Barcelona
Idrætsanlæg

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Barcelona

Vil du se alle oplevelser i Barcelona? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Barcelona

Samlet bedømmelse

4.0 / 5

baseret på 67 anmeldelser

CampNouVisit anbefales stærkt, hvis du ønsker at få et glimt af FC Barcelonas unikke og fantastiske historie. Vi havde booket denne guidede tur hjemmefra: "Secret Camp Nou Tour med en sportsjournalist". Vores guide, Olivier, er sportsjournalist og er ajour med spillere, stadionhistorie og hvad der sker lige nu i FC Barcelona. Du kan mærke han brænde for det og putter en masse energi i turen. Han var i stand til at vise billeder, han netop havde taget dagen før og vise os billeder, vi ikke kan se på museet, og vi fik også en masse hemmelige infomation. Vores guide, Olivier, var utroligt opmærksom på, at alle var der og ikke faldt bagefter. Han sørgede også for, at alle fik deres behov for nysgerrighed stillet og svar på alle spørgsmål. Han var meget hjælpsom med at tage billeder under hele turen. Han tog endda et retrobillede med sit instax kamera, som vi fik uden betaling, som en souvenir. Serviceniveauet og turen var i topklasse og kan på det kraftigste anbefales.

En meget komplet tur og en fremragende guide. Bortset fra at turen ikke tilbød returtransport, selvom den ikke var advaret på forhånd, og vi ikke vidste, om det skyldtes nogle besvær. Men resten er super godt.

Framragende tur med Oliver som var vores engagerede guide. Vi er rigtig glade for at vi valgte at blive vist rundt og få fortalt FC Barcelona’s historie. Kan varmt anbefales

Super organiseret! Fantastiske guider! Ingen hastværk.. efter turen har du stadig god tid til at se på alt i dit eget tempo. Anbefalede!!

Turen var fantastisk! Det gav os masser af tid til at udforske stadionet.