Tilføj datoer

Bayside Marketplace

Bayside Marketplace

Bayside Marketplace: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Miami: Skyline Cruise Millionærboliger og Venetianske Øer

1. Miami: Skyline Cruise Millionærboliger og Venetianske Øer

Slap af på et fuldt fortalt sightseeing-krydstogt gennem Biscayne Bay i Miami. Slap af på det skyggefulde øverste dæk, mens du ser det bedste af Miami på den måde, som folk fra Miami elsker at se det - fra vandet. Gå om bord på båden ved Bayside Marketplace i hjertet af Downtown Miami, eller vælg muligheden med afhentning på hotellet for at nyde en behagelig tur til skibet. Slap af under det skyggefulde dæk om bord på båden. Fra Downtown sejler du gennem øerne i Biscayne Bay. Hibiscus Island, Palm Island, Star Island, Sunset Island og de berømte Venetian Islands er alle hjemsted for mange berømtheder og deres luksuriøse palæer. Hold øje med Gloria Estefan, P. Diddy, Shaquille O'Neal, Enrique Iglesias, Phil Collins, Jennifer Lopez & Alex Rodriguez, Shakira, Ricky Martin, Matt Damon, Al Capone og mange flere. Din erfarne tosprogede guide vil udpege alle de berømte hjem og vartegn. Derefter sejler du forbi pulserende South Beach, eksklusive Fisher Island og den travle havn i Miami, før du kører tilbage mod Downtown Miami. Downtown Miami har en af de mest spændende skylines, som hele tiden bliver opdateret og byder på mange ikoniske bygninger. Se de luksuriøse lejligheder og hoteller i Brickell og Brickell Key, og sejl ind i udmundingen af Miami River, før du sejler tilbage til Bayside Marketplace for at afslutte dit krydstogt. Vælg at tilføje mere eventyr til din dag med dobbeltdækkerbus-kombinationen, hvor du kan hoppe på og af, som du vil, mens du møder Miami fra land med stop ved South Beach, Bayside Marketplace, Little Havana og Wynwood Walls. Du kan også tilføje en 4-timers Everglades airboat-tur, der inkluderer returtransport fra South Beach til Sawgrass Recreational Park for en 30-minutters guidet airboat-tur, en levende udstilling af reddede krybdyr og pattedyr og oplevelsen "Meet a Baby Alligator".

Miami: Aftenkrydstogt på Biscayne Bay

2. Miami: Aftenkrydstogt på Biscayne Bay

Nyd vandet i Miami og byens lys fra Biscayne Bay ombord på en krydstogtbåd. Se byen komme til live om natten, når solen går ned, og byens lys tændes. Tusindvis af lys oplyser de utrolige højhuse og byens skyline rundt om bugten. Under turen kan du nippe til en drink efter eget valg, som du kan købe i baren om bord. Se seværdigheder som Millionaire's Row, Bayside og South Beach. Afslut turen med at kigge på månen og beundre månens refleksion i vandet under dig. Vælg at tilføje mere eventyr til din dag med dobbeltdækkerbus-kombinationsmuligheden, hvor du kan hoppe på og af, som du vil, mens du møder Miami fra land med stop ved South Beach, Bayside Marketplace, Little Havana og Wynwood Walls. Du kan også tilføje en 4-timers Everglades airboat-tur, der inkluderer returtransport fra South Beach til Sawgrass Recreational Park for en 30-minutters guidet airboat-tur, en levende udstilling af reddede krybdyr og pattedyr og oplevelsen "Meet a Baby Alligator".

