Tilføj datoer

BarcelonaEntrébilletter

Vores mest anbefalede Barcelona Entrébilletter

Barcelona: Entrébillet til Sagrada Família inkl. audioguide

1. Barcelona: Entrébillet til Sagrada Família inkl. audioguide

Udforsk Antoni Gaudis ufuldendte mesterværk, Sagrada Família, og oplev den smukke basilika i dit eget tempo. Lær om dens historie fra den medfølgende audioguide. Opdag på egen hånd, hvorfor Gaudis ikoniske værk - dets imponerende facader og interiør - er et af Spaniens mest besøgte monumenter. Beundr kombinationen af det gotiske og art nouveau-stilen i denne UNESCO-udnævnte bygning, der dominerer Barcelonas skyline. Gaudi begyndte arbejdet med Barcelonas vartegn tilbage i 1882, og Sagrada Família er stadig i gang med at blive bygget den dag i dag. Selv om basilikaen ikke er færdig, er den stadig et must at se. 

Park Güell: Entrébillet

2. Park Güell: Entrébillet

Besøg Parc Güell med din tidsbestemte adgangsbillet, og oplev den unikke seværdighed i dit eget tempo. Bliv forundret over Antoni Gaudis farverige mosaikkunst såsom Dragetrappen med den verdensberømte salamander. Få en pause fra byens liv, mens du slentrer gennem de grønne østrigske haver, og tag fantastiske billeder af Barcelona fra parkens udsigtspunkter.  Planen til parken fik Gaudi af Eusebi Güell, en catalansk entreprenør, der gerne ville genskabe en britisk park på Muntanya Pelada (det nøgne bjerg). Den blev åbnet som en kommunal park i 1926 og anerkendt som et kunstnerisk monument i 1969, og den kom på UNESCOs Verdensarvsliste i 1984. Du skal gå ind i parken på dit bookede tidspunkt, men du kan blive der, så længe du vil, så du er sikker på at få set det hele.

Barcelona: Entré til Casa Batlló og audioguidet rundvisning

3. Barcelona: Entré til Casa Batlló og audioguidet rundvisning

Fordyb dig i "Casa Batlló 10D Experience", som kombinerer kunstig intelligens, augmented reality og maskinlæring. Nyd en unik oplevelse i et af arkitektur- og designlegenden Antoni Gauidis mesterværker. Begiv dig ind i et Gaudinsk univers af tilsyneladende umulige volumetriske projektioner, binaural lyd, bevægelsessensorer, fordybende rum, smags- og duftoplevelser. Adgang til Lord Batllós soveværelse (hvis du vælger guldturen). Nyd 2 nye fordybende rum: Gaudí Dome (det første rum med en kuppel med mere end 1.000 skærme) og Gaudí Cube (en sekssidet LED-kube, der er den eneste i verden). Lyt til informationer, der er tilgængelige på 15 sprog og et soundtrack, der er skabt af komponisten Dani Howard og fremført af Berlins Symfoniorkester. Blandt nyhederne kan du få en oplevelse af vertikal kommunikation designet af den japanske arkitekt Kengo Kuma med en flydestige på 13 tons poleret marmor hænger ud i luften, den første sekssidede indendørs kortlægning af Gaudis lys på en terrasse og den nye "Simbolic"-butik.

La Pedrera - Casa Mila: Audioguidet fast-track-rundvisning

4. La Pedrera - Casa Mila: Audioguidet fast-track-rundvisning

Udforsk en af det 20. århundredes mest fantastiske og innovative bygninger på dette skip køen-besøg med audioguide i Casa Milà (La Pedrera), som blev bygget da Antoni Gaudis karriere var på sit højdepunkt. Når du kommer bag facaden i den ekstraordinære bygning, der ligger på den elegante Passeig de Gracia, kan beundre de iøjefaldende trapper og de snoede skorstene, som er blevet symbolet på Gaudís Barcelona. Tag op på taget, og se de snoede former og finurlige skorstene helt tæt på. Gå derefter til loftsrummet og oplev udstilling "Espai Gaudi", som er den eneste udstilling dedikeret til Gaudia liv og arbejde. Lær mere om hans arkitektoniske innovationer gennem de udstillede modeller, bygningsplaner, historiske fotografier og videoer.

