Denne aktivitet er automatisk oversat. Klik her for at se originalversionen på engelsk.
Vandaktivitet

Algarve: Benagil Caves guidet kajak tur

Algarve: Benagil Caves guidet kajak tur

Snart udsolgt
Snart udsolgt

Fra 260,50 DKK pr. person

Oplev Algarve-regionen, hvor solen skinner og vandet er krystalklart. Besøg de fantastiske hemmelige strande inde i grotterne i Algarve på en fantastisk kajaktur med din ekspertguide.

Om aktiviteten

Gratis afbestilling
Afbestil op til 24 timer i forvejen og få hele beløbet refunderet
Covid-19-forholdsregler
Særlige sundheds- og sikkerhedstiltag gælder. Lær mere
Book nu, og betal senere
Hold dine rejseplaner fleksible - book din plads uden omkostninger i dag. Find ud af mere
Varighed 2 timer
Tjek de ledige muligheder for at se starttidspunkter
Guide
Engelsk, Spansk, Portugisisk

Det vil du opleve

Højdepunkter
 • Lær de korrekte teknikker til kajaksejlads fra en ekspert
 • Bliv overrasket over de utrolige Benagil-huler
 • Se de fantastiske strande og naturlige klippeformationer i området
Beskrivelse

Besøg de spektakulære grotter og hemmelige strande nær Benagil på en guidet kajaktur. I løbet af denne tur vil du komme til at udforske flere huler, se lokalt fisk og fugleliv og se klippeformationer og koraller i området.

Lær hvordan du bruger kajakken korrekt med din guide, som vil forklare de rigtige teknikker og sikkerhedsforanstaltninger, du skal tage, når du er inde i hulerne. Turen starter fra Benagil Beach, inden turen går til nogle af de såkaldte havets katedraler. Du vil også være i stand til at komme ud af din kajak for at gå på opdagelse til fods.

Sørg for at tage masser af fremragende billeder i løbet af denne enestående oplevelse, der ender ved Benagil, en af de smukkeste strande i verden.

Inkluderet
 • Adgang til Benagil-grotten
 • Adgang til Benagil-stranden
 • Guide
 • Transport under aktiviteten: Kajak
 • Redningsvest
  Ikke egnet for
  • Kørestolsbrugere
  Covid-19-forholdsregler
  Sikkerhedstiltag
  • Alle områder, som kunder berører, bliver hyppigt rengjort

  Vælg antal deltagere og en dato

  Deltagere

  Dato

  Mødested

  Når du ankommer til Benagil Beach-indgangen, vil du se trapper og brusere. Guiden venter på dig klædt i en gul skjorte med et diamantkajaklogo. Se efter en gul paraply foran strandbaren.

  Se stedet i Google Maps ⟶
  Vigtig information

  Det skal du vide

  • Turen kan aflyses eller forkortes på grund af dårlige vejrforhold
  Kundeanmeldelser

  Samlet bedømmelse

  4,4 /5

  baseret på 266 anmeldelser

  Samlet oversigt

  • Guide
   4,3/5
  • Transport
   4,4/5
  • Værdi for pengene
   4,1/5

  Sorter efter:

  Rejsetype:

  Stjernevurdering:

  Vi var en meget lille gruppe med børn fra forskellige lande, og vi havde det virkelig godt. En fantastisk måde at se bugter, huler og klipper på. Vi havde også et problem, og vi havde ikke tid til at komme til aktiviteten, og de placerede os i den næste uden omkostninger eller gener, de er et fantastisk firma og guiden, at vi havde supergode mennesker.

  Se mere

  2. september 2020

  Vi er gået på en 2-timers kajaktur tidligt om morgenen for at drage fordel af det faktum, at den berømte Benagil-hule ikke er så overfyldt. Vores guide blev kaldt Francesco. Han gav os en vandtæt rygsæk til opbevaring af det, vi ønskede, og vi lod resten ligge i hans kabine. Ruten var meget god, hvor vi kom ind i flere små huler og besøgte marina-stranden udefra. Vi var langsomme, så vi gik af ved en anden mindre overfyldt strand for at svømme. Endelig gik vi til hulen, som er meget smuk, og vi havde masser af tid til at tage billeder. Vi havde noget kajak med folk, der aldrig havde brugt en, og det bremsede ganske lidt, så han tilpassede ruten til dem. Perfekt oplevelse.

  Se mere

  27. august 2020

  Vi lavede et par stop ved et par bugter, men vi gik ikke ind i nogen hule, skærmen sagde, at havet var farligt, selvom det ikke gav mig den følelse, men hej. Og vi var heller ikke i stand til at tage fotos, fordi vi ikke havde nogen vanddæksel til en mobiltelefon, ligesom andre gange, Ivan-mobiltelefoner samlet i en vandtæt båd, og billederne blev taget de to gange, vi stoppede i bugter, der sandheden var, at de var meget seje og så andre tmb udsigterne, hele rejsen var meget god jeg kunne godt lide det meget jeg nød det meget og oplevelsen med kajakken tmb jeg kunne godt lide det jeg anbefaler det

  Se mere

  21. juli 2020

  Produkt-ID: 281617