Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Bangkok

Thailands hovedstad er en vild tuktuktur til travle markeder, fredfyldte templer og sprudlende byliv.

Vores mest anbefalede ting at gøre i Bangkok

Bangkok: Damnoen Saduak-markedet og Maeklong Railway-markedet

1. Bangkok: Damnoen Saduak-markedet og Maeklong Railway-markedet

Vælg enten mellem en delt gruppetur eller en privat guidet oplevelse, hvor du besøger 2 ikoniske markeder på en heldagstur fra Bangkok. Se et marked, der ligger på jernbanesporene, Maeklong Togmarked, og et marked, der flyder på kanalerne på Damnoen Saduak-markedet. Efter afhentning ankommer du til Maeklong Togmarked, også kendt som Talad Rom Hup ("Umbrella Pulldown Market"). Maeklong er et af de største markeder for frisk fisk og skaldyr i Thailand, og det ligger ved Maeklong-jernbanens spor. Lad din lokale guide give dig et fascinerende indblik i, hvordan markedet drives, og hvilke produkter der sælges her. Se, hvordan markedsboder og markiser trækkes tilbage fra skinnerne, hver gang et tog nærmer sig, så toget kan passere. Derefter tager du til 'Damnoen Saduak Floating Market', der er et af de mest berømte flydende markeder i Thailand. I padler en kort tur til markedet i en lille båd. Der er masser af tid til at bevæge sig rundt på det farverige marked, hvor de venlige handlende sælger direkte fra deres både. Nyd seværdighederne og lydene, og prøv lokale specialiteter som "mango sticky rice". Din guide giver dig råd om, hvad du ikke må gå glip af. Du vender tilbage til Bangkok tidligt på eftermiddagen.

Fra Bangkok: Ayutthaya Temples Small Group Tour med frokost

2. Fra Bangkok: Ayutthaya Temples Small Group Tour med frokost

Nyd en tur i lille gruppe til de storslåede tempelruiner i Ayutthaya, der var hovedstad i den gyldne Siam-tidsalder. Alle entréudgifter, en ekspertguide og frokost på en lokal restaurant er inkluderet. Rejs fra Bangkok i et komfortabelt køretøj med aircondition eller vælge at deltage i turen ved dit første stop i Ayutthaya, Wat Lokayasutha. Templet er kendt for sit gigantiske liggende Buddha-billede, som er en af de få strukturer, der stadig er intakte her. Dit næste stop er Wat Phra Sri Sanphet, som var den del af det kongelige paladskompleks, hvor de royale udførte ritualer. Det anses for at være det vigtigste tempel i Ayutthaya. Besøg derefter Wat Mahathat Ayutthaya. Det er et af de ældste og mest betydningsfulde templer i Ayutthayas historie og husede engang Buddhas hellige relikvie. Du kan beundre det berømte Buddha-hoved, der er viklet ind i Bodhi-træets rødder. Efterfølgende kan du nyde en solid frokost på en lokal thailandsk restaurant, hvor din guide vil stå til rådighed for at rådgive dig om de lokale kulinariske specialiteter. Sidst men ikke mindst afslutter du din tur ved det fantastiske tempel Wat Chaiwattanaram ved flodbredden. Nyd den smukke arkitektoniske stil, der er påvirket af Angkor Wat-komplekset i Cambodia, mens du slentrer omkring på tempelområdet.

