Barcelona
City Cards

Vælg datoer

Más actividades y cosas que hacer en Barcelona

¿Quieres descubrir todas las actividades disponibles en Barcelona? Pincha aquí para ver la lista completa.

Det synes rejsende om Barcelona

Samlet bedømmelse

3.8 / 5

baseret på 8.099 anmeldelser

Fremragende......hvis bare vi havde vist....

Hola-BCN fungerer fremragende til alle busser, tog, metro og metro/tog-ruter til lufthavnen. Når man køber det hjemmefra skal man hente kortet på nogle nærmere udpeget turistkontorer, som godt kan være svære at finde og som desværre lukker kl. 20.30. Så hvis du ankommer efter dette tidspunkt til Barcelona lufthavn, og har købt kortet så det gælder fra ankomstdagen, kan man altså ikke få det udleveret, og derfor er man nødt til at købe en seperat billet til centrum. Rigtig ærgerligt er det, når man så opdager, at man meget let og til samme pris, kan købe (døgnmaskine) et Hola BCN-kort på metro-stationen i lufthavnen. Det havde ikke alene sparret os for den ekstra udgift, men også en længere gåtur fra hotellet til turistkontoret, for at indløse vores kort. Altså: Kortet virker fremragende, men køb det på metrostationen i lufthavnen, hvis du ankommer efter kl. 20.30.

Det var nemt at få billetterne udleveret i lufthavnen og vi blev guidet til den bus vi skulle tage ind til byen. Der var lidt problemer engang i mellem i bussen når vi ville tjekke ind. I metroen gik det fint, Det kan være en ide at udleverer kort af byen, hvor man kan se hvor bus ruterne går til og fra. Et sådan kort fandt vi på anden dagen ved en informationsboks

Henvisningssted til afhentning af billetter, fandtes ikke, så vi brugte lang tid på at lede efter et andet afhentningssted i informationen på pl. Catalunia

Det foregik fuldstændig uden problemer - Fandt skranken i lufthavnen v/terminal 2. Viste voucheren og et viola, så var der 2 kort til brug i metroen. .

Bestilte travelkortet på nettet og afhentede det på turistkontoret i lufthavnen, da vi ankom. Nemt og uden problemer. God service på turistkontoret!