Tilføj datoer

Barcelona Zoo

  • Entrébilletter
  • Guidede ture
  • City-kort
  • Private rundvisninger
  • Kombinationsoplevelser
Vi fandt 9 aktiviteter
Sorter efter:

Andre seværdigheder i Barcelona Zoo

Vil du se alle oplevelser i Barcelona Zoo? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Barcelona Zoo

Samlet bedømmelse

4.3 / 5

baseret på 1.151 anmeldelser

Det var lidt akavet. Hvis du køber en kupon med en tysk guide, skal du indløse den til stadion nær Pl. Catalunya, og så får du billetten. Og på stadion finder du ud af, at der ikke er nogen guide inkluderet. Der er intet du kan gøre ved det, men betale guiden igen. Guidenes bogstaver var desværre meget forvirrende.

God måde at se byen Baracelona på, Camp Nou Tour var en flot oplevelse

Baracelona Hop-On Hop-Off kan anbefales, at starte sin tur rundt i Baracelona med. Hvis man tager en tur med den "Røde og Grønne" kommer man rundt til alle de store seværdigheder. Camp Nou Tour er en stor oplevelse, hvis man kender lidt til FC Baracelona forskellige idræt hold.

... at hente billetten til Camp Nou stadion og faktisk også til bussen på en fjern busstation i den anden ende af byen er ikke ideelt og meget besværligt. Dette burde løses bedre! Også at finde det rigtige busselskab (2 forskellige udbydere) var lidt kompliceret!

Det var en rigtig god oplevelse alt ialt, men lyden i bussen var meget dårligt, så der måtte godt have været lidt mere info om de forskellige steder. Lidt øv at billetten ikke kunne leveres online, at man skulle bekoste tid og penge i at hente den i Barcelona.

Nemt at selv bestemme hvor man skal af.

Dejlig oplevelse. Søde medarbejder. Nemt at finde busserne. Busserne kommer hele tiden , så næsten ingen ventetid. Dette vil jeg gøre i alle de storbyer som har disse busser.