Fra Bangkok: Dagstur til Ayutthaya og Ayothayas flydende marked

3. Fra Bangkok: Dagstur til Ayutthaya og Ayothayas flydende marked

Opdag nogle af de bemærkelsesværdige historiske seværdigheder i Ayutthaya på en dagstur fra Bangkok. Besøg gamle templer og paladser samt det flydende marked i Ayothaya med en ekspertguide. Når du mødes i Bangkok om morgenen, begynder den 2 timers køretur til Ayutthaya. Den gamle by Ayutthaya blev grundlagt omkring 1350 og blev den anden hovedstad i Siam efter Sukhothai. På denne heldagstur udforsker du ruinerne af den gamle by i den UNESCO-listede Ayutthaya Historical Park. Parken er et arkæologisk område, der indeholder paladser, buddhistiske templer, klostre og statuer. Besøg det kongelige Bang Pa-In-palads, der oprindeligt blev bygget i 1632 af kong Prasat Thong. På dette sted kan du finde en række imponerende bygninger, der er bygget i forskellige arkitektoniske stilarter fra thailandsk, kinesisk og europæisk design. Fortsæt turen med et besøg på det flydende marked i Ayothaya, og nyd lidt fritid til frokost på egen regning. Efter frokost besøger du yderligere 2 historiske steder, Wat Phra Sri Sanphet og Wat Mahathat, for at opleve ruinerne af de store tempelsteder. I vender tilbage til Bangkok tidligt om aftenen, hvor I vil blive sat af et sted tæt på det oprindelige mødested.

Bangkok: Byens højdepunkter Temple and Market Walking Tour

4. Bangkok: Byens højdepunkter Temple and Market Walking Tour

Mød gruppen ved River City Bangkok kl. 9:00 og tag til Emerald Buddha Temple med lokal transport. Undervejs kommer du forbi amuletmarkedet, et af de mest berømte, historiske samfundsmarkeder på Rattanakosin Island. Oplev det første stop i Wat Phra Kaew, som er almindeligt kendt på engelsk som Temple of the Emerald Buddha og officielt som Wat Phra Si Rattana Satsadaram. Det betragtes som det mest hellige buddhistiske tempel i Thailand. Udforsk Grand Palace, som var den officielle residens for kongerne af Thailand. I dag bruges Grand Palace stadig til officielle begivenheder. Adskillige kongelige ceremonier og statslige funktioner afholdes inden for paladsets mure hvert år. Efter Grand Palace, fortsæt med at besøge Wat Pho, hvis du har valgt denne mulighed. På vejen passerer du Tha Thien Market, et kulturelt fødevaremarked, der sælger tørret, saltet fisk og skaldyr og engrosprodukter. Besøg Temple of the Reclining Buddha, Wat Pho. Det er på listen over seks templer i Thailand klassificeret som den højeste karakter af førsteklasses kongelige templer. Lær om kong Rama I, der genopbyggede tempelkomplekset på et tidligere tempelsted, og hvordan det blev hans hovedtempel, hvor noget af hans aske er nedfældet. Templet betragtes som det tidligste center for medicinsk offentlig uddannelse omgivet af marmorillustrationer og inskriptioner placeret i templet til offentlige instruktioner. Det er blevet anerkendt af UNESCO i dets Memory of the World-program. Vigtigst af alt er det fødestedet for traditionel thaimassage, som stadig undervises og praktiseres i templet i dag. Fuldend listen over must-besøg i Bangkok ved at fortsætte din rejse til Wat Arun (Dengry-templet), et af Bangkoks mest berømte vartegn. Templet er kendt for sit gigantiske 70 meter lange tårn ved siden af Chao Phraya-floden og er dekoreret med bittesmå stykker farvet glas omgivet af kinesisk porcelæn.

Suvarnabhumi Lufthavn: 3 timers adgang til Miracle Lounge

5. Suvarnabhumi Lufthavn: 3 timers adgang til Miracle Lounge

Nyd VIP-adgang til Miracle Lounge Suvarnabhumi, og få en afslappende ventetid mellem flyveturene. Bliv forkælet med ubegrænset mad og varme eller kolde drikkevarer, herunder lækker thailandsk mad fra Miracle Group-hotellets kok. Hver lounge har komfortable sofaer, gratis wi-fi, arbejdsstationer og internationale TV-kanaler, magasiner og aviser. Loungen tilbyder også et brusebad, et bederum, og og et udendørs rum (ankomsthal D). Ved morgenmadsskranken finder du friske småkager, tærter, sandwicher og kager. Dette er det bedste sted at nyde en pause, før din næste flyrejse.

