Entrébillet

Park Güell: Entrébillet

Park Güell: Entrébillet

Fra 96,50 DKK pr. person

Besøg Park Güell, et af Gaudís største værker i Barcelona. Nyd den spektakulære udsigt over Barcelona, og udforsk dette fantastiske grønne område, der er omgivet af modernistisk arkitektur.

Om billetten

Gratis afbestilling
Afbestil op til 24 timer i forvejen og få hele beløbet refunderet
Covid-19-forholdsregler
Særlige sundheds- og sikkerhedstiltag gælder. Lær mere
Mobilvoucher
Vis din voucher på mobilen eller udskrevet
Gyldig 1 dag
Tjek de ledige muligheder for at se starttidspunkter
Billetbekræftelse inden for 48 timer
Når bookingen er gennemført, modtager du en bekræftelse fra den lokale partner.
Kørestolsvenlig

Det vil du opleve

Højdepunkter
 • Udforsk Park Güell i dit eget tempo, og bliv der, så længe du har lyst
 • Gå en tur op ad den farverige dragetrappe, og besøg "el drac"
 • Besøg Hypostyl-rummet, naturpladsen og andre fantastiske områder
 • Slip for besværet med udskrivning og kø ved bare at vise din mobilvoucher ved indgangen
Beskrivelse
Besøg Parc Güell med din tidsbestemte adgangsbillet, og oplev den unikke seværdighed i dit eget tempo. Bliv forundret over Antoni Gaudis farverige mosaikkunst såsom Dragetrappen med den verdensberømte salamander. Få en pause fra byens liv, mens du slentrer gennem de grønne østrigske haver, og tag fantastiske billeder af Barcelona fra parkens udsigtspunkter.  Planen til parken fik Gaudi af Eusebi Güell, en catalansk entreprenør, der gerne ville genskabe en britisk park på Muntanya Pelada (det nøgne bjerg). Den blev åbnet som en kommunal park i 1926 og anerkendt som et kunstnerisk monument i 1969, og den kom på UNESCOs Verdensarvsliste i 1984. Du skal gå ind i parken på dit bookede tidspunkt, men du kan blive der, så længe du vil, så du er sikker på at få set det hele.
Inkluderet
 • Adgang til den monumentale zone i Parc Güell
 • Gratis adgang til Casa del Guarda (på grund af begrænset plads kan det ikke garanteres, at du kan komme ind)
 • Booking- og ekspeditionsgebyrer
 • Adgang til museet i Gaudis hus (kan bookes som separat produkt hos GetYourGuide)
 • Live turguide
Covid-19-forholdsregler
Sikkerhedstiltag
 • Alle områder, som kunder berører, bliver hyppigt rengjort
 • Antallet af besøgende er begrænset for at undgå folkemængder
Krav til deltagere
 • Du skal medbringe og bruge maske

Vælg antal deltagere og en dato

Deltagere

Dato

Forberedelse

Mødested

Indgangen til det monumentale område i Park Güell på adressen Carrer d'Olot 2, 08024 Barcelona. Med metro: Tag metroen til metrostationerne Vallcarca eller Lesseps for at komme til Park Güell. Husk, at det kan tage op til 20 minutter at gå op ad bakken til den nærmeste indgang fra metrostationerne på Av. del Sant Josep de la Muntanya.

Se stedet i Google Maps ⟶
Vigtig information

Det skal du vide

 • GetYourGuide-voucheren er ikke din billet, og du kan ikke bruge den til at få adgang til parken. Du vil modtage den officielle billet i en separat e-mail, som sendes direkte af den lokale partner (husk at tjekke din spammappe). Hvis du ikke modtager din officielle entrébillet fra Park Güell, skal du vise dit bookingnummer i højre hjørne på din voucher ved døren for at komme ind
 • Dette er ikke en guidet rundvisning, men kun en entrébillet til Park Güell
 • Hvis tidsvinduet, du har valgt, ikke er til rådighed, vil du blive tildelt en ny tid indenfor 1 time af dit oprindelige valg
 • Parken lukker kl. 21.30 fra 4. maj til 6. september; kl. 20.00 fra 7. september til 24. oktober og 29. marts til 3. maj og kl. 18.15 fra 25. oktober til 28. marts
 • Husk, at billetterne ikke kan ændres (tid og dato), når de er udstedt
 • Det bedste tidspunkt for besøg er tidlig morgen eller sen eftermiddag
 • Plaça de la Natura (det græske teater) og Hypostyl-salen er delvist lukket grundet renovering. Dette vil til dels påvirke din adgang
Kundeanmeldelser

Samlet bedømmelse

4,2 /5

baseret på 13180 anmeldelser

Samlet oversigt

 • Værdi for pengene
  3,8/5
 • Service
  4,2/5
 • Organisering
  4,2/5

Sorter efter:

Rejsetype:

Stjernevurdering:

Hårdt at gå op til parken, men en flot og anderledes oplevelse. Fede detaljer der let kan kopieres til vore moderne hjem. Husk billet, eller PARKENS booking nummer. Det er ikke nok med GYG’s booking. Vi havde lidt bøvl med at komme ind, men en MEGET venlig park betjent kaldte op til kontoret og fik bekræftet vores billet. Se efter en mail fra: noreplypguell !

Se mere

1. oktober 2019

FANTASTISK

Parken er bare så fantastisk. Jeg har været der før , men denne gang rejste jeg med min søster og en veninde. 3 ældre damer ( 83 , 80 og 76 år ) som i taxa kørte direkte til indgangen, fordi jeg selv havde gået derop ad de mega stejle gader og vidste , at de ikke kunne klare vejen op. Mange trapper , rigtig mange , så vi begrænsede os til at nå op på pladsen med de bølgende bænke og søjlegangene, som i sig selv er et besøg værd. En spændende dag med nye oplevelser af de finurlige ting , som kun Gaudi kunne finde på.

Se mere

5. maj 2019

God oplevelse, dog andet end forventet

En rigtig god og spændende oplevelse, dog ikke så stor en park, som jeg havde forventet. Jeg ved ikke, om jeg vil kalde det for en turistfælde, men den del af parken, som kræver adgangsbillet kan sagtens opleves udefra også. Billetter er til gengæld ikke særlig dyre, så skaden er ikke så stor, hvis man alligevel vælger at købe billet og går ind. Jeg vil dog anbefale, at man køber billetter i god tid, evt. Via GetYourGuide, for der er stor efterspørgsel og tit og ofte udsolgt. Så, vær i god tid. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

Se mere

2. maj 2018

Organiseret af

Produkt-ID: 53791