Tilføj datoer

BarcelonaTure

Vores mest anbefalede Barcelona Ture

Barcelona: Casa Milà eksklusiv rundvisning og terrasse før lukketid

1. Barcelona: Casa Milà eksklusiv rundvisning og terrasse før lukketid

Oplev Gaudis arkitektoniske mesterværk, Casa Milà, før menneskemængderne kommer med en billet før åbningstid. Udforsk det drømmeagtige interiør på en guidet tur med eksklusiv adgang for din gruppe alene, inklusive terrassen og en elevator fra det tidlige 20. århundrede, der aldrig har været åbnet for offentligheden før. Følg din guide ind i den imponerende gårdhave og forundres over lejlighederne, der tårner sig op over dig. Oplev de forvaskede vægmalerier og smedejernsbalkoner, mens du klatrer op ad stentrappen. Gå gennem de tomme korridorer og udforsk det farverige interiør, inklusive en lejlighed fyldt med tidstypiske møbler, som offentligheden ikke har adgang til. Opdag oprindelsen til denne ikoniske bygning og dens arkitekt, Antoni Gaudí. Lær om dens historie, konstruktion, og hvorfor den også er kendt som "La Pedrera." Samt nogle mindre kendte fakta. Træd ind på det svagt oplyste hvælvede loft og se en udstilling om Gaudis kunst og Casa Milà. Stig op i en autentisk elevator fra det 20. århundrede, som er åbnet for en gruppe for første gang i historien, og udforsk terrassen med dens hvirvlende stenlignende skorstene, komplet med Gaudis signaturmosaikfinish. Nyd den dramatiske udsigt over Barcelona fra dette specielle udsigtspunkt for din gruppe alene. Nyd derefter et eksklusivt besøg i kælderen og auditoriet, der normalt ikke er tilgængeligt. Efter den guidede del kan du gå til cafeteriet for at få en velsmagende middelhavsmorgenmad og kaffe uden trængsel og travlhed fra morgenmængderne. GetYourGuide samarbejder med Casa Milà for at give dig en enestående oplevelse i Barcelona. Nyd eksklusiv adgang før lukketid for din gruppe alene, mens du oplever Gaudis arkitektoniske mesterværk i et helt nyt lys.

Sejltur i raceryacht med prof skipper Tanguy Le Turquais

2. Sejltur i raceryacht med prof skipper Tanguy Le Turquais

Sejl så meget som muligt med den professionelle sejler Tanguy Le Turquais på hans Lazare IMOCA-raceryacht. Nyd en eksklusiv mulighed med GetYourGuide for at opleve et topracerfartøjs fart over det åbne hav med din skipper som forberedelse til verdensomspændende kapsejlads, Vendée Globe 2024.  Mød Tanguy, bliv budt velkommen med en kop kaffe brygget ombord, og modtag dit professionelle sikkerheds- og beskyttelsesudstyr., Lær om fartøjets sikkerhedsfunktioner og tekniske specifikationer, før du begiver dig ud på dit eventyr. Mærk yachtens styrke og størrelse, mens du suser hen over det åbne vand med Tanguy som din skipper. Find ud af mere om hans søgen efter at fuldende indbegrebet af individuel udholdenhed i havkapsejlads, 2024-udgaven af Vendée Globe. Lær at sejle en 60 fod lang, 95 fod høj raceryacht, mens du hjælper med en række opgaver ombord for at få en fornemmelse af det enestående eventyr, udfordringer og frihed ved at sejle på havet. Når du vender tilbage til havnen, har du mulighed for at få taget billeder med skipperen og yachten. Om din skipper Tændt af en tørst efter episke eventyr gik Tanguy fra en barndom, han tilbragte med at sejle med sin far, til at erobre den legendariske Route du Rhum. Næste år står han over for den ultimative udfordring, et solo, non-stop sejlads verden rundt i Vendée Globe 2024.

Barcelona: 24- eller 48-timers hop-on hop-off-bustur

3. Barcelona: 24- eller 48-timers hop-on hop-off-bustur

Se Barcelonas højdepunkter på en hop-on-hop-off-tur i en dobbeltdækkerbus. Få adgang til to ruter med én billet for en komplet sightseeingoplevelse. Hver rute har en varighed på cirka 2 timer. Få et gratis kort, der kan hjælpe dig med at beslutte, hvor du vil hen, og lyt til en audioguide. Ud over det åbne øvre dæk har busserne også et elektrisk tag på øverste dæk, der kan benyttes i tilfælde af regn. Busserne er egnet til bevægelseshæmmede personer og er udstyret med anatomiske sæder og opvarmning på begge dæk. Der er også en billetkontrollør om bord, der kan hjælpe dig med alt, du måtte have brug for. Østruten • Plaça de Catalunya • Port Vell • Museum for Cataloniens historie • La Barceloneta • Port Olímpic • Poble Nou - Zoo • Teatre Nacional - Auditori • Glories- Torre Agbar • Sagrada Familia-katedralen • Recinte Modernista de Sant Pau • Park Güell • Tibidabo • La Pedrera • Casa Batlló Vestruten • Plaça Catalunya • Triumfbuen • El Born- Ciutadella-zoo • Passeig Colom • World Trade Center • Jardines de Miramar • Fundació Joan Miró • Anella Olímpica • Mnac (Museo Nacional de Catalunya) • Poble Espanyol • Caixa Fòrum-Pavelló Mies Van Der Rohe • Plaça d'Espanya • Estació de Sants • Spotify Camp Nou (F.C. Barcelona) • Plaça Pius XII-Palau Reial - Pavellons Guell-Monestir de Pedralbes • L'illa diagonal • Avinguda Diagonal • La Pedrera • Casa Batlló • Plaça Catalunya