Bangkok: Flydende marked og jernbanemarked med tog- og bådtur

6. Bangkok: Flydende marked og jernbanemarked med tog- og bådtur

Udforsk Thailands verdensberømte markeder på denne tur. Besøg byen Mae Klong, og oplev lokale produkter og varer på det populære jernbanemarked. Tag derefter til Damnoen Saduak Floating Market, hvor du kan smage og købe lokale fødevarer. Når du har mødt din guide, forlader du Bangkok og kører ad landevejen, indtil du når den lille by Mae Klong. Der skal du udforske jernbanemarkedet. Dette traditionelle marked er et tilløbsstykke, der besøges af både lokale og turister. Se, hvordan boderne med lokale produkter bliver sat op og taget ned ved hver togpassage, og bliv fortrolig med markedets travlhed og forskellige dufte. Få en uforglemmelig oplevelse, mens du venter på, at toget kører forbi, før du går på opdagelse blandt de mange lokale produkter. Fortsæt derefter din rejse til den thailandske provins Ratchaburi for at besøge Damnoen Saduak Floating Market. Tag en typisk robåd for at opdage markedet og sejle langs kanalerne. Se, hvordan de lokale køber og sælger fra båd til båd. Du kan også købe krydderier, frugt og grøntsager, kunsthåndværk og souvenirs. Derefter har du lidt fritid til at gå gennem byens smalle gader, smage på lokale produkter og observere folks livsstil, inden du vender tilbage til Bangkok.

Bangkok: Mahanakhon SkyWalk indgangsbillet med valgmuligheder

7. Bangkok: Mahanakhon SkyWalk indgangsbillet med valgmuligheder

Mahanakhon Skywalk er et betagende observations- og underholdningskompleks, der ligger i hjertet af Bangkok i Thailand. Denne ikoniske skyskraber, kendt som King Power Mahanakhon, er et fantastisk arkitektonisk vidunder, der giver besøgende en unik og spændende oplevelse.

Bangkoks Lufthavn Suvarnabhumi: Privat hoteltransport t/r

8. Bangkoks Lufthavn Suvarnabhumi: Privat hoteltransport t/r

Slap af, og nyd privatlivets fred i en bil kun til dig med privat transport til eller fra Suvarnabhumi Lufthavn (Bangkok International Airport). Undgå de lange taxakøer og stresset ved at skulle navigere rundt i det offentlige transportsystem med tung bagage. Bliv mødt af en professionel chauffør, og få hjælp med din bagage med denne transport ombord på et førsteklasses køretøj. Benyt dig af en tjeneste inklusive gebyrer til ekspresrute med forsikring, og hold dig hydreret i bilen med gratis flaskevand ombord. •Ankomstmuligheden•: Få nærmere oplysninger om din chauffør inden turen. Prisen inkluderer velkomst og afhentning i lufthavnens ankomsthal. Din lufthavnsrepræsentant står med et skilt med dit fornavn på og GetYourGuide-logoet og venter ved ankomsthallens mødested ved Gate 4. Vi holder øje med alle ankommende fly, og din chauffør venter derfor på dig i din terminal. Prisen inkluderer 90-minutters ventetid fra det tidspunkt, dit fly lander. Hvis der opstår uventede situationer, bliver ventetiden forlænget for passagerer, der har problemer ved bagagebåndet eller paskontrollen. •Afgangsmulighed•: Brug denne private transportservice til lufthavnen, og nyd den pålidelige dør til dør-service. På det aftalte tidspunkt vil din professionelle chauffør møde dig på dit hotel og hjælpe dig med din bagage. Derefter kan du bare slappe af i dit behagelige og private køretøj med aircondition. Slip for at skulle sørge for en taxa eller shuttletransport, og at skulle bekymre dig om at nå dit fly til tiden.  Der er håndsprit til rådighed i alle bilerne. Der tages ekstra hygiejniske forholdsregler på grund af COVID-19-virussen. Alle køretøjer, udstyr og passagersæder desinficeres grundigt efter hver køretur.

