Bangkok
Cykelture

Vælg datoer

Ofte stillede spørgsmål om Bangkok Cykelture

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Bangkok end Cykelture?

Disse andre ting at gøre i Bangkok må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i Bangkok

Vil du se alle oplevelser i Bangkok? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Bangkok

Samlet bedømmelse

4.8 / 5

baseret på 763 anmeldelser

Gode cykler at bruge og en meget venlig guide. Først gik vi for at besøge nogle templer og ville have inde i dem med guiden, der gav en god forklaring. Vi fik også frisk vand med jævne mellemrum. Vi cyklede gennem sumpen, hvor vi havde et meget godt måltid med valgfri drink. Så lidt mere cykling og en tur tilbage til udgangspunktet med en longtail båd. Helt klart det værd! Meget god værdi for pengene!

Sjovt, meget at tage i med venlige og informative guider. Det eneste, jeg vil sige, er, at det var svært at stoppe op og tage billeder, selvom de sagde, at vi kunne. Tempelbesøget var fantastisk….og guiden gjorde en masse besvær for at hjælpe alle, der ville tage billeder der. 10 ud af 10 erfaringer

Jeg havde min cykeltur med Peace and York som guider, og det var en yderst behagelig oplevelse. Vi gik gennem gyder, jeg aldrig ville have set, og udforskede mindre kendte områder af BKK. Fred var meget vidende, venlig og sjov og alt i alt var det en fantastisk oplevelse. Skal gøres igen.

Sandra var helt fantastisk, og turen var vildt autentisk og fin. Igennem china town, markeder og meget andet. Du får set lokalsamfundet på smalle stier, og oplevelsen er helt speciel. 10/10!

Vi havde en meget behagelig morgencykling gennem Chinatown med vores guide Bob. Bob var meget informativ og veltalende; vi lærte meget om Thailand.