Tilføj datoer

Barcelona
Krydstogter og bådture

Krydstogter og bådture
155 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Rejser du nu? Se, hvad der er tilgængeligt for dine datoer

Vores mest anbefalede Barcelona Krydstogter og bådture

Barcelona: Adgangsbillet til Park Güell

1. Barcelona: Adgangsbillet til Park Güell

Besøg Parc Güell med din tidsbestemte adgangsbillet, og oplev den unikke seværdighed i dit eget tempo. Bliv forundret over Antoni Gaudis farverige mosaikkunst såsom Dragetrappen med den verdensberømte salamander. Få en pause fra byens liv, mens du slentrer gennem de grønne østrigske haver, og tag fantastiske billeder af Barcelona fra parkens udsigtspunkter.  Planen til parken fik Gaudi af Eusebi Güell, en catalansk entreprenør, der gerne ville genskabe en britisk park på Muntanya Pelada (det nøgne bjerg). Den blev åbnet som en kommunal park i 1926 og anerkendt som et kunstnerisk monument i 1969, og den kom på UNESCOs Verdensarvsliste i 1984. Du skal gå ind i parken på dit bookede tidspunkt, men du kan blive der, så længe du vil, så du er sikker på at få set det hele.

Barcelona: Indgangsbillet til Sagrada Familia med audioguide

2. Barcelona: Indgangsbillet til Sagrada Familia med audioguide

Udforsk Antoni Gaudis ufuldendte mesterværk, Sagrada Família, og oplev den smukke basilika i dit eget tempo. Lær om dens historie fra den medfølgende audioguide. Opdag på egen hånd, hvorfor Gaudis ikoniske værk - dets imponerende facader og interiør - er et af Spaniens mest besøgte monumenter. Beundr kombinationen af det gotiske og art nouveau-stilen i denne UNESCO-udnævnte bygning, der dominerer Barcelonas skyline. Gaudi begyndte arbejdet med Barcelonas vartegn tilbage i 1882, og Sagrada Família er stadig i gang med at blive bygget den dag i dag. Selv om basilikaen ikke er færdig, er den stadig et must at se. 

Barcelona: T/r-billet til Montjuïc-svævebane

3. Barcelona: T/r-billet til Montjuïc-svævebane

Se Barcelona fra oven med denne denne t/r-billet til Montjuïc-svævebanen. Tag en tur med en nyrenoveret svævebane til Montjuïc-bjerget, hvorfra du kan nyde en fantastisk udsigt over Barcelona. Tag til Parc de Montjuïc svævebanestationen og hop ind i den rummelige bil. Gå op ca. 84,5 m ad en 750 m sti, hvorfra der er udsigt over hele regionen fra Serra de Collserola til Middelhavet. Passér 3 svævebanestationer på din vej op, Parc de Montjuïc, Miramar og Castell de Montjuïc. Se ikoniske vartegn såsom den imponerende Sagrada Familia i et fugleperspektiv. Brug returbilletten og skip gåturen ned.

Barcelona: Entré til Casa Batlló og audioguidet rundvisning

4. Barcelona: Entré til Casa Batlló og audioguidet rundvisning

Dyk ned i Casa Batlló-oplevelsen, som kombinerer kunstig intelligens, augmented reality og maskinlæring. Glæd dig til en unik oplevelse af et af mesterværkerne af Antoni Gaudí, en legende inden for arkitektur og design. Rejs ind i et gaudinsk univers af tilsyneladende umulige volumetriske projektioner, binaural lyd, bevægelsessensorer, fordybende rum, smage og lugte. Adgang til Lord Batllós soveværelse (hvis guldmuligheden er valgt). Nyd et fordybende rum, Gaudí-kuben (en sekssidet LED-kube, der er unik i verden). Lyt til et manuskript, der findes på 15 sprog, samt et soundtrack skabt eksklusivt af komponisten Dani Howard og fremført af Berlins symfoniorkester. Blandt nyhederne kan du opleve en ny kerne af vertikal kommunikation designet af den japanske arkitekt Kengo Kuma, en svævende stige af 13 tons poleret marmor, der hænger i luften, den første 6-sidede indendørs kortlægning på en gårdhave af Gaudís lys og den nye "Simbolic"-butik.