Thailand: eSIM Roaming Mobile Data Plan

9. Thailand: eSIM Roaming Mobile Data Plan

Gør din rejse til Thailand problemfri med en eSIM, der understøttes af iPhone og Android. Hold forbindelsen med højhastighedsdækning overalt i Thailand, eller opgrader til dækning i yderligere otte lande, herunder Taiwan, Sydkorea, Singapore, Malaysia, Indonesien, Indonesien, Vietnam, Cambodja og Hong Kong. Køb og installer din eSIM når som helst og hvor som helst, og vælg mellem en række datapakker, gyldighedsmuligheder og dækning i yderligere lande. Du skal blot scanne eSIM QR-koden for at få adgang til alle dine vigtige apps på din rejse. Vælg mellem 3 til 30 dages dækning, med muligheder fra 1 GB til 30 GB, som du kan bruge i den valgte periode. Alternativt kan du nyde godt af muligheden for at modtage 500 MB fornyet dagligt i 7, 14 eller 30 dage. Undgå besværet med at administrere flere SIM-kort med en løsning med nul spild. Få ét eSIM pr. enhed, og køb og aktiver nemt yderligere eSIM-abonnementer efterhånden. Når du er aktiveret, begynder din dækning i henhold til din valgte varighed. Alle iPhone-modeller, der lanceres efter iPhone XS, kan understøtte eSIM. For Androids gælder det, at hvis du er usikker, skal du tjekke med de vejledende fotos for berettigelse.

Bangkok: Billetter til Muay Thai-boksning på Rajadamnern Stadium

10. Bangkok: Billetter til Muay Thai-boksning på Rajadamnern Stadium

Særarrangement 2. december 2023 - The Legend Of Rajadamnern - med en kamp mod den berømte verdensmester Bua Kaw. Oplev en aften med action og spænding i Bangkok, mens du fordyber dig i traditionel thailandsk sportsånd og konkurrencedygtig Muay Thai-boksning. Se fremragende kæmpere kæmpe på det prestigefyldte og historiske Rajadamnern Stadium. Træd ind i den ikoniske arena, fødestedet for Muay Thai, til en aften med bokseaction i Bangkok. Arenaen blev grundlagt i 1945 og emmer af en rig historie og arv inden for kampsport. Fordyb dig i den elektrificerende atmosfære i de moderne sportsfaciliteter i verdensklasse. Mærk adrenalinen stige, når Art of 8 Limbs er i centrum. Forbered dig på en ærefrygtindgydende opvisning af elitekæmpere, der fremviser deres lynhurtige spark, præcisionsteknikker og eksplosive slag. Væk din indre kriger, og saml dig bag dine mestre. Sikr dig dine pladser nu til en aften, der vil stå mejslet i din hukommelse for evigt. Få mest muligt ud af din aften med bokseunderholdning ved at opgradere til VIP-pakken, som inkluderer gratis øl under kampen.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Bangkok

Alle aktiviteter

514 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Bangkok

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Bangkok?

De bedste dagsture og -udflugter fra Bangkok er:

Ayutthaya

Andre seværdigheder i Bangkok

Vil du se alle oplevelser i Bangkok? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Bangkok

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 24.128 anmeldelser

Fik tur. Blev hentet på hotellet og kørt til River City hvor jeg skiftede til en anden bus. Meget sød guide som fortalte dejligt kort og præcist om dagens program. Meget at se og dejligt med tid på egen hånd. Lækkert med en sejltur tilbage til Bangkok. Polecam!

Jeg kunne godt lide den nemme adgang til at gå op... ingen køer. Jeg blev meget godt modtaget i restauranten med fremragende mad og næsten alt lavet på bestilling. Kæmpe udvalg... der er mad såsom kolde salater og frisklavede fratos.

Turen var fremragende. Guide Be var utroligt vidende, god formidler, havde humor og var meget opmærksom. Interessant og varieret tur, især det lokale marked var fint. God formidling af den buddhistiske kultur også.

Det hele var en fantastisk oplevelse. Den store buffe overgik alle forventninger 😊👍🏻

Virkeligt en god aktivitet. Jeg hyggede mig med mine 2 børn på 4 og 11.