Tilføj datoer

BarcelonaUdsigtspunkter

Vores mest anbefalede Barcelona Udsigtspunkter

Sagrada Familia og Park Güell: Skip køen-rundvisning

1. Sagrada Familia og Park Güell: Skip køen-rundvisning

Oplev Barcelona igennem byens mest berømte arkitekts øjne på en skip køen-tur til Sagrada Familia og Parc Güell. Parc Güell blev skabt af Antoni Gaudí for fabrikanten og entreprenøren Eusebi Güell som et urbant byggeprojekt og bypark midt i naturen. Parc Güell er på UNESCO's Verdensarvsliste, og indgangen består af en stor trappeopgang domineret af en drage af keramiske mosaikklinker. Lær mere om denne catalanske stil, kendt som "trencadís", inden du udforsker resten af parkens unikke design på en guidet tur, hvor du kan se de 86 doriske søjler, der er opstillet som træer og meget mere. Tag så med bus til La Sagrada Familia, Gaudís ufærdige kirke i kvarteret Eixample. Skip de lange køer, og kig dig omkring i katedralen, hvor du kan beundre kuplen, der troner 70 meter høj og de detaljerede ornamenter i Gaudis latinske korsplan. Lær om Gaudis brug af symbolik, og se originale tegninger og modeller, der følger konstruktionen af kirken på Sagrada Familia Museum.

Barcelona: Fast Track Guided Tour af Sagrada Familia

2. Barcelona: Fast Track Guided Tour af Sagrada Familia

Besøg Sagrada Familia, en juvel af Gaudís arkitektur, et symbol på Barcelona og et ikon i byens skyline. I selskab med en guide kan du gå direkte indenfor og få et indblik i historien om denne katedral, der er opført på UNESCO's verdensarvsliste. Når du er inde med dine billetter til at springe køen over, kan du beundre de overdådige lofter og glasmosaikvinduer. Lyt nøje efter, når din guide kaster lys over bygningens karismatiske skaber, Antonio Gaudí. Udforsk La Sagrada Familia-museet, og oplev en række artefakter som designskitser og originale gipsmodeller. Se udstillinger om bygningens historie, der følger dens udvikling siden det 19. århundrede. Mens du suger det storslåede interiør til dig, kan du se lyset trænge ind gennem de farvede vinduer og omdanne rummet til et mystisk miljø om eftermiddagen. Når du har sagt farvel til din guide, er du velkommen til at fortsætte med at kigge rundt i dit eget tempo.

Barcelona: Torre Glories Lookout Skip-the-Line-billet

3. Barcelona: Torre Glories Lookout Skip-the-Line-billet

Stig op i Barcelonas berømte 30-etagers skyskraber, Mirador Torre Glòries, og nyd den enorme udsigt over byen. Spring køen over, og få mere tid til at tjekke tårnets udkigspost. Gå ind og udforsk skulpturen Cloud Cities Barcelona mod et ekstra gebyr. Observer det imponerende tårn udefra, før du går ind. Lad dig imponere af dets magt og værdsæt denne dramatiske og moderne tilføjelse til Barcelonas skyline. Besøg bygningen efter solnedgang for at se den oplyst med blå og røde lys.. Begynd på 1. sal i 'Hipermirador Barcelona', en udstilling, der viser byen som et levende væsen med et beat, der påvirker, hvordan den bebos. Se, hvordan kunst, musik, teknologi og audiovisuelle værker i stort format giver anledning til installationer baseret på indsamling af data fra Barcelona i realtid. Sefter tager du elevatoren op til det dobbelte udkigspunkt, der giver dig en 360-graders panoramaudsigt over Barcelona fra 125 meters højde. Brug lidt tid på at kigge ud over byen, og få endda et glimt af havet og Collserola-massivet. Opgrader din oplevelse med en billet til 'Cloud Cities Barcelona', en gangbar skulptur designet af Tomás Saraceno. Ophængt på toppen af kuplen kan du nyde en fordybende tur gennem dens indre og genoverveje den måde, du ser tingene på, din rolle i byen, og hvordan du forestiller dig den.

