Oplevelser i

Barcelona

Enestående arkitektur, farverige markeder og lækker tapas venter dig i den catalanske hovedstad.

Vælg datoer

Gratis afbestilling

Annuller op til 24 timer før din aktivitet starter for at få fuld refusion.

10 ting du skal se i Barcelona

Et godt fodboldhold, skønne strande, lækre tapas og fantastisk arkitektur. Der findes ikke noget dårligt at sige om Barcelona, Cataloniens hovedstad ud til Middelhavet. Her får du en række oplevelser, som du kan inkluderer i din rejseplanlægning.

 • Sagrada Familia

  1. Sagrada Familia

  Din tur til Barcelona er ikke fuldendt uden et besøg i Sagrada Familia, der udsprang af den catalanske arkitekt Antoni Gaudis livlige fantasi og som blev erklæret en mindre basilika af Pave Benedikt 16. i 2010.

 • Passeig de Gracia

  2. Passeig de Gracia

  Passeig de Gracia løber nord for Plaça Cataluyna og er den rigeste vej i byen. Husk at kigge op når du spadserer ned ad gaden, og nyd den fantastiske arkitektur. 

 • Camp Nou

  3. Camp Nou

  Hvis du elsker fútbol, skal du tage til Camp Nou. Det er Spaniens største stadion, med plads til over 99.000 fans, og har været FC Barcelonas hjemmebane siden 1957.

 • Casa Milà (La Pedrera)

  4. Casa Milà (La Pedrera)

  Gaudis ambitiøse Casa Milà kaldes også for "stenbruddet" og er et af de mest berømte eksempler på det tidlige 20. århundredes calatanske modernisme (art nouveau).

 • Casa Batlló

  5. Casa Batlló

  Fra 1902 til 1906 ombyggede Gaudí et helt almindeligt lejlighedshus for tekstilmagnaten, Josep Batlló. Kom indenfor i Casa Batlló på en guidet tur, og oplev Gaudis utrolige detalje-arbejde.

 • Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC)

  6. Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC)

  Nationalmuseet for catalansk kunst har til huse i det majestætiske Palau Nacional på toppen af Montjuïc. Tag derhen for kunsten, bliv for parken og den fantastiske udsigt.

 • Barri Gòtic (det gotiske kvarter)

  7. Barri Gòtic (det gotiske kvarter)

  Barri Gòtic ligger i Ciutat Vella-kvarteret og er hjertet af Barcelonas gamle bydel. Oplev dets romantiske, små gyder, som er den perfekte ramme for lækre tapas og fantastiske fotominder.

 • Montserrat-bjerget

  8. Montserrat-bjerget

  Du bør overveje at bruge en dag på at se det smukke, catalanske landskab. Montserrat-bjerget ligger 1 times togrejse fra Barcelona og er mest kendt for sit benedikterkloster, Santa Maria de Montserrat.

 • Plaça del Rei

  9. Plaça del Rei

  Plaça del Rei" er en plads fra det 14. århundrede, som ligger i det gotiske kvarter. Pladsen og det kongelige, catalanske palads, Palau Reial Major, tegner et billede af Barcelonas middelalderhistorie.

 • Museu d'Història de Barcelona (MUHBA)

  10. Museu d'Història de Barcelona (MUHBA)

  Det byhistoriske museum bevarer og fortæller om Barcelonas historiske arv, helt tilbage til de romerske ruiner. Museet ligger på Plaça del Rei.

Planlæg dit besøg

 • Hvor mange dage skal du bruge i Barcelona?

  Barcelona har masser af sjove ting at byde på - især hvis du også har tænkt dig at udforske det berømte natteliv. På 3 hele dage kan du nå at se de vigtigste Gaudi-bygninger og Picasso- og Miró-museerne. Du kan desuden sagtens bruge 1 uge eller mere i byen. Hvad skal du bruge de ekstra dage på? Du får god tid til at dase på stranden, besøge nabobyen Sitges eller shoppe i det gotiske kvarter.

 • Hvordan kommer du nemmest rundt i byen?

  Barcelona er en dejlig by at udforske til fods. Du kan nemt slentre fra La Rambla til stranden og tilbage til det gotiske kvarter på en eftermiddag. Byen er ret flad, så cyklen er en oplagt mulighed. Hvis du er vild med at rejse rundt, så anbefaler vi en tur til Tibidabo, en gammel forlystelsespark fra 1890'erne med udsigt ud over hele byen. For at komme derop skal du tage metro, sporvogn og kabelbanen - og pariserhjulet, hvis det tæller med!

 • Hvilke ture er de sjoveste?

  Godt at du spurgte! Der findes masser af muligheder for at give din tur til Barcelona et ekstra pift - fra luftballonture til cykelture til guidede ture rundt i alle Gaudis mesterværker. Mange af de arkitektoniske seværdigheder bliver endnu bedre med den historie og viden, som en guide kan tilbyde. Klik her og få en komplet liste over alle vores ture.

Praktisk information

 • Sprog
  Catalansk og spansk
 • Valuta
  EUR (€)
 • Tidszone
  UTC (+01:00)
 • Landekode
  +34
 • Bedste tid at tage dertil
  Barcelona er en strandby helt ind til benet og er derfor også mest livlig om sommeren. Hvis du vil opleve det ultimative Barcelona, så planlæg din tur omkring Sant Joan-festivallen, eller "ildnatten". Byen fejrer denne aften d. 23. juni hvert år med bål og fester til den lyse morgen.

Other Sightseeing Options in Barcelona

Want to discover all there is to do in Barcelona? Click here for a full list.

Det synes rejsende om Barcelona

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 94.121 anmeldelser

CampNouVisit anbefales stærkt, hvis du ønsker at få et glimt af FC Barcelonas unikke og fantastiske historie. Vi havde booket denne guidede tur hjemmefra: "Secret Camp Nou Tour med en sportsjournalist". Vores guide, Olivier, er sportsjournalist og er ajour med spillere, stadionhistorie og hvad der sker lige nu i FC Barcelona. Du kan mærke han brænde for det og putter en masse energi i turen. Han var i stand til at vise billeder, han netop havde taget dagen før og vise os billeder, vi ikke kan se på museet, og vi fik også en masse hemmelige infomation. Vores guide, Olivier, var utroligt opmærksom på, at alle var der og ikke faldt bagefter. Han sørgede også for, at alle fik deres behov for nysgerrighed stillet og svar på alle spørgsmål. Han var meget hjælpsom med at tage billeder under hele turen. Han tog endda et retrobillede med sit instax kamera, som vi fik uden betaling, som en souvenir. Serviceniveauet og turen var i topklasse og kan på det kraftigste anbefales.

Jeg synes vore guide var meget vidende, meget informativ og hun talte meget tydeligt. Dog synes jeg ikke der skal gives tid til fotografering og at man selv går rundt under den guidede rundvisning. Det må man selv tage sig tid til bagefter.

The tour was very good. Daniela was a fantastic tour guide and it was so fun discovering the city and the tapas with her. A very nice and calm tour, which me and my family would recommend to everyone

Fiorella was very kind and an excellent guide. Showed u’s beatiful buildings and places outside the normal tourist rutes. Can only be recommended if you want to see Barcelona

Fantastisk guide og virkelig god og nem måde at se rigtig meget af Barcelona på tre timer