Barcelona
Mad og drikke

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Barcelona

Vil du se alle oplevelser i Barcelona? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Barcelona

Showet var helt fantastisk, virkelig professionel præstation. Højt anbefalet. Jeg vil råde besøgende til at lede efter spillestedet på forhånd, da de anvisninger, vi fik, var meget vildledende, hvilket resulterede i, at vi ankom 10 minutter for sent til showet. Heldigvis tillod herren på døren os til en senere forestilling samme aften.

Det var et meget godt show, og danserne og sangerne var professionelle og glade, de kan lide og nyder det, de laver. Selvom jeg reserverede den særlige billet, det vil sige første række, er det ikke første række (men tredje eller fjerde), da de beholdt de første to rækker til VIP-kategorien. Det burde gøres mere klart.

Fantastisk måde at blive ført rundt i Barcelonas hyggelige kvarterer. En virkelig god måde at starte ferien på! Besøg hos barer og restauranter, som man ellers aldrig ville have fundet selv. En autentisk oplevelse med gode grin, inspiration og indsigt i kultur, mad og vin.

En oplevelse for livet for min familie n I. Enestående, personalet lod os deltage i noget af forberedelsen af ballonen før flyvning. Max fortjener en særlig ros for at være venlig og hjælpsom. En aktivitet jeg varmt kan anbefale

What an amazing night. Simply the most wonderful food and wine. And an exellent host in our guide Juan. Made all the difference. Thanks!!