Balliol College

Balliol College

Balliol College: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

London: Oxford, Stratford, Cotswolds og Warwick dagstur

1. London: Oxford, Stratford, Cotswolds og Warwick dagstur

Få mest muligt ud af din tid i England med en dagstur til det engelske landskab. Nyd en vandretur i Oxford by og universitet, herunder adgang til universitetskirken St Mary the Virgin, oplev landskabet i Cotswolds, besøg Warwick Castle og besøg Shakespeares fødested. Vandretur til fods i Oxford Følg i fodsporene på Oxfords berømte studerende, fra C.S. Lewis til Bill Clinton, mens du slentrer rundt i denne historiske universitetsbyens fængslende kollegiegårde og brostensbelagte gader på denne guidede dagstur med bus fra London. Se de berømte "drømmende tårne" og se Bodleian Library, et af de ældste biblioteker i Europa. Bliv betaget af de uspolerede smalle gyder og gamle pladser i denne naturligt smukke by. Oxford er berømt for at være hjemsted for det ældste universitet i den engelsktalende verden - utallige kvikke unge mennesker har vandret rundt i byens brostensbelagte gader i årenes løb! Under denne guidede vandretur vil du se den fantastiske universitetskirke St Mary the Virgin og gå på opdagelse i skjul i uspolerede smalle gyder, gamle pladser og tårnhøje tårne. Indgang til universitetskirken St Mary the Virgin fra det 13. århundrede. Du kan nyde de spektakulære syner af det unikke barokdesign og den unikke barokarkitektur, mens du udforsker centrum af Oxford Universitet. Denne absolutte perle er et must på din tur til Oxford. The Cotswolds Nyd udsigten til det betagende landskab, søvnige landsbyer og livlige markedsbyer, mens du kører gennem det charmerende landskab i en af Englands smukkeste regioner. Stratford-upon-Avon En unik markedsby, der er berømt som hjemsted for William Shakespeare, verdens vel nok største forfatter. Besøg det maleriske bindingsværkshus, hvor den legendariske barde blev født, og få et fascinerende indblik i hans barndom. Shakespeares fødested: Se, hvor den berømte dramatiker voksede op og tilbragte sine år som gift mand. Warwick Castle Bliv en del af Storbritanniens største middelalderoplevelse dybt inde i hjertet af Warwick Castle. Fordyb dig i kampforberedelser, og mærk vægten af et middelalderligt sværd. Bliv en soldat - prøv en kamphjelm på for at få en størrelse. Besøg de spektakulære statsværelser, og nyd dine øjne med victorianske festforberedelser. Nyd et møde med en middelalderlig vært samt en introduktion til det spektakulære slot.

Oxford: Officiel universitets- og byvandring

2. Oxford: Officiel universitets- og byvandring

Udforsk Oxford, byen med de drømmende tårne, på en vandretur med en ekspertguide fra byens turistkontor. Få vist byens mest berømte seværdigheder, afdæk byens skjulte historie, og nyd alle de forbløffende historier om Oxfords hovedpersoner - virkelige og fiktive. Mød din guide på den storslåede og meget gamle Broad Street (engang byens grøft) og fortæl ham, hvor du kommer fra, og hvilke særlige Oxford-interesser du måtte have, så vil de gøre deres bedste for at inddrage dem. Gå til Martyrs' Memorial, hvor frygtelige religiøse gengældelser fandt sted i middelalderen, og videre til det ældste tårn i St Michael of the Northgate, der blev bygget i saksisk tid. Derefter kan du tage til selve hjertet af universitetet og inspirationen bag Harry Potters Hogwarts-skole. Kig forbi de pubber, hvor Inklings plejede at mødes for at diskutere deres forfatterskab, samt de pubber, hvor Inspector Morse blev filmet, og de mest populære studentikose drikkehuller i gamle dage. Oplev byen, der er hjemsted for flere af Storbritanniens mest berømte litterære figurer - både fiktive og virkelige - såsom JRR Tolkien og CS Lewis, Philip Pullman og Colin Dexter samt nogle af deres mest berømte kreationer som Lyra og Will og Inspector Morse. Beundr Oxford's fantastiske arkitektur, gargoyles og grotesker, der er så vidunderligt bevaret fra alle historiske perioder og stilarter, og gå en tur på den betagende Radcliffe Square. Kryds den finurlige Bridge of Sighs, som den er kærligt kendt, ligesom dem i Venedig og Cambridge. Se Bodleian-bibliotekerne udefra i den pragtfulde Old Schools Quadrangle. Lær om byens berømte museer, herunder Museum of the History of Science, der indeholder Einsteins tavle, The Pitt Rivers, der engang var hjemsted for krympede hoveder, og det fantastiske Ashmolean, der var et af de allerførste museer i verden. Hvis tiden tillader det, kan man gå så langt som til de smukke Christ Church Meadows, hvor man kan sejle på pædagogisk vandring og lade kvæg græsse; en virkelig pastoral og typisk engelsk scene.

