Basilikacisternen

Basilikacisternen

Basilikacisternen: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Istanbul: Basilica Cistern Skip-the-Line Entry & Audio Guide

1. Istanbul: Basilica Cistern Skip-the-Line Entry & Audio Guide

Udforsk den slående Basilica Cistern under dit besøg i Istanbul. Rejs ned under jordens overflade og beundr den karakteristiske arkitektur, mens du lytter til en audioguide, der giver dig indsigt i dette steds historie. Rejs tilbage i tiden og oplev det gamle byzantinske rige. Gå ned ad trapperne og oplev Basilica Cistern under Istanbuls gader. Gå gennem den gamle struktur og beundr arkitekturen og udsmykningen, herunder Medusa-hoveder fra den græske mytologi. Mens du lytter til audioguiden, kan du lære mere om Basilika-cisternens fascinerende historie. Bliv indenfor, så længe du vil, og tag nogle flotte billeder af en af de største attraktioner i Istanbul.

Istanbul: Tur til Den Blå Moské, Basilika-cisternen og Hagia Sophia

2. Istanbul: Tur til Den Blå Moské, Basilika-cisternen og Hagia Sophia

Mød din guide i hjertet af den gamle bydel, og nyd stressfri sightseeing og total fleksibilitet med denne guidede kombinationstur i Istanbul. Vælg det bedste tidspunkt for dit besøg ved at vælge mellem flere daglige afgangstider, spring de lange køer over ved Basilica Cistern, og lær om den fascinerende historie om den byzantinske arv, det osmanniske imperium, Den Blå Moské og Hagia Sophia. 60-minutters tur til Den Blå Moské: Dagligt kl. 11.00 og 13.45. Rejs tilbage i tiden i Den Blå Moskés gårdhaver. Træd derefter indenfor og beundr arkitekturen og de berømte blå Iznik-fliser. Mens du går på opdagelse, kan du lære om den byzantinske og osmanniske arv, islam og Istanbuls rige historie af din guide. Efter turen kan du nyde fritiden og tage fantastiske billeder. 30-minutters tur til basilikaens cisterne: Dagligt kl. 10.00, 12.00, 14.00, 16.00. Spring de lange billetkøer over med din guide, og oplev Basilica Cistern under Istanbuls gader. Gå gennem den gamle cisterne, og beundr arkitekturen og Medusa-hovederne fra den græske mytologi. Bliv indenfor, så længe du vil, når turen er slut. 60-minutters tur i den gamle bydel og Hagia Sophia udefra: Dagligt kl. 10.00 og kl. 14.00. Lær fascinerende fakta om det 2.000 år gamle vartegn, mens du går på opdagelse med din guide. Se nærmere på Millionstenen, Hippodromen, et cirkus, der var det sportslige og sociale centrum i Konstantinopel, hovedstaden i det byzantinske rige, og meget mere. Turen slutter med historien og de vigtigste arkitekturfakta om Hagia Sophia, som i mere end 1.000 år var kristendommens største kirke, der blev omdannet til en moské i 1453. Vigtig information: Siden januar 2024 har det ikke længere været muligt at komme ind i Hagia Sophia-moskeen, men efter rundvisningen har du mulighed for at komme ind i besøgsområdet mod et ekstra gebyr på 25 euro. Den Blå Moské har ingen adgangsgebyr og ingen billetkøer, men der er en sikkerhedskontrol, som kan tage op til 30 minutter i mellemsæsonen og op til 60 minutter i højsæsonen. Men bare rolig, i ventetiden vil din guide, som er meget velinformeret og god til at skabe relationer til kunderne, underholde dig med gode historier, fakta og nyttige oplysninger om Istanbul. For at komme ind i Den Blå Moské skal kvinder dække deres knæ, skuldre og bryst. De skal også delvist dække deres hår med et tørklæde. Mænd skal dække deres knæ og skuldre. Hvis du ikke har et tørklæde eller en body cover, kan du købe dem ved indgangen (et tørklæde koster 1 € og en body cover koster 3 €).

