Tilføj datoer
Barcelona

Ture

  • Guidede ture
  • Private rundvisninger
  • Vandaktiviteter
  • Heldagsture
  • Andre oplevelser
Vi fandt 514 aktiviteter
Sorter efter:
1 - 16 / 514

Andre seværdigheder i Barcelona

Vil du se alle oplevelser i Barcelona? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Barcelona

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 22.153 anmeldelser

Min nevø og jeg reserverede spontant udflugten. Det er super organiseret og var en uforglemmelig smuk dag. Guiden Raúl tog sig meget af alle deltagere - selv begyndere følte sig meget godt tilpas. Virkelig godt! Meget rart, at du kan nyde sådanne ture! Havde nogle forbehold for om sådanne organiserede ture virkelig kunne leve op til forventningerne... de blev overskredet! Mange tak til guiden! Virkelig dejligt, når man kan mærke glæden og kærligheden til jobbet! Tak!

Meget behagelig dag med en fantastisk guide: Gérard! Jeg anbefaler at have en god morgenmad, fordi frokostpausen (for os) fandt sted kl. 16.00 for en afgang kl. 10.45. Sandwichen ligger stadig lidt lige efter kajakturen. Vi havde taget besøget på spansk, men Gérard forklarede os det meget godt på fransk. Siden er bare smuk og alt er meget velorganiseret. Kan varmt anbefales, prisen værd!

Vi ankom lidt tidligt på grund af en forsinkelse, men check-in var super hurtig og nem. Turen var fin, der var lidt musik og mulighed for at købe kolde drikkevarer for et par euro. Det eneste kritikpunkt: på en øko-katamaran-tur vil du ikke have engangsplastikkopper, så du foretrækker måske at skifte til et alternativ

Fremragende. Smuk. Men besøget kl. 6 er for kort. Vi tog en engelsk tur, men den var tosproget. engelsk og spansk. Det er lang tid at høre instruktionerne to gange

Very Nice trip. The guide was part of the amazing trip. Fantastic storytelling and humour from det guide. Overall, an amazing experience.