Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Bath

Træd tilbage i tiden, udforsk oldgamle bade, og drik traditionel te i denne typiske engelske by.

Vores mest anbefalede ting at gøre i Bath

London: Windsor, Stonehenge, Bath og romerske bade dagstur

1. London: Windsor, Stonehenge, Bath og romerske bade dagstur

Udforsk flere af de største højdepunkter omkring London på denne dagstur med bus fra London. Oplev elegancen på Windsor Castle, opklar mysterierne i Stonehenge, og beundr den georgianske arkitektur i byen Bath. Besøg et velbevaret romersk badehus. Windsor Castle Windsor Castle er gennemsyret af historie og sidder stolt på en frodig skovklædt bakke med udsigt over Themsen. Dateret tilbage til normanniske tider, med fejende anlagte haver og tårnet Round Tower, er det let at se, hvorfor det er kongens foretrukne weekendresidens Royal Windsor. Nyd et fascinerende kig gennem nøglehullet til de overdådige State Apartments, der er hjemsted for uvurderlige kunstværker af Rembrandt og Leonardo da Vinci, og besøg St. George's Chapel, det stemningsfulde sidste hvilested for tidligere monarker, herunder Henrik VIII. Du kan besøge Queen Marys Dolls' House, en virkelig utrolig struktur komplet med fungerende elevatorer, rindende vand, elektricitet og vinflasker, alt sammen i miniature! Mystiske Stonehenge Gå rundt på verdensarvsstedet og bliv betaget af den unikke klippeformation. Beliggende på Salisbury Plain står 40 tons tunge klipper alene siden deres ankomst for 5.000 år siden. En overflod af teorier omgiver Stonehenge; fra et religiøst tempel til et astronomisk ur og endda en gravplads fra bronzealderen. Bestem selv, mens du opdager historien om dette mystiske monument. Bad Stående stolt på skråningerne af floden Avon, var Bath den første by i England, der blev udpeget til et UNESCOs verdensarvsliste. Beundre det smukke Bath Abbey fra det 15. århundrede, den fantastiske georgiske arkitektur og den romantiske Pulteney Bridge. Romerske bade Berømt for sine romerske bade, huser Bath den bedst bevarede romerske spa fra den antikke verden. Mirakuløst skjult for synet indtil 1870'erne, dykke ned i historien om dette magiske monument og beundre dets arkitektoniske pragt. Ankomsttid tilbage i London er ca. kl. 20.00.

London: Heldagstur til Windsor Castle, Stonehenge og Bath

2. London: Heldagstur til Windsor Castle, Stonehenge og Bath

Tag på en heldagstur fra London for at se det berømte Windsor Castle, den mystiske stencirkel Stonehenge og den smukke georgianske by Bath, med mulighed for at inkludere adgangsbilletter i turen. Nyd transport med bus og guidede rundvisninger alle steder. Start på Windsor Castle, der har været hjemsted for den kongelige familie i 900 år. Besøg de storslåede statslejligheder, der stadig bruges til statslige lejligheder og kongelige receptioner. Udforsk slotsområdet og St. George's Chapel fra det 14. århundrede, et af de smukkeste eksempler på middelalderlig kirkearkitektur i England og gravsted for konger og dronninger, herunder Henrik VIII og hans tredje hustru Jane Seymour. Fortsæt gennem landskabet i Wiltshire til Stonehenge. Stonehenge, der er omgærdet af mystik, er en fantastisk ingeniørmæssig bedrift og det vigtigste forhistoriske sted i England. Kør mod vest til Bath, en smuk georgiansk by med smuk honningfarvet arkitektur og de berømte romerske bade. Nyd en panoramatur til nogle af Europas fineste arkitektoniske seværdigheder, herunder Bath Abbey, Royal Crescent, Circus, Assembly Rooms og Pulteney Bridge. Vælg muligheden for at udforske de romerske bade, der er bygget omkring termiske kilder, som har leveret vand i over 2.000 år.