Oxford: Guidet TV-byvandring med Inspector Morse-tema

3. Oxford: Guidet TV-byvandring med Inspector Morse-tema

Gå ud over Oxfords drømmende spir og udforsk universitetsbyen fra et andet perspektiv. Følg i fodsporene på tv-serien "Inspector Morse" og dens spin-off-shows "Lewis" og "Endeavour." Gå ind i forfatteren Colin Dexter og hans berømte detektiveres fiktive verden, mens du besøger steder, hvor scener blev filmet i det gamle centrum. Start ved stenmonumentet for Martyrs Memorial uden for Balliol College, og fortsæt med spillesteder som det luksuriøse Randolph Hotel og den traditionelle White Horse pub. Gå ned ad Broad Street, lær om gaderne og andre steder, som fans af Morse kender, og få oplysninger bag kulisserne om, hvordan karaktererne blev udviklet.

Oxford: Universitetsvandring med besøg i Christ Church

4. Oxford: Universitetsvandring med besøg i Christ Church

Du begynder i det centrale Oxford med en kort og engagerende introduktion, som lægger grunden til de store historiske perioder, vi skal igennem! Derefter går turen til et college, der er kendt for at have de smukkeste græsplæner i Oxford og en ikonisk strid med naboen - som resulterede i et formodet tyveri af collegets skildpadde (forklaring på Oxford Annual Tortoise Race er inkluderet!). Derefter besøger gruppen Sheldonian Theatre, hvor de studerende oplever den mest ikoniske ceremoni på Oxford University. Du kan høre fra din studenterguide, hvordan oplevelsen var for dem. Dernæst kommer I ind på et historisk museum - komplet med en kridttavle, som Einstein brugte i Oxford - og besøger Weston Library, som er et godt eksempel på en hybrid mellem historisk og moderne interiør. Denne tur vil derefter dække steder, som ingen af vores andre ture gør! Herunder Oriel College, Merton College og ikoniske litterære giganter fra Oxfords historie. Du kan få taget et billede under Sukkenes Bro, før du kigger op på det første runde bibliotek i England, hvor din Oxford-guide vil give dig et sjældent indblik i labyrinten af underjordiske tunneler. Ikke at forglemme All Souls College. Med optagelsesprøver, der er lige så komplekse, som de er bizarre, vil dette sted fremhæve, hvor eksklusivt et college kan være, og hvor indflydelsesrige dets medlemmer er. På vej ned til den sydlige del af Oxford besøger vi en skjult dør, der forestiller de mest berømte personer i C.S. Lewis' Narnia-krønike. Før vi går ind i det største college i Oxford, som er hjemsted for Oscar Wilde og C.S. Lewis og har sin egen hjortepark. Udforsk den ikoniske grund, som har været hjemsted for Oxfords mest indflydelsesrige forfattere, komplet med middelalderlige klostre. Turen går videre til Tolkiens hjem, hvor vi ikke kun diskuterer dets litterære betydning, men også dets køkken til flere millioner pund, som er finansieret af den nuværende kejser af Japan! Turen går derefter til Christ Church Meadows - et fantastisk landområde, der er utroligt sjældent i en middelalderby. Her vil du lære om den tætte forbindelse til Alice's Adventures in Wonderland - sammen med beslutningen om at holde sig til en anden tidszone end resten af Oxford. Til sidst går turen til et af de mest overdådige og berømte kollegier på Oxford University: Christ Church. Berømt for sine bogstavelige forbindelser og scener brugt i optagelserne af Harry Potter; det er et så ikonisk sted, at mange forveksler det med at repræsentere hele universitetet. Gå på opdagelse i spisesalen, som er inspireret af Hogwarts, og se, hvor nogle af de største filosoffer, forfattere og kongelige har studeret. Guiden vil give et omfattende overblik over dets historie, før du går ind sammen med en multimedieguide for at udforske kollegiet i dit eget tempo. Bemærk venligst - strukturen på dagen kan variere.