Miami Combo: Bustur med åben top og krydstogt i Millionaires Row Bay

3. Miami Combo: Bustur med åben top og krydstogt i Millionaires Row Bay

Oplev Miamis pulserende kultur og skønhed med en enkelt tur i åben bus. Tag på en omfattende rejse gennem byens ikoniske og travle kvarterer. Du vil på første hånd opleve den eklektiske blanding af arkitektoniske stilarter, der gør Miami karakteristisk, og du vil lære om deres historiske og kulturelle betydning. Hør anbefalinger om det lokale køkken og skjulte hotspots for at opdage byens smeltedigel af mangfoldighed. Eventyret fortsætter med et stop på den travle Bayside Marketplace, hvor du kan shoppe souvenirs eller snuppe en bid mad. Derefter tager vi dig med til det kunstneriske Wynwood Walls, som er et must for kunstentusiaster. Klar til en tur på den vilde side? Vi har dækket dig ind med et besøg i Miami Zoo, hvor du kan komme helt tæt på et mangfoldigt dyreliv. Mærk den pulserende atmosfære, når vi kører ned ad den ikoniske Ocean Drive og nyder fodgængerparadiset Lincoln Road. Og selvfølgelig er ingen tur komplet uden at slikke sol på den verdenskendte Miami Beach. Den næste tur er en spektakulær 90-minutters bådtur i Biscayne Bay. Med en fuldt fortalt oplevelse og kommentarer på både engelsk og spansk får du en dybdegående forståelse af områdets økologi og historie. Se på de berømtheders overdådige hjem, der ligger langs kysten, og som vidner om byens tiltrækningskraft på de rige og berømte langs Miamis Millionaire's Row. Krydstogtet giver dig mulighed for at absorbere bugtens skønhed fra to perspektiver: det åbne dæk med uhindret udsigt eller komforten i det klimatiserede interiør med en fuldt udstyret bar. Begge dele giver en lige så fantastisk udsigt over bugtens naturskønne udsigter. Book din tur nu, og oplev selv Miamis magi, charme og livlighed.

Miami: Hop-on Hop-off sightseeingtur med åben bus

4. Miami: Hop-on Hop-off sightseeingtur med åben bus

Oplev magien i Miami med denne hop-on hop-off-bustur. Læn dig tilbage og slap af om bord på en åben dobbeltdækker-sightseeingbus, mens du nyder synet og lyden af en af USA's mest pulserende byer. Nyd underholdende og informative lydkommentarer, der guider dig gennem Miamis rige historie og daglige liv og fremhæver alle de steder, du skal se undervejs. Med fleksibiliteten til at hoppe af og udforske, når det passer dig, kan du benytte lejligheden til at opdage Miamis ikoniske strande, cubanske kultur og livlige livsstil. Få mest muligt ud af din tid, og nyd byen i dit eget tempo, hvor du selv bestemmer, hvornår og hvor du vil hoppe af og gå på opdagelse. Busserne kører hvert 30. minut, så du aldrig behøver at vente længe på at komme videre på dit eventyr. Fordyb dig i Miamis unikke atmosfære med mulighed for at udforske Design District med sin fantastiske Art Deco-stil og den smukke botaniske have ved Soundscape Park med gratis generel adgang. Og når du er klar til en pause, kan du forkæle dig selv på de lækre restauranter omkring Lincoln Road. Tag også på eventyr i den nærliggende Everglades National Park, hvor du kan opleve eksotiske fugle, slanger, fisk og skildpadder i deres naturlige habitat. Og for at få en virkelig spændende oplevelse kan du tage en tur i en airboat langs græsfloden. De største seværdigheder omfatter: - Bayside markedsplads - South Beach - Soundscape Park - Design District - Wynwood Walls - Miami centrum - Little Havana

Miami: Sightseeing-tur med speedbåd

5. Miami: Sightseeing-tur med speedbåd

Skift om bord på en motorkatamaran og tag på et 45-minutters off-shore-eventyr, der giver dig en ultimativ sightseeing-oplevelse i ægte "Miami Vice"-stil. Indfang udsigten over Miami og dens spektakulære skyline i komfort og sikkerhed fra en luksuriøs båds plyssede siddepladser. Kør langs Miamis kystlinje, hvor du passerer forbi berømthedernes millionboligervillaer på Star Island, Fisher Island og Miami Beach. Tag dig tid til at værdsætte art deco-kvarteret South Beach fra speedbådens unikke perspektiv i Atlanterhavet. Sejl rundt på Miamis eneste båd, der vover sig ud i havet. Speedbåden er åben 365 dage om året og afgår dagligt fra Bayside Marketplace fra kl. 11.00 til solnedgang: hver time på hverdage og hvert 30. minut i weekender og på helligdage.

