City-kort

Barcelona: Hola Barcelona rejsekort med muligheder for flere dage

Barcelona: Hola Barcelona rejsekort med muligheder for flere dage

Aktivitetsudbyder: Turisme de Barcelona

Fra 122 DKK pr. person

Udforsk Barcelona med en billet til den offentlige transport, der giver dig gratis, ubegrænset adgang til byens og forstædernes transportsystem. Oplev smukke Barcelona, og opdag dens mange skatte med et 48-, 72-, 96- eller 120-timers pas.

Om aktiviteten

Gratis afbestilling
Afbestil op til 24 timer i forvejen og få hele beløbet refunderet
Covid-19-forholdsregler
Særlige sundheds- og sikkerhedstiltag gælder. Lær mere
Book nu, og betal senere
Book nu og betal senere for at reservere din plads uden omkostninger i dag. Find ud af mere
Gyldig 48 dage - 4 måneder
Tjek de ledige muligheder for at se starttidspunkter

Det vil du opleve

Beskrivelse
Med denne billet til offentlig transport, der er gyldigt i 2 dage eller mere, kan du komme rundt i Barcelona og det omkringliggende område og samtidig spare tid og penge. Opdag Barcelona i dit eget tempo, mens du rejser med metro, bus og sporvogn, så meget du vil.  Besøg byens vartegn og monumenter i dit eget tempo, med et pas, du kan bruge ubegrænset til metro og busser, der hører under Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), toge der drives af Generalitat -netværket, sporvogne og Renfe-togene. Passet dækker også linjen, der forbinder Barcelona med byens lufthavn. Din billet til den offentlige transport er gyldig i 48, 72, 96 eller 120 timer efter den dato den er stemplet (afhængigt af, hvilken mulighed du vælger).
Inkluderet
 • Metro og busser, der hører under Transports Metropolitans de Barcelona (TMB)
 • Toge, der drives af Generalitat i byområdet
 • Sporvogne og Renfe-toge (passet inkluderer også linjen til Barcelonas lufthavn)
 • Nattransport
Covid-19-forholdsregler
Sikkerhedstiltag
 • Alle områder, som kunder berører, bliver hyppigt rengjort
 • Du skal holde fysisk afstand i køretøjerne

Vælg antal deltagere og en dato

Deltagere

Dato

Mødested

Mødestedet kan afhænge af den valgte mulighed.

Vigtig information

Det skal du vide

 • Børn under 4 år rejser gratis med
 • Med voucheren kan du tage så mange rejser, du vil (i gyldighedsperioden) med metro, bus (TMB), byjernbanen (FGC, zone 1), Montjuïc-kabelbanen (ikke Teleferic de Montjuic-svævebanen), sporvognen (TRAM) og den regionale jernbane (Rodalies de Catalunya, zone 1)
 •  Billettens gyldighedsperiode starter, når den valideres første gang
Kundeanmeldelser

Samlet bedømmelse

4,7 /5

baseret på 9370 anmeldelser

Samlet oversigt

 • Transport
  4,3/5
 • Værdi for pengene
  4,5/5
 • Sikkerhed
  4,6/5
 • Service
  4,6/5

Sorter efter:

Rejsetype:

Stjernevurdering:

Vi bestiller altid travel card hjemmefra, så vi har muligheden for at bruge det med det samme. Det eneste minus i Barcelona er at man skal over i en anden terminal end den man lander i for at få dem udleveret, det kunne være rart hvis der var udleveringsret i alle terminaler, da vi skulle med bussen over til den terminal hvor de kunne udleveres og det var en bustur på 15 min tra terminal til terminal.

Se mere

16. maj 2022

Det var nemt at få billetterne udleveret i lufthavnen og vi blev guidet til den bus vi skulle tage ind til byen. Der var lidt problemer engang i mellem i bussen når vi ville tjekke ind. I metroen gik det fint, Det kan være en ide at udleverer kort af byen, hvor man kan se hvor bus ruterne går til og fra. Et sådan kort fandt vi på anden dagen ved en informationsboks

Se mere

28. august 2019

Fremragende......hvis bare vi havde vist....

Hola-BCN fungerer fremragende til alle busser, tog, metro og metro/tog-ruter til lufthavnen. Når man køber det hjemmefra skal man hente kortet på nogle nærmere udpeget turistkontorer, som godt kan være svære at finde og som desværre lukker kl. 20.30. Så hvis du ankommer efter dette tidspunkt til Barcelona lufthavn, og har købt kortet så det gælder fra ankomstdagen, kan man altså ikke få det udleveret, og derfor er man nødt til at købe en seperat billet til centrum. Rigtig ærgerligt er det, når man så opdager, at man meget let og til samme pris, kan købe (døgnmaskine) et Hola BCN-kort på metro-stationen i lufthavnen. Det havde ikke alene sparret os for den ekstra udgift, men også en længere gåtur fra hotellet til turistkontoret, for at indløse vores kort. Altså: Kortet virker fremragende, men køb det på metrostationen i lufthavnen, hvis du ankommer efter kl. 20.30.

Se mere

24. februar 2019

Produkt-ID: 50000