Tilføj datoer

BarcelonaKirker og katedraler

Vores mest anbefalede Barcelona Kirker og katedraler

Barcelona: Entrébillet til Sagrada Família inkl. audioguide

1. Barcelona: Entrébillet til Sagrada Família inkl. audioguide

Udforsk Antoni Gaudis ufuldendte mesterværk, Sagrada Família, og oplev den smukke basilika i dit eget tempo. Lær om dens historie fra den medfølgende audioguide. Opdag på egen hånd, hvorfor Gaudis ikoniske værk - dets imponerende facader og interiør - er et af Spaniens mest besøgte monumenter. Beundr kombinationen af det gotiske og art nouveau-stilen i denne UNESCO-udnævnte bygning, der dominerer Barcelonas skyline. Gaudi begyndte arbejdet med Barcelonas vartegn tilbage i 1882, og Sagrada Família er stadig i gang med at blive bygget den dag i dag. Selv om basilikaen ikke er færdig, er den stadig et must at se. 

Sagrada Familia: 1,5-times guidet tur med skip køen-entré

2. Sagrada Familia: 1,5-times guidet tur med skip køen-entré

Barcelona huser adskillige arkitektoniske perler skabt af den modernistiske innovator Antoni Gaudí, og få af dem er så spektakulære som Sagrada Familia, der er en af verdens mest besøgte bygninger. Få fast-track-adgang med forudarrangeret adgang, og gå direkte ind i denne storslåede romerskkatolske kirkes forbløffende indre, hvor et livligt sammenstød mellem gotisk og art nouveau-design eksploderer hen over væggene. Grundplanet er formet som et latinsk kors, og hver af de 5 gange er rigt udsmykkede med symbolske detaljer, og du kan se dem alle med din skip køen-billet. Under besøget på Sagrada Familia-museet får du en masse at vide om Antoni Gaudís liv og karriere. Du kan studere tegninger, gipsmodeller og billeder, der illustrerer basilikaens historie fra dens grundlæggelse til i dag. Projektet var så ambitiøst, at mindre end en fjerdedel af det var færdigbygget, da Gaudí døde, og faktisk er byggeriet efter planen først færdigt et helt århundrede senere, nemlig i 2026.

Fra Barcelona: Tur til Montserrat med tandhjulsbane og den sorte madonna

3. Fra Barcelona: Tur til Montserrat med tandhjulsbane og den sorte madonna

Besøg Montserrat-klosteret på denne halvdagstur fra Barcelona.  Bestig Montserrat-bjerget med tandhjulsbanen. Beundr klostrets smukke arkitektur, og hør historier om dens berømte sorte madonna-statue. Gå ombord på en bus i Barcelona, og tag afsted på en tur til det magiske bjerg Montserrat. Oplev dets klipper, smukke landskab, lokale spiritus og kulturelle rigdom i selskab med en guide. Følg din lokale guide gennem klostret, og lær om seværdighedens historie og arkitektoniske stil. Giv dig hen til basilikaens og helligdommens fine detaljer i gotik og renæssancestil. Hør derefter legenderne om den sorte madonnas mirakuløse tilsynekomst og om barnet i Santa Cova-hulen. Besøg kirken, og se den sorte Madonna. Du får tid på egen hånd til at smage den fineste spiritus, købe lokalt producerede lækkerier eller besøge en audiovisuel udstilling, når rundvisningen er færdig.

Sagrada Familia: Skip billetkøen og guidet rundvisning

4. Sagrada Familia: Skip billetkøen og guidet rundvisning

Gør dit besøg i Sagrada Família uforglemmeligt med en 1,5-times guidet rundvisning i Gaudís mesterværk. Se basilikaens drømmelignende facade og interiør sammen med en kyndig guide på en privat rundvisning eller i en lille gruppe. I løbet af rundvisningen vil du lære om det igangværende byggeri, den aktuelle forventede færdiggørelse, og de generationer af håndværkere, arkitekter og kunstnere, der lærte at bringe Gaudís vision til live. Din guide møder dig udenfor og starter rundvisningen med en lille introduktion, før I går mod basilikaens indgang. Når du er kommet igennem sikkerhedskontrollen, kan du høre alt om Fødselsfacaden, den første færdigbyggede del af basilikaen. Dernæst vil du træde ind i Sagrada Famílias indre. Nyd en verden af intense lys skabt af de farvede ruder og søjlerne, der breder sig som grene over loftet. Det var Gaudís hensigt at kirkens indre skulle se ud og føles som en tur gennem skoven, hvor lyset skinner ind igennem bladene.  Når du går ud af basilikaen vil du høre om passionsfacaden, som repræsenterer Jesu korsfæstelse. Oplev facadens dramatiske og barske skulpturer. Facaden er, ligesom det meste af Sagrada Família, bygget efter Gaudís død.  Gå herefter til Sagrada Família Schools, der er designet til børn af de arbejdere, der byggede Sagrada Família. Hør hvordan det blev rekonstrueret mere end én gang og endda flyttede steder for at gøre plads til kirken.  Dit sidste stop bliver Sagrada Familia Museum, hvor din guide vil vise dig originale skitser og planer, der viser kompleksiteten af Gaudís arkitektur og vision. Her kan du finde genstande fra Gaudis liv og fra basilikaens egen historie, som f.eks. den omvendte model af basilikaen.