Istanbul: Basilica Cistern Skip-the-Line Ticket Audio Guide

3. Istanbul: Basilica Cistern Skip-the-Line Ticket Audio Guide

Oplev Istanbuls skjulte perle, Basilica Cistern, et mesterværk af byzantinsk ingeniørkunst, med en billet, der springer køen over, og en digital audioguide. Lær, hvordan dette underjordiske vidunder blev designet til at opretholde Konstantinopels vandbehov og fremvise oldtidens opfindsomhed. Gå gennem de store, skyggefulde vidder, oplyst af blødt lys, der danser på vandoverfladen og skaber en fascinerende atmosfære. Tag på en fængslende rejse ind i historiens dybder med detaljerede fortællinger og historisk kontekst fra din digitale guide. Forundres over de 336 marmorsøjler, der stiger op fra dybet, og som hver især fortæller en historie om fortidens civilisationer. Blandt disse kan du beundre de gådefulde Medusa-hoveder, hvis oprindelse er omgærdet af mystik og myter. Når du træder ind i en verden, hvor historie, arkitektur og legender mødes, kan du nyde roen i dette underjordiske vidunder, væk fra byens travlhed. Lad de kølige, ekkoagtige kamre tryllebinde dig, mens du udforsker en af Istanbuls mest uforglemmelige seværdigheder. Om aftenen kan du nyde musikalske lækkerier med overraskelseskoncerter på udvalgte aftener fra kl. 19.30 til 22.00. Midt i de gamle vidundere falder du måske over en koncert, hvor historiens vingesus blander sig med kunstens skønhed i en fascinerende oplevelse.

Istanbul: Basilika-cisternetur og spring køen over med guide

4. Istanbul: Basilika-cisternetur og spring køen over med guide

Opdag basilikacisternen under Istanbuls gader på en guidet tur. Bliv forbløffet over den fantastiske arkitektur i cisternen under rundvisningen, og se på Medusahovederne. Spring køen over og undgå den lange kø, mens du følger din guide gennem historien. Mød din guide foran udgangsporten til basilikacisternen og gå ind sammen. Spring de lange køer over, og nyd en rundvisning med højdepunkterne, og lær interessante fakta om vandcisternen med en audioguide. Bedøm cisternens teknik, mens du hører historien med en lydguide, der kan downloades. Efter din guidede rundvisning kan du blive og udforske bygningen i dit eget tempo.

Istanbul: Topkapi-, Hagia Sophia- og Basilika-cisternetur

5. Istanbul: Topkapi-, Hagia Sophia- og Basilika-cisternetur

Tag med på en guidet tur og oplev Topkapi-paladset, Hagia Sophia og Basilica Cistern i Istanbul. Få fordel af prioriteret adgang ved museernes billetkontorer under ledelse af din effektive guide. Mød din guide i Sultanahmet-kvarteret på et let tilgængeligt sted, og se Istanbuls største monumenter på en vandretur. Start med Basilica Cistern, gå rundt i det "underjordiske palads" og lær om dets historie. Se de underjordiske søjler, og lær om byzantinsk arkitektur. Gå på trægangbroerne over vandet til de berømte omvendte Medusahoveder. Besøg derefter Hagia Sophia med forudbestilte billetter, og oplev det mest betydningsfulde sted for den græsk-ortodokse religion i Istanbul, og lær, hvordan det blev omdannet til en moské efter den osmanniske erobring af Konstantinopel. Udforsk det fantastiske monument med elementer af en moské og en kirke, der står ved siden af hinanden. Beundr basilikaens fantastiske kuppel, minareter og utallige mosaikker, malerier og romerske søjler. Lær, hvordan de imponerende İznik-fliser blev tilføjet over tid i moskeen, hvordan den fantastiske Jomfru Maria-mosaik blev lavet, og hvorfor osmannerne valgte at begrave deres sultaner i gårdspladsen. Fortsæt til Topkapi-paladset for at udforske det osmanniske riges pragt. Gå ind i det berømte palads med prioriterede adgangsbilletter og opdag komplekset af bygninger, pavilloner og gårdspladser. Gå på opdagelse i de ydre terrasser, og beundr udsigten over Det Gyldne Horn. Vælg at besøge Harem med dine inkluderede billetter, når det passer dig. Beundr skabslåger indlagt med perlemor og skildpaddeskjold og fantastiske Iznik-fliser med vers fra Koranen. Afslut med et besøg i de hellige relikvier og de kejserlige køkkener.

