Bangkok Cykelture
Vælg datoer
Mest værdi for pengene

Populære Cykelture i Bangkok

Se alle Cykelture i Bangkok
Se alle 204 oplevelser

Det synes rejsende om Bangkok

En helt igennem god oplevelse selv om varmen var hård ved os. Husk solcreme, en solhat og solbriller. Turen foregår i et tempo så alle kan følge med. Flere stop undervejs, bl.a. med et rigtig godt måltid, flere stop hvor vi drak vand og holdt korte pauser. Super guide Ohm og hans hjælper Nail førte os igennem turen som er på godt 23 km. Vi tog turen fra kl. 13-17.

Bangkok: Mød de lokale på en cykeltur gennem byen Anmeldt af Charlotte, 07/02/2020

Fantastisk måde at se noget af Bangkok på.

Anbefalet turen af venner. Den levede absolut op til forventningerne. Trods en hektisk by og ikke mindst trafik, så følte vi os aldrig usikre. Fantastiske guider, som fortalte en masse sjove facts og viste os steder skjult for den “værste” turisme. Do it!

Bangkok: 3-timers klassisk cykeltur med guide Anmeldt af Peter, 25/12/2018

Det var en rigtig god tur og vi fik cyklet meget og set en masse. Der var ikke helt så meget information om det vi så, men vi stoppede et par gange, hvor der blev forklaret lidt om nogle enkelte steder. Det var en super god oplevelse

Bangkok: 3-timers klassisk cykeltur med guide Anmeldt af Betina, 23/11/2019

En super spændende tur i en del af Bangkok man ellers ikke ville opleve. Guiden havde styr på det hele og var rigtig venlig og imødekommende hele vejen igennem.

Bangkok: Cykel- og kanaltur med frokost Anmeldt af Merete, 18/12/2019

Virkelig stor og spændende oplevelse. Vi kom igennem små lokal samfund og så ting vi ikke ville have oplevet på egen hånd. Kan helt klart anbefales!

Bangkok: Cykel- og kanaltur med frokost Anmeldt af marianne, 13/01/2020