Barcelona: Skip køen-entré og guidet tur til Sagrada Familia

5. Barcelona: Skip køen-entré og guidet tur til Sagrada Familia

Konstruktionen af Sagrada Familia startede i 1882 under ledelse af arkitekt Francisco de Paula del Villar. I 1883, da Villar fratrådte, tog Antoni Gaudí over som chefarkitekt og omdannede projektet med sin arkitektoniske og tekniske stil, der kombinerer gotiske og krumme art nouveau-former. Gaudi viede resten af sit liv til projektet og er begravet i krypten. Da han blev ramt af en sporvogn og døde i 1926, var mindre end en fjerdedel af projektet afsluttet. Basilikaen er stadig ufærdig, men byggeriet var over halvvejs i 2010, og det forventes at være afsluttet i 2026, hundredåret for Gaudis død. Tilmeld dig denne fantastiske rundvisning, der bliver ledt af officiel turguide med entrébilletter og audioguide. Opdag hemmelighederne, forhindringerne og historierne bag denne ekstraordinære basilika, der betragtes som den mest personlige fortolkning af gotisk arkitektur siden middelalderen. Besøg Nacimiento-facaden, basilikaens indre, Pasión-facaden og Sagrada Familias skole. Som om alt dette ikke var nok, kan du også besøge museet om opførelsen af templet efter turen.

Montserrat: Museum og kloster oplevelse billet

6. Montserrat: Museum og kloster oplevelse billet

Opdag Montserrat-klosteret og -helligdommen i dit eget tempo med en audioguide, et kort og et informativt hæfte. Se basilikaen, og få adgang til den berømte sorte madonna med tidsbestemt adgang. Få mest muligt ud af dit besøg på Montserrat med en audioguidet rundvisning. Gå på opdagelse i basilikaen, og lær om søjlerne bjerg, kloster og helligdom i det nyrenoverede audiovisuelle rum. Besøg museet, og se mesterværker af kunstnere som Caravaggio, Picasso, Dali og andre. Beundr dets samling af arkæologi fra den gamle verden, og gennemse andre permanente og midlertidige udstillinger og samlinger. Mød den berømte sorte madonna (La Moreneta). Få en adgangsbillet med tidsregulering og undgå køerne for at se statuen.

Sagrada Família: Rundvisning med adgang til tårnet

7. Sagrada Família: Rundvisning med adgang til tårnet

Tag en guidet rundvisning i La Sagrada Familia-katedralen med en ekspertguide, og bliv forundret over Barcelonas mest ikoniske vartegn i formiddagens bløde lys. På denne tur kan du beundre Gaudis kunstværker. Sagrada Familia er kendt for sine arkitektoniske særpræg og kunst, og dens historie er legendarisk. Det var arkitekten Antoni Gaudi altoverskyggende besættelse. Hans arbejde på bygningen begyndte i 1882 og er stadig uafsluttet. Under rundvisningen viser guiden dig de kontrastfyldte facader om Jesu fødsel og død. Du lærer også om symbolikken og fremstillingen af den hellige familie som et udtryk for kristen ideologi opført i sten. Læg mærke til den kristne ikonografi, mens du hører om historien om kirken. Se de vinklede søjler, der spirer som et netværk af grene og holder taget oppe. Under jorden ligger Museu Gaudi, der viser dokumenter om Gaudis liv og arbejde. Der er også en krypt, hvor gudstjenester afholdes og en udsigtsplatform over arkitektens gravplads.