Fra London: Heldagstur til Stonehenge og Bath

3. Fra London: Heldagstur til Stonehenge og Bath

Besøg det ikoniske sted Stonehenge og afslør dets mysterier ved hjælp af en informativ audioguide-tur. Nyd fritiden til at udforske den dejlige by Bath på din egen fritid på denne heldagstur med afgang fra London. Vælg, om du vil inkludere de romerske bade som en del af din tur. Forlad London og tag i luksusbus til UNESCOs verdensarvssted Stonehenge. Læn dig tilbage og slap af på den cirka 2-timers rejse (afhængigt af trafikken), og nyd den fantastiske udsigt over landskabet fra bussens komfort. Ved ankomsten til den mytiske stående stencirkel på Salisbury Plain har du omkring 90 minutter til at udforske det megalitiske område på egen hånd. Download Stonehenge-lydtur-appen for at få mest muligt ud af dit besøg. Fortsæt derefter til Bath, der er berømt for sin georgiske arkitektur. Drag fordel af et drop-off i byens centrum, og gå på opdagelse i den historiske by på egen hånd i cirka 2,5 timer eller slap af i de romerske bade (afhængigt af den valgte mulighed). Beundre vartegn såsom Bath Abbey og Royal Crescent.

Fra London: Heldagstur til Stonehenge & Roman Baths

4. Fra London: Heldagstur til Stonehenge & Roman Baths

Besøg de gamle stående sten i Stonehenge og maleriske Bath på denne dagstur fra London. Nyd transport med en bus med aircondition og en flersproget lydguide til det forhistoriske monument. Stonehenge er det mest berømte forhistoriske monument i verden og er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Stonehenge står alene på Salisbury-sletten. Dens oprindelse går næsten 5.000 år tilbage, og dens formål har fortsat været genstand for offentlig debat. Spørgsmål som, hvad denne enorme samling af sten var beregnet til, og om det var et observatorium for månen, et tempel for solen eller en kunstfærdig kirkegård, er opstået gennem årtierne. På denne heldagstur med en bus med aircondition har du en chance for at udforske stedet og gøre dit bedste for at låse op for hemmelighederne, mens du forundrer dig over denne bemærkelsesværdige og mystiske bedrift af gammel ingeniørkunst og design. Derefter tager du til Bath, hvor du ankommer i tide til frokost (ikke inkluderet i rejseprisen). Med fantastiske restauranter, tehuse, sandwich- og kaffebarer og klassiske britiske pubber har du masser af valgmuligheder for et sted at spise! Bath er en smuk georgisk by med dejlige halvmåner og terrasser og fantastisk arkitektur. Efter en naturskøn køretur ind i hjertet af byen, vil der være masser af tid til at udforske byen i ro og mag. Besøg de romerske bade, der blev bygget for næsten 2.000 år siden. Det storslåede romerske offentlige badekompleks og romerske tempel blev bygget over Storbritanniens eneste naturlige varmtvandskilde. På dette verdensarvssted kan du gå rundt i den dampende pool på de romerske belægningssten og beundre de gamle romerske statuer og arkitektur. Se Bath Abbey og den meget fotograferede Pulteney Bridge, der er modelleret efter den berømte Ponte Vecchio Bridge i Firenze. Derudover vil du måske gerne se Jane Austen Centre og de elegante forsamlingslokaler bygget i 1771. Shop, udforsk og tag eftermiddagste i Pump Rooms, mens du lytter til levende klassisk musik.

Fra London: Dagstur med bus til Stonehenge, Windsor og Bath

5. Fra London: Dagstur med bus til Stonehenge, Windsor og Bath

Før ud af London i en komfortabel bus for at opleve det engelske landskabs charme på en heldagstur, der tager dig til berømte historiske steder. Se Windsors charmerende gader, Baths ikoniske romerske bade og Stonehenges imponerende stenstruktur sammen med din guide. Når du tager af sted om morgenen, kører du direkte til Windsor. Oplev de historiske monumenter fra det 17. århundrede, der ligger langs de brostensbelagte gader. Besøg også dronning Elizabeth II's hjem, og nyd en oplevelse gennem nøglehullet i verdens største og ældste slot. Derefter kan du tage til Stonehenge. Oplev dens monolitiske klipper, der rejser sig op mod skyline på Salisbury Hill. Fortsæt til Bath på skråningerne af floden Avon. Det var den første by i England, der blev udpeget som UNESCO's verdensarvsliste. Besøg Bath Abbey fra det 15. århundrede og den romantiske Pulteney Bridge, der er modelleret efter Firenze's Ponte Vecchio.

