Barcelona Museumsentré
Vælg datoer
Køb din billet nu

Populære Museumsentré i Barcelona

Se alle Museumsentré i Barcelona
Se alle 677 oplevelser

Det synes rejsende om Barcelona

Underholdende, informativ og veloplagt guidet tur

Vi oplevede en meget kompetent, underholdende og veloplagt guide på vores vandretur gennem Picassos Barcelona. Vi fik mange fine detaljer om kunstnerens liv i Barcelona fra han var 13 til 24 år. Hvordan hans talent og gaver blev udviklet og opelsket kunstnerisk og socialt. Vores dygtige guide viste overskud og stor viden om Picasso og hans færden i Barcelona. Vi sluttede på Picassomuseet med en tur gennem Picassos udvikling fra ung maler til enestående kunster

Enestående totaloplevelse med fin og uafhængig tolkning

Et helt fantastisk bygningsværk. Og en genial tolkning med gps, så vejledningen i ørerne holdt pause, når vi ventede på elevatoren og blev gentaget, når vi fordybede os. Fokus på at nyde og se - frem for at følge med en guide. Tak - især til Gaudis tilsyneladende ubegrænsede genialitet.

Det var nemt at printe billeter ud, og det gik hurtigt ved indgangen.

Det var en stor oplevelse at se, utrolig flot udvendig med meget detaljeret detaljer, og mindst lige så flot indvendig, en hel anden byggestil end andre kirker jeg har set andre steder. Jeg regner med, at jeg skal se den igen i år 2026 når den står færdig eller hvornår det bliver..

Sagrada Familia: Fast-track-entrébillet Anmeldt af kenneth, 14/07/2017

God måde at se byen Baracelona på, Camp Nou Tour var en flot oplevelse

Baracelona Hop-On Hop-Off kan anbefales, at starte sin tur rundt i Baracelona med. Hvis man tager en tur med den "Røde og Grønne" kommer man rundt til alle de store seværdigheder. Camp Nou Tour er en stor oplevelse, hvis man kender lidt til FC Baracelona forskellige idræt hold.

Hurtigt og effektivt fantastisk oplevelse

En fantastisk oplevelse at gense dette sted, var her sidst for 8 år siden, der er sket meget - smukt, betagende, og meget overvældende. Et sted man skal have set i sit liv

Sagrada Familia: Fast-track-entrébillet Anmeldt af Gaby, 12/02/2017