Tilføj datoer

Barcelona Flamenco

Vi fandt 16 aktiviteter
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Barcelona

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Barcelona?

De topattraktionerne der skal opleves i Barcelona er:

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Barcelona?

De bedste dagsture og -udflugter fra Barcelona er:

Montserrat-klostret

Andre seværdigheder i Barcelona

Vil du se alle oplevelser i Barcelona? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Barcelona

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 2.172 anmeldelser

Hvis jeg kunne give det mere værdi, ville jeg gøre det! Showet var meget godt, jeg kunne sige, det var et fremragende show. Den lækre middag havde et omfattende udvalg af mad, skaldyr, kød, paella osv. Masser af variation af spansk mad, empanadas og endda enhver vin eller champagne, du ønsker. Og ubegrænset alt, hvad du vil spise. Fremragende alt, jeg vender tilbage, jeg tog kun til Barcelona for denne begivenhed, og vi gik glade! For vores del fortjener dette sted 10 stjerner.

Showet var helt utroligt, man kan se på den måde, de alle ser på hinanden, at de er passionerede og bare nyder det, de laver. det føltes heller ikke som en sætliste, de gentog bare, det føltes, at de følte musikken og gik med til at improvisere og se dem alle gøre det og være så synkroniserede med hinanden viser bare, hvor talentfulde de er, det var mit højdepunkt og jeg kan ikke anbefale det nok!

Dette var uden tvivl vores yndlingsaktivitet i Barcelona. Flamencoshowet er fantastisk i sig selv, men maden var også lækker. Gør bestemt middagsindstillingen, hvis du har tid. Det vil introducere dig til et bredt udvalg af Spaniens traditionelle retter og giver dig mulighed for at prøve dem alle. Det er det værd!

En spontan booking en time før showet, og jeg kan sige, at det har været et af højdepunkterne på min Barcelona-rejse. Musikerne og sangeren i showet er betagende talentfulde, og kemien mellem dem og danserne er ganske imponerende. Jeg anbefaler dig virkelig at booke det, hvis du vil opdage en flamencooplevelse!

Meget flot show, vi er fordybet i spansk kultur, danserne er virkelig talentfulde og passionerede, det var det, vi følte. Det er virkelig omvejen værd, ingen grund til at betale mere, denne var perfekt! Beliggende på den smukke PLACA REIAL, kunne vi derefter nyde en romantisk drink, jeg anbefaler!