Bath: Guidet vandretur

6. Bath: Guidet vandretur

Oplev byen Bath, der er på UNESCO's verdensarvsliste, på denne guidede vandretur. Din ekspertguide vil forklare historien, arkitekturen og nogle af de mange historier, der har gjort Bath til sådan et fantastisk sted at besøge. Under turen ser du de ikoniske seværdigheder i Bath, herunder Royal Crescent, The Circus, Queen Square, Pulteney Bridge og Bath Abbey. Gå gennem byen, mens din guide bringer historien, arkitekturen og befolkningen i Bath til live gennem en livlig og fornøjelig kommentar ved hvert af stoppene rundt omkring i byen. Stil dem masser af spørgsmål og test måske endda deres viden. Få insiderviden om de bedste tidspunkter at besøge visse seværdigheder på.

Stonehenge og Bath: Heldags bustur fra London

7. Stonehenge og Bath: Heldags bustur fra London

Tag på en dagstur for at opleve to vigtige historiske engelske seværdigheder: Stonehenge og den maleriske by Bath. Se de mystiske stående sten, før du nyder lidt tid i den dejlige by Bath. Hop på din luksusbus og kør til det mystiske Stonehenge. Forundres over det ærefrygtindgydende sted, hvis sande betydning er gået tabt i tidens tåger. Efter Stonehenge har du mindst 2 timer om eftermiddagen til at udforske de vigtigste seværdigheder i Bath. Se Pulteney Bridge og Bath Circus, og få et indblik i, hvordan Bath blev den attraktion i verdensklasse, den er i dag. Byen byder på fantastisk arkitektur, gode shoppingmuligheder, pubber, caféer og meget mere. Du har masser af tid til at opdage Baths attraktioner på egen hånd, herunder Jane Austen Visitors Center, Bath Abbey eller de romerske bade. Hvis du vælger at inkludere et besøg i de romerske bade, skal du tjekke denne must-see destination. Badene er bygget på stedet for Storbritanniens eneste termiske varme kilder og er et af de mest berømte og vigtige romerske steder i Europa.

Bad: Guidet spøgelsestur

8. Bad: Guidet spøgelsestur

Følg med din guide, som tager dig med på en rejse for at opdage de mange hjemsøgte steder i byen Bath. Hør fortællinger om spøgelser fra middelalderlige munke, hængte forbrydere, torturerede hekse, poltergeister og meget mere. Lær om de enkelte steders historie og spøgelser, og besøg berømte steder som Bath Abbey, Queens Square, Theatre Royal og Victoria Park. Vandre ned ad skjulte gyder, og stop ved hjemsøgte hotspots, herunder et særligt dystert sted lige ved siden af Jane Austens sidste kendte bolig i byen. Nyd en interaktiv vandretur, hvor de besøgende opfordres til at være en del af historierne. Føler du dig modig? Meld dig frivilligt til et paranormalt eksperiment mod slutningen af din rundvisning, et højdepunkt på den spændende aften.

