Barcelona
Natur og adventure

Vælg datoer

Ofte stillede spørgsmål om Barcelona Natur og adventure

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Barcelona end Natur og adventure?

Disse andre ting at gøre i Barcelona må du ikke gå glip af:

Hvilke Barcelona Natur og adventure har yderligere Covid-19-foranstaltninger?

Andre seværdigheder i Barcelona

Vil du se alle oplevelser i Barcelona? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Barcelona

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 9.147 anmeldelser

Vi rejste den grønne rute i sin helhed først, stod af og spiste frokost og sprang derefter tilbage for at se den orange rute. Et must-see på den grønne rute er Sagrada Familia, og busten stopper lige over for den! Det orange print tog os til en Montjuïc og sporvognstur over Barcelonas havn, som var fantastisk og min hendes husbonds favorit! Vi prøvede det andet busselskab, og vi er meget skuffede over at få at vide, at vi var for sent ved busstoppestedet, så vi ikke kan bruge vores billet. Vi havde en 2-dages billet, og den sagde, at den sidste tur var kl. 19.00, og vi prøvede at "hoppe på" til en eftermiddagstur før kl. Vi satte os ned og fik kaffe og så deres anden bus forlade busstoppestedet!!! Hvorfor fortalte de os ikke, at vi kunne have hoppet på den anden bus?!!

Stor oplevelse!! Alle seværdigheder var smukke og personalet var så venligt!! Marcel var en fantastisk rejseguide, vi havde en fantastisk tid. Absolut anbefale!!!

Flot oplevelse, behagelig længde hvor alle kan være med, uanset fysisk form. Behagelig bustur med passende information og masser af humor.

Virkelig en stor oplevelse, og så meget at se på i denne fantastiske park.

Dette skal man opleve i Barcelona. Fantastisk udsigt over byen