Fra Barcelona: Dagstur til Cataloniens middelalderlandsbyer

4. Fra Barcelona: Dagstur til Cataloniens middelalderlandsbyer

Mød din guide i det centrale Barcelona kl. 08.30, og tag derfra på en køretur gennem hjertet af det catalanske landskab til den gamle by Besalú. Når du ankommer, får du en guidet tur gennem denne smukt bevarede landsby fra middelalderen. Oplev byens arkade gader, besøg en restaureret mikveh (et gammelt jødisk bad fra det 12. århundrede), og se resterne af en middelalderlig synagoge. Din 10-timers tur fortsætte med minibus til landsbyen Rupit. Undervejs passerer du Castellfollit de la Roca, en af de mindste byer i Catalonien med blot 1.000 indbyggere, der bor på bare 0,7 kvadratkilometer på kanten af en basaltklippe. Når du ankommer i Rupit, kan du nyde 2-timers fritid til at udforske denne smukke by på egen hånd. Gå langs brostensbelagte gader foret med landhuse fra det 16. århundrede, stop ved den hængende træbro, og besøg den barokke Sant Miquel Kirke. Spis frokost på en lokal restaurant (for egen regning), og se resterne af Rupit Slot, som ligger på en klippetop. Dernæst kan du nyde en smuk køretur til toppen af Cingles de Tavertet sandstensklipper. Du vil passere en megalit grav (en mark med begravelsesurner) og derefter den iberiske mur, før du ankommer til landsbyen Tavertet. Sammen med dig guide går du en tur rundt i denne charmerende landsby, som er blevet erklæret en "National Ejendom af Kulturel Interesse" på grund af dens 48 bevarede huse fra det 17. og 18. århundrede. Lær om landsbyen, mens du beundrer husene og den romanske Sant Cristòfol Kirke fra det 11. århundrede. Nyd en kort pause, hvor du kan få kaffe på en lokal café (for egen regning) eller gå til et udsigtspunkt for at beundre en fantastisk udsigt over Panta de Sau Sø. Derefter kan du slappe af på køreturen tilbage til Barcelona, og nyde udsigten over El Magatalls, en smuk frodig skov, og El Montseny, en naturpark på UNESCO's Menneske og Biosfære Liste.

Halvdagsudflugt til Barcelona og Sagrada Familia med afhentning på hotel

5. Halvdagsudflugt til Barcelona og Sagrada Familia med afhentning på hotel

På denne spændende halvdagstur kan du besøge nogle af de smukkeste steder i Barcelona. Du vil også komme til at udforske La Sagrada Familia, hvor du vil springe køen over for at spare kostbar tid. Efter afhentning på din indkvartering i Barcelona, rejser du med privat transport for at opleve Barcelonas forskellige ansigter. Under turen vil din ekspertguide dele fascinerende historier om byens unikke arkitektur, kultur og historie. Denne halvdagstur vil lade dig opdage den virkelige essens af Barcelona. Nyd de verdensberømte seværdigheder, de skjulte hemmeligheder og de fantastiske seværdigheder i Barcelona sammen med en entusiastisk guide i en lille venlig gruppe. Begynd din tur på Plaça Catalunya, Barcelonas centrale torv. Pladsen har forbindelse til avenuen Passeig de Grácia, som byder på nogle af de bedste eksempler på catalansk arkitektur. Tag et øjeblik til at beundre de slående facader af private modernistiske bygninger, blandt andet Gaudís berømte La Pedrera. Følg i Gaudís fodspor, når du udforsker l'Eixample som det næste. Efter at have besøgt det majestætiske Hospital de Sant Pau fortsætter du til Gaudís mesterværk, La Sagrada Familia. Se de forskellige dele af bygningen og de mange eksempler på religiøs symbolik, der er gemt i dens unikke facader. Du vil helt sikkert blive betaget af Gaudis utrolige arkitektoniske stil: den ejendommelige form på søjlerne, lofterne, væggene og basilikaens organiske arkitektur. Denne tur omfatter også en afslappet vandretur gennem de charmerende hjørner af det gotiske kvarter. Din guide vil tage dig med gennem de små hyggelige baggader for at finde de skjulte aftryk, som romerne og middelalderen har efterladt i dette verdensberømte kvarter. Når du har besøgt strandpromenaden, skal du køre til Montjuïc-bjerget og stoppe ved Mirador de l'Alcalde, en smuk terrasse med en vidunderlig udsigt over Barcelonas ikoniske skyline, der byder på fantastiske fotomuligheder.

