Barcelona
Vandreture

Vælg datoer

Ofte stillede spørgsmål om Barcelona Vandreture

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Barcelona end Vandreture?

Disse andre ting at gøre i Barcelona må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i Barcelona

Vil du se alle oplevelser i Barcelona? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Barcelona

Samlet bedømmelse

4.8 / 5

baseret på 443 anmeldelser

Super - storslået natur

Yderst fin dag med den smukkeste natur . Vi var en mindre gruppe på 6 så guiden valgte en anden rute så vi kom helt til tops ( også grundet det var lørdag -korsang ☹️)men fik en virkelig smuk tur . Sværhedsgrad ok - du får sved på panden men der er tid til at gøre det forsvarligt. Guiden havde et meget let forståligt engelsk og vidste meget omkring natur - geologi og Catalonien .

Dette var en rigtig god dagstur ud af byen. Vandreturen var ikke så slem som forventet, da det var en ret jævn sti, dog lidt stejl til tider, men det værd for udsigten. Montserrat er et pragtfuldt sted at besøge, og jeg føler, at denne tur var den perfekte tid til at få en fornemmelse og udforske området. Guiden Roger var meget imødekommende og vidende!

En varieret tur med en vandretur, svævebane, klosterbesøg og spændende information om Montserrats historie og geologi. Udsigten fra bjerget er unik, når vejret er godt, og vores guide formidlede interessante fakta om stedet på en tiltalende og kompetent måde. En anbefalet tur.

Flot og smukt sted. Godt afpasset niveau med vandringen så alle kunne være med. Var heldige med vejret så have en smuk udsigt.

Fantastiske omgivelser og rar guide. Ikke for gangbesværede dog.