Bari
UNESCO-steder

34 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Rejser du nu? Se, hvad der er tilgængeligt for dine datoer

Vores mest anbefalede Bari UNESCO-steder

Polignano a Mare: Speedbådskrydstogt til grotter med aperitif

1. Polignano a Mare: Speedbådskrydstogt til grotter med aperitif

Stig ombord på et afslappende krydstogt langs Polignano a Mares kyst. Sejl på en 7 meter lang speedbåd til nogle af de bedste grotter i området, og vælg mellem en privat eller en gruppeoplevelse. Mød den lokale skipper og besætning i Cala Ponte Marina og sæt sejl mod hulerne. Beundre disse naturlige træk, der kun er tilgængelige med båd. Sejl forbi 11 km kystlinje, og nyd udsigten over byen fra et unikt perspektiv. Under krydstogtet kan du stoppe ved de bedste steder at svømme og dykke direkte ned i det krystalklare vand. Alternativt kan du holde dig tør på båden og nyde solens stråler eller nyde en traditionel italiensk aperitif om bord. Når din oplevelse er slut, vender du tilbage til Carla Ponte Marina

Polignano a Mare: Bådgrottetur med aperitif

2. Polignano a Mare: Bådgrottetur med aperitif

Sæt sejl langs en del af Adriaterhavet fra Polignano a Mare for at beundre de kystnære grotter fra havet. Stop for at kigge ind i havgrotter som Grotta Azzurra, Grotta Piana, Cala Paura og mange flere. Tag en dukkert i skjulte bugter med de medfølgende flydeanordninger, og nyd en aperitif om bord. Udforsk de mange grotter, der findes langs kysten ved Polignano a Mare, på en afslappende bådtur. Nyd en aperitif, gør hyppige stop for at svømme i det krystalklare vand, og nyd den dramatiske udsigt over kysten. Sæt sejl fra den lille havn i San Vito, og begynd din tur til de vigtigste grotter, herunder Grotta Palazzese, Grotta Santa Caterina, Grotta Chiari di Luna, Grotta delle Rondinelle, Cala Paura/Grottone, Grotta Azzurra, Grotta Piana og flere. Stop til en badepause på et af de smukkeste steder på Polignanos kyst og nyd en lækker Prosecco-baseret aperitif under sejlturen. Nyd solen på dækket eller slap af under en parasol. Udnyt stige og flydere for både voksne og børn. I slutningen af turen vender du tilbage til afgangsstedet.

Bari: Pasta Experience Walking Tour

3. Bari: Pasta Experience Walking Tour

Begynd dit kulturelle eventyr med at besøge hovedattraktionerne i den gamle bydel. Stop og oplev basilikaen Saint Nicholas med dens dyrebare krypt, den gamle katedral Saint Sabinus og det ydre af det tusindårige swabiske slot. Fortsæt din tur langs de autentiske smalle gader i den gamle bydel, hvor damer stadig laver pasta i hånden, børn leger udendørs, og folk laver mad i hvert hjørne. Afslut turen til fods ved Signora Marias hus. Her vil du lære at lave orecchiette, en lækker type lokal hjemmelavet pasta, og finde ud af hemmelighederne bag dens traditionelle opskrift. Mens du drikker Primitivo rødvin, laver og smager din egen hjemmelavede pasta og føler dig som en rigtig lokal. Afslut din vidunderlige dag med at smage noget fantastisk lokal is!

Bari Lufthavn: Fælles 1vejs transport til Matera centrum

4. Bari Lufthavn: Fælles 1vejs transport til Matera centrum

Sikr dig pålidelig transport med en forudbestilt fælles transport fra Bari Karol Wojtyła Lufthavn til Matera's Piazza Giacomo Matteotti, tæt på Matera Centrale. Undgå besværet med at navigere i det offentlige transportsystem før eller efter en lang rejse. Når du stiger af dit fly, bliver du mødt og støttet af personalet ved busstoppestedet. De vil hjælpe dig om bord med at forberede din transfer. Slap af, og nyd udsigten over Italien fra komforten i en moderne bus, mens du bliver kørt til et bekvemt centralt sted i Matera.