Bad: Sightseeing Boat Cruise med Prosecco

9. Bad: Sightseeing Boat Cruise med Prosecco

Se højdepunkterne i Bath fra vandet på et delt eller privat krydstogt på en restaureret 1960'er cruiser. Vælg standardvarianten og nyd to glas Prosecco, mens du slapper af i solen eller ved kulpejsen. Fejr din fest eller din sammenkomst med de bundløse Prosecco- og gin-smagningskrydstogtmuligheder. På solrige dage kan du nyde et åbent cockpittag på båden, eller hold dig hyggelig og varm med en rigtig kulpejs på køligere dage. Mens du nyder din tur om bord på en autentisk, restaureret lille krydser fra 1960'erne, vil din skipper pege på de vigtigste attraktioner. Se indgangen til Kennet and Avon-kanalen, som forbinder London med Bristol-kanalen, og sejl under North Parade Bridge. Se efter redebyggende vandrefalke ved St. John's Church fra det 19. århundrede, og se Pulteney Bridge, den brusende dæmning og arkitekturen i byens centrum, herunder Bath Abbey fra det 17. århundrede. På de private og delte standardturer kan du nyde udsigten med to glas Prosecco, mens du passerer under Halfpenny Bridge og ser stedet, hvor de gamle kajer plejede at stå, som var det centrale punkt for Baths handelsforbindelser med Bristol siden det 18. århundrede. Privat Prosecco-krydstogt uden bundløs Prosecco Til grupper, fester og andre fester kan du sætte gang i festen med det private bundløse prosecco-krydstogt. Lad proseccoen flyde, mens du holder festen i gang. Nyd adgang til musiksystemet om bord, så du kan afspille alle dine yndlingsmelodier. Privat krydstogt med smagning af gin Sid en G&T med vennerne med den private mulighed for et gin-smagningskrydstogt. Skru op for musikken efter eget valg, og nip på signaturcocktails fra båden. Læn dig tilbage, mens dine guider fortæller dig om tre spiritusprøver fra Gin-kollektionen, alt sammen før du skåler med din yndlingsgin og mixer.

Bad: Tootbus Bath Discovery Hop-On Hop-Off Tour

10. Bad: Tootbus Bath Discovery Hop-On Hop-Off Tour

Opdag Baths fantastiske arkitektoniske bygninger på denne åbne bustur. Se The Royal Crescent, The Circus, Pulteney Bridge, Bath Abbey og The Roman Baths, mens du kører rundt i denne smukke europæiske by. Oplev Baths unikke charme med City Tour og The Skyline Tour over 2 dage. På byrundturen kan du se de romerske bade, klosteret og Theatre Royal Bath. Stop ved Sally Lunn's, et af de ældste huse i byen, og prøv en original og lækker Bath Bun. Glem ikke at tage nogle billeder ved Pulteney Bridge, et af de mest maleriske steder i byen. Når du har udforsket byens centrum, kan du hoppe på The Skyline Tour for at se den anden side af floden Avon og beundre den betagende udsigt over byen. Turen fører dig forbi Prior Park Landscape Gardens, The University of Bath og det amerikanske museum. Du kan vælge at lytte til den levende lokale guide eller bruge den flersprogede lydkommentar for at lære om Baths rige historie.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Bath

Alle aktiviteter

114 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Bath

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Bath?

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Bath?

De bedste dagsture og -udflugter fra Bath er:

Stonehenge

Andre seværdigheder i Bath

Vil du se alle oplevelser i Bath? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Bath

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 8.744 anmeldelser

Store! Turen er meget travl! På Windsor Castle var vi ikke i stand til at besøge kapellet, fordi vi ikke havde tid, selvom vi gik MEGET hurtigt gennem lejlighederne... i hvert fald for dem, der har lidt tid og gerne vil igennem de 3 punkter, er det virkelig det værd! Vi anbefaler! Vores guide Bruce var fantastisk!

Havde en fantastisk tur med en utrolig hjælpsom guide (Bruce). Selvom vi ikke havde brug for at komme ind på slottet eller i de romerske bade så var områderne fantastiske at gå rundt i. Der var tid til at tegne, tage billeder, shoppe og en lille rundtur på Jane Austen museet.

John er en fantastisk guide. Han kunne fortælle mange interessante historier. Vores chauffør kørte os sikkert til lokationerne, og hans måde at slappe af på dagen. Personligt ville jeg gerne have haft lidt mere tid i Stonehenge, men det ville have ødelagt dagen

Fremragende med den bedste guide, Bruce, og en fremragende chauffør. Bruce passede på os og underholdt os på hele turen.

fantastisk, spændende og sjov. vi havde en fantastisk guide og chauffør, som gjorde turen endnu bedre