Tilføj datoer
Barcelona

Familievenlige aktiviteter

  • Entrébilletter
  • Guidede ture
  • Vandaktiviteter
  • Private rundvisninger
  • Hop-on hop-off-ture
Vi fandt 51 aktiviteter
Sorter efter:
1 - 16 / 51

Ofte stillede spørgsmål om Barcelona Familievenlige aktiviteter

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Barcelona end Familievenlige aktiviteter?

Disse andre ting at gøre i Barcelona må du ikke gå glip af:

Hvilke Barcelona Familievenlige aktiviteter har yderligere Covid-19-foranstaltninger?

Andre seværdigheder i Barcelona

Vil du se alle oplevelser i Barcelona? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Barcelona

Vi gik på kl. 18.00 i 1 time, så det var køligere end tidligere. Vi var for sent, men vi kom stadig på det, da de ventede på nok kunder, før de forlod. Selve turen var som forventet. Jeg har været i lignende bådkrydstogter i andre lande, og denne var meget roligere, og den havde en god bar med øl, drinks, snacks, is. Du kan sidde på toppen (de fleste mennesker går) eller i lidt længere tid kan jeg sidde nedenunder eller udforske båden. Vil anbefale. God til børn også.

Simpelthen genialt og et must for enhver fodboldfan. Stadionet er meget imponerende. At gå i stjernernes fodspor er en uforglemmelig oplevelse. At blive i omklædningsrummet og komme ud på banen var det bedste for os. Atmosfæren på dette sted er simpelthen ubeskrivelig. Udstillingen af utallige trofæer og videoerne bidrager til en unik gåsehudsstemning.

Fin rundtur - spændende selv hvis man ikke er fc Barcelona fan. Men de presser på for at man skal købe tillægsydelser, det er lidt irriterende

Hvis man ønsker at se et stort stadium er det pengene vær samt hele historien om FC Barcelona. Man bruger et par timer på det hele.

Guiden var god til at fortælle på et forståeligt engelsk