Bari Walking Street Food Tour

5. Bari Walking Street Food Tour

Turen begynder med et besøg på hovedattraktionerne i den gamle bydel. Disse omfatter Sankt Nikolaus' basilika og dens dyrebare krypt, den gamle Sankt Sabinus-katedral og det tusindårige schwabiske slot. Stop flere gange for smagsprøver. I et panificio (bageri) kan du lære, hvordan focaccia barese laves, og smage en skive af dette lækre friske italienske brød. Besøg en salumeria (delikatesseforretning) for at lære om forskellige slags oste og salami, mens du drikker et glas vin. I et særligt traditionelt hjørne af byen kan du opdage stegt gademad med den stærke smag af sgagliozze eller panzerotti. I et gelateria kan du nyde ægte hjemmelavet is og vælge din favorit blandt et fantastisk udvalg. Turen slutter med at gå på opdagelse i den moderne franske del af byen. Her, ved den berømte havkyst, er der smukke operateatre og luksuriøse shoppinggader at udforske.

Bari i båd: Se byen fra søsiden med aperitivo

6. Bari i båd: Se byen fra søsiden med aperitivo

Grib muligheden for at opdage Bari fra søsiden på vores fascinerende gozzo, et fartøj, der er indbegrebet af den italienske maritime tradition. Ombord på vores komfortable båd kan du nyde en unik og uforglemmelig oplevelse og beundre byen fra dens bedste perspektiv, ledsaget af en af vores erfarne skippere*. * Skipperne er ikke rejseledere. I løbet af den ca. 1,5 time lange tur gør vi et behageligt stop, hvor vi ankrer båden op foran et karakteristisk sted i byen, som regel Basilica di San Nicola. Dette øjeblik med afslapning vil yderligere forbedre din oplevelse, når du nyder en dejlig aperitivo, som vi tilbyder. Du kan nyde forfriskende hvidvin og håndlavet taralli. Hvis vejret tillader det, har du desuden mulighed for at tage en forfriskende dukkert i vandet langs havnefronten. Det er praktisk at gå ombord på turen, som ligger i hjertet af Baris historiske centrum, ved siden af det storslåede Teatro Margherita, et ikonisk vartegn ud mod den store Piazza del Ferrarese. Tag med os og fordyb dig i en af de mest fængslende oplevelser, denne fascinerende by har at byde på.

Polignano a Mare: Sejltur, svøm og grotte med aperitif

7. Polignano a Mare: Sejltur, svøm og grotte med aperitif

Oplev en vidunderlig dag til søs på en guidet bådtur med afgang fra Polignano a Mare. Besøg kysten, bugter og havgrotter, tag en forfriskende dukkert i havet og nyd en lille aperitif. Vælg mellem en delt eller privat mulighed baseret på, om du foretrækker privatliv eller chancen for at møde andre. Når du hopper ombord, bliver du mødt af personalet, som vil give dig håndklæder, snorkeludstyr og personlige briller. Oplev Polignanos storslåede kyst og se statuen dedikeret til Domenico Modugno. Tag derefter til den smukke bugt Lama Monachile. Udforsk Palazzese-grotten og se Eremittens ø (San Paolo Island), før du tager en dukkert i Apuliens uberørte vand . Efter en forfriskende svømmetur kan du skåle med en gratis prosecco og apulisk taralli på vej tilbage til Polignano a Mare.

