Tilføj datoer
Ting at gøre

Bath

Træd tilbage i tiden, udforsk oldgamle bade, og drik traditionel te i denne typiske engelske by.

Andre seværdigheder i Bath

Vil du se alle oplevelser i Bath? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Bath

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 6.549 anmeldelser

Vi havde en rigtig dejlig tur, hvor vi startede i Bath, hvor vi nød den lille skønne by, herefter gik turen til Stonehenge som også var meget spændene. Vi besøgte til sidst Windsor som også er smuk og spændene. Vi havde fornøjelsen af chaufføren Dan og Guiden Nicolai, de var fantastiske og gav turen en ekstra dimension, de var begge sjove og nærværende. Masser af sjove historier - stor tak til Dan og Nicolai. Kan stærkt anbefales,

Fabio var en fremragende guide. Turen tillod 2 timer ved Stonehenge, hvilket vi var taknemmelige for (vi hørte andre turgrupper, der kun havde en time), og 3 i Bath inklusive en underholdende vandretur. Mine børn (15 & 18) nød det også. Stærkt anbefale!

Vidunderlig udflugt! I både Stonehenge og Bath har du tid nok til at se alt, hvad du ønsker. Et særligt højdepunkt var vores guide Gerry. Hans rundvisning i Bath var sjov og informativ. Alt var super organiseret!

Gerry var en fantastisk guide. Informativ og alligevel sjov. Elskede, hvordan han forklarede alt med så meget iver. Kudos til opdagelsesrejser for at bevare sådan en perle!!

Laura var fantastisk. Gav mange detaljer om stederne og hjælpsomme