Barcelona Akvarium

Vælg datoer

De 5 bedste oplevelser i Barcelonas Akvarium

Barcelonas Akvarium har over 450 arter af havdyr og er et unikt og kæmpestort akvarisk middelhavsmuseum. Hvad må du ikke gå glip af under dit besøg i Barcelonas Akvarium?

 • Planeta Aqua

  1. Planeta Aqua

  I dette interaktive museumsområde, kan du lære om fossiler, truede dyrearter og om hvordan fremtiden ser ud for miljøet i verdenshavene.

 • Oceanarium

  2. Oceanarium

  Det er Barcelonas største akvarium med godt 4 millioner liter vand. Oplev de forskellige økosystemer og gå igennem den gigantiske undervandstunnel. Det er næsten ligeså godt som at dykke i havet!

 • Hajbassinet

  3. Hajbassinet

  Er du den modige type? Hvis du laver en aftale på forhånd og betaler et depositum, er der mulighed for at dykke i hajbassinet og svømme rundt blandt de ofte misforståede skabninger.

 • Det tropiske akvarium

  4. Det tropiske akvarium

  Har du ikke råd til at tage til Australien eller Det Røde Hav? Pyt! I dette akvarium kan du opleve alle de fantastiske farver, underlige fisk, koraller og alt det tropeliv, du drømmer om.

 • Havets juveler

  5. Havets juveler

  Livet til havs handler ikke bare om fisk. Her kan du lære om søstjerner og bløddyr, som lever i skaller. Alle har de stor betydning for havets overlevelse.

Planlæg dit besøg

 • Det lokale sprog

  Barcelonas officielle sprog er catalansk, som er modersmålet i Catalonien. Selvom de fleste forstår spansk, kommer du længere, hvis du lærer et par gloser på catalansk.

 • Hot, hot, hot

  Da Barcelona ligger ved Middelhavet, er der ret varmt, især om sommeren. Så husk solbeskyttelse og hold dig i skyggen midt på dagen.

 • Sikkerhed

  Barcelona er normalt en sikker by. Men opbevar alligevel dine værdigenstande i tasken, ikke i lommerne, og hold øje med dine ting.

 • Kombiner, hvad du ser

  Du kan købe billetter til sightseeing i Barcelona. Hvis du er interesseret i en seværdighed, er det smartere at kombinere den med andre attraktioner, for at spare penge og få mest muligt ud af dit besøg.

Praktisk information

 • Hvornår skal man tage dertil?
  Barcelonas Akvariums åbningstider er fra kl. 10.00 og mindst til kl. 21.00, afhængigt af dag og måned.
 • Hvad er prisen?
  Prisen på entrebilletter til Barcelonas Akvarium starter fra 20 EUR og opefter, når du lægger transport og forskellige fordele oven i.
 • Får jeg brug for en guide?
  Du har ikke brug for en guide i Barcelonas Akvarium, men der er flere ture, hvor entréen til akvariet er inkluderet. Læg en rejseplan på forhånd, så kan du spare penge.
 • Hvordan kommer jeg derhen?
  Tag den grønne linje L3 til Drassanes, herfra er der blot en kort gåtur til akvariet.
 • Yderligere tips
  Regn med at bruge mindst 2 timer i akvariet, så du er sikker på at få det hele med. Det har rigtig meget at byde på.

Andre seværdigheder i Barcelona Akvarium

Vil du se alle oplevelser i Barcelona Akvarium? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Barcelona Akvarium

Samlet bedømmelse

4.3 / 5

baseret på 2.613 anmeldelser

Super værdi og min datter elskede det! Meget at se !!

Min datter og jeg gik en dag ud til akvariet, og vi var begejstrede for at gå rundt i akvarierne og se de lokale fisk og blæksprutter, men også de smukkeste eksemplarer af hajer, og Adeline er en ægte entusiast, så hun viste mig alle de forskellige typer. Der er en meget imponerende gåtur gennem et stort akvarium fuld af havstråler, hajer osv., Navngiv det, det var der! Restauranten sælger også meget velsmagende mad, og der er et spansk afsnit, hvor vi havde den lækreste paella. Akvariebutikken er genial næsten for god, da jeg brugte en formue på T-shirts blødt legetøj og masser af gaver til familien, så alt i alt en fantastisk dag ude.

Fantastisk akvarium med store arter at observere

Barcelonas akvarium var et besøg værd. Masser af forskellige arter, herunder blæksprutter (første gang jeg ser dem) og stråler (mine elskede). Stedet er virkelig overfyldt, men alle har en chance for at se nærmere på et bestemt akvarium. For dem, der planlægger besøget, kan du spare din tid ved at købe en eticket. Linjerne er meget lange og skræmmende.

Det var en meget bekvem kupon. Især Barroserona har et godt offentligt transportsystem, bytter din kupon mod en simpel Hiticat, og den bruges automatisk i 48 timer fra første brug, så det var meget praktisk. Når du rejser til Europa, det er meget praktisk at købe en kupon som denne på forhånd og bruge den.

Passende størrelse

Det var ærgerligt at alle de fede børneaktiviteter var sidst i "turen". Det havde været fedt hvis det var i midten

Meget smukt akvarium. Det tager 1 time for besøget.