Sagrada Familia: 1,5-times guidet tur med skip køen-entré

4. Sagrada Familia: 1,5-times guidet tur med skip køen-entré

Barcelona huser adskillige arkitektoniske perler skabt af den modernistiske innovator Antoni Gaudí, og få af dem er så spektakulære som Sagrada Familia, der er en af verdens mest besøgte bygninger. Få fast-track-adgang med forudarrangeret adgang, og gå direkte ind i denne storslåede romerskkatolske kirkes forbløffende indre, hvor et livligt sammenstød mellem gotisk og art nouveau-design eksploderer hen over væggene. Grundplanet er formet som et latinsk kors, og hver af de 5 gange er rigt udsmykkede med symbolske detaljer, og du kan se dem alle med din skip køen-billet. Under besøget på Sagrada Familia-museet får du en masse at vide om Antoni Gaudís liv og karriere. Du kan studere tegninger, gipsmodeller og billeder, der illustrerer basilikaens historie fra dens grundlæggelse til i dag. Projektet var så ambitiøst, at mindre end en fjerdedel af det var færdigbygget, da Gaudí døde, og faktisk er byggeriet efter planen først færdigt et helt århundrede senere, nemlig i 2026.

Barcelona: Spring køen over på Picasso-museet med en guidet tur

5. Barcelona: Spring køen over på Picasso-museet med en guidet tur

Spring køerne over og dyk ned i Picassos historie og arbejde med en ekspertguide. Udforsk Pablo Picassos formative år, og opdag den unge kunstners genialitet ved at beundre de 4.251 stykker, der udgør den permanente samling. Mød guiden ved museets indgang, og efter en kort forklaring kan du beundre samlingen og den midlertidige udstilling, der giver en grundig kronologi over Picassos udvikling som kunstner. Beundre arbejde fra hans tidlige dage i Barcelona gennem hans store senere perioder, og besøg mesterværker som "Science and Charity", "Royan" og "Las Meninas", en nyfortolkning af Velazquez-maleriet af samme navn. Picasso-museet, der åbnede i 1963, afslører også kunstnerens dybe forhold til Barcelona: et intimt forhold, der blev formet i hans ungdom og fortsatte indtil hans død. Diskussionen afsluttes med fokus på Picassos samtid og hans varige indflydelse på kunstverdenen. I slutningen af turen vil guiden lade dig fortsætte din udforskning i dit eget tempo og vil med glæde tilbyde anbefalinger om andre steder af interesse.

Barcelona: Park Guell guidet tur med skip-the-line adgang

6. Barcelona: Park Guell guidet tur med skip-the-line adgang

Besøg havekomplekset Park Guell på Carmel Hill på en vandretur med en ekspertguide og spring køen over-billetter for prioriteret indgang. Lær om et af Antoni Gauds mest varige værker og gå en tur gennem et århundredes kunst. Begynd din rejse til Carmel Hill for at se den offentlige park designet af Gaudi for over et århundrede siden. Se Gaudis karakteristiske stil i de farverige mosaikfliser på firbenstatuen ("El Drac") ved indgangen. Spor parkens begyndelse tilbage til 1900, da Barcelona var ved at forvandle sig til en global metropol. Hør om ingeniøren Ildefons Cerdà, som undersøgte de vanskeligheder, som en by i vækst står over for og håndterede Barcelonas krav, da den voksede hurtigt i anden del af det 20. århundrede. Tillad din guide at demonstrere, hvordan parkens vigtigste arkitektoniske træk er inspireret af Art Nouveau. Lær, hvordan historiske byggeteknikker påvirkede modernisme-bevægelsen i Barcelona, mens du undrer dig over parkens skulpturer og design. Afslut din tur på en høj tone ved at gå gennem parken og op ad bakken for at blive behandlet med en ærefrygtindgydende udsigt over byen Barcelona nedenfor fra Naturpladsen.

