Barcelona
Hop-on-hop-off-tur

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Barcelona

Vil du se alle oplevelser i Barcelona? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Barcelona

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 4.515 anmeldelser

Super god måde at se byen og også til at betale

Var med familien på en-dags-tur. Der var nogle få steder vi meget gerne ville se og kunne frit stå af og så se resten lidt hurtigt fra bussen og høre lidt historie. Super sjovt og nemt. Det var dog lidt dårlig service, at de ikke ville acceptere mobil billet. Den skulle printes ud. Lidt svært at finde en printer, når man er på ferie!

God begyndelse på ferien og god måde at få et i indtryk af byen

Mægtig godt, kunne dog blive bedre, hvis der i bussen kunne være mulighed for at få at vide at det ikke var muligt at komme ind på de aktuelle seværdigheder, når man er fremme ved dem. Stod flere gange af forgæves, da der var udsolgt på museer og lignende.

Gode og interessante oplysninger hele vejen.

Alt fungerede perfekt. Dejligt, at busserne kørte så ofte, at man ikke "spildte tid" med at vente ved stoppestederne. Personalet var meget hjælpsomt.

Jeg havde booket billetter hjemmefra, alletiders bustur. Tager altid hop on/hop off bustur I storbyer, det giver et fantastisk overblik over byen

Den røde rute var mest interessant. Den grønne rute kører for det meste igennem forskellige former for boligblokke. En god måde at se byen på.