Oxford: Ubehagelig Oxford™-vandring

5. Oxford: Ubehagelig Oxford™-vandring

Denne tur er den perfekte introduktionstur til Oxford og beskæftiger sig med erindringspolitik i byen og på universitetet. Den dækker historier om imperium, ulighed, race-, klasse- og kønsdiskrimination og fremhæver, hvordan disse arvegods har en vedvarende indflydelse på vores moderne liv. *Rejseplan:* 1 - Carfax Tower 2 - Rhodos-statuen 3 - All Souls College 4 - Weston-biblioteket 5 - Sheldonian Theatre 6 - Balliol College 7 - Det historiske fakultet 8 - Bonn Square Bemærk venligst, at ruten kan variere en smule afhængigt af tid og rejseleder. TILGÆNGELIGHED: Kørestolstilgængelig, men vær opmærksom på lidt ujævn belægning og trængsel i byens centrum. Den tilbagelagte afstand er mindre end 2 km.

Oxford: City and University of Oxford Audio Guide

6. Oxford: City and University of Oxford Audio Guide

Matthew Arnold, en victoriansk digter, beskrev engang Oxford som "The City of Dreaming Spires". Han henviste til den fantastiske arkitektur af de 39 colleges, der udgør det verdensberømte University of Oxford. Tag med mig på denne afslappede vandretur rundt i den smukke by, og jeg vil fortælle dig historierne bag spirene. Denne lette spadseretur tager dig fra Carfax Tower, rundt om det historiske centrum, hvor størstedelen af colleges er beliggende, for at afslutte på Magdalen Street ved siden af Martyrs' Memorial. Undervejs vil jeg fortælle dig om nogle af de maleriske traditioner og ceremonier, der stadig finder sted rundt om på colleges i dag, som hvorfor Great Tom, klokken over indgangen til Christ Church College, ringer 101 gange kl. 21.05. Du vil også høre om de berømte forfattere, politikere og digtere, der har bidraget til Oxfords historie, og jeg viser dig optagelsesstederne for adskillige tv-serier som Morse, Endeavour og Midsummer Murders. Du vil endda følge i Harry Potters fodspor, når du tager i Christ Church og dens egen store sal. Ved slutningen af denne rundvisning vil du: • Oplev hvorfor Oxfords tid er 5 minutter efter resten af landet • Find ud af, hvorfor Oxford-studerende forbydes at hoppe i floden Cherwell • Lær om et optøj, der varede tre dage og kostede 93 mennesker livet • Se kollegiet, der har produceret ikke mindre end 13 af dette lands premierministre • Besøg stedet, hvor tre højtstående medlemmer af kirken blev henrettet på ordre fra Bloody Mary Giv dig selv 90 minutter eller dvæle undervejs, da der er masser af muligheder for at stoppe for en drink, en let snack eller endda en meget civiliseret eftermiddagste.

Oxford: Berømt alumne udendørs flugtspil

7. Oxford: Berømt alumne udendørs flugtspil

Udforsk Oxford på en unik måde ved at spille et udforskningsspil på din telefon via en app. Lær om berømte tidligere elever, der har gået gennem byens gader og universitetets mure, besøg steder, hvor Harry Potter blev filmet, og mor dig med hele familien eller vennerne. Giv historien om en genial tidligere Oxford-professor, der forsøger at finde ud af mysteriet om deres laboratoriepartners død under dit engagerende spil. Løs udfordringer, og se historien udfolde sig på din app, samt nøjagtige anvisninger, der guider dig til dit næste sted. Start dit udforskningsspil fra puben The Eagle and Child. Det bedste af det hele er, at du kan spille spillet i dit eget tempo, sætte det på pause, når du har lyst til en kaffe- eller madpause, og genoptage det når som helst fra det sted, hvor du satte det på pause.