Barcelona: Guidet tur i Park Guell med adgang uden om køen

5. Barcelona: Guidet tur i Park Guell med adgang uden om køen

Besøg havekomplekset Park Guell på Carmel Hill på en vandretur med en ekspertguide og skip-the-line-billetter til prioriteret indgang. Lær om et af Antoni Gauds mest varige værker, og tag en spadseretur gennem et århundredes kunst. Begynd din rejse til Carmel Hill for at se den offentlige park designet af Gaudi for over et århundrede siden. Spot Gaudis karakteristiske stil i de farverige mosaikfliser i firbenstatuen ("El Drac") ved indgangen. Spor parkens begyndelse tilbage til 1900, da Barcelona var ved at forvandle sig til en global metropol. Hør om ingeniøren Ildefons Cerdà, som undersøgte de vanskeligheder, en voksende by stod over for, og håndterede Barcelonas krav, da den voksede hurtigt i anden del af det 20. århundrede. Lad din guide demonstrere, hvordan parkens vigtigste arkitektoniske træk er inspireret af Art Nouveau. Lær, hvordan historiske konstruktionsteknikker påvirkede Modernisme-bevægelsen i Barcelona, mens du undrer dig over parkens skulpturer og design. Afslut din tur på en høj note ved at gå gennem parken og op ad bakken for at blive behandlet med en ærefrygtindgydende udsigt over byen Barcelona nedenfor fra naturpladsen.

Barcelona: Hola Barcelona rejsekort til offentlig transport

6. Barcelona: Hola Barcelona rejsekort til offentlig transport

Med en billet til offentlig transport, der giver ubegrænset rejse i 2 dage eller mere, kan du komme rundt i Barcelona og det omkringliggende område og spare tid og penge. Oplev Barcelona i din fritid, mens du rejser med metro, busser og sporvogne så mange gange du vil. Før du begynder dit eventyr, skal du tage hen til et turistkontor og ombytte din voucher. Besøg byens seværdigheder og monumenter i dit eget tempo med et pas, der er gyldigt til et ubegrænset antal rejser med metro og busser, der drives af Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), tog, der drives af Generalitat City Network, samt sporvogn og Renfe-suburbanetog. Et kort til at forbinde med Barcelona lufthavnslinje er inkluderet. Din billet til offentlig transport er gyldig i 48, 72, 96 eller 120 på hinanden følgende timer efter valideringsdatoen (afhængigt af den valgte mulighed).

Barcelona: 24- eller 48-timers hop-on hop-off-bustur

7. Barcelona: 24- eller 48-timers hop-on hop-off-bustur

Se Barcelonas højdepunkter på en hop-on-hop-off-tur i en dobbeltdækkerbus. Få adgang til to ruter med én billet for en komplet sightseeingoplevelse. Hver rute har en varighed på cirka 2 timer. Få et gratis kort, der kan hjælpe dig med at beslutte, hvor du vil hen, og lyt til en audioguide. Ud over det åbne øvre dæk har busserne også et elektrisk tag på øverste dæk, der kan benyttes i tilfælde af regn. Busserne er egnet til bevægelseshæmmede personer og er udstyret med anatomiske sæder og opvarmning på begge dæk. Der er også en billetkontrollør om bord, der kan hjælpe dig med alt, du måtte have brug for. Østruten • Plaça de Catalunya • Port Vell • Museum for Cataloniens historie • La Barceloneta • Port Olímpic • Poble Nou - Zoo • Teatre Nacional - Auditori • Glories- Torre Agbar • Sagrada Familia-katedralen • Recinte Modernista de Sant Pau • Park Güell • Tibidabo • La Pedrera • Casa Batlló Vestruten • Plaça Catalunya • Triumfbuen • El Born- Ciutadella-zoo • Passeig Colom • World Trade Center • Jardines de Miramar • Fundació Joan Miró • Anella Olímpica • Mnac (Museo Nacional de Catalunya) • Poble Espanyol • Caixa Fòrum-Pavelló Mies Van Der Rohe • Plaça d'Espanya • Estació de Sants • Spotify Camp Nou (F.C. Barcelona) • Plaça Pius XII-Palau Reial - Pavellons Guell-Monestir de Pedralbes • L'illa diagonal • Avinguda Diagonal • La Pedrera • Casa Batlló • Plaça Catalunya

Barcelona: La Pedrera-Casa Milà Billet & Audio Guide Option

8. Barcelona: La Pedrera-Casa Milà Billet & Audio Guide Option

Oplev en af det 20. århundredes mest enestående og innovative bygninger på en spring-linien-audiotur til Casa Milà (La Pedrera), som blev bygget på højdepunktet af Antoni Gaudis karriere. Når du er bag facaden på den ekstraordinære bygning på den elegante Passeig de Gracia, kan du beundre de iøjnefaldende trapper og proptrækkerskorstene, som er blevet symboler på Gaudís Barcelona. Gå op på taget for at beundre de snoede former og de finurlige skorstene på nært hold. Gå derefter op på loftet for at se udstillingen "Espai Gaudi", den eneste udstilling dedikeret til Gaudis liv og arbejde. Lær mere om hans arkitektoniske innovationer gennem udstillingerne af skalamodeller, byggeplaner, historiske fotografier og videoer. Oplev La Pedrera til fulde ved at kombinere dit besøg med den nye mixed reality-oplevelse, La Pedrera Virtual Experience, som lanceres i 2022. La Pedrera Virtual Experience tager dig med til et enestående rum i La Pedrera ved hjælp af den mest avancerede teknologi og giver dig mulighed for at kombinere synet af det virkelige miljø med spektakulære holografiske elementer. Tag dine mixed reality-briller på og rejs til forskellige epoker og miljøer, og føl, at du er en del af bygningens historie.