Sagrada Família, Park Güell og Casa Batlló: Gaudi-kombitur

6. Sagrada Família, Park Güell og Casa Batlló: Gaudi-kombitur

Navnet Gaudí er næsten synonym med Barcelona. Byens favoritarkitekt har været med til at udtrykke stilen for Barcelona, der har dybe rødder i dens naturlige omgivelser Dette er Barcelona fra sin mest levende og legende side. På denne tur, der bedre end nogen anden indfanger Gaudís arbejde, vil du besøge 3 af hans boligværker, herunder 1, der er ukendt for de fleste besøgende. Skip de lange køer, og gå gennem smukke Park Güell, og tag på en dyb udforskning af Gaudís største arbejde og sidste hvilested, La Sagrada Familia. Din tur starter med indgang til Casa Batlló, velsagtens Gaudís mest imponerende boligejendom (og helt sikkert hans mest besøgte). Med indgang før morgenens folkemængder vil du opdage nogle af de geniale løsninger, som Gaudí anvendte til at løse arkitektoniske problemer i hele huset og kaste lys og luft gennem dets mange niveauer. Et garanteret højdepunkt på turen er taget, der er designet til at ligne drageskæl - Barcelonas store emblem. Et sted i midten er Park Güell. Delvist en fantasifuld farveeksplosion og delvist en tankevækkende undersøgelse af organiske former. Det er en perfekt afspejling af den naturlige verden. Efter man begyndte at kræve billet for et par år siden, er køerne for at komme indenfor blevet utroligt lange, så det er heldigt, at du med denne tur får skip køen-adgang. Din tur ender samme sted som Gaudí selv gjorde, nemlig i La Sagrada Familia. Det kan være svært at vide, hvor man skal se hen på sit første besøg i La Sagrada Familia, men du har heldigvis en Gaudí-ekspert ved hånden til at guide din oplevelse. Du vil tilbringe en hel time med at udforske kirken selv, og derefter (modsat de fleste ture) tage ned i museet for at se nogle af arkitektens tegninger, modeller og beregninger og frit udsyn til hans grav. Din tur omfatter også reserveret adgang til at bestige et af de kirketårnene, hvorfra du kan nyde en utrolig udsigt over Barcelona. På grund af Gaudí og hans værkers popularitet, er der lange køer udenfor alle stederne, du besøger (Casa Batlló, Park Güell og La Sagrada Família), men med forhåndsreserveret indgang til hver, kan du gå direkte indenfor. På samme tid hjælper en privat transport mellem stederne dig til at komme omkring mere, end det ellers ville være muligt på egen hånd i løbet af en hel dag. Giv Gaudí den tid, han fortjener, på denne komplette tur til hans fineste værker.

Barcelona: Sagrada Familia: Spring linjen over på en guidet tur

7. Barcelona: Sagrada Familia: Spring linjen over på en guidet tur

Tag med os på vores guidede rundvisning i Sagrada Familia, og se på denne bygning, der er opført på UNESCO's verdensarvsliste. Begynd med at opleve hvert hjørne af dette fascinerende sted udefra: du vil først blive imponeret over bygningens højde og vertikalitet, derefter vil du beundre den første af facaderne og blive imponeret over dens utallige detaljer. Når du kommer indenfor, vil du blive forbløffet over højden af hvælvene og de fantastiske glasmalerier. Ved slutningen af turen vil du vide meget mere om Antoni Gaudi og symbolikken bag hans mest ikoniske og stadig ufærdige bygning.

