Bangkok

Vælg datoer

Seværdigheder i Bangkok

De bedste seværdigheder og aktiviteter i Bangkok

På trods af det sprudlende gadeliv i Thailands hovedstad, Bangkok, er det alligevel lykkedes at klemme små rolige åndehuller, såsom templer, paladser og haver, ind i det charmerende kaos. Så hvad skal du se i Bangkok? Det hele! Men her er nogle af de bedste seværdigheder og oplevelser i Bangkok, bare til at komme igang.

 • Den gyldne buddha

  1. Den gyldne buddha

  Den gyldne buddha findes i Bangkoks Chinatown. Her sidder han, stor og tung med alle sine fem et halvt tons og venter tålmodigt på de besøgende ved Wat Traimit-templet.

 • Wat Arun

  2. Wat Arun

  Det berømte buddhistiske tempel Wat Arun er faktisk opkaldt efter hinduguden Aruna. Hvis du kommer tidligt om morgenen, kan du se, hvordan solopgangens stråler bliver forvandlet til en pragtfuld aura!

 • Wat Pho

  3. Wat Pho

  Måske genkender du templets kolosale liggende Buddha-statue, men Wat Pho er også kendt som Thailands første offentlige universitet og thaimassagens oprindelsessted.

 • Wat Phra Kaew

  4. Wat Phra Kaew

  Smaragdbuddhaens tempel er et godt sted at afslutte din tur rundt til Bankoks hellige templer. Det er opkaldt efter templets statue, der er hugget ud af én enkelt jadesten. Kun kongen har lov til at røre den!

 • Grand Palace

  5. Grand Palace

  Det er lidt af en underdrivelse at kalde det stort! Det er det overvældende majestætiske ved Grand Palace, der gør det til en af Bangkoks vigtigste attraktioner. Derinde ligger desuden det førnævnte Wat Phra Kaew.

 • 6. Siam Park City

  Trænger du til et pusterum på din sightseeing i Bangkok? Så forkæl dit indre barn (eller dine børn) med en tur i byens førende forlystelses- og vandpark, Siam Park City. Åben dagligt!

 • Jim Thompsons hus

  7. Jim Thompsons hus

  Jim Thompson var silkehandler og han samlede dette enestående hus af forskellige thaikonstruktioner. I dag er hans hjem blevet forvandlet til turistattraktion. Der er hyppigt rundvisninger i Jim Thompsons hus og priserne er yderst rimelige.

Planlæg dit besøg

 • Hvornår skal jeg tage til Bangkok?

  Den bedste tid til et besøg i Bangkok er fra november til januar, som thaierne kalder "den kolde årstid". Vejret er stadig varmt og fugtigt, men det er den eneste tid på året, hvor du ikke sveder, uanset hvor lidt tøj du har på.

 • Hvor mange dage skal jeg bruge i Bangkok?

  Du bør bruge mindst 3 overnatninger i Bangkok, hvis du skal nå noget som helst. Men tag en uge hvis du kan. Det er endnu bedre at blive længere for at se hele Thailand!

 • Hvor skal jeg bo i Bangkok?

  Før du booker din rejse til Bangkok, er det en god ide at overveje, hvad du vil have ud af din tur. Hvis det er et kort besøg, kan det betale sig at bo i Rattanakosin, eller "Det Gamle Bankok," hvor de fleste af byens seværdigheder ligger. Sukhumvit er et livligt og eksklusivt kvarter, men der er stadig mange turister, og finanskvarteret, Silom, forvandler sig til byens nattelivskvarter om aftenen. Hvis du leder efter et roligt sted, så book dit hotel i nærheden af Banglamphu.

Praktisk information

 • Sprog
  Thailandsk
 • Valuta
  Thailandske baht (THB)
 • Tidszone
  UTC (+07:00)
 • Landekode
  +66
 • Bedste tid at tage dertil
  Varmen er mest behagelig fra november til januar, det gør det lettere at se så meget som muligt!

Andre seværdigheder i Bangkok

Vil du se alle oplevelser i Bangkok? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Bangkok

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 13.814 anmeldelser

We are a family with two teenagers and we had 12 hours between our flight so we booked a trip with a driver and a guide. Our guide was very nice and with good spirit she brought us to what we wanted to see: The temple Wat Pho, a trip on the canals with a long boat, a nice cafe next to the big canal for lunch and a shopping center at the end (although the MBK shopping center was a bit disappointing, so maybe choose another shoping center :-) ). We had good time and returned to the airport in fine time for our fly home.

Lækkert mad. Virkelig god underholdning. Dejligt og smukke stille og rolige sange under middagen af en fantastisk sangerinde. Hun var virkelig nærværende. Derefter dragquens som var mega fede. Tilsidst den fantastiske udsigt over hele byen på øverste etage af båden. Bedste oplevelse i Bangkok som jeg klart anbefaler man skal prøve. Og til den billige pris af 200kr pr.ps

En helt igennem god oplevelse selv om varmen var hård ved os. Husk solcreme, en solhat og solbriller. Turen foregår i et tempo så alle kan følge med. Flere stop undervejs, bl.a. med et rigtig godt måltid, flere stop hvor vi drak vand og holdt korte pauser. Super guide Ohm og hans hjælper Nail førte os igennem turen som er på godt 23 km. Vi tog turen fra kl. 13-17.

Det var et rigtigt godt arrangement. Men vores guide var ikke en rigtigt guide. Hun fortalte ingenting om selve historien eller byen. Hun fortalte os kun hvor og hvornår vi skulle møde op de forskellige steder. Vi fik ingen informationer fra hende.

Great tour that ensures you see some of the more important attractions located outside Bangkok. Great and knowledgeable guide. Preferably do on a Saturday or Sunday to avoid too much quing on the road home