Istanbul: Byens bedste heldagstur med transfer

6. Istanbul: Byens bedste heldagstur med transfer

Istanbul: Best of The City heldagstur med transfer tilbyder en personlig eller delt oplevelse for besøgende, der ønsker at udforske byens største attraktioner med en dedikeret guide. Lær om byens historiske udvikling under Romerriget og Det Osmanniske Rige på en privat tur. Sammenlign de forskellige kulturer og religioner i disse imperier, mens du udforsker Istanbuls ikoniske seværdigheder som Topkapi-paladset og Hagia Sophia-moskeen. Rejs stressfrit med privat transport tur-retur. Nyd rolige besøg i Hagia Sophia, Topkapi-paladset, Den Blå Moské, Basilika-cisternen og Hippodromen i Konstantinopel. Besøg den berømte Sultanahmet-moské, også kendt som Den Blå Moské, på grund af dens unikke indretning med blå, kongelige Iznik-fliser. På Hippodromen kan du se, hvor romerne plejede at arrangere vognløb og gladiatorkampe. Beundr den tilbageværende egyptiske obelisk, serpentinsøjlen, Konstantinsøjlen og den tyske fontæne. Afslut dagen med at lære om tyrkisk kunsthåndværk i den berømte Grand Bazaar og dens 4.000 butikker (erstattet med Arasta Baazar eller Krydderibasaren om søndagen). Med din private guide, der viser vej, er der ingen chance for at fare vild i basaren. Denne tur er en god start for førstegangsbesøgende i Istanbul. Du får en god idé om Istanbuls fortid, nutid og fremtid, mens du besøger nogle af byens must-see seværdigheder og monumenter. Du kan til enhver tid stoppe turen og stille spørgsmål. Besøg den berømte Sultan Ahmed-moské, også kendt som Den Blå Moské, er en historisk moské i Istanbul, Tyrkiet. Moskeen er kendt for sin fantastiske arkitektur med sine seks minareter og smukke blå fliser, der pryder det indre, hvilket har givet den tilnavnet "Den Blå Moské". Oplev Topkapi-paladset, som er et storslået og historisk vigtigt palads, der ligger i Istanbul. Det fungerede som de osmanniske sultaners primære residens og administrative hovedkvarter i 400 år. Besøg udstillingen af skatkammer, klæder og våben samt hellige relikvier. - Oplev Hagia Sophia, en berømt historisk bygning i den gamle bydel i Istanbul. Den blev oprindeligt bygget som den største katedral i verden af det byzantinske imperium i det 6. århundrede og senere omdannet til en moské under det osmanniske imperium. -Se basilikaens cisterne, som USA's tidligere præsident Bill Clinton besøgte. Imponerende romersk imperiestruktur som omtalt i Dan Browns roman "Inferno" og James Bonds "From Russia with Love". -Afslut dagen i den berømte Grand Bazaar med 4000 butikker. - Få den personlige oplevelse af en privat tur - Smag den lokale gode mad (kød/vegetarisk/dessert) - Oplev tyrkisk kunsthåndværk - Stærkt anbefalet til enestående fotoshoots - Anbefalet aktivitet til at opleve den fulde smag af Istanbuls rige historie og kultur på kort tid Mulighed 1- Guidet tur - Istanbul: Det bedste af byen Heldagstur med transfer Mulighed 2- Privat tur-Istanbul: Det bedste af byen Heldagstur med transport

Istanbul: Basilika-cisternen med guidet tur, hvor man springer linjen over

7. Istanbul: Basilika-cisternen med guidet tur, hvor man springer linjen over

Besøg Basilikacisternen, som blev bygget i det 4. århundrede og udvidet i 532 e.v.t. Cisternen blev anvendt til vandopbevaring i den byzantinske periode. Lad din guide forklare mysteriet om Medusahovederne fra den græske mytologi. Udforsk cisternesystemet, som er på størrelse med en domkirke. Systemet blev bygget i Kejser Justinian I's regeringstid i 532 e.Kr. for at levere vand til det store palads. Cisternen kan rumme op til 80.000 m3 vand, leveret via 20 kilometers akvædukter fra et reservoir nær Sortehavet. Gå ned ad de 52 stentrin til cisternens indgang. Cisternen er omgivet af en ildfast stenvæg, som er 4 meter tyk og belagt med vandtæt mørtel. Hør, hvordan Basilikacisternens vand kommer fra Eğrikapı-vanddistributionscentret i Beograd-skoven og bevæger sig gennem den 971 meter lange Valens-akvædukt og den 115 meter lange Mağlova-akvædukt, der blev bygget af Kejser Justinian.