Barcelona: Adgangsbillet til katedralen i Barcelona

8. Barcelona: Adgangsbillet til katedralen i Barcelona

Oplev juvelen i Barcelonas berømte gotiske kvarter med denne adgangsbillet til katedralen i Barcelona. Lær om den historiske baggrund for denne kirke, som blev bygget i det 14. og 15. århundrede. Begynd med at gå gennem de ydre døre til Pieta og Saint Eulalia for at komme ind i katedralens kloster. Dernæst går den romanske indvendige dør, lavet af hvid marmor og archivolter dekoreret med geometriske mønstre og en gotisk fronton. Vandre gennem klostret og dets fire gallerier med ogive buer adskilt af søjler. Se på reliefferne, der er skulptureret i søjlerne i klosterbuerne, og viser scener fra Det Gamle Testamente. Lær om det hellige kors og hjørnestenene i hvælvingen, der skildrer scener fra Det Nye Testamente. Brug derefter lidt tid på at tjekke kapellerne, der er arrangeret langs de tre gallerier, hver oprindeligt dedikeret til skytshelgen for en institution eller et laug og placeret under beskyttelse af en bestemt familie. Se derefter klosterhaven med palmer, magnoliaer, et appelsintræ og et springvand. Her finder den traditionelle "ou com balla" (dansende æg) sted hvert år til fejringen af Corpus Christi. Der er en stor dam i klosteret, der er hjemsted for katedralens 13 hvide gæs. Fortsæt ved at tage elevatoren til hustagene gennem de uskyldige helliges kapel ved siden af San Ivos dør. Fra hustagene kan du se på de to klokketårne, de to laterale tinder, cimborioen kronet af det hellige kors, klosteret og en spektakulær panoramaudsigt over Barcelona. Efter at have nydt udsigten fra taget, kan du besøge den historiske Chapter Hall, omdannet til et museumsrum. Dette er placeret under galleriet i klosteret, ved siden af kapellet dedikeret til Saint Lucia. Oprindeligt var det stedet for et suppekøkken for de fattige. Når du er inde i Chapter Hall, kan du slutte af med at tjekke den fligede døbefont fra det 11. århundrede fra det tidligere romanske tempel og terracottaskulpturen af Saint Eulalia af Giuliano di Nofri, fra frontonen over døren til Saint Eulalia.

Fra Barcelona: Montserrat kloster og naturskøn bjergvandring

9. Fra Barcelona: Montserrat kloster og naturskøn bjergvandring

Tag på en dagstur til Monserrat fra Barcelona og nyd områdets naturlige skønhed. Besøg klosteret, før du stiger om bord på en svævebane og får en fantastisk udsigt over Catalonien fra toppen af bjerget. Mød din guide på den lokale partners kontor i Barcelona, og sæt dig til rette på den timelange tur til Montserrat. Din første stop er benediktinerklosteret. Udforsk denne religiøse helligdom fra det 11. århundrede, som er hjemsted for Cataloniens skytshelgen: Den sorte madonna. Derefter skal du gå om bord på svævebanen og stige op til toppen af bjerget. Nyd den fantastiske udsigt over dale, bjerge og havet. Vandre på de samme stier, som pilgrimme brugte for hundreder af år siden, mens du beundrer Montserrats fascinerende flora og fauna. Vandre forbi klippesøjler og kløfter, mens du indånder bjergluften. Få lidt fritid tilbage i klosterområdet efter din vandretur. Kig på det lokale marked, inden du tager turen tilbage til Barcelona.

78 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Side 1 af 5

Seværdigheder, som du ikke må gå glip af

Ofte stillede spørgsmål om Barcelona Kirker og katedraler

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Barcelona end Kirker og katedraler?

Disse andre ting at gøre i Barcelona må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i Barcelona

Vil du se alle oplevelser i Barcelona? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Barcelona

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 5.631 anmeldelser

Der findes kun et sted som dette på hele jorden, den bør du opleve. For øvrigt er Barcelona en super jule by, helt vildt mange og lange gader fuld af jule lys

Fantastisk guidet cykeltur ført at Lorenzo, som passede godt på os i trafikken og sørgende for at alle kom med, tak for tur, tips og gode historier

Fantastisk tur og en guide som var god til at fortælle om Gaudí og Sagrada Familie og sikke en katedral og bygningsværk og så turen i tårnet wow..!

Et must se, virker fint med audioguide. Undrer mig over at med en afgangsprojekt på 242kr, så er det eksklusiv besøg i tårnet.

Virkelig nemt og en skøn oplevelse. Vi kunne sagtens komme ind før vores tidspunkt. Vær forberedt på masser af ventetid.