Tilføj datoer

Basilica of St. Patrick's Old Cathedral, NYC

Basilica of St. Patrick's Old Cathedral, NYC: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

New York City: Gangstere og spøgelser 2 timers vandretur

1. New York City: Gangstere og spøgelser 2 timers vandretur

Tag på en to timers guidet vandretur gennem nogle af NYC's mest berømte kvarterer, og oplev historierne om gangstere og spøgelser fra byens fortid. Five Points, Chinatown, Little Italy og Greenwich Village var kendt som sædelighedskvarterer i 1920'erne og 30'erne. Se de steder, hvor gangstere som John Gotti og Lucky Luciano plejede at feste, indgå aftaler og udføre trusler. Besøg hjemsøgte steder og gamle gerningssteder på en rundvisning under ledelse af historikere. Undervejs vil du høre uhyggelige historier om spøgelser og gangstere fra NYC's gader. Stop ved The Five Points, der er kendt for at huse New Yorks mest berygtede bander, Chinatowns "Blood Alley", hjemsøgte huse i West Village og de mange restauranter, hvor mafiamord fandt sted i Little Italy. Gå indenfor i den gudfaderprydede Basilica of St Patrick. Turen er familievenlig med hyppige stop.

St. Patrick's Old Cathedral: Rundvisning i katakomberne

2. St. Patrick's Old Cathedral: Rundvisning i katakomberne

I over 200 år har katakomberne i Basilica of St. Patrick's Old Cathedral tjent som sidste hvilested for de troende afdøde. Dette historiske sted har været vidne til prominente katolikker fra New York, der har kæmpet og opnået mange resultater. Få eksklusiv adgang til områder uden adgangsbegrænsning, herunder to indhegnede kirkegårde med mure. Oplev de eneste aktive katolske katakomber i New York City. Se, hvor biskopper hviler sammen med prominente katolikker fra New York, såsom Delmonico-familien og den første bosiddende biskop i New York, biskop John Connolly. Denne labyrint af hvælvinger tilhører i vid udstrækning bankfolk, advokater, industrikaptajner, købmænd, politiske kandidater og endda en general fra borgerkrigstiden, Thomas Eckert.

NYC: Historien om Lower East Sides madkultur

3. NYC: Historien om Lower East Sides madkultur

Spadser gennem gaderne i Lower East Side på Manhattan for at opdage historien om forskellige indvandrersamfund på en guidet foodie-tur. Forkæl dine smagsløg med smagsprøver fra hele verden, der viser den smeltedigel af kulturer og køkkener, som kendetegner Lower East Side. Mød din guide lige uden for African Burial Ground Monument og New Yorks højesteret. Lær først om oprindelsen til det afroamerikanske samfund i New York. Gå videre til det berømte Chinatown-distrikt, og lær mere om det kinesiske samfund, der engang boede i området. Se nogle af de butikker og restauranter, der stadig findes i området, og prøv nogle lækre stegte dumplings på et sted, der er populært blandt de lokale. Oplev det tilstødende distrikt Little Italy, som engang var hjemsted for tusindvis af immigranter fra Syditalien. Nyd nogle klassiske italienske smage, der har dannet grundlag for nogle af de mest populære nutidige amerikanske snacks. Gå derefter ind i Nolita-kvarteret og stop uden for St Patrick's Old Cathedral, et vigtigt omdrejningspunkt for det irske katolske samfund, efterfulgt af en kort gåtur gennem Sara D Roosevelt Park. Lær om det jødiske samfunds historie, som også har efterladt en varig arv på Lower East Side. Prøv nogle knishes, en traditionel ashkenazi-jødisk snack lavet af kartoffelbaseret dej og et udvalg af velsmagende fyld. Mens du udforsker de forskellige kvarterer, kan du lære om, hvordan de forskellige indvandrersamfund har påvirket det moderne amerikanske køkken og kultur, inden du slutter din tur uden for Tenement Museum.

New York City: Italiensk madsmagningstur til Little Italy

4. New York City: Italiensk madsmagningstur til Little Italy

Dyk ned i madkulturen i Little Italy på en 2 timers smagstur og besøg 4 forskellige steder i det berømte New York-kvarter. Hvert sted, du besøger, er mere end et århundrede gammelt, og smagsprøverne udgør det, der svarer til en 4-retters frokost. Start på La Bella Ferrara, der har henrykket beboerne i Little Italy siden slutningen af 1800-tallet, og få nogle af deres italienske regnbue-kager. Besøg derefter det familieejede Di Palo's, den hundrede år gamle italienske specialbutik, der har været drevet siden 1925, og hvor fremstilling af mozzarella har været en familietradition. Den friske mozzarella prosciutto og parmesanost smager du og vil gerne gå tilbage efter mere. Så tag til Nolita Pizza for at opleve deres service af høj kvalitet og lækre pizza med vigtig italiensk ost. På vejen til Ferrara Bakery vil din guide pege på filmsteder fra storfilm som "The Godfather", "Donnie Brasco", "Mean Streets" og "Sex and the City". Næst skal du se smuglerdepotet fra forbudstiden og opdage et torv, der er opkaldt efter New Yorks første italienske detektiv. Patrick's Cathedral for at se, hvor højtprofilerede bryllupper og mindehøjtideligheder finder sted, inden du afslutter din rundvisning.

Nolita & Little Italys hemmeligheder - tur med mad og historie

5. Nolita & Little Italys hemmeligheder - tur med mad og historie

Tag på rundtur i de hyggelige hjørner af Nolita, hvor gammeldags charme møder en cool downtown-stemning. Turen inkluderer: Alle deltagere samles omkring en varm træfyret murstensovn og ser pizzaiolaen lave rustik pizza, mens de nipper til lækker italiensk rødvin. Derefter går vi på opdagelse i kvarteret og smager en vietnamesisk taco, en spansk chorizo- og manchego-ostsandwich, mexicansk ristet majs, en lækker italiensk regnbuekage og en meget kunstnerisk og gourmet chokolade Bon Bon. Kom og udforsk dette eklektiske, hippe og livlige kvarter i centrum gennem mad, historier og mennesker. Det, der engang var Little Italy, er nu en blanding af mad fra hele verden, som du kan smage, mens du hører historien om, hvad der var, hvad der er, og hvad der er blevet et af New Yorks hotteste kvarterer. Mellem de skræddersyede butikker, søde caféer og bemærkelsesværdige restauranter får du lyst til at flytte ind og aldrig flytte ud igen!

6 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Basilica of St. Patrick's Old Cathedral, NYC

Andre seværdigheder i Basilica of St. Patrick's Old Cathedral, NYC

Vil du se alle oplevelser i Basilica of St. Patrick's Old Cathedral, NYC? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Basilica of St. Patrick's Old Cathedral, NYC

Samlet bedømmelse

4.5
(642 anmeldelser)

Lee was a great guide showing us around all the different spots in Little Italy. The stop for pizza was especially good.