Istanbul: Basilika-cisterne, den gamle bydel og Hagia Sophia-tur

8. Istanbul: Basilika-cisterne, den gamle bydel og Hagia Sophia-tur

Mød din guide på Dsign Cafe foran det tyrkiske og islamiske kunstmuseum, der ligger på Hippodromen, lige ved siden af den egyptiske obelisk. Se Istanbuls største monumenter på en tur i den gamle bydel, fortsæt til Basilica Cistern, og udforsk bagefter Hagia Sophia udefra. Turens program: (30 min.) Oplev den gamle bydel og få viden om det byzantinske og osmanniske rige. (30 min.) Udforsk den 1.500 år gamle Basilica Cistern, berømt for sine Medusa-hoveder og mange Hollywood Blockbusters (30 min.) Fri tid til at tage billeder ved Basilica Cistern (30 min.) Beundre Hagia Sophia udefra den største kristne kirke i verden i 1.000 år Turen slutter ved indgangen til besøgsområdet og det øvre galleri i Hagia Sophia-moskeen. Vigtig information: Hagia Sophia-moskeen er lukket for besøg af turister. Så du vil lære historien udefra af din ekspertguide. Efter rundvisningen kan du gå ind i besøgsområdet og til det øvre galleri i Hagia Sophia og se på de berømte mosaikker. Det koster 25 euro.

Istanbul: Hagia Sophia, Topkapi-paladset og basilika-cisternen

9. Istanbul: Hagia Sophia, Topkapi-paladset og basilika-cisternen

Er du klar til en oplevelse for livet? Dine ekspertguider afslører de fascinerende historier og den skjulte symbolik og tilføjer en helt ny dimension til din oplevelse. Mød din guide på et lettilgængeligt sted i hjertet af den gamle bydel, Sultanahmet-pladsen. Se Istanbuls største monumenter på en rundtur i den gamle bydel, fortsæt til Basilika-cisternen, og gå bagefter på opdagelse i Topkapi-paladset og Harem. Turen slutter ved indgangen til Hagia Sophia-moskéens besøgsområde. De gæster, der ønsker at gå indenfor, kan gå ind i den øvre gallerigang, der er åben for turister. Det koster 25 euro at komme ind.

Istanbul: Acemoglu Historisk Tyrkisk Bad m/private muligheder

10. Istanbul: Acemoglu Historisk Tyrkisk Bad m/private muligheder

Fordyb dig i den gamle atmosfære i Istanbuls Acemoglu Hammam, et tyrkisk bad fra det 15. århundrede bygget af Fatih Sultan Mehmed. Vælg mellem offentlige, halvprivate og private bade, og lad dig forkæle med lermaske, bodyscrub og skumbehandlinger. Forkæl dig selv med en valgfri massage bagefter. Find selv vej til de tyrkiske bade, som ligger bekvemt i Istanbuls gamle bydel, kun en kort afstand fra berømte vartegn som Hagia Sophia, Topkapi-paladset og Basilica Cistern. Når du ankommer til Acemoglu Hammam, kan du nyde et af de sjældne kønsblandede bade i Tyrkiet, hvor par, familier og venner kan være sammen. Træd tilbage i tiden til det osmanniske riges dage, hvor du kan føle dig som en kongelig i offentlige, halvprivate eller private bade. Derefter kan du forynge dig selv med en historisk tradition for badning kombineret med en helkrops lermaske, skum og bodyscrub (kese). Lermasken vil blive anvendt, fordi den har mange fordele, især for huden, på grund af dens overflod af naturlige mineraler. Når lermasken er påført, kan du mærke lindringen, når kese-skrubben fjerner de giftige stoffer, der er ophobet i din hud. Efter kese-behandlingen kan du nyde et traditionelt boblevaskeritual og en afslappende helkropsskumning. Hvis du vil have den helt store forkælelsespakke, kan du inkludere en massage efter dine spabehandlinger. Føl din krop og sjæl slappe helt af, mens du bliver masseret i 30 minutter, før din hammam-oplevelse slutter.

90 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Basilikacisternen

Basilikacisternen: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Istanbul: Basilica Cistern Skip-the-Line Entry & Audio Guide

Istanbul: Basilica Cistern Skip-the-Line Entry & Audio Guide

Udforsk den slående Basilica Cistern under dit besøg i Istanbul. Rejs ned under jordens overflade og beundr den karakteristiske arkitektur, mens du lytter til en audioguide, der giver dig indsigt i dette steds historie. Rejs tilbage i tiden og oplev det gamle byzantinske rige. Gå ned ad trapperne og oplev Basilica Cistern under Istanbuls gader. Gå gennem den gamle struktur og beundr arkitekturen og udsmykningen, herunder Medusa-hoveder fra den græske mytologi. Mens du lytter til audioguiden, kan du lære mere om Basilika-cisternens fascinerende historie. Bliv indenfor, så længe du vil, og tag nogle flotte billeder af en af de største attraktioner i Istanbul.