Oxford: Bycykeltur med studenterguide

8. Oxford: Bycykeltur med studenterguide

Oplev Oxfords historiske centrum og de magiske parker i udkanten af byen med denne guidede cykeltur. Pedalér forbi byens bedste attraktioner, og tilbagelæg mere terræn. Mød din guide i byens centrum for at starte din oplevelse. Cykel gennem byen sammen med en studenterguide, og lær om Oxfords historie. Beundre de universitetsbygninger, hvor Oscar Wilde, J. R. R. R. Tolkien, C.S. Lewis og mange britiske politikere har studeret. Beundr arkitekturen på Oxford colleges, og gå ind i det berømte Bodleian Library. Beundre landskabet i Port Meadow, og besøg steder, du ikke kan nå til fods. Der er masser af stop undervejs, og du kan slutte tilbage ved det oprindelige mødested.

App Selvguidet London - Harry Potter Oxford

9. App Selvguidet London - Harry Potter Oxford

Oplev magien fra Harry Potter på en guidet tur i Oxford. Besøg optagelsesstederne fra filmene, bl.a. Bodleian Library, New College og Christ Church. Start din tur på Bodleian Library, som blev brugt som hospitalsfløj på Hogwarts. Se, hvor nøglescener som Harrys helbredelse i "De vises sten" og danselektionen i "Flammernes pokal" blev filmet. Lær om bibliotekets historie som den ældste universitetsbygning i Oxford, der har været brugt til teologiske diskussioner siden det 15. århundrede. Tag derefter til New College, som dannede rammen om Hogwarts' gange, hvor Harry bliver latterliggjort med badges, hvorpå der står "Potter sucks" i "Flammernes Pokal". Inde på New College kan du se et 200 år gammelt egetræ, under hvilket Malfoy bliver forvandlet til en ilder af Moody. Til sidst kan du besøge Christ Church, hvor trapperne blev brugt i McGonagalls velkomst til Harry, Ron og Hermione. Selvom Hogwarts' Store Sal er inspireret af Christ Churchs spisesal, blev den ikke filmet der. Se spisesalen, som stadig bruges af de studerende, der spiser der hver dag.

Nysgerrig Oxford Outdoor Escape Game: Urtyven

10. Nysgerrig Oxford Outdoor Escape Game: Urtyven

Træd ind i Oxfords historiske gader som den eneste arving efter den legendariske urmager Alfred Du Pont. Stolt pryder hans magnum opus dit håndled, et fascinerende ur ætset med mystiske symboler og med et gådefuldt, ujævnt kryds. Men mens du funderer over dets hemmeligheder midt i den travle menneskemængde, indtræffer katastrofen - en snedig tyv griber øjeblikket, og din dyrebare arv forsvinder. Begiv dig ud på en spændende jagt gennem Oxfords brostensbelagte gader, dechifrer kryptiske spor og opklar arven efter historiens største urmager. Vil du genvinde Du Ponts mesterværk, før tiden løber ud? Appen giver præcise anvisninger gennem byen. Spil i dit eget tempo. Du er velkommen til at holde pause og udforske dine omgivelser, når du vil. Når du har booket spillet, får du en e-mail med instruktioner om, hvordan du spiller. For større grupper kan én person købe adgang for hele gruppen ved at vælge antallet af personer i gruppen. Alle gruppemedlemmer vil kunne spille byspillet på deres smartphone. Alternativt kan hver person købe sin egen voucher. I kan spille som en gruppe og løse ledetrådene sammen, mens I går, eller I kan dele jer op i mindre grupper/hold og konkurrere mod de andre. Hver person kan også spille på egen hånd, adskilt fra gruppen, og møde gruppen til sidst.