Apulien: Cykeltur gennem Bari's skatte

8. Apulien: Cykeltur gennem Bari's skatte

Oplev en behagelig cykeltur for at opleve byen Bari, og lad din flersprogede ekspertguide vise dig de vigtigste seværdigheder i den apuliske hovedstad. Smag på lokale produkter som håndværksmæssig is eller pålæg og oste med en smagsprøve. Før forbi Sankt Nikolaus' basilika, San Sabino-katedralen, det svabiske slot, Teatherne, de vigtigste pladser, de mange maleriske strande og de smukke skjulte hjørner i det historiske centrum, såsom fiskemarkedet og gyderne, hvor kvinderne stadig tilbereder håndlavet frisk pasta. Du vil vove dig ind i det ægte Bari og fordybe dig i det livlige lokale liv og traditionerne i denne fortryllende by. Vælg de cykler, der passer dig bedst blandt dame-, herre- og børnecykler. Nyd en tur, der passer til alle niveauer af cykling. Bari er en flad og solrig by og er derfor ideel til at blive besøgt på cykel hele året rundt.

Fra Bari: Sightseeingtur i Puglia og Matera

9. Fra Bari: Sightseeingtur i Puglia og Matera

I det langsomme tempo på vejene i den sydlige hæl af den italienske støvle vil vi lære steder at kende, som ellers er svære at nå på egen hånd. Du får mulighed for at besøge gamle byer, badebyer og historiske steder i Puglia og Basilicata. Vores ture vil være en mulighed for at lære om den lokale kultur i et venligt og uformelt miljø. Vi rejser ad bagveje til destinationer, der viser naturen sammen med menneskeligt håndværk. Du vil have en ven ved din side, som kan hjælpe dig med at fordybe dig i skikke og traditioner i de byer, du besøger. Vælg mellem forskellige rejseplaner. Ofte efterspurgte ture inkluderer: 1) Bari - Polignano - Alberobello - Matera - Bari (190 km) 2) Bari - Alberobello - Locorotondo - Cisternino - Ostuni - Bari (190 km) 3) Bari - Polignano - Alberobello - Locorotondo - Monopoli - Bari (170 km) 4) Bari - Altamura - Gravina - Matera - Bari (150 km) 5) Bari - Ruvo - Castel del Monte - Trani - Bari (150 km) Steder på Unescos verdensarvsliste: Alberobello: på vej til trulli-hovedstaden ligger Polignano, der er berømt for sine klipper og er hjemsted for verdensmesterskabet i dykning ved Adriaterhavskysten. Locorotondo og andre små byer i Itria-dalen kan besøges ved at køre ad gamle veje fyldt med gamle monumentale oliventræer. Matera: På vejen til denne fantastiske by kan vi stoppe i Gravina i Puglia og Altamura, som er hjemsted for noget af den lækreste mad i regionen. Castel del Monte: Vi foreslår stop i Ruvo di Puglia og Trani med deres vidunderlige katedraler. Kør gennem maleriske klippe- og kystlandskaber.

Bari: Halvdags sejltur langs Pugliese-kysten

10. Bari: Halvdags sejltur langs Pugliese-kysten

Når du har mødt din skipper i marinaen i Bari, går du om bord på din sejltur. Nyd en velkomstsnack med lokal focaccia og en fremragende Primitivo rødvin for at starte dit sejlereventyr. Derefter er det tid til at sejle ud på det åbne hav. Herude kan du beundre det imponerende fyrtårn i Bari. Hvis du er heldig, kan du se delfiner, som ofte kommer tæt på båden. Hvis du har lyst, vil skipperen endda give dig mulighed for midlertidigt selv at manøvrere båden. Hvis havforholdene tillader det, kan du tage en dukkert i det krystalklare vand og nyde de forfriskende temperaturer. Din skipper vil kaste anker ved den gamle flåde i Bari, hvor du kan tage endnu en dukkert og tage panoramafotos af promenaden. Til sidst kan du besøge det historiske centrums gamle fiskemarked og beundre San Nicolas-basilikaen.

Bari

Bari

Ofte stillede spørgsmål om Bari UNESCO-steder

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Bari end UNESCO-steder?

Disse andre ting at gøre i Bari må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i Bari

Vil du se alle oplevelser i Bari? Klik her for en fuld oversigt