Istanbul: Tur til Den Blå Moské, Basilika-cisternen og Hagia Sophia

Istanbul: Tur til Den Blå Moské, Basilika-cisternen og Hagia Sophia

Mød din guide i hjertet af den gamle bydel, og nyd stressfri sightseeing og total fleksibilitet med denne guidede kombinationstur i Istanbul. Vælg det bedste tidspunkt for dit besøg ved at vælge mellem flere daglige afgangstider, spring de lange køer over ved Basilica Cistern, og lær om den fascinerende historie om den byzantinske arv, det osmanniske imperium, Den Blå Moské og Hagia Sophia. 60-minutters tur til Den Blå Moské: Dagligt kl. 11.00 og 13.45. Rejs tilbage i tiden i Den Blå Moskés gårdhaver. Træd derefter indenfor og beundr arkitekturen og de berømte blå Iznik-fliser. Mens du går på opdagelse, kan du lære om den byzantinske og osmanniske arv, islam og Istanbuls rige historie af din guide. Efter turen kan du nyde fritiden og tage fantastiske billeder. 30-minutters tur til basilikaens cisterne: Dagligt kl. 10.00, 12.00, 14.00, 16.00. Spring de lange billetkøer over med din guide, og oplev Basilica Cistern under Istanbuls gader. Gå gennem den gamle cisterne, og beundr arkitekturen og Medusa-hovederne fra den græske mytologi. Bliv indenfor, så længe du vil, når turen er slut. 60-minutters tur i den gamle bydel og Hagia Sophia udefra: Dagligt kl. 10.00 og kl. 14.00. Lær fascinerende fakta om det 2.000 år gamle vartegn, mens du går på opdagelse med din guide. Se nærmere på Millionstenen, Hippodromen, et cirkus, der var det sportslige og sociale centrum i Konstantinopel, hovedstaden i det byzantinske rige, og meget mere. Turen slutter med historien og de vigtigste arkitekturfakta om Hagia Sophia, som i mere end 1.000 år var kristendommens største kirke, der blev omdannet til en moské i 1453. Vigtig information: Siden januar 2024 har det ikke længere været muligt at komme ind i Hagia Sophia-moskeen, men efter rundvisningen har du mulighed for at komme ind i besøgsområdet mod et ekstra gebyr på 25 euro. Den Blå Moské har ingen adgangsgebyr og ingen billetkøer, men der er en sikkerhedskontrol, som kan tage op til 30 minutter i mellemsæsonen og op til 60 minutter i højsæsonen. Men bare rolig, i ventetiden vil din guide, som er meget velinformeret og god til at skabe relationer til kunderne, underholde dig med gode historier, fakta og nyttige oplysninger om Istanbul. For at komme ind i Den Blå Moské skal kvinder dække deres knæ, skuldre og bryst. De skal også delvist dække deres hår med et tørklæde. Mænd skal dække deres knæ og skuldre. Hvis du ikke har et tørklæde eller en body cover, kan du købe dem ved indgangen (et tørklæde koster 1 € og en body cover koster 3 €).

Istanbul: Basilica Cistern Skip-the-Line Ticket Audio Guide

Istanbul: Basilica Cistern Skip-the-Line Ticket Audio Guide

Oplev Istanbuls skjulte perle, Basilica Cistern, et mesterværk af byzantinsk ingeniørkunst, med en billet, der springer køen over, og en digital audioguide. Lær, hvordan dette underjordiske vidunder blev designet til at opretholde Konstantinopels vandbehov og fremvise oldtidens opfindsomhed. Gå gennem de store, skyggefulde vidder, oplyst af blødt lys, der danser på vandoverfladen og skaber en fascinerende atmosfære. Tag på en fængslende rejse ind i historiens dybder med detaljerede fortællinger og historisk kontekst fra din digitale guide. Forundres over de 336 marmorsøjler, der stiger op fra dybet, og som hver især fortæller en historie om fortidens civilisationer. Blandt disse kan du beundre de gådefulde Medusa-hoveder, hvis oprindelse er omgærdet af mystik og myter. Når du træder ind i en verden, hvor historie, arkitektur og legender mødes, kan du nyde roen i dette underjordiske vidunder, væk fra byens travlhed. Lad de kølige, ekkoagtige kamre tryllebinde dig, mens du udforsker en af Istanbuls mest uforglemmelige seværdigheder. Om aftenen kan du nyde musikalske lækkerier med overraskelseskoncerter på udvalgte aftener fra kl. 19.30 til 22.00. Midt i de gamle vidundere falder du måske over en koncert, hvor historiens vingesus blander sig med kunstens skønhed i en fascinerende oplevelse.