Miami: Solnedgangskrydstogt gennem Biscayne Bay og South Beach

6. Miami: Solnedgangskrydstogt gennem Biscayne Bay og South Beach

Tag en pause fra Miamis travlhed, og se solnedgangen fra vandet. Sejl rundt i Biscayne Bay, og beundr den utrolige udsigt over Miamis og South Beachs skyline og millionærboligerne. Gå ombord på båden ved Bayside Marketplace i Downtown Miami, og slap af på en komfortabel båd i to plan med åbne vinduer og et skyggefuldt dæk, mens du lytter til live-kommentarer fra din tosprogede guide. Under turen kan du nippe til en drink efter eget valg, som du kan købe i baren om bord. Beundr de rige og berømtes hjem, mens solen går ned på Star Island, Hibiscus Island, Palm Island, Sunset Island, Fisher Island og de berømte Venetian Islands. Hold øje med Gloria Estefan, P. Diddy, Shaquille O'Neal, Enrique Iglesias, Phil Collins, Jennifer Lopez & Alex Rodriguez, Shakira, Ricky Martin, Matt Damon, Al Capone og mange flere.

Miami: Bustur med åben top, Biscayne Bay Cruise og Everglades

7. Miami: Bustur med åben top, Biscayne Bay Cruise og Everglades

Gør dig klar til at udforske den farverige og dynamiske by Miami med vores omfattende turpakke i tre dele. Denne pakke er din billet til at opleve det hele fra det rigt varierede dyreliv i Florida Everglades til de storslåede palæer, der ligger langs Miami Beachs kyster. Rundtur i Miami med åben bus Dyk ned i hjertet af Miami til en byrundtur i solskinnet fra en åben dobbeltdækker. Vi guider dig rundt til byens vigtigste vartegn, herunder det pulserende Wynwood-kvarter, Little Havana, den ikoniske Miami Beach og det historiske Art Deco-distrikt. På turen vil du se det bedste af byen med masser af indsigt i lokale hotspots og Miamis must-do's. Desuden fortæller vi den fascinerende baggrundshistorie om Magic City, så du får et unikt indblik i dens historie og kultur. Biscayne Bay-krydstogt gennem Millionaire's Row Slap af med et sightseeing-cruise på det azurblå vand i Biscayne Bay. Fra dækket har du en fantastisk udsigt over Miamis havn, Fisher Island og det rammende navn "Millionaire's Row". Det er her, hvem der er hvem i Hollywood, politik, sport og erhvervsliv har deres luksushjem. At se disse ekstravagante ejendomme fra vandet er en oplevelse i sig selv. Nyd den solbeskinnede udsigt fra det øverste dæk eller nedefra med en bar om bord. Everglades-oplevelse Tag på en spændende airboat-tur gennem Everglades' utæmmede vildmark med en ekspertguide. Oplev en bred vifte af vilde dyr i deres naturlige habitat. Du vil se alt fra alligatorer til eksotiske fugle. Derefter kan du nyde et spændende dyreshow og få mulighed for at holde en alligatorunge. Det er en spændende oplevelse, som vil efterlade dig med uforglemmelige minder. Og bare rolig, vi tager os af din transport til og fra Everglades Holiday Park. Udnyt den fleksible planlægning til at nyde disse oplevelser på separate dage, i henhold til din egen tidsplan. På den måde kan du sikre dig, at du har rigelig tid til at absorbere skønheden og spændingen ved hver del af turen. To afgangssteder til rådighed: Kl. 8.30 og 14.00 med afgang fra Miami Beach (Soundscape Park), eller kl. 9.00 og 14.30 med afgang fra Downtown Miami (Bayside Marketplace).

