Oplevelser i

Bangkok

Thailands hovedstad er en vild tuktuktur til travle markeder, fredfyldte templer og sprudlende byliv.

Vælg datoer

Få gratis afbestilling indtil 24 timer før din aktivitet starter, og få fuld refusion.

De bedste seværdigheder og aktiviteter i Bangkok

På trods af det sprudlende gadeliv i Thailands hovedstad, Bangkok, er det alligevel lykkedes at klemme små rolige åndehuller, såsom templer, paladser og haver, ind i det charmerende kaos. Så hvad skal du se i Bangkok? Det hele! Men her er nogle af de bedste seværdigheder og oplevelser i Bangkok, bare til at komme igang.

 • Den gyldne buddha

  1. Den gyldne buddha

  Den gyldne buddha findes i Bangkoks Chinatown. Her sidder han, stor og tung med alle sine fem et halvt tons og venter tålmodigt på de besøgende ved Wat Traimit-templet.

 • Wat Arun

  2. Wat Arun

  Det berømte buddhistiske tempel Wat Arun er faktisk opkaldt efter hinduguden Aruna. Hvis du kommer tidligt om morgenen, kan du se, hvordan solopgangens stråler bliver forvandlet til en pragtfuld aura!

 • Wat Pho

  3. Wat Pho

  Måske genkender du templets kolosale liggende Buddha-statue, men Wat Pho er også kendt som Thailands første offentlige universitet og thaimassagens oprindelsessted.

 • Wat Phra Kaew

  4. Wat Phra Kaew

  Smaragdbuddhaens tempel er et godt sted at afslutte din tur rundt til Bankoks hellige templer. Det er opkaldt efter templets statue, der er hugget ud af én enkelt jadesten. Kun kongen har lov til at røre den!

 • Grand Palace

  5. Grand Palace

  Det er lidt af en underdrivelse at kalde det stort! Det er det overvældende majestætiske ved Grand Palace, der gør det til en af Bangkoks vigtigste attraktioner. Derinde ligger desuden det førnævnte Wat Phra Kaew.

 • 6. Siam Park City

  Trænger du til et pusterum på din sightseeing i Bangkok? Så forkæl dit indre barn (eller dine børn) med en tur i byens førende forlystelses- og vandpark, Siam Park City. Åben dagligt!

 • Jim Thompsons hus

  7. Jim Thompsons hus

  Jim Thompson var silkehandler og han samlede dette enestående hus af forskellige thaikonstruktioner. I dag er hans hjem blevet forvandlet til turistattraktion. Der er hyppigt rundvisninger i Jim Thompsons hus og priserne er yderst rimelige.

Planlæg dit besøg

 • Hvornår skal jeg tage til Bangkok?

  Den bedste tid til et besøg i Bangkok er fra november til januar, som thaierne kalder "den kolde årstid". Vejret er stadig varmt og fugtigt, men det er den eneste tid på året, hvor du ikke sveder, uanset hvor lidt tøj du har på.

 • Hvor mange dage skal jeg bruge i Bangkok?

  Du bør bruge mindst 3 overnatninger i Bangkok, hvis du skal nå noget som helst. Men tag en uge hvis du kan. Det er endnu bedre at blive længere for at se hele Thailand!

 • Hvor skal jeg bo i Bangkok?

  Før du booker din rejse til Bangkok, er det en god ide at overveje, hvad du vil have ud af din tur. Hvis det er et kort besøg, kan det betale sig at bo i Rattanakosin, eller "Det Gamle Bankok," hvor de fleste af byens seværdigheder ligger. Sukhumvit er et livligt og eksklusivt kvarter, men der er stadig mange turister, og finanskvarteret, Silom, forvandler sig til byens nattelivskvarter om aftenen. Hvis du leder efter et roligt sted, så book dit hotel i nærheden af Banglamphu.

Praktisk information

 • Sprog
  Thailandsk
 • Valuta
  Thailandske baht (THB)
 • Tidszone
  UTC (+07:00)
 • Landekode
  +66
 • Bedste tid at tage dertil
  Varmen er mest behagelig fra november til januar, det gør det lettere at se så meget som muligt!

Andre seværdigheder i Bangkok

Vil du se alle oplevelser i Bangkok? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Bangkok

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 12.911 anmeldelser

Stien startede med en ekstremt uvenlig, direkte oprørende guide. Heldigvis splittede den meget store gruppe sig hurtigt, til sidst var der færre end otte personer tilbage, der valgte den samme bolig. Det er smukt, virkelig noget særligt. En advarsel om, at der ikke er elektricitet, ville have været rart (fandt kun ud af kommentarerne her), da jeg ikke selv kan lide at campere, fandt jeg dette afskrækkende, men det viste sig ikke at være noget problem, men gav tingen et særlig charme. Maden overrasket med måske den bedste thailandske mad, jeg har haft til dato, guiden Bligh var venlig og kyndig. Et højdepunkt var Mons egen elefant, som blev taget til floden til morgenmad. Historien og kulturen i dette område kan næppe opleves mere intensivt på så kort tid. Samtidig har den noget af "eventyr" og sjov. Er meget glade for at have lavet denne tur

Alt fungerede fantastisk! Guiden var meget rar og prøvede virkelig hårdt. Har fortalt en masse interessante ting og også reageret på vores anmodninger. Da der ikke var andre deltagere, var det en privat tur for os :-)

Imponerende ankomst hvor båden med fuld musik lagde grundstenen til en hyggelig aften med meget fin mad og godt orkester til underholdningen. Kan anbefales.

En hjerteopvarmende oplevelse. På trods af frygtelige hjemmeforhold er skolen et dejligt tilflugtssted for børnene.

Skøn tur, med virkelig dygtig guide!. Der tydeligvis brændte for både sit lands historie men også sit arbejde.