Istanbul: Basilika-cisternetur og spring køen over med guide

Istanbul: Basilika-cisternetur og spring køen over med guide

Opdag basilikacisternen under Istanbuls gader på en guidet tur. Bliv forbløffet over den fantastiske arkitektur i cisternen under rundvisningen, og se på Medusahovederne. Spring køen over og undgå den lange kø, mens du følger din guide gennem historien. Mød din guide foran udgangsporten til basilikacisternen og gå ind sammen. Spring de lange køer over, og nyd en rundvisning med højdepunkterne, og lær interessante fakta om vandcisternen med en audioguide. Bedøm cisternens teknik, mens du hører historien med en lydguide, der kan downloades. Efter din guidede rundvisning kan du blive og udforske bygningen i dit eget tempo.

Istanbul: Topkapi-, Hagia Sophia- og Basilika-cisternetur

Istanbul: Topkapi-, Hagia Sophia- og Basilika-cisternetur

Tag med på en guidet tur og oplev Topkapi-paladset, Hagia Sophia og Basilica Cistern i Istanbul. Få fordel af prioriteret adgang ved museernes billetkontorer under ledelse af din effektive guide. Mød din guide i Sultanahmet-kvarteret på et let tilgængeligt sted, og se Istanbuls største monumenter på en vandretur. Start med Basilica Cistern, gå rundt i det "underjordiske palads" og lær om dets historie. Se de underjordiske søjler, og lær om byzantinsk arkitektur. Gå på trægangbroerne over vandet til de berømte omvendte Medusahoveder. Besøg derefter Hagia Sophia med forudbestilte billetter, og oplev det mest betydningsfulde sted for den græsk-ortodokse religion i Istanbul, og lær, hvordan det blev omdannet til en moské efter den osmanniske erobring af Konstantinopel. Udforsk det fantastiske monument med elementer af en moské og en kirke, der står ved siden af hinanden. Beundr basilikaens fantastiske kuppel, minareter og utallige mosaikker, malerier og romerske søjler. Lær, hvordan de imponerende İznik-fliser blev tilføjet over tid i moskeen, hvordan den fantastiske Jomfru Maria-mosaik blev lavet, og hvorfor osmannerne valgte at begrave deres sultaner i gårdspladsen. Fortsæt til Topkapi-paladset for at udforske det osmanniske riges pragt. Gå ind i det berømte palads med prioriterede adgangsbilletter og opdag komplekset af bygninger, pavilloner og gårdspladser. Gå på opdagelse i de ydre terrasser, og beundr udsigten over Det Gyldne Horn. Vælg at besøge Harem med dine inkluderede billetter, når det passer dig. Beundr skabslåger indlagt med perlemor og skildpaddeskjold og fantastiske Iznik-fliser med vers fra Koranen. Afslut med et besøg i de hellige relikvier og de kejserlige køkkener.