Hurtigkø: Sagrada Familia & Barcelona

8. Hurtigkø: Sagrada Familia & Barcelona

Udforsk Barcelona på denne 8-timers guidede tur, og se nogle af de mest berømte Gaudí-vartegn. Gå ned af skjulte gader i det gotiske kvarter, og stop og smag de lokale tapas og vin. Start din tur med at køre til Montjuïc, stedet hvor de Olympiske Lege blev afholdt i 1992, hvor du vil blive belønnet med en sublim udsigt over byen og kysten. Efter et kort stop ved Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC), bevæger du dig mod Plaça Espanya og kører forbi L'Eixamples modernista-bygninger. Rejsen til Sagrada Familia tager dig op ad Passeig de Gracia, med de berømte designerbutikker, og som er stedet hvor 2 af Barcelonas mest elskede Gaudí-bygninger ligger, La Pedrera og Casa Batlló. Før du besøger Sagrada Famìlia vil du få en dybdegående forklaring på, hvorfor denne fantastiske bygning er så vigtig for befolkningen og hvad den betød for Gaudí selv. Få adgang via hurtigkø og udforsk Gaudis monumentale - og ufærdige- Sagrada Familia indefra. Du kan spare op til 2 timers venten i kø om sommeren! Efter dit besøg i kirken, fortsættes til Barrio Gótic, den ældste del af byen, der stadig var omringet af middelalderens mure så sent som i det 19. århundrede. Spadser gennem de snørklede gader i middelalderkvarteret. Udforsk Barcelonas romerske begyndelse, gennem middelalderen da katalanske grever kontrollerede Middelhavet og Barcelona var imperiets hovedstad. Besøg det jødiske kvarter og det originale 2000 år gamle romerske tempel. Vi afslutter morgenen med et besøg i den fantastiske Santa Maria del Mar-kirke.  Efter en hurtig frokost, tages der mod Park Güell, den fantastiske byhave tegnet af Gaudí. Din guide vil lede dig igennem parken og forklare dig Gaudis koncept samt introducere dig til nogle af hans mest bizarre kreationer. Til slut køres tilbage til La Pedrera på Passeig de Gracia, hvor du kan springe køen over og komme ind i en af de mest fantastiske Modernista-bygninger.  Din guide vil forlade dig her, så du kan bruge lige så lang tid du vil på at udforske huset med dets uovertrufne arkitektur, besøge den rekonstruerede private bolig fra det 18. århundrede og opleve den permanente udstilling på tagetagen. 

Barcelona: Sagrada Familia aftentur med cava

9. Barcelona: Sagrada Familia aftentur med cava

Oplev Barcelonas mest berømte seværdighed, Sagrada Familia, som aldrig før med denne omhyggeligt tilrettelagte aftentur. Undgå de lange køer på dette ikoniske sted, og besøg det, efter at folkemængden er gået hjem, med en lokal guide. Begynd med at skåle for kirken med et glas cava fra en smart tagterrasse med udsigt over UNESCO's verdensarvsområde. Din guide vil dele lidt baggrundsinformation om Sagrada Familia og dens skaber, mens du nipper til din cava og tager nogle fantastiske billeder af arkitekturen. Derefter tager du en kort gåtur over til kirken og beundrer dens fascinerende facader. Din erfarne guide vil fortælle historier, der kaster lys over Antoni Gaudís store vision og de mange skjulte hemmeligheder i hele dens design. Find ud af, hvorfor der er en skulptur af en romersk soldat med seks tæer, forundres over statuetterne i japansk stil, og opdag de religiøse symboler, der er til stede i Gaudís værk. Opdag betydningen af mystiske figurer, og hold øje med en djævel, der holder en bombe! Gå heller ikke glip af de gotiske gargoyles, der tilføjer et uhyggeligt element til facaden. Sammen med din guide får du et dybdegående indblik i Sagrada Familia og kan værdsætte hele dens pragt, allerede inden du træder indenfor. Gå ind i det fængslende indre og bliv betaget af de farverige glasmosaikvinduer, der vil efterlade dig forpustet. Du vil ikke kun udforske bygningens historie, men du vil også finde unikke detaljer, såsom at Gaudí udødeliggjorde sit eget ansigt på en af væggene. Du får endda mulighed for at kigge på hans grav i krypten i den bygning, som han dedikerede sit liv til at skabe. Tag med på denne aftentur for at opleve Sagrada Familia præcis som du ønsker det - uden de travle menneskemængder. Hvis du virkelig vil fordybe dig i skønheden i Gaudís mesterværk, vil du gerne kende historien bag hver eneste detalje i denne storslåede struktur. Ved slutningen af din tur vil du være blevet endnu mere forelsket i dette særlige sted.

41 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Side 1 af 3

Seværdigheder, som du ikke må gå glip af

Andre seværdigheder i Barcelona

Vil du se alle oplevelser i Barcelona? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Barcelona

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 7.335 anmeldelser

Hvilken fantastisk tur. Stop i Besalu, Rupit og oppe i bjergene med en fantastisk udsigt var så det værd. Både Besalu og Rupit er fulde af historie, og selv hårde Game of Thrones blev ikke filmet nogen af stederne, disse plc giver helt klart disse vibes. Vores tour guide var stor, afslappet og skyndte os ikke nogen steder. Vi havde et godt kaffestop, da vi kom til Besalu. Også bageriet her har nogle lækre kager. Det eneste, jeg troede kunne ændres (men igen, det var lige efter en helligdag, så det kan have været tilfældet, at i Rupit var det sted, hvor man normalt tager dig til en traditionel frokost, lukket), så du endte med at have lidt for meget tid i Rupit. Kan varmt anbefale det alligevel.