22 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Balliol College

Balliol College: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

London: Oxford, Stratford, Cotswolds og Warwick dagstur

London: Oxford, Stratford, Cotswolds og Warwick dagstur

Få mest muligt ud af din tid i England med en dagstur til det engelske landskab. Nyd en vandretur i Oxford by og universitet, herunder adgang til universitetskirken St Mary the Virgin, oplev landskabet i Cotswolds, besøg Warwick Castle og besøg Shakespeares fødested. Vandretur til fods i Oxford Følg i fodsporene på Oxfords berømte studerende, fra C.S. Lewis til Bill Clinton, mens du slentrer rundt i denne historiske universitetsbyens fængslende kollegiegårde og brostensbelagte gader på denne guidede dagstur med bus fra London. Se de berømte "drømmende tårne" og se Bodleian Library, et af de ældste biblioteker i Europa. Bliv betaget af de uspolerede smalle gyder og gamle pladser i denne naturligt smukke by. Oxford er berømt for at være hjemsted for det ældste universitet i den engelsktalende verden - utallige kvikke unge mennesker har vandret rundt i byens brostensbelagte gader i årenes løb! Under denne guidede vandretur vil du se den fantastiske universitetskirke St Mary the Virgin og gå på opdagelse i skjul i uspolerede smalle gyder, gamle pladser og tårnhøje tårne. Indgang til universitetskirken St Mary the Virgin fra det 13. århundrede. Du kan nyde de spektakulære syner af det unikke barokdesign og den unikke barokarkitektur, mens du udforsker centrum af Oxford Universitet. Denne absolutte perle er et must på din tur til Oxford. The Cotswolds Nyd udsigten til det betagende landskab, søvnige landsbyer og livlige markedsbyer, mens du kører gennem det charmerende landskab i en af Englands smukkeste regioner. Stratford-upon-Avon En unik markedsby, der er berømt som hjemsted for William Shakespeare, verdens vel nok største forfatter. Besøg det maleriske bindingsværkshus, hvor den legendariske barde blev født, og få et fascinerende indblik i hans barndom. Shakespeares fødested: Se, hvor den berømte dramatiker voksede op og tilbragte sine år som gift mand. Warwick Castle Bliv en del af Storbritanniens største middelalderoplevelse dybt inde i hjertet af Warwick Castle. Fordyb dig i kampforberedelser, og mærk vægten af et middelalderligt sværd. Bliv en soldat - prøv en kamphjelm på for at få en størrelse. Besøg de spektakulære statsværelser, og nyd dine øjne med victorianske festforberedelser. Nyd et møde med en middelalderlig vært samt en introduktion til det spektakulære slot.

Oxford: Officiel universitets- og byvandring

Oxford: Officiel universitets- og byvandring

Udforsk Oxford, byen med de drømmende tårne, på en vandretur med en ekspertguide fra byens turistkontor. Få vist byens mest berømte seværdigheder, afdæk byens skjulte historie, og nyd alle de forbløffende historier om Oxfords hovedpersoner - virkelige og fiktive. Mød din guide på den storslåede og meget gamle Broad Street (engang byens grøft) og fortæl ham, hvor du kommer fra, og hvilke særlige Oxford-interesser du måtte have, så vil de gøre deres bedste for at inddrage dem. Gå til Martyrs' Memorial, hvor frygtelige religiøse gengældelser fandt sted i middelalderen, og videre til det ældste tårn i St Michael of the Northgate, der blev bygget i saksisk tid. Derefter kan du tage til selve hjertet af universitetet og inspirationen bag Harry Potters Hogwarts-skole. Kig forbi de pubber, hvor Inklings plejede at mødes for at diskutere deres forfatterskab, samt de pubber, hvor Inspector Morse blev filmet, og de mest populære studentikose drikkehuller i gamle dage. Oplev byen, der er hjemsted for flere af Storbritanniens mest berømte litterære figurer - både fiktive og virkelige - såsom JRR Tolkien og CS Lewis, Philip Pullman og Colin Dexter samt nogle af deres mest berømte kreationer som Lyra og Will og Inspector Morse. Beundr Oxford's fantastiske arkitektur, gargoyles og grotesker, der er så vidunderligt bevaret fra alle historiske perioder og stilarter, og gå en tur på den betagende Radcliffe Square. Kryds den finurlige Bridge of Sighs, som den er kærligt kendt, ligesom dem i Venedig og Cambridge. Se Bodleian-bibliotekerne udefra i den pragtfulde Old Schools Quadrangle. Lær om byens berømte museer, herunder Museum of the History of Science, der indeholder Einsteins tavle, The Pitt Rivers, der engang var hjemsted for krympede hoveder, og det fantastiske Ashmolean, der var et af de allerførste museer i verden. Hvis tiden tillader det, kan man gå så langt som til de smukke Christ Church Meadows, hvor man kan sejle på pædagogisk vandring og lade kvæg græsse; en virkelig pastoral og typisk engelsk scene.

