Entrébillet

Barcelona Akvarium: Skip køen-adgangsbillet

Barcelona Akvarium: Skip køen-adgangsbillet

Aktivitetsudbyder: L'Aquàrium de Barcelona

Fra 178,50 DKK pr. person

Besøg det unikke Barcelona Akvarium, brug din skip køen-billet og kom ind uden at vente. Oplev det spektakulære Oceanarium, mens du går gennem en gennemsigtig tunnel omgivet af hajer. Learn about the seabed and the importance of water to the planet.

Om billetten

Gratis afbestilling
Afbestil op til 24 timer i forvejen og få hele beløbet refunderet
Book nu, og betal senere
Hold dine rejseplaner fleksible - book din plads uden omkostninger i dag.
Covid-19-forholdsregler
Der er truffet særlige sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger. Tjek din aktivitetsvoucher, når du booker for at få alle detaljer. Lær mere
Gyldig 1 dag
Tjek de ledige muligheder for at se starttidspunkter
Spring billetkøen over
Kørestolsvenlig

Det vil du opleve

Højdepunkter
 • Få skip køen-adgang til Barcelona Akvarium
 • Se et udvalg af Middelhavs- og tropiske akvarier, der er hjemsted for 450 forskellige arter
 • Gå blandt hajer i Oceanarium
Beskrivelse
Barcelona Akvarium ligger i Port Vell, som er byens gamle havneområde, og det er verdens vigtigste sted at nyde og få undervisning i Middelhavets marineliv. Book en skip køen-adgangsbillet til denne unikke attraktion, der allerede er blevet besøgt af mere end 14 millioner mennesker. Akvariet er det perfekte sted at lære om havbunden og de mange arter, der lever der. Se de 35 akvarier med tropisk og middelhavsdyreliv, der er hjemsted for 11.000 dyr af omkring 450 forskellige arter. Det mest spektakulære akvarie af dem alle er det enorme Oceanarium, der er 5 meter dybt og 36 meter i diameter. En 80 meter lang gennemsigtig tunnel løber gennem Oceanariet, hvilket gør det muligt for dig at gå blandt hajer, guldbraser, muræner, havklumpfisk og mange andre arter. Med din billet kan du også besøge de permanente udstillinger, Planeta Aqua og Explora!, der viser betydningen af vandet i udviklingen af planeten. Her kan børnene også undersøge den undersøiske verden med alle deres 5 sanser. Efter dit besøg kan du nyde forskellige andre ting som caféen, butikken og andet. 
Inkluderet
 • Spring køen over adgang til Barcelona Aquarium
 • Ekstra aktiviteter
Covid-19-forholdsregler
Sikkerhedstiltag
 • Alle områder, som kunder berører, bliver hyppigt rengjort
 • Antallet af besøgende er begrænset for at undgå folkemængder
Krav til deltagere
 • Du skal medbringe og bruge maske

Vælg antal deltagere og en dato

Deltagere

Dato

Kundeanmeldelser

Samlet bedømmelse

4,3 /5

baseret på 3552 anmeldelser

Samlet oversigt

 • Værdi for pengene
  3,8/5
 • Service
  4,4/5
 • Organisering
  4,4/5

Sorter efter:

Rejsetype:

Stjernevurdering:

Et besøg værd, godt sat op, men kan være overfyldt

Bestil bestemt på forhånd og spring køen over. En gang i er der en række fisketanke med et stort udvalg af forskellige fisk. Det var overfyldt, da vi besøgte, hvilket gjorde det svært at se, og du skal skubbe lidt. Hovedtanken er fantastisk med et smart transportbånd at stå på, så alle får en rimelig vending. Har brug for cirka en til en og en halv time. Spring over cafeteriet ikke noget særligt der. Gavebutik er bare smide legetøj (skam).

Se mere

5. september 2019

Fantastisk akvarium med store arter at observere

Barcelonas akvarium var et besøg værd. Masser af forskellige arter, herunder blæksprutter (første gang jeg ser dem) og stråler (mine elskede). Stedet er virkelig overfyldt, men alle har en chance for at se nærmere på et bestemt akvarium. For dem, der planlægger besøget, kan du spare din tid ved at købe en eticket. Linjerne er meget lange og skræmmende.

Se mere

26. august 2019

Super værdi og min datter elskede det! Meget at se !!

Min datter og jeg gik en dag ud til akvariet, og vi var begejstrede for at gå rundt i akvarierne og se de lokale fisk og blæksprutter, men også de smukkeste eksemplarer af hajer, og Adeline er en ægte entusiast, så hun viste mig alle de forskellige typer. Der er en meget imponerende gåtur gennem et stort akvarium fuld af havstråler, hajer osv., Navngiv det, det var der! Restauranten sælger også meget velsmagende mad, og der er et spansk afsnit, hvor vi havde den lækreste paella. Akvariebutikken er genial næsten for god, da jeg brugte en formue på T-shirts blødt legetøj og masser af gaver til familien, så alt i alt en fantastisk dag ude.

Se mere

5. august 2019

Produkt-ID: 61515