Miami: Skyviews Miami Observation Wheel Flexible Date Ticket

8. Miami: Skyviews Miami Observation Wheel Flexible Date Ticket

Oplev Miami fra næsten 200 fod over Bayside Marketplace i centrum af Miami. Nyd panoramaudsigten over downtown Miamis skyline, Miamis havn, øerne og broerne i Biscayne Bay og hele vejen til South Beach. Skib om bord på en af de 42 fuldt lukkede gondoler, som er klimatiserede for komfort. Sæt dig på bænkene indenfor eller stå ved vinduerne, der giver en uhindret 360-graders udsigt. Gondolerne har plads til 6-8 personer. Med uhindret 360 graders udsigt er udsigten spektakulær på ethvert tidspunkt af dagen eller natten. Du kan vælge at beundre øerne eller bådene i bugten oplyst ved solnedgang eller tage et billede af den funklende Miamis skyline om natten. Planlæg dit besøg efter vejret, og vælg dit ideelle tidspunkt på dagen med denne fleksible billet, der er gyldig på din planlagte dag eller op til 7 dage efter. Få et gratis buzzybooth digital selfie-foto med en virtuel baggrund, som du kan sende pr. e-mail, sms'e eller sende til dine sociale medier. .

Miami: Det originale krydstogt i Millionaire's Row

9. Miami: Det originale krydstogt i Millionaire's Row

Denne 90-minutters bådtur med afgang fra Bayside Marketplace Marina i centrum af Miami er en sjov måde at se alle de kystnære højdepunkter i Miami, som du ikke kan se på land. Da Miami er en by ved vandet, vender mange af de fineste seværdigheder ud mod bugten i stedet for mod gaden. Tag et roligt kig på nogle af de smukkeste seværdigheder i det sydlige Florida, mens en tosproget ekspertguide fortæller farverige historier om Miami. Du vil se den smukke Brickell Key og den eksklusive Fisher Island, krydstogtskibene, der forlader Miamis havn, den smukke Miami Skyline samt de rige og berømtes hjem langs Millionaire's Row. Nyd et krydstogt på moderne yachter: Island Queen, Island Lady og Miami Lady, som tilbyder det ypperste i komfort og stil. Hvert fartøj har en nedre salon med aircondition, der er omsluttet af panoramavinduer, samt et øvre dæk, hvor du kan nyde den friske havbrise og en markise, der beskytter dig mod direkte sollys og lette sæsonbestemte regnbyger. Drikkevarer og lette snacks kan købes om bord under hele krydstogtet.

Miami: Udforsk ikoniske seværdigheder på et 90-minutters krydstogt

10. Miami: Udforsk ikoniske seværdigheder på et 90-minutters krydstogt

Tag på en fængslende og sjov guidet bådtur med en kyndig guide, der lover at blive en fornøjelig og rolig oplevelse. Sejl med og se ikoniske steder som Port of Miami og Miami Arena, der viser byens pulserende atmosfære. Kryds derefter Douglas MacArthur-dæmningen, hvor bemærkelsesværdige film som Bad Boys 2 blev optaget. Og lyt til områdets filmiske historie. Se Venetian Bridge, den ældste bro i Miami, som også er kendt for sin optræden i film som 2 Fast 2 Furious. Kør forbi Joja Beach, som er kendt for sin enestående spiseoplevelse ved vandet, og se derefter Miami anchorage, et sted, hvor bådejere, især sejlbådsentusiaster, kan ankre deres både op gratis. Udforsk de maleriske venetianske øer, herunder Palm Island og Hibiscus Island. Og besøg så Star Island, South Beach, Miami Beach Mariana, en af de ældste marinaer i Miami. Beundre den fantastiske Fisher Island, Miamis smukke skyline og Miamis havn. Se derefter turens højdepunkt, en 360-graders panoramaudsigt over Miami River Skyline.

76 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Bayside Marketplace

Andre seværdigheder i Bayside Marketplace

Vil du se alle oplevelser i Bayside Marketplace? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Bayside Marketplace

Samlet bedømmelse

4.2
(4.766 anmeldelser)

alt er i orden. Et hop på hop, som i mange andre byer. Meget er muligt på kort tid og prisen er helt rimelig for de ruter du gennemfører.

Fremragende!!! Jeg skal vænne mig til, at guiderne er indspillet på forhånd, men informationen var fremragende

Båden er meget flot og komfortabel. Den meget forberedte guide gjorde turen fornøjelig

God aktivitet for hurtigt at opdage alle byens distrikter og bruge som transportmiddel

Det er en god oplevelse, du turnerer alt turistet i Miami med en audioguide.