Oxford: Guidet TV-byvandring med Inspector Morse-tema

Oxford: Guidet TV-byvandring med Inspector Morse-tema

Gå ud over Oxfords drømmende spir og udforsk universitetsbyen fra et andet perspektiv. Følg i fodsporene på tv-serien "Inspector Morse" og dens spin-off-shows "Lewis" og "Endeavour." Gå ind i forfatteren Colin Dexter og hans berømte detektiveres fiktive verden, mens du besøger steder, hvor scener blev filmet i det gamle centrum. Start ved stenmonumentet for Martyrs Memorial uden for Balliol College, og fortsæt med spillesteder som det luksuriøse Randolph Hotel og den traditionelle White Horse pub. Gå ned ad Broad Street, lær om gaderne og andre steder, som fans af Morse kender, og få oplysninger bag kulisserne om, hvordan karaktererne blev udviklet.

Oxford: Universitetsvandring med besøg i Christ Church

Oxford: Universitetsvandring med besøg i Christ Church

Du begynder i det centrale Oxford med en kort og engagerende introduktion, som lægger grunden til de store historiske perioder, vi skal igennem! Derefter går turen til et college, der er kendt for at have de smukkeste græsplæner i Oxford og en ikonisk strid med naboen - som resulterede i et formodet tyveri af collegets skildpadde (forklaring på Oxford Annual Tortoise Race er inkluderet!). Derefter besøger gruppen Sheldonian Theatre, hvor de studerende oplever den mest ikoniske ceremoni på Oxford University. Du kan høre fra din studenterguide, hvordan oplevelsen var for dem. Dernæst kommer I ind på et historisk museum - komplet med en kridttavle, som Einstein brugte i Oxford - og besøger Weston Library, som er et godt eksempel på en hybrid mellem historisk og moderne interiør. Denne tur vil derefter dække steder, som ingen af vores andre ture gør! Herunder Oriel College, Merton College og ikoniske litterære giganter fra Oxfords historie. Du kan få taget et billede under Sukkenes Bro, før du kigger op på det første runde bibliotek i England, hvor din Oxford-guide vil give dig et sjældent indblik i labyrinten af underjordiske tunneler. Ikke at forglemme All Souls College. Med optagelsesprøver, der er lige så komplekse, som de er bizarre, vil dette sted fremhæve, hvor eksklusivt et college kan være, og hvor indflydelsesrige dets medlemmer er. På vej ned til den sydlige del af Oxford besøger vi en skjult dør, der forestiller de mest berømte personer i C.S. Lewis' Narnia-krønike. Før vi går ind i det største college i Oxford, som er hjemsted for Oscar Wilde og C.S. Lewis og har sin egen hjortepark. Udforsk den ikoniske grund, som har været hjemsted for Oxfords mest indflydelsesrige forfattere, komplet med middelalderlige klostre. Turen går videre til Tolkiens hjem, hvor vi ikke kun diskuterer dets litterære betydning, men også dets køkken til flere millioner pund, som er finansieret af den nuværende kejser af Japan! Turen går derefter til Christ Church Meadows - et fantastisk landområde, der er utroligt sjældent i en middelalderby. Her vil du lære om den tætte forbindelse til Alice's Adventures in Wonderland - sammen med beslutningen om at holde sig til en anden tidszone end resten af Oxford. Til sidst går turen til et af de mest overdådige og berømte kollegier på Oxford University: Christ Church. Berømt for sine bogstavelige forbindelser og scener brugt i optagelserne af Harry Potter; det er et så ikonisk sted, at mange forveksler det med at repræsentere hele universitetet. Gå på opdagelse i spisesalen, som er inspireret af Hogwarts, og se, hvor nogle af de største filosoffer, forfattere og kongelige har studeret. Guiden vil give et omfattende overblik over dets historie, før du går ind sammen med en multimedieguide for at udforske kollegiet i dit eget tempo. Bemærk venligst - strukturen på dagen kan variere.