Barcelona Akvarium: Skip køen-entrébillet

9. Barcelona Akvarium: Skip køen-entrébillet

Barcelona Akvarium ligger i Port Vell, som er byens gamle havneområde, og det er verdens vigtigste sted at nyde og få undervisning i Middelhavets marineliv. Book din skip køen-entrébillet til denne unikke attraktion, der allerede er blevet besøgt af mere end 14 millioner mennesker. Akvariet er det perfekte sted at lære om havbunden og de mange arter, der lever der. Se de 35 akvarier med middelhavsdyreliv, der er hjemsted for 11.000 dyr af omkring 450 forskellige arter. Det mest spektakulære akvarie af dem alle er det enorme Oceanarium, der er 5 meter dybt og 36 meter i diameter. En 80 meter lang gennemsigtig tunnel løber gennem Oceanariet, hvilket gør det muligt for dig at gå blandt hajer, guldbraser, muræner, havklumpfisk og mange andre arter. Med din billet kan du også besøge de permanente udstillinger, Planeta Aqua og Explora!, der viser betydningen af vandet i udviklingen af planeten. Her kan børnene også undersøge den undersøiske verden med alle deres 5 sanser. Efter dit besøg kan du nyde forskellige andre ting som caféen, butikken og andet. 

Barcelona: FC Barcelona Museum "Barça Immersive Tour" Billet

10. Barcelona: FC Barcelona Museum "Barça Immersive Tour" Billet

Begiv dig ud på et uforglemmeligt eventyr gennem FC Barcelonas fængslende verden med Barça Immersive Tour. Denne eksklusive oplevelse giver dig mulighed for at udforske klubbens fortid, nutid og fremtid, mens stadionet gennemgår en renovering. Denne fordybende udstilling ligger i et specielt tilpasset rum nær Spotify Camp Nou og indeholder 18 interaktive og audiovisuelle installationer. Begynd din rejse i velkomstområdet, hvor du vil modtage audioguides og finde nyttig information. Gå ikke glip af chancen for at fange mindeværdige øjeblikke ved fotomuligheden. Træd ind i den fordybende tunnel "We are history", hvor Barças rige arv kommer til live gennem fængslende fotografier og betydningsfulde genstande, herunder et dedikeret rum til ære for Johan Cruyff. Fordyb dig i området "Tots units fem força", hvor interaktive stationer fremviser både mændenes og kvindernes førstehold. Oplev spændingen i installationen "More than Achievements", hvor du genoplever ikoniske øjeblikke, legendariske spillere og trofæer gennem fordybende måltransmissioner og festlige lyde. Højdepunktet på din tur venter på "Camp Nou Live", et imponerende audiovisuelt show, der placerer dig midt på stadion og giver dig en 360º oplevelse fra et unikt udsigtspunkt. Udforsk FC Barcelonas fremtid på "Espai Barça", hvor modeller, grafik og fordybende audiovisuelle værker præsenterer de komplicerede detaljer i det kommende hjem for alle Barça-fans. Tag med på denne ekstraordinære rejse gennem essensen af FC Barcelona. Fordyb dig i historien, følelserne og ambitionerne, der definerer denne ikoniske fodboldklub, og tag hjem med gode minder og en dybere forbindelse til Barças berømte arv.

Intense oplevelser

Barcelona

Barcelona

Ofte stillede spørgsmål om Barcelona Krydstogter og bådture

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Barcelona end Krydstogter og bådture?

Disse andre ting at gøre i Barcelona må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i Barcelona

Vil du se alle oplevelser i Barcelona? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Barcelona

Samlet bedømmelse

4.4
(1.402 anmeldelser)

Bus turen var forfærdelig. Cherføren kørte alt for stærk og man blev smidt rundt i bussen ved høje bump, grundet høj fart. Sejladsen og vin smagningen var skøn😍

Sejlturen var i top og Gaudí var i top på helikopter turen sagde Gaudí ingen ting og det var kun langs vandet man fløj så intet over selve barselona

En rigtig god oplevelse... Vi sad på nettene og solen kom frem på det rigtige tidspunkt... Skal gøres...

De besøgte steder var specielle. Mange smukke, unikke og attraktive landskaber!

Naturskøn, anderledes og smuk udsigt over Barcelona by fra havet