Barcelona Ture til fods
Vælg datoer
Mest værdi for pengene
sagrada família prioritetsentré og guidet rundvisning

Sagrada Família: Prioritetsentré og guidet rundvisning

Varighed: 1,5 timer
Lille gruppe
297 anmeldelser
GetYourGuide Original
297

Besøg Sagrada Familia med en ekspertguide i en lille gruppe med prioriteret adgang og et guidet kig på Gaudis skitser inde i basilikaens museum.

Populære Ture til fods i Barcelona

Se alle Ture til fods i Barcelona
Se alle 677 oplevelser

Det synes rejsende om Barcelona

Underholdende, informativ og veloplagt guidet tur

Vi oplevede en meget kompetent, underholdende og veloplagt guide på vores vandretur gennem Picassos Barcelona. Vi fik mange fine detaljer om kunstnerens liv i Barcelona fra han var 13 til 24 år. Hvordan hans talent og gaver blev udviklet og opelsket kunstnerisk og socialt. Vores dygtige guide viste overskud og stor viden om Picasso og hans færden i Barcelona. Vi sluttede på Picassomuseet med en tur gennem Picassos udvikling fra ung maler til enestående kunster

Rigtig spændende tur med en dygtig/flink guide.

Var på turen sammen med søn og 2 børnebørn (8 år og 10 år). Vi er alle 4 enige om, at det var en spændende og god oplevelse - både rundturen i den gamle bydel, sejlturen og ikke mindst turen i helikopter. Guiden var alletiders og han gik meget op i, at også børnene forstod hvad han fortalte :-)

Inspirerende guidet tur med skøn indlagt restaurant. Varmt anbefales.

Et tilpas selskab på ca. 25 blev af en super guide fortalte om Monserat. God tid til at på egen oplevelse. Efter på hjemturen bespist på en dejlig restaurant med 3 retters menu. Kan varmt anbefales.

Meget intetessant og underholdende guide med styr på facts

Meget intetessant tur med erfaren guide Hr. Ariel som førte os tilbage i historien og var god til at få publikum med og havde et positivt humør der smittede af på folk. Talte højt og tydeligt.

Fin guidet tur i og udenfor kirken, dog uden tårnadgang pga. vejret

Det var en fin guidet tur, både på engelsk og spank. Vi var både udenfor og indeni kirken, der er meget seværdig. Desværre var der ikke adgang til tårnet, pga. dårligt vejr.