Oxford: Ubehagelig Oxford™-vandring

Oxford: Ubehagelig Oxford™-vandring

Denne tur er den perfekte introduktionstur til Oxford og beskæftiger sig med erindringspolitik i byen og på universitetet. Den dækker historier om imperium, ulighed, race-, klasse- og kønsdiskrimination og fremhæver, hvordan disse arvegods har en vedvarende indflydelse på vores moderne liv. *Rejseplan:* 1 - Carfax Tower 2 - Rhodos-statuen 3 - All Souls College 4 - Weston-biblioteket 5 - Sheldonian Theatre 6 - Balliol College 7 - Det historiske fakultet 8 - Bonn Square Bemærk venligst, at ruten kan variere en smule afhængigt af tid og rejseleder. TILGÆNGELIGHED: Kørestolstilgængelig, men vær opmærksom på lidt ujævn belægning og trængsel i byens centrum. Den tilbagelagte afstand er mindre end 2 km.

Oxford: City and University of Oxford Audio Guide

Oxford: City and University of Oxford Audio Guide

Matthew Arnold, en victoriansk digter, beskrev engang Oxford som "The City of Dreaming Spires". Han henviste til den fantastiske arkitektur af de 39 colleges, der udgør det verdensberømte University of Oxford. Tag med mig på denne afslappede vandretur rundt i den smukke by, og jeg vil fortælle dig historierne bag spirene. Denne lette spadseretur tager dig fra Carfax Tower, rundt om det historiske centrum, hvor størstedelen af colleges er beliggende, for at afslutte på Magdalen Street ved siden af Martyrs' Memorial. Undervejs vil jeg fortælle dig om nogle af de maleriske traditioner og ceremonier, der stadig finder sted rundt om på colleges i dag, som hvorfor Great Tom, klokken over indgangen til Christ Church College, ringer 101 gange kl. 21.05. Du vil også høre om de berømte forfattere, politikere og digtere, der har bidraget til Oxfords historie, og jeg viser dig optagelsesstederne for adskillige tv-serier som Morse, Endeavour og Midsummer Murders. Du vil endda følge i Harry Potters fodspor, når du tager i Christ Church og dens egen store sal. Ved slutningen af denne rundvisning vil du: • Oplev hvorfor Oxfords tid er 5 minutter efter resten af landet • Find ud af, hvorfor Oxford-studerende forbydes at hoppe i floden Cherwell • Lær om et optøj, der varede tre dage og kostede 93 mennesker livet • Se kollegiet, der har produceret ikke mindre end 13 af dette lands premierministre • Besøg stedet, hvor tre højtstående medlemmer af kirken blev henrettet på ordre fra Bloody Mary Giv dig selv 90 minutter eller dvæle undervejs, da der er masser af muligheder for at stoppe for en drink, en let snack eller endda en meget civiliseret eftermiddagste.

Oxford: Berømt alumne udendørs flugtspil

Oxford: Berømt alumne udendørs flugtspil

Udforsk Oxford på en unik måde ved at spille et udforskningsspil på din telefon via en app. Lær om berømte tidligere elever, der har gået gennem byens gader og universitetets mure, besøg steder, hvor Harry Potter blev filmet, og mor dig med hele familien eller vennerne. Giv historien om en genial tidligere Oxford-professor, der forsøger at finde ud af mysteriet om deres laboratoriepartners død under dit engagerende spil. Løs udfordringer, og se historien udfolde sig på din app, samt nøjagtige anvisninger, der guider dig til dit næste sted. Start dit udforskningsspil fra puben The Eagle and Child. Det bedste af det hele er, at du kan spille spillet i dit eget tempo, sætte det på pause, når du har lyst til en kaffe- eller madpause, og genoptage det når som helst fra det sted, hvor du satte det på pause.

Oxford: Bycykeltur med studenterguide

Oxford: Bycykeltur med studenterguide

Oplev Oxfords historiske centrum og de magiske parker i udkanten af byen med denne guidede cykeltur. Pedalér forbi byens bedste attraktioner, og tilbagelæg mere terræn. Mød din guide i byens centrum for at starte din oplevelse. Cykel gennem byen sammen med en studenterguide, og lær om Oxfords historie. Beundre de universitetsbygninger, hvor Oscar Wilde, J. R. R. R. Tolkien, C.S. Lewis og mange britiske politikere har studeret. Beundr arkitekturen på Oxford colleges, og gå ind i det berømte Bodleian Library. Beundre landskabet i Port Meadow, og besøg steder, du ikke kan nå til fods. Der er masser af stop undervejs, og du kan slutte tilbage ved det oprindelige mødested.