Barcelona: FC Barcelona Museum "Barça Immersive Tour" Billet

5. Barcelona: FC Barcelona Museum "Barça Immersive Tour" Billet

Begiv dig ud på et uforglemmeligt eventyr gennem FC Barcelonas fængslende verden med Barça Immersive Tour. Denne eksklusive oplevelse giver dig mulighed for at udforske klubbens fortid, nutid og fremtid, mens stadionet gennemgår en renovering. Denne fordybende udstilling ligger i et specielt tilpasset rum nær Spotify Camp Nou og indeholder 18 interaktive og audiovisuelle installationer. Begynd din rejse i velkomstområdet, hvor du vil modtage audioguides og finde nyttig information. Gå ikke glip af chancen for at fange mindeværdige øjeblikke ved fotomuligheden. Træd ind i den fordybende tunnel "We are history", hvor Barças rige arv kommer til live gennem fængslende fotografier og betydningsfulde genstande, herunder et dedikeret rum til ære for Johan Cruyff. Fordyb dig i området "Tots units fem força", hvor interaktive stationer fremviser både mændenes og kvindernes førstehold. Oplev spændingen i installationen "More than Achievements", hvor du genoplever ikoniske øjeblikke, legendariske spillere og trofæer gennem fordybende måltransmissioner og festlige lyde. Højdepunktet på din tur venter på "Camp Nou Live", et imponerende audiovisuelt show, der placerer dig midt på stadion og giver dig en 360º oplevelse fra et unikt udsigtspunkt. Udforsk FC Barcelonas fremtid på "Espai Barça", hvor modeller, grafik og fordybende audiovisuelle værker præsenterer de komplicerede detaljer i det kommende hjem for alle Barça-fans. Tag med på denne ekstraordinære rejse gennem essensen af FC Barcelona. Fordyb dig i historien, følelserne og ambitionerne, der definerer denne ikoniske fodboldklub, og tag hjem med gode minder og en dybere forbindelse til Barças berømte arv.

Barcelona Akvarium: Skip køen-entrébillet

6. Barcelona Akvarium: Skip køen-entrébillet

Barcelona Akvarium ligger i Port Vell, som er byens gamle havneområde, og det er verdens vigtigste sted at nyde og få undervisning i Middelhavets marineliv. Book din skip køen-entrébillet til denne unikke attraktion, der allerede er blevet besøgt af mere end 14 millioner mennesker. Akvariet er det perfekte sted at lære om havbunden og de mange arter, der lever der. Se de 35 akvarier med middelhavsdyreliv, der er hjemsted for 11.000 dyr af omkring 450 forskellige arter. Det mest spektakulære akvarie af dem alle er det enorme Oceanarium, der er 5 meter dybt og 36 meter i diameter. En 80 meter lang gennemsigtig tunnel løber gennem Oceanariet, hvilket gør det muligt for dig at gå blandt hajer, guldbraser, muræner, havklumpfisk og mange andre arter. Med din billet kan du også besøge de permanente udstillinger, Planeta Aqua og Explora!, der viser betydningen af vandet i udviklingen af planeten. Her kan børnene også undersøge den undersøiske verden med alle deres 5 sanser. Efter dit besøg kan du nyde forskellige andre ting som caféen, butikken og andet. 

Barcelona: T/r-billet til Montjuïc-svævebane

7. Barcelona: T/r-billet til Montjuïc-svævebane

Se Barcelona fra oven med denne denne t/r-billet til Montjuïc-svævebanen. Tag en tur med en nyrenoveret svævebane til Montjuïc-bjerget, hvorfra du kan nyde en fantastisk udsigt over Barcelona. Tag til Parc de Montjuïc svævebanestationen og hop ind i den rummelige bil. Gå op ca. 84,5 m ad en 750 m sti, hvorfra der er udsigt over hele regionen fra Serra de Collserola til Middelhavet. Passér 3 svævebanestationer på din vej op, Parc de Montjuïc, Miramar og Castell de Montjuïc. Se ikoniske vartegn såsom den imponerende Sagrada Familia i et fugleperspektiv. Brug returbilletten og skip gåturen ned.

