Oplevelser i
Bellagio

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Bellagio

Vil du se alle oplevelser i Bellagio? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Bellagio

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 2.526 anmeldelser

Det var en helt fantastisk tur. Vi fik god historisk info på busturen samt en rundvisning i Como, og i Villa Olmo. Derfra kørte vi langs vandet og så smuk udsigt samt alle de lækre villaer og haver vi kun kan drømme om at have råd til. Vi var derefter på en bådtur på ca. 45 minutter, en helt betagende tur. Vi lagde til i Bellagio hvor vi kunne gå frit frit rund og have tid til frokost. Vi sluttede, efter endnu en kort sejltur, i Varena hvor vi lige kunne nyde en is og en stadig smuk udsigt. Vores guide, Franco, var super dygtig og have en god humor så han fangede os alle sammen, og så var han skarp i hans historie og kunne svarer på alle spørgsmål. Kan kun anbefale denne tur, den er alle pengene værd!

Afhentning fra Milano og bus til Como. En guidet tur rundt i byerne Como, Bellagio og Varenna med en sejltur over søen fra Bellagio til Varenna, hvor vi blev hentet igen med bussen og vendte tilbage til Milano. Smuk natur, jeg forstår nu hype og guiden var meget, meget god (Franco)! Perfekt engelsk, venlig og meget informativ med et par vittigheder så godt, jeg tager normalt ikke guidede ture og gør tingene selv, men vil bestemt anbefale turen, det sparer en masse rejseproblemer og var især behageligt med Franco! Tak igen.

Fantastic trip! Competent and friendly guides with great local and historical knowledge. There was time on our own to enjoy beautiful Bellagio, buying souvenirs from local artists and having delicious lunch. I recommend this trip. Thank you.

Det var simpelthen den bedste oplevelse nogensinde. Kan varmt anbefales

Den smukkeste tur, som vi var heldig at se i solskind