Beethoven Pasqualatihaus: Billetter og ture

3 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Beethoven Pasqualatihaus

Beethoven Pasqualatihaus: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

RAXI (elektrisk rickshaw) Wien 90 minutters tur

RAXI (elektrisk rickshaw) Wien 90 minutters tur

Nyd steder i Wien, som er ukendte for turister, såsom det ældste gotiske boligtårn i Wien eller Donauparken. Du kan opdage det hele meget komfortabelt og uden trætte ben med de panoramiske Raxi-Tours. Raxi-turen (elektrisk rickshaw) viser dig præcis, hvad du gerne vil se i Wien, næsten som om du gik, og det uden at anstrenge dig. Ruten kan tilpasses ud fra dine interesser, f.eks. arkitektur eller historie, eller jeg kan som rejseleder foreslå og designe en rute til dig. Jeg kan hente dig på dit hotel og sætte dig af på det sted, du ønsker. Nyd Wien selv i lidt koldere temperaturer med et opvarmet tæppe, der kan holde dig varm i ca. 3 timer på et batteri, og et ekstra picnictæppe, der er vandtæt og også vindtæt. Raxi (min e-rickshaw) er specielt designet i Holland (Vesteuropa) til komfortable ture for to voksne, den er ny og i meget god stand. RAXI bliver grundigt tjekket hver måned på værkstedet og er altid i fremragende stand, men det er stadig kun en cykel og ikke en bil. Raxi er udstyret med støddæmpere, en smuk orange kaleche og en udtrækkelig fodplade (for nem ind- og udstigning). Motoren ligger under mine sæder, så ingen motorvarme udstråles til gæsterne. To spadserestokke eller vandrestave kan også nemt transporteres på en særlig ramme. Hvis du har spørgsmål, så kontakt mig via e-mail (office@guide-nicole.com) eller mobil for at gøre dine Wien-sightseeing-drømme til virkelighed. Vejret for Raxi-ture: mellem +2°C (hvis vejene ikke er glatte) og 30°C, med en maksimal vind på 50 km/t. Regnbeskyttelse til let regn eller sne er tilgængelig. Hvis vejret gør en Raxi-tur umulig, kan vi lave næsten den samme tur med offentlig transport. I dette tilfælde vil vi dog også skulle gå. Afhentning fra dit mødested eller hotel er fortsat gratis. Jeg sender dig en besked 48 timer i forvejen, hvis vejret gør en tur med RAXI umulig, og kun en tur med offentlig transport stadig er mulig, så du kan booke min nye tur: "I Wien som en wiener: med offentlig transport og til fods" i stedet for Raxi-turen. Hvis du ikke ønsker at tage en tur med offentlig transport, kan du også bare annullere din booking gratis.

Wien: Privat musiktur

Wien: Privat musiktur

Denne musikalske odyssé begynder med en rundvisning i Statsoperaen, hvor du får adgang bag kulisserne i verdens mest berømte operahus. Lær om de vigtigste dirigenter som Gustav Mahler og om dette musiktempels historie. Bagefter tager vi på en afslappet musikalsk spadseretur gennem den indre by i Wien. Stoppene omfatter, men er ikke begrænset til, Palais Lobkowitz, hvor Beethoven havde premiere på sin symfoni nr. 3 "Eroica", og hvor hans største mæcen boede, og Hofburgs kejserlige kapel, hvor Wiens drengekor optræder hver søndag. Oplev Mozart Memorial, den tidligere dansesalon, hvor mesteren Johann Strauss fik damerne til at falde i svime, og Ludwig von Beethovens tidligere residens, Pasqualati House. Se den smukke Stephansdom, Mozarts tidligere hjem og meget mere, alt sammen med en statsautoriseret guide.

Wien_ Mød Beethoven Life Privat guidet vandretur

Wien_ Mød Beethoven Life Privat guidet vandretur

Man behøver ikke at være fan af Beethoven, men man bør kende hans historie, hvis man besøger Wien. Her opfandt han symfonier, som gav ham verdensberømmelse! Saml alle punkter på Wien-kortet, der er relateret til ham, se storslåede bygninger og seværdigheder, og nyd den eksklusive viden fra din private guide, der kender byens hemmeligheder. Bo i den historiske gamle bydel, og se den fantastiske bygning med Wiens Statsopera og Secession. I Secession-bygningen hænger Klimts 34 meter lange og 2 meter høje ""Beethoven-frise"" - en hyldest til mesteren. Gå hen og mød den fredelige Beethoven eller hans store bronzestatue, men det giver nogle reflekterende øjeblikke sammen med ham. Oplev nogle arkitektoniske mesterværker som Rathaus, Hofburg-paladset, Burgtheater på vej mod Theatermuseum, hvor Beethoven dirigerede en privat wiener-premiere på sin 3. symfoni "Eroica". Træd indenfor i Beethoven Pasqualatihaus. Det er en autentisk bolig, hvor Beethoven boede, og som også er en del af resterne af den gamle bybefæstning. Her findes en interessant samling af hans noder, klaver, fotos og malerier. Find ud af, hvilke historier der ligger bag hans mest kendte "Fur Elise" eller "Fidelio". Forlæng til 4,5 timer og oplev om aftenen en eksklusiv koncert med klassisk musik i de smukkeste katedraler, kirker, operaer eller haller i Wien. Koncerterne spilles af talentfulde musikere, som vil charmere dine sanser og give dig mulighed for at reflektere. Under koncerten vil du høre de mest kendte sange fra Beethoven, Mozart, Strauss eller Schubert.

De mest populære seværdigheder i Wien

Oplevelser i Beethoven Pasqualatihaus

Byer i Østrig

Andre seværdigheder i Beethoven Pasqualatihaus

Vil du se alle oplevelser i Beethoven Pasqualatihaus? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Beethoven Pasqualatihaus

Samlet bedømmelse

4.0
(2 anmeldelser)