Moco Museum Barcelona: Adgangsbilletter med Banksy og mere

8. Moco Museum Barcelona: Adgangsbilletter med Banksy og mere

Book din adgangsbillet til Moco-museet i Barcelona for at se aktuelle udstillinger, der fokuserer på at bringe moderne og samtidskunst til offentligheden. Oplev en uforglemmelig og virkelig øjenåbnende kunstsamling. Se unikke moderne, nutidige og street art-værker af Andy Warhol, Jean-Michel Basquiat, Banksy, Salvador Dalí, Damien Hirst, Keith Haring, KAWS, Hayden Kays, Yayoi Kusama, David LaChapelle, Takashi Murakami og mere. Besøg "Esplendor de la Noche" af Guillermo Lorca, det første europæiske soloshow fra den moderne chilenske kunstner i et udstillingsvindue, der blander magi og realisme kurateret af Simon de Pury. Bliv inspireret af digital kunsts muligheder ved at besøge udstillingsrummene af TeamLab, Les Fantômes og Studio Irma. Besøg "NFTs" (ikke-fungible tokens), Europas første dedikerede udstillingssted til NFT-fænomenet. Dette er kun nogle af de mange fascinerende udstillinger, der i øjeblikket vises.

Palau de la Música Catalana: Selvguidet rundvisning

9. Palau de la Música Catalana: Selvguidet rundvisning

Hav fornøjelsen af en selvguidet tur til Palau de la Música, en af Barcelonas mest symbolske bygninger. Følg en informativ brochure, og fordyb dig i denne juvel af Modernisme i Barcelona. Palau ligger i hjertet af byen, blot få minutter fra Ramblaen og Plaza Catalunya, og er et sandt tempel af dekorativ detaljerigdom. Start din tur i foyeren og fortsæt til den store trappe, hvor du kan beundre blomsterne og flagene, der pryder det; lad dig betage af detaljerne, bygget af en række materialer, herunder jern og glas. Besøg så Lluís Millet-salen og få et glimt af den store balkon med søjler, der symboliserer naturen med blomster i alle afskygninger. Lad dig endelig betage af en eksplosion af farver, former og lys, når du træder ind i koncertsalen. Fra den anden etage vil du få muligheden for at beundre den imponerende lyskilde tæt på. Nyd en smuk live piano- eller orgelkoncert som afrunding på dit besøg.

Barcelona: Flamencoshow på Tablao i Las Ramblas

10. Barcelona: Flamencoshow på Tablao i Las Ramblas

Se et flamencoshow på et historisk sted på Barcelonas berømte Rambla, og få en oplevelse af Spaniens traditionelle folklore. Find vej tiltablao'en(flamencoteateret), hvor legendariske kunstnere som Juan Villar har optrådt. Teateret præsenterer stadig de mest betydningsfulde flamencokunstnere på sin scene, hvilket borger for kvaliteten. Omfavn de sensuelle rytmer og den primalkraft, der strømmer fra musikken, sangen og dansen. Nyd stedets farverige interiør, der er inspireret af motiver fra maurernes tid. Opgrader til middagsmuligheden, og tag på en kulinarisk rejse gennem forskellige retter fra de spanske regioner lige fra gazpacho fra syden og de lækre pintxos(små snacks) fra Baskerlandet. Nyd en autentisk paella fra Valencia blandt de over 40 forskellige lækkerier, der tilbydes.

79 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Side 1 af 5

Seværdigheder, som du ikke må gå glip af

Ofte stillede spørgsmål om Barcelona Entrébilletter

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Barcelona end Entrébilletter?

Disse andre ting at gøre i Barcelona må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i Barcelona

Vil du se alle oplevelser i Barcelona? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Barcelona

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 50.927 anmeldelser

Det var en super spændende og anderledes tur. Det var fantastisk at se den flotte arkitektur. Vi havde valgt Gold-turen, hvor det fungerede rigtig godt med en tablet som gjorde turen meget levende. Vi vil helt klart anbefale denne tur til alle som besøger Barcelona for første gang.

Der findes kun et sted som dette på hele jorden, den bør du opleve. For øvrigt er Barcelona en super jule by, helt vildt mange og lange gader fuld af jule lys

Fantastisk guidet cykeltur ført at Lorenzo, som passede godt på os i trafikken og sørgende for at alle kom med, tak for tur, tips og gode historier

Et must se, virker fint med audioguide. Undrer mig over at med en afgangsprojekt på 242kr, så er det eksklusiv besøg i tårnet.

Virkelig nemt og en skøn oplevelse. Vi kunne sagtens komme ind før vores tidspunkt. Vær forberedt på masser af ventetid.