Istanbul: Byens bedste heldagstur med transfer

Istanbul: Byens bedste heldagstur med transfer

Istanbul: Best of The City heldagstur med transfer tilbyder en personlig eller delt oplevelse for besøgende, der ønsker at udforske byens største attraktioner med en dedikeret guide. Lær om byens historiske udvikling under Romerriget og Det Osmanniske Rige på en privat tur. Sammenlign de forskellige kulturer og religioner i disse imperier, mens du udforsker Istanbuls ikoniske seværdigheder som Topkapi-paladset og Hagia Sophia-moskeen. Rejs stressfrit med privat transport tur-retur. Nyd rolige besøg i Hagia Sophia, Topkapi-paladset, Den Blå Moské, Basilika-cisternen og Hippodromen i Konstantinopel. Besøg den berømte Sultanahmet-moské, også kendt som Den Blå Moské, på grund af dens unikke indretning med blå, kongelige Iznik-fliser. På Hippodromen kan du se, hvor romerne plejede at arrangere vognløb og gladiatorkampe. Beundr den tilbageværende egyptiske obelisk, serpentinsøjlen, Konstantinsøjlen og den tyske fontæne. Afslut dagen med at lære om tyrkisk kunsthåndværk i den berømte Grand Bazaar og dens 4.000 butikker (erstattet med Arasta Baazar eller Krydderibasaren om søndagen). Med din private guide, der viser vej, er der ingen chance for at fare vild i basaren. Denne tur er en god start for førstegangsbesøgende i Istanbul. Du får en god idé om Istanbuls fortid, nutid og fremtid, mens du besøger nogle af byens must-see seværdigheder og monumenter. Du kan til enhver tid stoppe turen og stille spørgsmål. Besøg den berømte Sultan Ahmed-moské, også kendt som Den Blå Moské, er en historisk moské i Istanbul, Tyrkiet. Moskeen er kendt for sin fantastiske arkitektur med sine seks minareter og smukke blå fliser, der pryder det indre, hvilket har givet den tilnavnet "Den Blå Moské". Oplev Topkapi-paladset, som er et storslået og historisk vigtigt palads, der ligger i Istanbul. Det fungerede som de osmanniske sultaners primære residens og administrative hovedkvarter i 400 år. Besøg udstillingen af skatkammer, klæder og våben samt hellige relikvier. - Oplev Hagia Sophia, en berømt historisk bygning i den gamle bydel i Istanbul. Den blev oprindeligt bygget som den største katedral i verden af det byzantinske imperium i det 6. århundrede og senere omdannet til en moské under det osmanniske imperium. -Se basilikaens cisterne, som USA's tidligere præsident Bill Clinton besøgte. Imponerende romersk imperiestruktur som omtalt i Dan Browns roman "Inferno" og James Bonds "From Russia with Love". -Afslut dagen i den berømte Grand Bazaar med 4000 butikker. - Få den personlige oplevelse af en privat tur - Smag den lokale gode mad (kød/vegetarisk/dessert) - Oplev tyrkisk kunsthåndværk - Stærkt anbefalet til enestående fotoshoots - Anbefalet aktivitet til at opleve den fulde smag af Istanbuls rige historie og kultur på kort tid Mulighed 1- Guidet tur - Istanbul: Det bedste af byen Heldagstur med transfer Mulighed 2- Privat tur-Istanbul: Det bedste af byen Heldagstur med transport

Istanbul: Basilika-cisternen med guidet tur, hvor man springer linjen over

Istanbul: Basilika-cisternen med guidet tur, hvor man springer linjen over

Besøg Basilikacisternen, som blev bygget i det 4. århundrede og udvidet i 532 e.v.t. Cisternen blev anvendt til vandopbevaring i den byzantinske periode. Lad din guide forklare mysteriet om Medusahovederne fra den græske mytologi. Udforsk cisternesystemet, som er på størrelse med en domkirke. Systemet blev bygget i Kejser Justinian I's regeringstid i 532 e.Kr. for at levere vand til det store palads. Cisternen kan rumme op til 80.000 m3 vand, leveret via 20 kilometers akvædukter fra et reservoir nær Sortehavet. Gå ned ad de 52 stentrin til cisternens indgang. Cisternen er omgivet af en ildfast stenvæg, som er 4 meter tyk og belagt med vandtæt mørtel. Hør, hvordan Basilikacisternens vand kommer fra Eğrikapı-vanddistributionscentret i Beograd-skoven og bevæger sig gennem den 971 meter lange Valens-akvædukt og den 115 meter lange Mağlova-akvædukt, der blev bygget af Kejser Justinian.

Istanbul: Basilika-cisterne, den gamle bydel og Hagia Sophia-tur

Istanbul: Basilika-cisterne, den gamle bydel og Hagia Sophia-tur

Mød din guide på Dsign Cafe foran det tyrkiske og islamiske kunstmuseum, der ligger på Hippodromen, lige ved siden af den egyptiske obelisk. Se Istanbuls største monumenter på en tur i den gamle bydel, fortsæt til Basilica Cistern, og udforsk bagefter Hagia Sophia udefra. Turens program: (30 min.) Oplev den gamle bydel og få viden om det byzantinske og osmanniske rige. (30 min.) Udforsk den 1.500 år gamle Basilica Cistern, berømt for sine Medusa-hoveder og mange Hollywood Blockbusters (30 min.) Fri tid til at tage billeder ved Basilica Cistern (30 min.) Beundre Hagia Sophia udefra den største kristne kirke i verden i 1.000 år Turen slutter ved indgangen til besøgsområdet og det øvre galleri i Hagia Sophia-moskeen. Vigtig information: Hagia Sophia-moskeen er lukket for besøg af turister. Så du vil lære historien udefra af din ekspertguide. Efter rundvisningen kan du gå ind i besøgsområdet og til det øvre galleri i Hagia Sophia og se på de berømte mosaikker. Det koster 25 euro.

