Tilføj datoer

Ting at foretage sig Bath

Træd tilbage i tiden, udforsk oldgamle bade, og drik traditionel te i denne typiske engelske by.

Topaktiviteter

Tilgængelige aktiviteter

73 aktiviteter fundet
Sortér efter:
Side 1 af 5

Ofte stillede spørgsmål om Bath

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Bath?

Hvad er de bedste ture, man kan tage på i Bath med børn?

Andre seværdigheder i Bath

Vil du se alle oplevelser i Bath? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Bath

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 8.744 anmeldelser

Много добра организация. Udfør interressante billeder, er meget stærke for at finde ud af, hvad der kan ske. Времето в самото пътуване в автобуса мина бързо. Разписанието беше перфектно. Имаше достатъчно време да видим всичко, което беше запланирано. В Бат имахме достатъчно време и за обяд, и за разходка из града. Det er en fordel på 15-20 minutter, som kan hjælpe dig med at formidle leveringen. Шофьорът също беше перфектен. Караше аккуратно и возенето беше комфортно. Бих ползвала услугите на тази фирма и за други екскурзии.

Vi havde en rigtig dejlig tur, hvor vi startede i Bath, hvor vi nød den lille skønne by, herefter gik turen til Stonehenge som også var meget spændene. Vi besøgte til sidst Windsor som også er smuk og spændene. Vi havde fornøjelsen af chaufføren Dan og Guiden Nicolai, de var fantastiske og gav turen en ekstra dimension, de var begge sjove og nærværende. Masser af sjove historier - stor tak til Dan og Nicolai. Kan stærkt anbefales,

Vores guide var behagelig og kyndig, vores chauffør var professionel og nacn, træneren var behagelig, og kommunikationen var perfekt. Vi havde masser af tid på Stonehenge, og tidslinjen i Bath var tydeligt forklaret, så vi kunne træffe gode valg om, hvordan vi skulle bruge vores dag. Jeg anbefaler stærkt!

Mel, vores rejseguide er fantastisk. Aldrig et kedeligt øjeblik under hele turen. Han er så vidende om fakta om stonehenge og Bath. Vores buschauffør er også fantastisk! Tidsrammen at bruge er rigelig nok til at shoppe, spise og udforske byen Bath, når du er færdig med Stonehenge.

Fabio var en fremragende guide. Turen tillod 2 timer ved Stonehenge, hvilket vi var taknemmelige for (vi hørte andre turgrupper, der kun havde en time), og 3 i Bath inklusive en underholdende vandretur. Mine børn (15 & 18) nød det også. Stærkt anbefale!