Barcelona: Montserrat, klosteret og valgfri vin/frokost

7. Barcelona: Montserrat, klosteret og valgfri vin/frokost

Oplev en uforglemmelig guidet gruppetur til Montserrat, Cataloniens mest berømte bjergkæde. Nyd skønheden i det naturlige bølgende landskab, og oplev historien og traditionerne i middelalderklostret. Efter din busrejse fra Barcelona, stiger du på tandhjulstoget op til klostret og beundrer den smukke natur og den ikoniske Montserrat-bjergkæde med de mange toppe. Når du er ankommet til klostret, tager din guide dig med på en rundvisning til fods i kompleksets historiske centrum.  Lær mere om den rige historie i Santa Maria de Montserrat-klostret fra det 11. århundrede. Klostret er stadig i brug den dag i dag, og der bor 70 munke. Entréen til klosteret er inkluderet i turens pris. Brug din tid på egen hånd til at vandre frit omkring, besøge den berømte sorte Madonna, og se malerier af Picasso, El Greco og Dali på Montserrat-museet. På egen hånd kan du også køre med kabelbanen op ad bjerget for at opleve endnu bedre udsigtspunkter over klostret.  Deltagere der har booket halvdagsmuligheden vender tilbage til Barcelona efter besøget i Montserrat. Hvis du vælger muligheden med en heldagstur, fortsætter du mod en smuk og hyggelig vingård. Ankom til vingården, og nyd enten en let tapasfrokost eller et måltid med flere retter afhængigt af din bookede mulighed. Nyd smukke udsigter over vingården og Montserrat-bjergene, mens du nyder regionens traditionelle fødevarer. Efter dit måltid går du rundt på vingården, lærer om vinfremstillingsprocessen og nyder en vinsmagning, før I kører tilbage til Barcelona.

Fra Barcelona: Tur til Montserrat med tandhjulsbane og den sorte madonna

8. Fra Barcelona: Tur til Montserrat med tandhjulsbane og den sorte madonna

Besøg Montserrat-klosteret på denne halvdagstur fra Barcelona.  Bestig Montserrat-bjerget med tandhjulsbanen. Beundr klostrets smukke arkitektur, og hør historier om dens berømte sorte madonna-statue. Gå ombord på en bus i Barcelona, og tag afsted på en tur til det magiske bjerg Montserrat. Oplev dets klipper, smukke landskab, lokale spiritus og kulturelle rigdom i selskab med en guide. Følg din lokale guide gennem klostret, og lær om seværdighedens historie og arkitektoniske stil. Giv dig hen til basilikaens og helligdommens fine detaljer i gotik og renæssancestil. Hør derefter legenderne om den sorte madonnas mirakuløse tilsynekomst og om barnet i Santa Cova-hulen. Besøg kirken, og se den sorte Madonna. Du får tid på egen hånd til at smage den fineste spiritus, købe lokalt producerede lækkerier eller besøge en audiovisuel udstilling, når rundvisningen er færdig.

Sagrada Familia: Skip billetkøen og guidet rundvisning

9. Sagrada Familia: Skip billetkøen og guidet rundvisning

Gør dit besøg i Sagrada Família uforglemmeligt med en 1,5-times guidet rundvisning i Gaudís mesterværk. Se basilikaens drømmelignende facade og interiør sammen med en kyndig guide på en privat rundvisning eller i en lille gruppe. I løbet af rundvisningen vil du lære om det igangværende byggeri, den aktuelle forventede færdiggørelse, og de generationer af håndværkere, arkitekter og kunstnere, der lærte at bringe Gaudís vision til live. Din guide møder dig udenfor og starter rundvisningen med en lille introduktion, før I går mod basilikaens indgang. Når du er kommet igennem sikkerhedskontrollen, kan du høre alt om Fødselsfacaden, den første færdigbyggede del af basilikaen. Dernæst vil du træde ind i Sagrada Famílias indre. Nyd en verden af intense lys skabt af de farvede ruder og søjlerne, der breder sig som grene over loftet. Det var Gaudís hensigt at kirkens indre skulle se ud og føles som en tur gennem skoven, hvor lyset skinner ind igennem bladene.  Når du går ud af basilikaen vil du høre om passionsfacaden, som repræsenterer Jesu korsfæstelse. Oplev facadens dramatiske og barske skulpturer. Facaden er, ligesom det meste af Sagrada Família, bygget efter Gaudís død.  Gå herefter til Sagrada Família Schools, der er designet til børn af de arbejdere, der byggede Sagrada Família. Hør hvordan det blev rekonstrueret mere end én gang og endda flyttede steder for at gøre plads til kirken.  Dit sidste stop bliver Sagrada Familia Museum, hvor din guide vil vise dig originale skitser og planer, der viser kompleksiteten af Gaudís arkitektur og vision. Her kan du finde genstande fra Gaudis liv og fra basilikaens egen historie, som f.eks. den omvendte model af basilikaen.

808 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Side 1 af 51

Seværdigheder, som du ikke må gå glip af

Andre seværdigheder i Barcelona

Vil du se alle oplevelser i Barcelona? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Barcelona

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 22.153 anmeldelser

Fantastisk tur og en guide som var god til at fortælle om Gaudí og Sagrada Familie og sikke en katedral og bygningsværk og så turen i tårnet wow..!

Det er et sted som ligger langt fra alting men har gjort det til et særlig sted uden hornmusik og kulørte lamper. Råt men godt.

A great trip that is beautiful and infomertiv. Mariana is a good at give background info and history about the places.

Fantastisk guide vidende og behagelig. Dejligt at komme uden for Barcelona og klosteret er et besøg værd.

Det blev som jeg havde forventet fremragende super