Barcelona
Ziplineoplevelser

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Barcelona

Vil du se alle oplevelser i Barcelona? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Barcelona

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 2.964 anmeldelser

Som mange turister elsker at gøre, er det meget at gå og se. Alt det, vi forventede, oversteg stedet. Ikke desto mindre er det fælles problem for hver enkelt turist TOILET! Angiv flere toiletfaciliteter i området. Og måske lade folket nyde en enkelt tur med kabelbane. Enkelt, hvilket betyder en familie pr. Ride, ikke klem alle sammen til et punkt, hvor vi ikke kunne nyde turen på grund af akavet stilhedstur med fremmede.

Min oplevelse med denne tour var FANTASTISK. Fra start til slut var det fantastisk, og bestemt min yndlingsdag i min tid i Spanien. Bjerge, kloster og vingård var alle smukke, men vores tour guide Marta var højdepunktet i det hele! Hun var utroligt morsom, venlig og imødekommende. Det føltes som om vi rejste med en yndlingssøster. Elskede hende.

Dette var vores første gang til Spanien og vores tour guide var meget venlig og kyndig. At have elektriske cykler var perfekt for os, fordi vi normalt ikke cykler. Vi elskede at være i stand til at se tæt på fra at være på cykler i stedet for en turbus. Vi ville tage denne tur igen i fremtiden.

Dette var en super sjov tur! Guiden var vidunderlig og sjov og talte 8 sprog. Det var dejligt at se Barcelona fra så mange synsvinkler, og cyklen gør meget af arbejdet for dig, hvis du let bliver træt. Sejlturen var ret grundlæggende, men stadig en god tid.

Dejlig tur op med kabelbanen, hvor man har udsigt ud over hele Barcalona.