Istanbul: Hagia Sophia, Topkapi-paladset og basilika-cisternen

Istanbul: Hagia Sophia, Topkapi-paladset og basilika-cisternen

Er du klar til en oplevelse for livet? Dine ekspertguider afslører de fascinerende historier og den skjulte symbolik og tilføjer en helt ny dimension til din oplevelse. Mød din guide på et lettilgængeligt sted i hjertet af den gamle bydel, Sultanahmet-pladsen. Se Istanbuls største monumenter på en rundtur i den gamle bydel, fortsæt til Basilika-cisternen, og gå bagefter på opdagelse i Topkapi-paladset og Harem. Turen slutter ved indgangen til Hagia Sophia-moskéens besøgsområde. De gæster, der ønsker at gå indenfor, kan gå ind i den øvre gallerigang, der er åben for turister. Det koster 25 euro at komme ind.

Istanbul: Acemoglu Historisk Tyrkisk Bad m/private muligheder

Istanbul: Acemoglu Historisk Tyrkisk Bad m/private muligheder

Fordyb dig i den gamle atmosfære i Istanbuls Acemoglu Hammam, et tyrkisk bad fra det 15. århundrede bygget af Fatih Sultan Mehmed. Vælg mellem offentlige, halvprivate og private bade, og lad dig forkæle med lermaske, bodyscrub og skumbehandlinger. Forkæl dig selv med en valgfri massage bagefter. Find selv vej til de tyrkiske bade, som ligger bekvemt i Istanbuls gamle bydel, kun en kort afstand fra berømte vartegn som Hagia Sophia, Topkapi-paladset og Basilica Cistern. Når du ankommer til Acemoglu Hammam, kan du nyde et af de sjældne kønsblandede bade i Tyrkiet, hvor par, familier og venner kan være sammen. Træd tilbage i tiden til det osmanniske riges dage, hvor du kan føle dig som en kongelig i offentlige, halvprivate eller private bade. Derefter kan du forynge dig selv med en historisk tradition for badning kombineret med en helkrops lermaske, skum og bodyscrub (kese). Lermasken vil blive anvendt, fordi den har mange fordele, især for huden, på grund af dens overflod af naturlige mineraler. Når lermasken er påført, kan du mærke lindringen, når kese-skrubben fjerner de giftige stoffer, der er ophobet i din hud. Efter kese-behandlingen kan du nyde et traditionelt boblevaskeritual og en afslappende helkropsskumning. Hvis du vil have den helt store forkælelsespakke, kan du inkludere en massage efter dine spabehandlinger. Føl din krop og sjæl slappe helt af, mens du bliver masseret i 30 minutter, før din hammam-oplevelse slutter.

De mest populære seværdigheder i Istanbul

Oplevelser i Basilikacisternen

Byer i Tyrkiet

Andre seværdigheder i Basilikacisternen

Vil du se alle oplevelser i Basilikacisternen? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Basilikacisternen

Samlet bedømmelse

4.4
(1.688 anmeldelser)

Jeg er glad for denne tur, som vi erhvervede, fordi vores svage guide hentede os ved døren til hotellet, tog os til de angivne steder, vi talte spansk, og han var meget venlig at forklare os, han tog os til gode steder at købe , han tog os endda meget eftermiddag og tog os med til en anden tur, der ikke havde noget at gøre med hendes tur, forlod os og vores pakker, hun tog dem med til vores hotel, sendte os billeder af alt, hun er meget ærlig og hendes chauffør er meget venlig, jeg anbefaler 100%

Faciliteterne hos denne udbyder giver dig mulighed for at se alt på samme dag (planlægning) eller på flere. Den information, de gav, var god, og de forlod fritiden. I Santa Sofia skulle man stå i kø og i resten gjorde man ikke. Den eneste dårlige ting er, at getyourguide angav guiden et andet sted og med en anden beskrivelse. Guiden var ikke iført en rød skjorte eller jakke, han var iført et rødt flag fra istanbul velkomstkort.

Spring-køen over var meget nyttig, fordi der var en meget høj temperatur til at stå i kø for hver attraktion i mindst 2 timer... vi gik lige ind og guiden på engelsk forklarede højdepunkterne. Kombinationen var perfekt, fordi de organiserede dem godt med tidsplanerne, og derfor kunne vi nemt se alle tre. Alt i alt en god oplevelse

Bedst at besøge Cistern Basalica med en guide til at give indsigt i historien om dette vidunderlige sted. Vores guide var til tiden, talte godt og gav en kort historielektion forud for turen. En stor fordel ved at bruge en rejseguide er at springe køen over, som var frygtelig lang.