Tilføj datoer
Barcelona

Kørestolsvenlig

  • Entrébilletter
  • Guidede ture
  • Private rundvisninger
  • Andre oplevelser
  • Vandaktiviteter
Vi fandt 146 aktiviteter
Sorter efter:
1 - 16 / 146

Ofte stillede spørgsmål om Barcelona Kørestolsvenlig

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Barcelona end Kørestolsvenlig?

Disse andre ting at gøre i Barcelona må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i Barcelona

Vil du se alle oplevelser i Barcelona? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Barcelona

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 37.584 anmeldelser

Vi gik på kl. 18.00 i 1 time, så det var køligere end tidligere. Vi var for sent, men vi kom stadig på det, da de ventede på nok kunder, før de forlod. Selve turen var som forventet. Jeg har været i lignende bådkrydstogter i andre lande, og denne var meget roligere, og den havde en god bar med øl, drinks, snacks, is. Du kan sidde på toppen (de fleste mennesker går) eller i lidt længere tid kan jeg sidde nedenunder eller udforske båden. Vil anbefale. God til børn også.

Købte den billigste mulighed (blå), kom der lidt tidligt og var i stand til at hoppe i den foregående tids gruppe, fik straks en håndholdt lydguide, hvor du indtaster nummeret, der er anført i rummet for at høre baggrunden/historien for det værelse. Webstedet klarede folkemængderne hurtigt og effektivt. Samlet set meget tilfreds.

Smukt interiør og især multimedieshowet i slutningen af turen. Vi anbefaler Gold-versionen af billetten, måske gør det ekstra værelse ikke et elektrificerende indtryk, men skærmen med audioguiden (anderledes end med de "blå" billetter) giver en masse ekstra forklaringer og interessante interaktive visualiseringer.

Gaudi var en fantastisk arkitekt. jeg kendte ikke meget til ham forinden, men han inspirerer til at tænke mere om indretning.

det virkede fint med biletterne, der var bestilt en måned før.