pladespillerne, der skaber en hypnotisk illusion og forskellige drejemønstre. Hav det sjovt med dine venner og familie med hovedet på fadet. Rund dit besøg af med at lære illusionernes rationelle og videnskabelige forklaringer, mens du går rundt. Hør om menneskets syn, perception og intellektets funktion.

Heidelberg: Rundvisning i den gamle bydel

7. Heidelberg: Rundvisning i den gamle bydel

Kom bag kulisserne i Heidelberg. Hvis du ønsker at opleve de spændende, romantiske, sjove og altid underholdende historier, Heidelberg har at byde på, så deltag i denne guidede tur i den gamle bydel, og lær mere fra de kvalificerede guider. Fortryllende gyder og pladser, små haver der dukker uventet op, museer og gallerier - Heidelbergs gamle bydel har det hele. Denne tur puster liv i byens historie og tilføjer rige detaljer til konturerne af nutidens by. Uanset om det er Heiliggeistkirche, Jesuitenviertel, Tysklands ældste universitet med sit studenterfængsel eller andre seværdigheder - hvert sted af interesse i den gamle bydel har en unik atmosfære og historier, der er værd at fordybe sig i. Turen går også gennem hovedgaden, en af Europas længste gågader. De mange omveje ind i den gamle bydels gyder bekræfter sandheden af det gamle ordsprog ”du kan kun virkelig lære om landet ved at tage bagvejen.”

Heidelberg: Night Watchman Historic Adventure Tour

8. Heidelberg: Night Watchman Historic Adventure Tour

Lær alt om livet for dem udenfor samfundet med denne interaktive historiske eventyrtur gennem naturskønne Heidelberg. Tag i rådhuset, Korn-markedet og alle de vigtigste seværdigheder, mens du går. Mød din nattevagt ved Hercules-fontænen på markedspladsen for at begynde din rundtur i Heidelberg nedefra. Hør historier fra middelalderhistorien, når du passerer vartegnene som Korn Market Madonna, Palais Prinz Carl og Palais Graimberg. Hold pause ved Karlspladsen og beundre ruinerne af byens gamle slot. Gå en tur gennem gamle små gader og stier med din guide, herunder Eselspfad, Leyergasse, Semmelgasse og Steingasse. Stop ved Holländer Hof fra det 18. århundrede, og lær om skæbnen for dem, der bor uden for bymuren. Beundre den ikoniske gamle bybro, mens du fordyber dig i det gamle Heidelberg i selskab med din nattevagt.

Köln: Bådtur på Rhinen om eftermiddagen om vinteren

9. Köln: Bådtur på Rhinen om eftermiddagen om vinteren

Kom væk fra julens kaos og tag med på et afslappende to-timers krydstogt, hvor du kan fordybe dig i vintersæsonens fortryllelse. Oplev de funklende julelys om bord på skibet, nyd levende festmusik, og smag på sæsonens lækre delikatesser (skal købes separat). Gå ikke glip af chancen for at få Sankt Nikolaus med om bord! Det dekorerede skib sejler i to timer langs Rhinen. Oplev byen Köln fra komforten af et flodkrydstogtskib. Krydstogt fra/til Kølns gamle bydel 15:00 Ombordstigning 15:30 Afgang 17:30 Retur 17:30 Afslutning af arrangementet

Stuttgart: Guidet spøgelsesvandring

10. Stuttgart: Guidet spøgelsesvandring

Opdag Stuttgarts uhyggelige historie på en guidet spøgelsestur i den gamle bydel. Se markedspladsen, Kollegiekirken, det gamle slot og Schlossplatz. Lær om mørke møder med hovedløse ryttere og skyggeagtige skikkelser, som stadig kan ses ved daggry i dag. Hør historier om Stuttgarts historie og find blandt andet ud af, hvor bønnekvarteret fik sit navn fra, hvad byen skylder en skjult bæk og om kirkegårde i gamle dage.

Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Baden-Württemberg

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Baden-Württemberg

Alle aktiviteter

372 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Intense oplevelser

Udforsk omegnen af Baden-Württemberg

Udforsk alle

Ofte stillede spørgsmål om Baden-Württemberg

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Baden-Württemberg?

Andre seværdigheder i Baden-Württemberg

Vil du se alle oplevelser i Baden-Württemberg? Klik her for en fuld oversigt