App Selvguidet London - Harry Potter Oxford

App Selvguidet London - Harry Potter Oxford

Oplev magien fra Harry Potter på en guidet tur i Oxford. Besøg optagelsesstederne fra filmene, bl.a. Bodleian Library, New College og Christ Church. Start din tur på Bodleian Library, som blev brugt som hospitalsfløj på Hogwarts. Se, hvor nøglescener som Harrys helbredelse i "De vises sten" og danselektionen i "Flammernes pokal" blev filmet. Lær om bibliotekets historie som den ældste universitetsbygning i Oxford, der har været brugt til teologiske diskussioner siden det 15. århundrede. Tag derefter til New College, som dannede rammen om Hogwarts' gange, hvor Harry bliver latterliggjort med badges, hvorpå der står "Potter sucks" i "Flammernes Pokal". Inde på New College kan du se et 200 år gammelt egetræ, under hvilket Malfoy bliver forvandlet til en ilder af Moody. Til sidst kan du besøge Christ Church, hvor trapperne blev brugt i McGonagalls velkomst til Harry, Ron og Hermione. Selvom Hogwarts' Store Sal er inspireret af Christ Churchs spisesal, blev den ikke filmet der. Se spisesalen, som stadig bruges af de studerende, der spiser der hver dag.

Nysgerrig Oxford Outdoor Escape Game: Urtyven

Nysgerrig Oxford Outdoor Escape Game: Urtyven

Træd ind i Oxfords historiske gader som den eneste arving efter den legendariske urmager Alfred Du Pont. Stolt pryder hans magnum opus dit håndled, et fascinerende ur ætset med mystiske symboler og med et gådefuldt, ujævnt kryds. Men mens du funderer over dets hemmeligheder midt i den travle menneskemængde, indtræffer katastrofen - en snedig tyv griber øjeblikket, og din dyrebare arv forsvinder. Begiv dig ud på en spændende jagt gennem Oxfords brostensbelagte gader, dechifrer kryptiske spor og opklar arven efter historiens største urmager. Vil du genvinde Du Ponts mesterværk, før tiden løber ud? Appen giver præcise anvisninger gennem byen. Spil i dit eget tempo. Du er velkommen til at holde pause og udforske dine omgivelser, når du vil. Når du har booket spillet, får du en e-mail med instruktioner om, hvordan du spiller. For større grupper kan én person købe adgang for hele gruppen ved at vælge antallet af personer i gruppen. Alle gruppemedlemmer vil kunne spille byspillet på deres smartphone. Alternativt kan hver person købe sin egen voucher. I kan spille som en gruppe og løse ledetrådene sammen, mens I går, eller I kan dele jer op i mindre grupper/hold og konkurrere mod de andre. Hver person kan også spille på egen hånd, adskilt fra gruppen, og møde gruppen til sidst.

De mest populære seværdigheder i Oxford

Oplevelser i Balliol College

Byer i England

Andre seværdigheder i Balliol College

Vil du se alle oplevelser i Balliol College? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Balliol College

Samlet bedømmelse

4.7
(266 anmeldelser)

Meget flot tur, givet af Elizabeth. Hun var ven med Colin Dexter og vidste fine detaljer. Hun ved virkelig alt om Morse, Endeavour og Lewis og fortæller entusiastisk alt om TV-lokaliteterne! Anbefalede!

3 stop på turen gjorde at der var meget lidt tid i Oxford og nogle seværdigheder var ved at lukke. Oxford delen var højeste prioritet for mange, men den der blev prioteret lavest. Det var skuffende.

Meget fint. En entusiastisk guide, som fortsatte med at fascinere og binde gruppen. Hun ved meget, og med en portion humor. Havde en rigtig god eftermiddag.

Rigtig spændende. Guiden vidste meget om emnet og talte klart og tydeligt. Let at forstå 🙌