Bangkok
Vælg datoer

De bedste attraktioner i Bangkok

Se alle oplevelser i Bangkok

Topseværdigheder i Bangkok

De bedste seværdigheder og aktiviteter i Bangkok

På trods af det sprudlende gadeliv i Thailands hovedstad, Bangkok, er det alligevel lykkedes at klemme små rolige åndehuller, såsom templer, paladser og haver, ind i det charmerende kaos. Så hvad skal du se i Bangkok? Det hele! Men her er nogle af de bedste seværdigheder og oplevelser i Bangkok, bare til at komme igang.

Den gyldne buddha

Den gyldne buddha

Den gyldne buddha findes i Bangkoks Chinatown. Her sidder han, stor og tung med alle sine fem et halvt tons og venter tålmodigt på de besøgende ved Wat Traimit-templet.

Wat Arun

Wat Arun

Det berømte buddhistiske tempel Wat Arun er faktisk opkaldt efter hinduguden Aruna. Hvis du kommer tidligt om morgenen, kan du se, hvordan solopgangens stråler bliver forvandlet til en pragtfuld aura!

Wat Pho

Wat Pho

Måske genkender du templets kolosale liggende Buddha-statue, men Wat Pho er også kendt som Thailands første offentlige universitet og thaimassagens oprindelsessted.

Wat Phra Kaew

Wat Phra Kaew

Smaragdbuddhaens tempel er et godt sted at afslutte din tur rundt til Bankoks hellige templer. Det er opkaldt efter templets statue, der er hugget ud af én enkelt jadesten. Kun kongen har lov til at røre den!

Grand Palace

Grand Palace

Det er lidt af en underdrivelse at kalde det stort! Det er det overvældende majestætiske ved Grand Palace, der gør det til en af Bangkoks vigtigste attraktioner. Derinde ligger desuden det førnævnte Wat Phra Kaew.

Siam Park City

Trænger du til et pusterum på din sightseeing i Bangkok? Så forkæl dit indre barn (eller dine børn) med en tur i byens førende forlystelses- og vandpark, Siam Park City. Åben dagligt!

Jim Thompsons hus

Jim Thompsons hus

Jim Thompson var silkehandler og han samlede dette enestående hus af forskellige thaikonstruktioner. I dag er hans hjem blevet forvandlet til turistattraktion. Der er hyppigt rundvisninger i Jim Thompsons hus og priserne er yderst rimelige.

Planlæg dit besøg i Bangkok

Hvornår skal jeg tage til Bangkok?

Den bedste tid til et besøg i Bangkok er fra november til januar, som thaierne kalder "den kolde årstid". Vejret er stadig varmt og fugtigt, men det er den eneste tid på året, hvor du ikke sveder, uanset hvor lidt tøj du har på.

Hvor mange dage skal jeg bruge i Bangkok?

Du bør bruge mindst 3 overnatninger i Bangkok, hvis du skal nå noget som helst. Men tag en uge hvis du kan. Det er endnu bedre at blive længere for at se hele Thailand!

Hvor skal jeg bo i Bangkok?

Før du booker din rejse til Bangkok, er det en god ide at overveje, hvad du vil have ud af din tur. Hvis det er et kort besøg, kan det betale sig at bo i Rattanakosin, eller "Det Gamle Bankok," hvor de fleste af byens seværdigheder ligger. Sukhumvit er et livligt og eksklusivt kvarter, men der er stadig mange turister, og finanskvarteret, Silom, forvandler sig til byens nattelivskvarter om aftenen. Hvis du leder efter et roligt sted, så book dit hotel i nærheden af Banglamphu.

Praktisk information

 • Sprog
  Thailandsk
 • Valuta
  Thailandske baht (THB)
 • Tidszone
  UTC (+07:00)
 • Landekode
  +66
 • Bedste tid at tage dertil
  Varmen er mest behagelig fra november til januar, det gør det lettere at se så meget som muligt!

Oplevelser i Bangkok

De mest populære seværdigheder i Bangkok

Byer i Thailand

Andre seværdigheder i Bangkok

Vil du se alle oplevelser i Bangkok? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Bangkok

Når du vil mærke pulsen, se lysene, inhalere duftene og bare opleve

God guide, godt organiseret. Vi kører lidt træt i markeder (hvis dette er den eneste tour man er på, er det fint at se markeder, men vi var også på cykeltur i Bangkok, hvor vi også så markeder). Men absolut anbefalesværdig tur, hvor især templerne gjorde dybt indtryk.

Et spændende blik ind i en af 2. verdenskrigs store tragedier

Guiden var velforberedt om end hans engelsk var lidt svært at forstå, han kunne også have fortalt lidt mere på den lange tur til broen. men afhentning og afvikling af programmet var fint. det var helt klart værd at se og høre om, selvom historien var barsk.

Fantastisk måde at se noget af Bangkok på.

Anbefalet turen af venner. Den levede absolut op til forventningerne. Trods en hektisk by og ikke mindst trafik, så følte vi os aldrig usikre. Fantastiske guider, som fortalte en masse sjove facts og viste os steder skjult for den “værste” turisme. Do it!

Bangkok: 3-timers klassisk cykeltur med guide Anmeldt af Peter, 12/25/2018

Virkelig god tur, man ser det bedste af begge markeder

Kunne være rart med lidt mere tid på jernbanemarkedet. Tiden på det flydende marked gik også ret hurtig. Samlet set en rigtig god tur Og rart man ikke selv skal sørge for transport.