Barcelona
Svævebaneture

Vælg datoer

Ofte stillede spørgsmål om Barcelona Svævebaneture

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Barcelona end Svævebaneture?

Disse andre ting at gøre i Barcelona må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i Barcelona

Vil du se alle oplevelser i Barcelona? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Barcelona

Samlet bedømmelse

4.8 / 5

baseret på 909 anmeldelser

Tour spektakulær, som du er i Miquel Arnau, her er en meget opgraderbar person, tilgængelig for dig, der elsker Barcelona og evnen til at overføre kærlighed til Barcelona-trommeslagere til turister, som vi er. Nos explicó en lille sobre la ciudad, despues fuimos a ver El castillo, vender tilbage til svævebanen. Si quieres harcer en eligie tour i Miquel

Dette var vores første gang til Spanien og vores tour guide var meget venlig og kyndig. At have elektriske cykler var perfekt for os, fordi vi normalt ikke cykler. Vi elskede at være i stand til at se tæt på fra at være på cykler i stedet for en turbus. Vi ville tage denne tur igen i fremtiden.

En varieret tur med en vandretur, svævebane, klosterbesøg og spændende information om Montserrats historie og geologi. Udsigten fra bjerget er unik, når vejret er godt, og vores guide formidlede interessante fakta om stedet på en tiltalende og kompetent måde. En anbefalet tur.

Dette var en super sjov tur! Guiden var vidunderlig og sjov og talte 8 sprog. Det var dejligt at se Barcelona fra så mange synsvinkler, og cyklen gør meget af arbejdet for dig, hvis du let bliver træt. Sejlturen var ret grundlæggende, men stadig en god tid.

Spektakulær og med en meget sjov og fremragende guide ... han har forklaret alt meget godt