Entrébillet

Barcelona: Entré til Casa Batlló med selvguide

Aktivitetsudbyder: Casa Batllo SLU

Barcelona: Entré til Casa Batlló med selvguide

Aktivitetsudbyder: Casa Batllo SLU

Fra 260,50 DKK pr. person

Oplev Casa Batllo, der er på UNESCOs verdensarvsliste, i en fordybende 10D-oplevelse. Udforsk et af Gaudís mesterværker, mens du lærer om ham.

Om billetten

Gratis afbestilling
Afbestil op til 24 timer i forvejen og få hele beløbet refunderet
Covid-19-forholdsregler
Der er truffet særlige sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger. Tjek din aktivitetsvoucher, når du booker for at få alle detaljer. Lær mere
Gyldig 1 dag
Tjek de ledige muligheder for at se starttidspunkter
Audioguide inkluderet
Spansk, Catalansk, Kinesisk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Japansk, Koreansk, Polsk, Portugisisk, Rumænsk, Russisk
Kørestolsvenlig

Det vil du opleve

Højdepunkter
 • Oplev Casa Batlló på en unik og interaktiv måde
 • Få adgang til de 2 nye fordybende rum: Gaudí Dome og Gaudí Cube
 • Lær om en af den modernistiske arkitekturbevægelses perler
 • Lyt til kommentarer på 15 sprog
 • Magiske malerier kommer til live, når du nærmer dig
Beskrivelse

Fordyb dig i "Casa Batlló 10D Experience", som kombinerer kunstig intelligens, augmented reality og maskinlæring. Nyd en unik oplevelse af et af Antoni Gaudís mesterværker, en arkitektur- og designlegende. Rejs ind i et gaudinsk univers af tilsyneladende umulige volumetriske projektioner, binaural lyd, bevægelsessensorer, fordybende rum, smag og lugte. Få adgang til Lord Batllós soveværelse (hvis guldindstillingen er valgt). Nyd to nye fordybende rum: Gaudí Dome (det første rum med en kuppel med mere end tusind skærme) og Gaudí Cube (en sekssidet LED-terning, der er unik i verden). Lyt til et manuskript tilgængeligt på 15 sprog, samt et soundtrack skabt eksklusivt af komponisten Dani Howard og fremført af Berlins symfoniorkester. Blandt de nyheder, der tilbydes, kan du opdage en ny kerne af vertikal kommunikation designet af den japanske arkitekt Kengo Kuma, en flydende stige af 13 tons poleret marmor suspenderet i luften, den første 6-sidede indendørs kortlægning på en gårdhave med Gaudís lys, og den nye "Simbolic" butik.

Inkluderet
 • Indgangsbillet til Casa Batlló
 • Audioguide tilgængelig på 15 sprog
 • Fast pass (hvis mulighed er valgt)
 • Adgang til Lord Batllós soveværelse (kun hvis guldmulighed er valgt)
  Covid-19-forholdsregler
  Sikkerhedstiltag
  • Alle områder, som kunder berører, bliver hyppigt rengjort
  • Antallet af besøgende er begrænset for at undgå folkemængder
  Krav til deltagere
  • Du skal medbringe og bruge maske

  Vælg antal deltagere og en dato

  Deltagere

  Dato

  Mødested
  Vigtig information

  Det skal du vide

  • Der er en garderobe, hvor du kan opbevare bagage og klapvogne, hvis det er nødvendigt
  Kundeanmeldelser

  Samlet bedømmelse

  4,7 /5

  baseret på 2689 anmeldelser

  Samlet oversigt

  • Værdi for pengene
   4,2/5
  • Service
   4,6/5
  • Organisering
   4,6/5

  Sorter efter:

  Rejsetype:

  Stjernevurdering:

  Interessant og behageligt besøg for at opdage Gaudis arbejde. Hvis du virkelig er fan af arkitektur og art nouveau: gå efter det! Audioguider og headset er tilgængelige på stedet. Ingen bekymringer om online booking. På den anden side, selvom jeg kunne lide det, synes jeg bare prisen er lidt dyr i forhold til andre besøg.

  22. august 2022

  Magisk besøg! Guldpakke med en augmented reality-tablet Det var storslået. Det eneste problem er, at webstedet for at få din guide ikke er opdateret, og vi havde ikke vintagebilledet angivet som tilbudt i kuponen. Kun et billede fra balkonen blev tilbudt, men betalt for og dårligt indrammet (vi var 3 ud af 4 til at dukke op!). Kunne ikke lide slutningen, især animationen i Gaudis ånd, som ikke bragte noget. Under alle omstændigheder casa batllo at gøre absolut !!!

  Se mere

  20. august 2022

  Købte den billigste mulighed (blå), kom der lidt tidligt og var i stand til at hoppe i den foregående tids gruppe, fik straks en håndholdt lydguide, hvor du indtaster nummeret, der er anført i rummet for at høre baggrunden/historien for det værelse. Webstedet klarede folkemængderne hurtigt og effektivt. Samlet set meget tilfreds.

  12. august 2022

  Produkt-ID: 398519